Városháza
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

VárosházaElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: Városháza •• Szer. Júl. 29, 2015 12:20 am ••

Szabad játéktér!
✻ hozzászólások :
331
✻ tartózkodási hely :
• • Everywhere
✻ karakter arca :
• • sexy boots
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Városháza •• Csüt. Jún. 11, 2015 8:18 pm ••

Hanna &  Drew
A szisszenésekkel nem foglalkozom, tudom, mikor van valóban gáz, s mikor önkéntelen védelem az a test részéről.
- Kérem.
Széttárom a karom, majd visszatérek a seb ellátásához.
- Nem csak egy egyetem létezik, ahol lehet tanítani. – de ha hárít, akkor hagyom. Nekem sem mindig volt élmény az iskola, másrészt pedig tapintatosan vagyok távolságtartó.
Muszáj vagyok elmosolyodni.
- Nem szükséges dicsérni. Akkor nem fogok örülni annak a dicséretnek, amit igazán annak szán.
Nem tartom unalmasnak az előadásaimat, hanem nehéznek. Egyetem és ilyen témában elvárom a megértés szintjét, és sokan térnek vissza a következő félévben, akárhol is tanítottam. Nem zavar, sosem rosszindulatból, vagy statisztika miatt buktatok. Ha érti, érti, ha nem érti, akkor majd legközelebb.
- Majd megtalálja a megfelelő tudományt, amit valóban sajátjának érez.
A másik könyök is sorra kerül, de ott nincs komolyabb, ezért nem is nyúlok hozzá.
- Kész. – beledobálom a kukába a használt anyagokat.
Megtörlöm a kezem egy tiszta szalvétában, megszokás.
- Pihenjen még, mielőtt elindulna, de azután, ha lehet, sétáljon egy hosszabb szakaszon. - felállok.
- Mennem kell, most már minden rendben lesz. - halvány mosollyal nézek rá. - További szép napot! - felveszem a könyvet, a zsebembe teszem a mobilt, a taxiállomás felé tartok.

//Köszönöm a játékot! Smile //

✻ hozzászólások :
98
✻ tartózkodási hely :
Starling City
✻ foglalkozás, hobbi :
Neuropsychologist
✻ karakter arca :
Ben Barnes
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Városháza •• Hétf. Jún. 08, 2015 11:19 pm ••

If I don’t take it there’s no chance

Nem mondhatnám, hogy ellenemre van, hogy Mr. Stevens tisztogatja a sebeimet, sőt, első kijelentésével ellentétben a térdemen lévő sebet is ellátja. Bár tudtommal neuropszichológus, tehát nem ilyen jellegű problémákkal foglalkozik, de végtére is orvosi egyetemet végzett, egy rutin elsősegély valószínűleg meg sem kottyan neki. Akaratlanul is felszisszenek egy kissé, mikor a folyadék a sebhez ér, maró érzést kiváltva, de aztán uralkodok magamon és rezzenéstelen arccal, szótlanul tűröm, hogy letisztogassa, ellássa azt. Annyira mégsem tudom sajnos élvezni, hiába egy fiatal, jóképű férfi látja el a sérülésemet.
- Köszönöm – mondom kissé gépiesen, miután végez és nekilát a karomon lévő sebet ellátni. Ez már szerencsére kevésbé fáj, így társalogni is tudunk közben. Kérdésére összehúzom a szemem és gondolkozom.
- Nem, nem hiszem. Nem is ebben az államban jártam korábban egyetemre. – Legalábbis nagyon remélem, hogy nem találkoztam vele ott. Óráján biztos, hogy itt fordultam meg először, Central City-ben. De ha esetleg ott is tanított… abba jobb bele sem gondolni. Nem hiszem, hogy jó fényt vetne rám, ha itt is kiszivárogna valamilyen módon, hogy azért tanácsoltak el az előző egyetememről, mert összeszűrtem a levet Mr. Thaler-el, az egyik fiatal tanárral. Pláne, hogy ő is most kezdett itt, Central City-ben. Gyorsan le is csapok a kínálkozó alkalomra, hogy tereljem a témát.
- Igen, természetesen. Nagyon érdekesnek találtam az Ön előadásait. Még akkor is, ha én nem igazán értek az ilyesmihez. – Talán az indokoltnál is kissé lelkesebb vagyok, ami egy agykurkásszal szemben aligha a legjobb taktika. Még a végén rájön, hogy titkolni próbálok valamit. Visszaveszek hát egy kicsit és úgy válaszolok feltett kérdésére.
- Még nem teljesen kialakult a jövőképem, de talán újságíróként vagy riporterként el tudnám képzelni magamat. – Az igazság valójában az, hogy fogalmam sincs, csak élem az egyetemisták gondtalan életét, azért is választottam a könnyűnek ígérkező kommunikáció szakot, hogy ezt nyugodtan megtehessem. De ez túlságosan linknek hangzik ahhoz, hogy egy ilyen komoly emberrel megosszam. Aligha tennék vele jó benyomást rá. Kézenfekvőnek tetszik hát valami hihetőbb hazugsággal, jobban mondva ferdítéssel előállni. Mert végtére is akár még így is lehet. Viszont én a magam részéről úgy tartom, ráérek még ezzel foglalkozni, ha eljön az ideje. Most pedig még egyáltalán nincs itt.
tag: Drew ~ Zene: You’re the best I’ve got to take a long shot ~ notes:Bocsi a késésért! ❤
✻ hozzászólások :
63
✻ kereslek :
Szexi tanárbácsi
✻ tartózkodási hely :
Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
Egyetemista
✻ karakter arca :
Lucy Hale
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Városháza •• Hétf. Máj. 18, 2015 11:44 am ••

Hanna &  Drew
Hogy valakinek jó-e a névmemóriája, gyakorlás kérdése. Kivéve, ha éppen az a terület alulfejlett vagy sérül meg.
- Szégyenben is maradnék, ha nem emlékeznék a diákokra, nevekre. – mosolygok.
A nadrág térd részét nézem, nagyon nem szeretném, ha nagyobb baja lenne ebből az esetből.
- Azt hiszem, mégis a térddel kezdem. – hajolok a térde fölé. Még nem érzékeny és dagadt, van időm legalább vízzel leönteni. – Csípni fog. – a szalvétát a térde alá rakom, hogy ne csorogjon tovább a víz, mint kellene, s apránként folyatom kis adagokban.
- Ez megteszi, míg hazaér. – a karja már egyszerűbb lesz, ha annak is nekikezdek.
- Pár hete? – emelem fel a fejem, hunyorogva nézek rá, majd visszahajolok. – Akkor esetleg onnan is ismerhetjük egymást?
Sokfelé megfordulok, és az arc, névmemória nem okozott gondot sosem. Mégsem merek csak úgy rákérdezni, hátha kényes témába futok.
- Valóban. Néha utazom csak a városba, kutató vagyok, függőséggel foglalkozom, mint neuropszichológus. Volt már az előadásomon, minden bizonnyal.
Egyik könyök már majdnem megvan.
- És mi az ön érdeklődési területe, vagy még alakulóban? – ismerek egy ötven éves kutatónőt, aki most ült először iskolapadba, miután úgy döntött, valóban azzal foglalkozik, amire elhivatott. Becsülöm érte.

✻ hozzászólások :
98
✻ tartózkodási hely :
Starling City
✻ foglalkozás, hobbi :
Neuropsychologist
✻ karakter arca :
Ben Barnes
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Városháza •• Vas. Máj. 17, 2015 4:30 pm ••

If I don’t take it there’s no chance

Őszintén meglep, hogy Mr. Stevens kapásból tudja, ki vagyok, sőt még a nevemen is szólít. Talán nála is bejátszott a „késős lány” dolog, ami miatt könnyen memorizálhatta az arcomat. Egy eléggé ázott könyvet szorongat, aminek hamarosan ki is derül az oka, ami nagyban meg is könnyíti a dolgomat, a telefon ugyanis az övé. Így már az is érthető, miért távozott olya sietve az a görkoris. Nyilván egy tolvaj nem vesztegetheti az idejét arra, hogy véletlenül a lábukról lesodort járókelőket segítsen fel, ráadásul ilyen közel a tetthelyhez. Pancser. Csak a „zsákmányát” sikerült elvesztenie.
.
- Ugyan, Mr. Stevens, hogyne jegyeztem volna meg! Megtisztel, hogy Ön egyáltalán emlékszik rám – megeresztek felé egy mosolyt, miközben felé nyújtom a telefonját. Minden jó, ha a vége jó és ez hatványozottan igaz, mivel nemcsak a mobilja kerül vissza hozzá, hanem a sérüléseimet látva még azt is felajánlja, hogy ellátja azokat. És ki lenne olyan ostoba, hogy visszautasítsa, hogy egy ilyen helyes pasi tisztogassa a karján lévő horzsolásokat? Leülök hát a padra, ahogy mondta és hagyom, hogy tegye, amit kell.
- Nem, egyáltalán nem, csak pár hete jöttem át egy másik egyetemről – válaszolom érdeklődésére.
- És a Tanár úr mivel foglalkozik? Ha jól tudom, csak óraadóként alkalmazzák az egyetemünkön, igaz? – Sosem esett nehezemre fenntartani a társalgást, legyen bárki a beszélgetőpartnerem, most sem kell sokat gondolkodnom azon, mit is kérdezhetnék tőle, a feszélyező csöndet megelőzendő.
tag: Drew ~ Zene: You’re the best I’ve got to take a long shot ~ notes:Bocsi a késésért! ❤
✻ hozzászólások :
63
✻ kereslek :
Szexi tanárbácsi
✻ tartózkodási hely :
Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
Egyetemista
✻ karakter arca :
Lucy Hale
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Városháza •• Pént. Máj. 01, 2015 2:18 pm ••

Hanna &  Drew
Utána nem futok egy mobil miatt. Szerencse, hogy csak nagyon alapmennyiségű szám van benne. Mindet a fejemben tárolom, egyik sem publikus, főként, hogy nagy nevűek elég szép számmal szerepelnek a listámon. Csak nem szeretem, ha valaki így viselkedik. A könyvemhez megyek, felveszem. Sajnos kinyitva esett a földre, aminek következtében a kemény fedél ellenére, sok oldal elázott.
- Még szerencse, hogy nem kapott széljegyzeteket. – morgok, majd a hangtól, ami megszólít, meglepetten csapom össze kezemmel a könyvet. Nem kell sokat agyalnom azon, kit is látok.
- Miss Lynch! Régen találkoztunk, megtisztelő, hogy emlékszik a nevemre. – a telefonra nézek, majd vissza Hanna-ra. –   Éppen tőlem szedte el, vissza akartam szerezni. – nyitom ki a könyvet a saras, vizes oldalaknál. De nem sokáig van az enyhe mosoly a képemen, mert meglátom a nadrágot és a flazúrokat.
- Ez több volt, mint sima összetalálkozás. Üljön csak le, mindjárt hozok valamit. – bubis víz, egy rakás szalvétacsomag. Mellé ülök a padra.
-   Egy kis víz és egy kis szalvétagyűjtemény. A térdéhez nem nyúlnék, de a karon lévőket ellátnám. – neki is látok, ha nem ellenkezik, közben el is feledkezem a telefonról. – Régóta van már az egyetemen?

✻ hozzászólások :
98
✻ tartózkodási hely :
Starling City
✻ foglalkozás, hobbi :
Neuropsychologist
✻ karakter arca :
Ben Barnes
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Városháza •• Vas. Ápr. 26, 2015 5:31 pm ••

If I don’t take it there’s no chance

Már jócskán délután felé jár az idő, a Nap szépen süt odakint, én meg szokás szerint késésben vagyok az egyetemről. Nem tehetek róla, egyszerűen képtelen vagyok időben odaérni bárhová is. Ha másról nem is, arról már tuti előbb-utóbb megjegyez minden tanár, hogy én vagyok az a lány, aki folyton, minden órára késve érkezik. Ettől függetlenül nem sietem el a dolgokat, nyugodtan lövöm be a hajam, készítem el a sminkem. Mert lehetek akármekkora késésben, akkor sem nézhetek ki akárhogyan! Ennek viszont az az eredménye, hogy sikeresen lekésem a buszomat, így ha még szeretnék beérni az órára egyáltalán, kénytelen vagyok gyalog megtenni az utat. Nem vészes ugyan, de azért csináltam magamnak egy jó fél órás sétát vele. De ha már így alakult, kiélvezem, magas talpú cipőmben ráérősen, a Nap sugarait élvezve, nézelődve vágok át a városközponton. Egész bele is feledkezem a gondolataimba, amikor hirtelen egy görkoris teljes erőből nekem vágódik és lesodor a lábamról.

- Hé, nem látsz a szemedtől? És ha kitöröd a nyakam? –
rivallok rá, a srác azonban csak feláll és anélkül, hogy egy pillantást vetne rám, már szelel is tovább, mintha mi sem történt volna. Ahogy végignézek magamon, megállapítom, hogy sikeresen lehorzsoltam a könyököm és a térdem, érzem is a kissé égető, csípő érzést, de szerencsére nagyobb bajom nem esett, leszámítva, hogy kiszakadt a farmerem a térdemnél. Morogva állok fel, ekkor azonban egy mobilt pillantok meg mellettem a földön. Lehajolok érte és felveszem. Alighanem az előbbi görkoris ejthette el. Úgy kell neki! Első gondolatom ez, de aztán persze észbe kapok. Mert mit kezdjek én ezzel a mobillal? Még ha fel is lökött, akkor sem akarom lenyúlni a telefonját. Csak vissza kéne adni a tulajdonosának, de hogyan ha azt sem tudom, ki az. Kissé tanácstalanul nézelődök, hogy mi legyen, mikor egy ismerős alakot pillantok meg egy nem is olyan messzi padnál. Mr. Andrew Stevens, egy óraadó tanár az egyetemen, neurológiát tanít, egyszer-kétszer volt már hozzá szerencsém. Mellesleg elég fiatal és egészen jóképű pasi. Az előadásai sem rosszak, bár néha nekem már kissé túl „mélyek”, nehezen követhetőek, ha nem figyelek oda eléggé. Fiatal kora ellenére viszont nem az a bratyizós tanár, óra után mindig gyorsan elszelel és nem is igazán lép interakcióba a diákokkal, tényleg csak előad. Nem is vagyok benne biztos, hogy egyáltalán tudja, ki vagyok, de mivel sosem voltam egy beszari lány, megindulok felé.
- Jó napot, Mr. Stevens! Elnézést, hogy megzavarom. A Central City Egyetem hallgatója vagyok és az előbb jött nekem egy görkoris, aki elejtette a telefonját és fogalmam sincs, hogy mit is kellene most kezdenem vele. Tudna esetleg tanácsot adni, mi ilyenkor a teendő? – Talán kicsit zagyva, amit mondok, de remélem, a lényeget leveszi, ahogy ott állok előtte, szakadt nadrágban, kezemben az előbb a földről felvett telefonnal.
tag: Drew ~ Zene: You’re the best I’ve got to take a long shot ~ notes:Bocsi a késésért! ❤
✻ hozzászólások :
63
✻ kereslek :
Szexi tanárbácsi
✻ tartózkodási hely :
Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
Egyetemista
✻ karakter arca :
Lucy Hale
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Városháza •• Csüt. Ápr. 09, 2015 12:32 pm ••

Hanna &  DrewEgy hét ebben a városban. Régen voltam itt és rengeteget változott ez alatt az idő alatt. Vagyis de, voltam, az viszont csak pár nap, és nem is igazán emlékszem, hogy az előadóterem négy falán és a szálloda falain kívül mást is láttam volna.
A városházára viszont be kellett mennem. Jeremiah végrendeletét kellene odaadnom a megfelelő személynek, ügyvédi jelenléttel és gőzöm sincs, hova költözött el a felesége. Azt sem értem, miért nekem küldte el, miért nem neki. Bár Jeremiahban sosem lehetett rációt keresni, meg sem lepett, amikor a futár személyes kézbesítéssel hozta. Először azt hittem, azért mert Amandát nem találta meg. Aztán kiderült, hogy az egyedüli címzett én voltam.
Három címet kaptam, a városból nem költözött el, ami megnyugtató, nem kell az egész világot felkutatnom érte.
- Egy teát, legyen szíves. Szójatejjel és tamarinddal.
A tamarindot édesnek érzékelem, mindenki más eddig azt mondta rá, savanyú. Ezzel édesítek szinte mindent. Vagy juharsziruppal.
Kikönyörgöm, hogy legalább a közeli padig tudjam elvinni magammal. Az ártatlan kisfiús mosoly sokat segít és a csésze kifizetése is, mint foglaló. Magam mellé teszem a csészét, és előveszem a borítékot, amibe az információkat tették. A telefonszámok is rajta vannak, előveszem a mobilt, hogy bepötyögjem a számot. A készülék a következő másodpercben nincs a kezemben. Meglepve nézek az üres kezemre. Teljesen magamnál vagyok, tehát ez valós esemény. Felkapom a fejem.
- Adod vissza!
Felpattanok és az első, kezem ügyében lévő tárgyat utána vágom. Az pedig egy frissen vett könyv, azt is szándékoztam olvasni. Nem fogom, mert széttörve landol először a görkorison, majd vizesen a földön.
- Francba.

✻ hozzászólások :
98
✻ tartózkodási hely :
Starling City
✻ foglalkozás, hobbi :
Neuropsychologist
✻ karakter arca :
Ben Barnes
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Városháza •• Szomb. Feb. 14, 2015 10:03 pm ••

.
✻ hozzászólások :
493
✻ kereslek :
my family ♥ love interest
✻ tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
✻ foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
✻ karakter arca :
⊂ lily mywife collins ⊃
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Városháza •• ••

Sponsored content
live like legends

Városháza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-