Elhagyatott utcák - Page 2
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

Elhagyatott utcákElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Poszt témája: Re: Elhagyatott utcák •• Szer. Szept. 16, 2015 12:54 am ••


freya & derien- Ha máskor is csak sértegetni tudja az embert, mikor segítséget ajánlanak fel, akkor már kezdem érteni, hogy mégis miért tévedt el egymagában.. - Megforgatom a szemeimet és egy pillanatra elkapott a hév, hogy levegyem a cipőmet a lábamról és jól fejbe csapkodjam vele. Csak azért, mert azt választottam hivatásomnak, amit. Lehet, hogy a ruhám nem a legelőkelőbb, de a munka az ilyesmit megkívánja. Amúgy is a kivágottabb darabokat szeretem. Talán pontosan azért, mert egy részem úgy érzi, mintha börtönbe lenne szorulva, ahonnan nincs menekvés.
Elégedett mosoly kúszik az arcomra, ahogyan meghallom a mögöttem jövő lépteit, de a következő pillanatban már arra eszmélek fel, hogy kis híján eltanyázok, de a karjai erősen fonódnak körém, hogy megtartsanak, de ez mindössze egyetlen apró pillanatig tart, hiszen már egyedül állok a remegő lábaimon és a nem olyan messze lévő tűzlépcsőt figyelem, ami határozottan ért földet. - Öhm.. Köszönöm. - Lehet, hogy egy megmentette most az életem. Az életünket. De attól még egy előítéletes barom marad.©
✻ hozzászólások :
96
✻ kereslek :
Z A N E and W A R R I C K cromwell
✻ tartózkodási hely :
✵ central city ✵
✻ foglalkozás, hobbi :
✵ anti metahuman task force ✵
✻ karakter arca :
✵ emma watson ✵
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Elhagyatott utcák •• Kedd. Szept. 15, 2015 11:46 pm ••
Hidegen nézek rá, nem, mintha látszódna a sötétben mindez, de a merev arckifejezés talán.
- Nem én szólítottam szépfiúnak és nem én illegetem magam ilyen ruhában egy ilyen helyen. Nézhet ostobának. A túloldalról. –  mutatok a sikátor másik végére. Érdekes ízlése lehet az olyan kuncsaftjainak, akik bedőlnek ilyen szövegnek.
Az ajánlatra, hogy kivezet innen, hiszek is, meg nem is. Ha viszont jól tájoltam magam, akkor éppen arra tart, amerre én. Az pedig már mindegy, hogy egyedül vagy külön teszem. Vágok egy képet, kipaszírozva magamból az utolsó szuszt is és utána megyek.
Zsebrevágom a kezem, és megszokásból nézek felfelé, hogy aztán kilépjek a zsebemből, a nő után iramodjak és elrántsam, átkarolva, a fejét is védve ugrok, vele együtt. Éppen időben. A tűzlépcső adta meg magát, ha nem rántom el, pont a fejébe áll.
- Minden oké? Azt hiszem, most már jobb, ha inkább elkísérem.  – engedem el azonnal. A lábam nem fordult ki, már ez is haladás. Felülök a földön, megigazítva a hajam.
Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: Elhagyatott utcák •• Kedd. Szept. 08, 2015 10:41 am ••


freya & derien- Hogy mennyire udvariatlanok manapság az emberek.. Mindig csak egyetlen egy dologra gondolnak.. Fordított esetben aggódnia kellene, vagyis inkább nekem kellene aggódnom, hogy leszólított egy ilyen szöveggel, de ha annyira szeretné feltalálni magát egyedül, pedig láthatóan azt sem tudja, hogy hol van.. Hát legyen a vendégem. - Meg kell mondanom, hogy szimpatikus volt a pasas, már amennyit láttam belőle. Egészen addig a pillanatig, amíg meg nem szólalt. Nem értem, hogy miért van egy csomó ember a világon, aki elzárkózik a szórakozás még legapróbb szikrájától is. Egyszerűen számomra felfoghatatlan ez az egész. Mert hát ennyire feszültnek lenni, már mondhatni egészségtelen.
- Ha meggondolná magát.. Kövesse a cipőkopogássom, mert én aztán nem sietek sehova. - Egyszerűen tovább indulok a munkahelyem felé, aminek nem hiszem, hogy túl sok időt szeretne eltölteni a közelében, mert azért van elég kétes alak, de szerencsémre én már megtanultam őket kezelni, hiszen a legnagyobb fegyverem ellenük a testem. Amivel hadd ne mondjam, hogy ő mennyire nem rendelkezik. Míg az én szememben kecsegtető ajánlat lenne.. Az ő szemükben csak egy újabb bokszzsák. Semmi több.©
✻ hozzászólások :
96
✻ kereslek :
Z A N E and W A R R I C K cromwell
✻ tartózkodási hely :
✵ central city ✵
✻ foglalkozás, hobbi :
✵ anti metahuman task force ✵
✻ karakter arca :
✵ emma watson ✵
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Elhagyatott utcák •• Szer. Szept. 02, 2015 5:09 pm ••
Hallok cipősarok kopogást, nem törődök vele, a zsebembe vágom a mobilt és próbálok fejből belőni egy irányt. A kérdésre még nem is, a szóra azonban már felé fordulok. Végigmérem, már amennyit látok a sötétebb utcákon belőle, majd mögé és kicsit körbe. Nem kívánok verekedni.
- Ezt a szépfiút nyögd be a többieknek is. – éjszakai pillangó vagy szintén eltévedt?
- Ha társaságra vágysz, keress más partnert. – döntöttem a tényt illetően, és a szokásos hangsúlyommal válaszolok. Éppen ezért kaptam próbaidőt a kórházban is. A modorom nem orvoshoz való. De ha egyszer baromira nem érdekel, kinek milyen nyűgje van, engem a teste érdekel, azzal foglalkozom! Néha irigylem Miriamot a boncteremben.
Valamennyire látni az arcélemet, ami nem kaukázusi típusról árulkodik, a ruházatom a farmer, bőrkabát, alatta pólóval nem sokban tűnik ki a tucat öltözködéstől, kivéve a karórám és a mobil, ami egészen mást sejtet, na és a kocsim. Ami most éppen pont nincs, marad a gyaloglás.
Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: Elhagyatott utcák •• Vas. Aug. 30, 2015 12:35 am ••


freya & derienUtálom, hogy börtönben élek. Tudom, hogy nem olyan rég adatott meg számomra egyáltalán az élet, de az, hogy tudom a bátyám ennél sokkal többet él egyszerűen az őrület szélére kerget. Ilyenkor pedig minden egyes percet ki akarok használni, habár nem mindig sikerül, mert ha igazán kezdeném jól érezni magam valahogy mindig képes uralkodni felettem és átvenni az irányítást. Nem értem, hogy miért erősebb nálam. Talán mert övé volt ez a test több, mint két évtizedig. Most azonban, hogy osztozkodnunk kell.. Ez egyikünknek sem kellemes. Habár neki határozottan, mikor a nyamvadt lesifotósokat kell maga mögött hagyja. Akkor bezzeg jó a húgica, de cserébe miért is hagyná szórakozni. Örüljek, hogy csinálhatom azt, amit nem még szórakozzak egy férfival. Az ő ártatlan húgocskája. Lehet, hogy valamilyen módon újszülött vagyok, de a lelkem pont olyan öreg, mint az övé.
A sötét elhagyatott sikátorok az otthonom. Valahogy pontosan úgy érzem magam itt, mintha otthon lennék. A testemben, amitől bármikor megfoszthatnak, ha túlságosan sokáig megyek ki azon utakra, amiket jobban megvilágítanak, amit tényleg megérdemelnék. Ide vagyok beszorítva, de mégis itt jól érzem magam, míg az elnyomástól már konkrétan bukfencezik a gyomrom.
Úton a munkába gondolkoztam az elhagyatottabb utcák, sikátorok között. Muszáj megoldás találnunk a helyzetre, mert nem vagyok hajlandó állandóan parancsra előugrani és eltűnni. Nekem a saját életem kell, amitől nem foszthatnak meg olyan könnyedén. A cipőm sarka lassan, ütemesen kopog a kemény utcakövön és a kevés fényviszony ellenére sikerül megpillantanom egy alakot, aki sokkal inkább tűnik elveszettnek, mintsem ártó szándékúnak. – Segíthetek szépfiú?©
✻ hozzászólások :
96
✻ kereslek :
Z A N E and W A R R I C K cromwell
✻ tartózkodási hely :
✵ central city ✵
✻ foglalkozás, hobbi :
✵ anti metahuman task force ✵
✻ karakter arca :
✵ emma watson ✵
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Elhagyatott utcák •• Csüt. Aug. 27, 2015 8:54 pm ••
Kabátzsebbe dugott egyik kezem, a másik mobil tart a fülemhez.
- Ó, igen, meg majd el is hiszem. Miért nem beszélsz inkább Suzyvel? Kiesett a szeme, úgy falt a szünetben az automata mellett. Élve megesz, most garantálom. – magam elé fordítom a mobilt.
- Nem érek rá, húzz Suzyhez. – és kinyomom. Mindenki annyit tud rágódni azon, ami nyilvánvaló. Persze, mondom én. Elrakom a telefont, és körbenézek. Már megint olyan helyre kanyarodtam be, elbeszélve a telefonba, hogy most el is tévedtem.
- Isteni. – előveszem a mobilt és belövöm a navigálást. Csak nagyon mentem el az utcától, ahová tartottam. Megfordulok, hogy visszafelé levágjam az utat.
A balesetem már nem látni, csak akkor bicegek enyhén, ha túl sok távot futottam le, vagy már legalább kilenc órája műtök, de akkor már amúgy is mindenkinek minden baja van. Kettőt pittyeg a mobilom és elsötétedik.
- Kösz, Thom a dumálást. A rohadt életbe. – dühöngök, mintha csak ő tehetne arról, hogy nem töltöttem fel a telefont és nem figyeltem útközben. Zsebre vágom ismét a készüléket. Belövöm, merre is tarthattam és átvágok egy kevésbé kivilágított részen.
Vendég
live like legends


Poszt témája: Elhagyatott utcák •• Szomb. Feb. 14, 2015 10:03 pm ••

.
✻ hozzászólások :
493
✻ kereslek :
my family ♥ love interest
✻ tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
✻ foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
✻ karakter arca :
⊂ lily mywife collins ⊃
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Elhagyatott utcák •• ••

Sponsored content
live like legends

Elhagyatott utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Elhagyatott bánya
» Elhagyatott város
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Elhagyatott edzőterem

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-