Könyvtár - Page 2
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Szomb. Jan. 21, 2017 10:09 pm
Pént. Jan. 20, 2017 4:27 pm
Pént. Jan. 20, 2017 1:05 pm
Pént. Jan. 20, 2017 1:03 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.

Are you ready?

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

KönyvtárElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Poszt témája: Re: Könyvtár •• Hétf. Márc. 09, 2015 6:49 pm ••


What the hell am I doing here?


Nem értettem, hogy miért mondtam kapásból igent arra, amire felkértek. Bár nem minden volt világos abból, amit mondtak. Mintha még ő maguk se tudták volna azt, hogy mit is várnak el tőlem. De lehet az is közre játszott, hogy egyre jobban idegesített az a tény, hogy nem érzem a nap melegítő hatását. Mintha az ereimben csordogáló vérem megfagyott volna és soha többé nem lenne képes átmelegíteni engem. Próbáltam nem úgy járni, mint egy zombi, de elég nehezen ment. Na, meg ott volt az a tény is, hogy baromi fehér voltam, mintha szép lassan elsápadnék és eltűnne belőlem minden életere utaló jel. Az élet romokba döntötte azt, aki vagyok, voltam és én pedig romokba döntöttem mások életét. Elég csak a szüleimre és a húgomra gondolni. Nem értem, hogy miként reménykedhettem abban, hogy egyszer majd jobb lesz minden. Ellöktem magamtól és hátat fordítottam, pedig csak önmagamtól szerettem volna megvédeni őt. Ahogyan egyre közelebb érek a megadott címhez, úgy kezdek visszacsöppenni a valóságba. Muszáj természetesen mozognom és cselekednem. Nem jöhetnek rá arra, hogy egy alkoholista és gyógyszerfüggő nőt bíztak meg azzal, hogy segítsen nekik.
Hallom ahogyan a kövön koppan a cipőm sarka, érzem a falakból áradó hideget és egy pillanatra megállok. Mintha ez a régi könyvtár már magában ijesztő lenne. Nem értem, hogy miért nem lehet valami barátságos helyen ilyen dolgot nyitni. Itt olyan, mintha az ember vére tényleg megfagyna vagy egyszerűen csak én haltam már meg? Talán már csak gépiesen mozgok és úgy teszek, mint akinél minden rendben van, de legbelül talán meghaltam és csak arra várok, hogy végre értem jöjjön a halálangyala. Nem tudom..... Viszont nem sok időt adnak az égiek ezen gondolkozni, mert hamarosan megpillantok valakit. Egy pillanatra még az is megfordul a fejemben, hogy hátat fordítok és elsétálok. Azt mondom majd, hogy nem találtam ott senkit se, vagy esetleg eltévedtem a hatalmas épületben. Nem akarom, hogy felismerjem, mert akkor egy újabb színjáték kezdődne. Vajon képes lennék meggyőzni még őt is, hogy az utolsó találkozásunk óta minden a legnagyobb rendben van és már többé nem akarok öngyilkos lenni? Nem hiszem, ahhoz túl jó megfigyelő.De aztán a csönd pillanatok szertefoszlik, ahogyan a tavaszi napkeltében a harmat elpárolog. Igen, azt hiszem ahhoz igazán értek, hogy miként öljem meg valaki magányát.
Semmi baj. - mondom sietve, majd összekulcsolom a kezeimet és kicsit idegesen pillantok körbe, de nem akarok a tetthelyre nézni. - Biztosan fontos lehet. Sikerült megfejteni? - kérdezem óvatosan tőle és egy pillanatra újra ránézek. Kezdem érezni a gyógyszer hatását és a kezem remegése is kezd alább hagyni. Ez pedig jó jel...- Ha te ennyire tudod, akkor elárulod nekem is? Esetleg te ajánlottál nekik engem vagy miként találtak rám? - kérdeztem tőle kissé gyanakodva, mert ha ezzel akart valamit elérni, akkor rossz úton halad. Emiatt nem fogok leállni a gyógyszereimről. Egyedül ez tart még életben, emiatt vagyok képes a munkámat ellátni. Nélküle milliónyi darabra hullanék szét és talán teljesen meg is semmisülnék.
Ha végre valaki elmondja, hogy pontosan mit keresek itt, akkor megyek. Illetve szeretném azt is tudni, hogy hova akarsz vinni. - Miközben beszélek kicsit megmakacsolom magamat, mert szemmel láthatóan mindenki mindent jobban tud nálam. Talán ez a gyógyszerek mellék hatása, hogy az elmém tompul? Vagy inkább akkor vagyok tompább, amikor nem szedem? Talán, mind a két esetben igaz, egyszerűen csak teljesen másképpen érzékelem a dolgokat és azért zavaros annyira a világ.

Sonja & William
✻ hozzászólások :
170
✻ kereslek :
My sister
✻ karakter arca :
☭ faceless
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Könyvtár •• Hétf. Márc. 09, 2015 8:39 am ••

Sonja & William

Elég a gondolatokból, a bűntudat árnyalati sorából, az érzelmek fojtó kínzásából..

ღ zene: My Recovery ღ megjegyzés:  

Nem bírom elképzelni, hogy egy könyvtárban gyilkosság történhetett, hogy őszinte legyek.. talán, hülye vagyok, de én egy ilyen helyet nyugodtnak képzelek el, ahol a könyvek sokasága közt ironikusan is, de békességre lelhet az emberi lélek. Nyugalmat áraszt már magában az, ahogy belépsz az ajtón, és a csend, amelyet megkövetelnek itten, eléri ama szintet, hogy órák alatt megfeledkezz a külvilágról, és észre se vedd az idő ütemes telését, mely elszáll feletted. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki képes volt pontosan ezen a helyen ölni, ahogy azt sem hiszem el, hogy a tulaj, avagy az itt dolgozók is csak három nappal később fedezték fel a holttestet. Eleve egy hullának illata van, aztán nem fel tünetlen helyen hevert, hanem az egyik könyvsorban.. véletlen lenne mindez? Vagy helyszínváltás történhetett, és a gyilkos az eredeti helyszínről idejuttatta az áldozat testét? Elgondolkoztató tény, de mindenesetre nem ez, ami leköt, hanem inkább sokkalta az foglalkoztat, hogy találok egy papírlapot, amelyen számok, és betűk szerepelnek. Első szemléletre tűnve értelmetlen, aztán jobban belegondolva, lehet, hogy egy kódról van szó, amelyet meg kell fejteni, de mégis hogy az Istenbe jöjjek rá, hogy mindez mit akar üzenni? Az áldozaté lenne, vagy a gyilkos hagyta itt? Szándékos, hogy itt maradt, avagy véletlen? Rengeteg kérdés merül fel bennem, és ahogy a lapot bámulom, szinte mindenről megfeledkezem. Észre sem veszem, hogy az idő lassan eltelik, és nem érzékelek semmilyen külső hatást sem. Csak annyi rémlik, hogy már egy ideje próbálok logikusan megfejtést elkönyvelni, de mindeddig sikertelenül. Betűk, és számok? Cím lenne rövidítve, időpont, avagy valamilyen titkosabb utalás? Tekintettem a szemközti falra szökken, amelyet vér borít be. Egy ideig elidőzöm azon is, és mire észhez térek már egy női hang rángat ki az elmémből. Valaki van itt.. egyszerre válok rémültté, de megdöbbenté, amiért nem voltam képes ez eddig észrevenni a hangokat. Nem hallottam semmilyen léptű hangot.. kísértet lenne? Ugyan már, csak nem hiszek egy mendemonda világban, nem de? Lassan megfordulok, és a nőre pillantok, aki mint kiderül… Sonja. Mégis mit keress itt pont ő? Eleinte érdeklődve figyelem, majd meghallva a szavait leesik, azért küldték, hogy leellenőrizzen, azaz gondolom én. Kissé idegrohamokat kapok az utóbbi időben, és az elmém is szétesőbben, így ha észrevették volna, nos.. nem csodálkoznék egy kicsit sem a tényeken.
-Szia. Elnézést, én csak..-Hirtelen meglengettem a kezemben tartott lapot, majd finoman vállat vonok, hogy nem  érdekes.-..kódot fejtegettek az ügykapcsán, és próbálom kitalálni, hogy melyik ama őrült, aki itten gyilkol, szóval.. igen, én vagyok a te embered, bár sejtem miért küldtek.-Jegyzem meg óvatosan célozva, ahogy kissé lehajtom a fejem. Nem akarom, hogy őrültnek nézzen, hisz nem vagyok az kicsit sem, sőt kikérem magamnak, hisz nincs szükségem sem felügyelőre, sem pszichológusra, csak rosszakat álmodom.. egye fene, kérem szépen!
-Nos akkor csak állsz, és nézel, avagy jössz segíteni is nekem?-Vonom fel érdeklődve a szemöldökömet, ahogy őt nézem, és próbálom nem kínossá tenni a helyzetet, ahogy a bűntudat lassan, de mérgezően ölt bennem testet mindeközben..


Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: Könyvtár •• Vas. Márc. 08, 2015 10:39 pm ••


What the hell am I doing here?


Mióta is nem aludtam? Tegnap volt Kedd vagy Csütörtök? Őszintén szólva fogalmam sincsen. Egyszerűen teljesen összefolynak a napok és ha nem lenne a titkárnőm, akkor lehet még azt se tudnám, hogy ki mikor jön. Teljesen szétcsúsztam és gyógyszer függő lettem. Mindig megkapom azt a mennyiséget, amire szükségem van, pedig tudom, hogy nem lenne szabad többet elmennem a kórházba. Beteg vagyok és közben betegeken akarok segíteni. Egy kicsit fura és talán durva is ez a szituáció, de amíg erre nem jön rá a nép, addig biztonságban van az állásom is. Nem tudom, hogy mit tennék akkor, ha egyszerűen kihúznák alólam a széket. Talán akkor soha többé nem kelnél fel. Miért lenne értelme küzdeni, ha mindentől megfosztottak volna, hiszen az, hogy legalább másokon tudok segíteni valamennyire jobb érzéssel tölt el, de ugyanakkor elégég veszélyes, hogy egy olyan labilis állapotú nő, mint én pszichológusként dolgozik, hiszen sokkal érzékenyebb vagyok és könnyebben is veszem magamra mások érzéseit, de szerencsére düh kitörésemet eddig csak az üres fioláimon vetettem le. Egy dolgot megtanultam, hogy miként rejthetem el az apró szépség hibákat, vagyis azt, hogy egy teljesem megtört nő vagyok, akinek a helye talán elvonón lenne vagy egy diliházban. Meg részben magamat is kínzom azzal, hogy emberekkel foglalkozom, hiszen az emberek érintése egyszerűen megőrjít. De van valaki, William... Azt hiszem így hívják nem ismer, de mégis megmentett. Nem mondom azt, hogy tőle nem tartok és nem félek, de van valami a tekintetében, de nem tudnám megmondani azt, hogy mi. Szeretnék megbízni benne, de nem megy. Rettegek, mert sokszor eszembe jut az, hogy mire képesek a férfiak és emiatt tartok tőle is, s az összes embertől. Na, meg ott van az a tény is, hogy miként is lenne képes egyáltalán kedvelni engem, hiszen mondhatni félig halott vagyok, vagy hasonló. Végül az ábrándozásomból a mobilom csörgése zökkent ki. Sietve kapom fel és meglepődök, amikor a rendőrség emberi szólnak bele. Nem értem, hogy mi dolgom lenne egy tetthelyen, de úgy gondolják, hogy esetleg segíthetek előkeríteni a gyilkost vagy mi a fene. Rábólintok a dologra, majd sietve tekerem be a gyógyszeres dobozom tetejét, bevágom a táskámba és hamarosan már úton vagyok a könyvtár felé. A recepciós először végig mér, majd bólint és megmutatja, hogy merre kell menni. Lassan elindulok abba az irányba, de olyan személyt pillantok meg, akire egyáltalán nem számítottam. Mit keres ő itt? Rendőr? Az nem lehet, hiszen akkor már biztosan tett volna valamit, amiatt amit tettem. Nyelek egy nagyot, majd összefogom magam előtt a pulcsimat és alig hallhatóan megszólalok.
Szia... - mondom kissé rekedtesen és próbálom visszanyerni a normális hangomat.- Egy rendőrt keresek, akit elméletileg egy üggyel bíztak meg. - folytatom óvatosan, hiszen eléggé érdekes lesz a szituáció, ha kiderül, hogy ő lenne az a rendőr, akit meg kell találnom.  Sonja & William
✻ hozzászólások :
170
✻ kereslek :
My sister
✻ karakter arca :
☭ faceless
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Könyvtár •• Vas. Márc. 08, 2015 9:27 pm ••

Sonja & William

Elég a gondolatokból, a bűntudat árnyalati sorából, az érzelmek fojtó kínzásából..

ღ zene: My Recovery ღ megjegyzés:  

Hetek óta nem tudok normálisan aludni, csak egyetlen gondolat jár az elmémben, és majd megőrülök. Hogyan voltam képes anno ebbe belemenni? Ha nem vettem volna részt a segítségosztó szerepben, akkor nem halt volna meg Angel, akkor nem kellett volna gyilkossá válnom, és ez a szerencsétlen lány sem került volna olyasfajta helyzetbe, ahová eljutott.. de én idióta voltam, naiv, és könnyen befolyásolható, ugyanakkor úgy gondoltam, ha ezt elintézem neki, akkor több gond nem lesz, de álmaimban sem képzeltem volna, hogy Chris végül gyilkosa lesz a gyerekemnek, aki még meg sem születhetett, és a feleségemnek is.. mély sebeket tépek fel újra, és újra, ahogy ezzel kínzom magamat naphosszakat halálra. Kellően a munkámba ásom magamat bele, de kicsit sem segít, sőt csak még jobban elkalandozom egy-egy ügykapcsán.. ideje lesz magam mellé kérni egy társat, vagy valakit, mert a magány felemészt, és én már eme kínt nem bírom. Szívesen segítek Sonjának, főleg a történtek miatt, hisz kínozz a bűntudat, és kényszeresen az éltet, hogy jóvá tegyem a bűneimet, bár igaz mindez lehetetlen, de legalább annyit elérek vele, hogy ne akarjon öngyilkos lenni. Miért gondolok folyton rá? Mintha... nem, ez őrültség, és eme szót ki se ejtem a számon, mert valljuk be őrültség, idiótaság, és iszonyatosan nagy vétek lenne. Mély levegőt veszek végül, és gyorsabb léptekre váltok, hogy időm se legyen gondolkozni. Az ügyre kell koncentrálnom, amit most kaptam, és az pedig arról szól, hogy nézzek utána a könyvtárnak. A múlt héten gyilkosság történt itt, és eme ügykapcsán mindent ki kell derítenem.. kezdve az elejétől a végéig, bár egyelőre semmi használhatott nem tudok azonkívül, hogy a könyvtárba kezdődik minden. Miért akarna valaki a könyvtárban gyilkolni? Érdekes egy feltevés.. nem beszélve arról, hogy a tulajdonos be se jelentette, hogy betörtek hozzá.. három nappal később akadtak rá a hullára. Valaki önmagát ölte volna meg? Őrültség, kérem szépen! Finoman közelítem meg az épületet, majd egyszerűen belépek. Már azonnal jönne is elém a könyvtáros, hogy útbaigazítson, hogy mégis mit szeretnék, de én leintem, ahogy felmutatom neki a jelvényem. Rögtön kapcsol, és minden szó nélkül bólintva beljebb tessékel, és elvezet a történések helyszínéhez, aztán csak úgy egyszerűen véve magamra hagy a lezárt terület részlegen, ahová senki sem teheti be a lábát. Ugyan már a terepen dolgozók átvizsgálták a környéket, de ettől eltekintve még bármit lehet találni. Szétnézek a polcon, átnézem a könyveket, majdan lehajolva a szekrény alá is bekukkantok, ahol meglátok egy papírlapot. Érdeklődve szemlélem, majd végül óvatosan benyúlva érte előhúzom. Könnyedén felállva széthajtogatom a lapot, majd értelmetlenül nézem ezt a rengeteg számot, és betűt egymás mellett.. nyilván valamilyen kód. De milyen? S mihez jó? Ahogy ezen gondolkozom, szinte észre sem venném, ha jönne valaki, és ahogy egyre jobban bámulom a lapot, úgy válok dermedtté.


Vendég
live like legends


Poszt témája: Könyvtár •• Szomb. Feb. 14, 2015 10:03 pm ••

.
✻ hozzászólások :
493
✻ kereslek :
rick flag ♥
✻ tartózkodási hely :
⊂ gotham ⊃
✻ foglalkozás, hobbi :
⊂ archaeologist ⊃
✻ karakter arca :
⊂ cara delevingne ⊃
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Könyvtár •• Today at 7:36 am ••

Sponsored content
live like legends

Könyvtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Konoha könyvtára
» Egy kisebb történelmi könyvtár
» A Könyvtár

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-