Zane Cromwell
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 am
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 9:14 pm
Yesterday at 5:34 pm
Szer. Feb. 22, 2017 10:21 pm
Szer. Feb. 22, 2017 9:23 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

Zane CromwellElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: Zane Cromwell •• Vas. Júl. 19, 2015 10:52 am ••


gratulálok, elfogadva!

Kedves Ems,

először is üdvözöllek az oldalon és remélem, hogy jól fogod érezni magad.
Amikor felhoztad az ötleted, akkor egy pillanatra nagyot néztem, hiszen nem éppen egyszerű dologra vállalkoztál. Eleve nem egyszerű már két személyiséget kijátszani, de két különböző karaktert már szerintem még nehezebb, de te tökéletesen illesztetted össze a puzzle darabjait!
Zseniálisan tudsz bánni a szavakkal és egyszerűen minden egyes szavadat csak úgy faltam! Nagyon tetszik az, ahogyan bánsz a szavakkal és az, ahogyan megjelenítetted ezt a két különböző lelket, ahogyan egy testbe szorultak. Kíváncsian várom, hogy meddig lesznek képesek együtt élni, mikor jön el az a pillanat, amikor már jobb lenne, ha nem csak két lélek hanem két test is lenne. :440: Tökéletes arcokat választottál és szerintem holnap reggelig tudnálak dicsérni, mert mind az ötlettel és mind a stílusoddal elvarázsoltál, de inkább tovább engedlek, hiszen már most is megvárakoztattalak.
Foglalózz egy sort, ha még nem tetted meg, majd mehet is a játék!

✻ hozzászólások :
331
✻ tartózkodási hely :
• • Everywhere
✻ karakter arca :
• • sexy boots
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Zane Cromwell •• Csüt. Júl. 09, 2015 8:30 pm ••

zane/freya cromwell

To love and be loved is to feel the sun from both sides.

watson/claflin
metahuman
27
central cityThe devil is in the details

Születési hely, idő: London, Anglia; 1987. október 18.
Képesség: Alak & személyiségváltás ✻ Egy testbe szorult két lélek, két testvér, akik között folyamatosan megváltozik az irányítás.Mindig is tisztában voltam önmagammal, hogy pontosan hol is állok. Soha nem képzeltem magamról túl sokat, de nem húztam le magamat a sárga földig sem. Megtaláltam úgymond az arany középutat. Megvolt az egészséges egom nekem is természetesen, de sosem dicsekedtem ezzel. A lányok közelében elég nehezen ment nekem a kommunikáció, mert ezen a téren rendkívül visszahúzódó és félénk voltam. Na, meg persze eléggé érzékeny alak vagyok. Férfi létemre elég sokat szoktam sírni, amit egy komplikációnak köszönhetek, ami a szülés közben lépett fel, de még mindig jobb, mintha mondjuk a teljes testem béna lenne. Meg amúgy is. Ez tökéletesen segíti a munkámat, mint színész, hiszen sosem okozott nekem problémát az, hogy kimutassam az érzéseimet, vagy éppenséggel elrejtsem azokat. Mindig megfontolt vagyok kétszer is átgondolom, hogy mit teszek, vagy sem. Eléggé ritka tőlem, ha meggondolatlanul cselekszem. A szerelem azonban mindenkit megbolondít és attól félek, hogy hozzám is elért. Mégis nem fejezhetem ki és nem vállalhatom fel nyilvánosan, mert a menedzserem azt gondolja, hogy ezzel rontanék a film hírnevén, amiben jelen pillanatban szerepelek. Mert, ha facér a főszereplő, akire tini lányok ezrei csorgatják a nyálukat az valahogy sokkal vonzóbb, mintha foglalt lenne. Sosem értettem ezt a felfogást, de úgy gondolom, ha facér is vagyok nem jut előrébb attól senki sem, hogy a közelembe férkőzzenek, bár megpróbáltak már. Emlékszem a premieren még le is tépték rólam a zakómat. Meleg helyzet volt az egyszer biztos.
Találékony vagyok, mert elég könnyen feltalálom magam idegen helyzetekben is. Szeretem a magányomat és a privát életemet elzárva tartani ettől az egész őrülettől, ami körülvesz engem, de nem tudom megtenni. Mégis, hogyan zárhatnám el a piócaként viselkedő emberektől, akik még a családomat sem hagyják békén? El kell fogadnom, hogy ez az új életem, de az igazság az, hogy egyre inkább kezdek összeroskadni a teher alatt, amit a hírnév képvisel.

A hajam szőkés-barna és többnyire kócosan díszíti a fejem tetejét. Erőteljes férfias vonásaim vannak. A borostám nélkül úgy nézek ki, mint egy kisgyerek, amit a film forgatásakor el is várnak tőlem, de a szünetekben, ahogy most is, gyenge borosta borítja az arcomat. A bőröm hasonló Hófehérkééhez. A szemeim kék színben ragyognak, ami pedig az öltözködési stílusomat illeti....

Elég, elég és elég! Hihetetlen, hogy mennyire nyomasztó a saját bátyámat hallgatni, ahogy önmagáról ecsetel meg arról, hogy ő mennyire egy földre szállt angyal. Egyszerűen már nevetséges. Ha egy lány a közelébe jön behúzza fülét, farkát - a másodikat lehet nem mindig - szóval mondhatjuk azt is, hogy egy rakás szerencsétlenség. De nekem most nem róla kell fecsegnem, hanem meg kell ismernetek engem. Mert én is itt vagyok ám! Lehet, hogy a háttérben húzódom meg, de ez nem azt jelenti, hogy ne számítanék. Sőt! Az utóbbi időben egyre többet kerülök előtérbe. Ezt pedig ki is használom. Elegem van a bátyám szenvedéséből meg feszengéséből. Abból is, amit levág azzal a lánnyal kapcsolatban. Mikor végre szabad lehetek, akkor kiélem minden egyes vágyamat. Szabad szellemű vagyok, vad és meggondolatlan. Sztriptíztáncosként dolgozom. Szerintem ez elég sok mindent elárul rólam. Mindenki véleményére teszek magasról és gyűlölöm, hogy a testvérem testének a börtönében kell élnem, de az a helyzet, hogyha ő nem lenne, akkor én sem lennék. Azért vagyok itt, mert felrobbant az a nyamvadt részecskegyorsító. Igazából meghaltam, mielőtt még a testvéreim megszülettek volna. Mondhatni felfaltak odabenn. Ez valószínűleg megmagyarázza, hogy miért is vagyok itt. A szabadság nem is lehetne messzebb tőlem, de napról-napra egyre erősebb leszek és tovább tudom uralni a testét. Lassan pedig már azt is mondhatom, hogy valahogyan sikerül megállapodásra jutnunk ezzel az egésszel. Bezzeg, mikor a paparazzók elől kell menekülnie máris jó vagyok a számára. Annyira nevetséges. De azok után, ha már kihasznál nem engedem vissza olyan könnyedén. Néha beenged a gondolataiba, de többnyire nem vagyok több, mint egy púp a hátán. Nem hal, nem lát, de határozottan érzi, hogy ott vagyok. Tudom, mert én is érzem a jelenlétét. Ennyit a romantikus együtt létekről bárkivel is. Bár nem vagyok szégyellős fajta. Hmm.. Lehet, hogy ezért nem mozdult még rá szerencsétlen lányra komolyabban. Bár nekem sem a vágyálmom, hogy lássam a saját bátyámat, ahogyan megdolgoz valakit. A külsőm pedig.. Megláthatod, ha előtérbe enged engem. Félhosszú barna avagy sötétszőke hajam van. Kinek, hogy tetszik. A szemem a testvéreimtől eltérően barna. A bőröm színe pontosan ugyanolyan falfehér, mint az övéké. Az alakomra még nem volt panasz és, ha lenne, akkor valószínűleg nem végezhetném azt a munkát, amit. De nem akarom, hogy csak éjszaka élhessem ki magam. Többre vágyom. Teljes életet akarok.EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Az első filmet folyamatosan vetítik a filmvásznon, de kezdem úgy érezni, hogy ez az egész engem megőrjít. Az elmúlt másfél évben körülbelül folyamatosan őrültek háza az életem anélkül is, hogy tini lányok akarnák rám vetni magukat. Sosem gondoltam volna, hogy lesz valamilyen alkalmam is arra, hogy találkozzak a húgommal, aki már a születésünk előtt meghalt, de meg kell mondanom engem is meglepett, amikor egyik pillanatról a másikra elveszítettem a testem felett az irányítást, ha pedig ez nem lett volna elég, akkor a testem is megváltozott. A tükörben egy teljesen idegen tekintet fogadott, de ugyanakkor én csak egy másodhegedűs voltam. A testet más irányította és ennek a valakinek saját gondolatai voltak, amiket akkor is hallottam utána, hogy megpróbáltam őt elnyomni. Meg kell mondanom őszintén, hogy nem ez volt életem legjobb időszaka és még most sem a legjobb. Egyszerűen csak elviselhetővé vált. Megtanultam elfogadni, hogy a húgom, aki meg sem született most bennem él. Bár a kettőnk közötti kommunikáció eleinte eléggé bonyolult volt. Mondhatni már lehetetlen, de mostanra már sikerült vele megértetnem, hogy nem veheti át az irányítást, amikor kedve tartja. De ez az egész még mindig furcsa, hiszen folyamatosan ott van velem, ahogyan most is, miközben aláfirkantom az első film DVD-it, illetve néha összepózolok a lányokkal, ami Prudence-nek határozottan nem tetszik. El sem hiszem, hogy ez az egész azzal kezdődött, hogy nekirohantam a válogatáson. Pont mielőtt még összeállítottak volna minket, hogy akkor nézzük meg, hogyan is működik közöttünk az a bizonyos kémia. Azt kell mondanom, hogy elég jól, hiszen mondhatjuk azt is, hogy az első pillanattól kezdve ellopta a szívemet. Most pedig úgy kell rejtegetnem ezt az egészet, mintha valami tiltott dolog lenne. Elérhetőnek kell tűnnöm, hogy a lányok körülöttem csak még inkább elveszítsék a fejüket már azon is csodálkozom, hogy még nem habzik a szájuk.
Az egyik lány átkarolja a nyakamat, majd az arcomra nyom egy puszit mindegyiket egy-egy képpel rögzítve és nem szeretem, ha átlépik a határokat, de amíg belül maradnak azon a vonalon, ahol még azt mondom, hogy rendben van addig nem fogok elzárkózni tőlük és nem is tehetem, hiszen én vállalkoztam arra, hogy belecsöppenjek ebbe a világba ezzel pedig elfogadom a negatívumokat is. Prue ettől pedig egyszerűen csak feláll és visszamegy az öltözőjébe én pedig próbálok a lehető leghamarabb elszakadni, hogy utána menjek, de az utamat elállja a menedzser, hiszen pontosan tudja, hogy miért mennék utána. Megfeszül az állkapcsom, hogy hazudnom kell, de halovány mosollyal fordulok vissza a tömeghez, hogy közöljem. Prue egyszerűen csak rosszul lett és nem osztogat több autogramot ma. Rosszul.. Igen. Az egész helyzettől, amibe belecsöppentünk ugyanis egyikünk sem erre jelentkezett. Úgy kell viselkednünk, mintha megvetnék a másikat, miközben alig várjuk a lopott pillanatokat, hogy csak egyszerűen élvezhessük egymást társaságot a külvilágtól elzártan..

Nem is tudom, hogyan lehetséges ez az egész, de nem is érdekel. Olyan, mintha egy szellem lettem volna egész életemben és most először öntöttem testet. Felszabadító érzés, hogy végre szabad vagyok és azt tehetek, amit akarok. Főleg, mivel már Zane sem nyavalyog állandóan, de a fejemben még néha meghallom a keserű gondolait, amikkel akkor foglalkozik, amikor ő van a háttérben. Komolyan mondom, hogy nem lehet valaki ennyire keserű. Önsajnálat tengerében úszik. Sír, mint egy kislány. Egyenesen nevetséges. Én helyette jól érzem magam és egyáltalán nem zavartatom magam, hogy valahol mélyen ő is velem van. Finoman csókolom végig a srác mellkasát néha meg-meg harapva őt, de tudom, hogy szereti. Nem éppen hétköznapi munkám van. Sztriptíztáncosnőként dolgozom, de imádom, ahogyan a férfiak rajtam legeltetik a szemüket. Imádom magam mutogatni, mert tudom, hogy tökéletes vagyok. Na, jó tökéletes nincsen, de közel állok hozzá. Nagyon-nagyon közel. Mézédes ajkait ízlelem, amikor észlelem, hogy valami nincsen rendben és a testem megremeg én pedig úgy vetem le róla magamat, ahogyan Edward tette Bella-val az első csókjuknál és minden további nélkül kirohanok a fürdőbe. – Most azonnal fejezd be. – Suttogom az orrom alatt, hiszen tudom jól, hogy ez pont elég ahhoz, hogy meghallja. Igazából a gondolataim sincsenek biztonságban. Bocsáss meg nekem, ha erre a műsorra nem vagyok kíváncsi. Ó, hogy te nem tudnál egyszer kikapcsolni és elfordulni az önsanyargató kis sarkadba. – Akaratlanul is megemelem a hangomat és hallom, hogy Brian kopogtatni kezd az ajtó túloldalán. – Minden rendben? – A hangjából süt az aggodalom. Még azt is mondhatom, hogy édes srácról van szó erre így elrontja nekem az egész helyzetet.. – Persze, minden rendben. – Kiabálok ki neki és megtámaszkodom a mosdókagylón. – Ez az én estém ne akard már kérlek elrontani. Mert ne felejtsd el, hogy kölcsön kenyér visszajár. – A kezem a kilincsre kúszik és egy olyan érzés fut végig a testemben, mintha hasba vágtak volna. Most azonnal hazaviszel minket. Lepillantok a mellkasomra, ahol már nem a formás kebleim foglalnak helyet, hanem a bátyám szőrös mellkasa. – Rohadj meg. – Morgok egyet és legszívesebben belevágnék egyet a falba, de visszafogom magam. Elegem van ebből az egészből. A saját testemet akarom. Úgy akarok élni, ahogyan azt én szeretném.
heroes-vs-villains
✻ hozzászólások :
96
✻ kereslek :
Z A N E and W A R R I C K cromwell
✻ tartózkodási hely :
✵ central city ✵
✻ foglalkozás, hobbi :
✵ anti metahuman task force ✵
✻ karakter arca :
✵ emma watson ✵
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Zane Cromwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jason Cromwell
» Zane ----

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: metahuman-