villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Leonard Snart

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Pandora Morrigan
Pandora Morrigan
pötyögte
Today at 12:28 am
Bruce Wayne
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 12:07 am
Kara Danvers
Caitlin Snow
pötyögte
Yesterday at 11:07 pm
Hírek, bejelentések
Admin
pötyögte
Yesterday at 10:11 pm
Rangok
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:52 pm
Saját hirdetés
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:50 pm
Amazonok
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:49 pm
Csoportleírások
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:48 pm
Világleírás
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:46 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár nõi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár nõi saját karakterei •
heily rosalie foster
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elõtörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Phoebe Adams
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
• • Everywhere
karakter arca :
• • sexy boots
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésegratulálok, elfogadva!

Hello kedvesem,

öröm volt látni, hogy egy keresett karakter lelt gazdára és miután láttam a csinos kis pofidat, illetve a történetet nem is csodálkozom azon, hogy elkelt a karakter.
Azt kell mondanom, hogy tökéletesen visszaadtad azt, amilyen Phoebe. Mesterien írtad meg a lapját, amit én pedig leesett állal olvastam. Egyszerűen briliáns vagy! *-*
Olyan érzésem támadt a lapod olvasása közben, hogy ezt a karaktert rád öntötték. Egyszerűen, mintha neked találták volna ki.
Zseniálisan írtad meg a jellemzést és a történetet is, s mivel biztos vagyok abban, hogy már várnak rád nem is szeretnélek feltartani tovább. Gyorsan foglalózz, majd mehet is a játék.
Jó szórakozást!


it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Phoebe Adams
I’ll be your paparazzi

jellemzés
Mindent tudni akarok. Mindent. Mindent látni és láttatni. Mert a tudás hatalom. De egy fegyver sem ér semmit, ha nem mered használni. Én merem. Mégpedig úgy, ahogy az számomra a legelőnyösebb. Szeretem megfejteni mások titkait és akár ellenük is felhasználni őket. Míg én magam a háttérben maradok. Sokszor megkaptam már, hogy aljas és számító vagyok. Szerintem csak taktikus. A lencse jobbik felén állok. Megmutathatok bárkiről bármit, leleplezhetem, míg rólam senkinek sem kell tudnia, ki is vagyok valójában. A türelem és a fifika véleményem szerint a két legnagyobb erényem. Először információt gyűjtök, megfigyelek és türelmesen várok a megfelelő pillanatra. Mert el fog jönni. Mint ahogy talán annak az ideje is, hogy kilépjek végre a homályból, a teljes ismeretlenségből és végre a rivaldafény rám irányuljon. A külső adottságaim biztosan megvannak hozzá.
Szép, hosszú, barna hajam, karcsú testalkatom van. Egyedül az orrommal nem vagyok kibékülve, de az legalább egyedivé tesz. Karakteresebb lesz tőle az arcom. Bármilyen divatos ruhát felvehetek, jól is állnak, de a munkám miatt többnyire farmert, pólót, sötét színű pulóvert viselek, a hajamat pedig összekötöm. Sminkelni is csak minimálisan. Hogy beolvadjak a környezetbe. Legfeljebb akkor öltözök ki, ha ez segíti elő a munkát. De ez ritka eset. A gépem elárulna, ezért általában bujkálnom kell. A lehető leg jellegtelenebbnek tűnni. Pedig már vágyom rá azért, hogy végre észrevegyenek és elismerjenek. Csak egyszer az életben. Bármit is kell ezért tennem. Bármit.

porosodó múlt


Nagyon ritkán kérdezi meg tőlem bárki is azt, hogy ki vagyok és honnan jöttem. Egyszerűen másodlagos. Mindenkinek másodlagos. Valójában amióta az eszemet tudom, senkit sem érdekeltek ezekre a kérdésekre a válaszok igazán. Legfeljebb az őrsön kérdezik meg, ha olykor bevisznek egy-egy kisebb nagyobb stilki miatt. Bár ott is csak az alapadataimat. Nem kell nagy dolgokra gondolni, nem vagyok egy maffiózó, vagy sorozatgyilkos, még igazából tolvaj se. Magánlaksértés, birtokháborítás… leginkább ilyesmik. De abból a kartotékom a rendőrségen már igen nagy. Valahogy mindig sikerül megúsznom maximum néhány nap fogdával, de az erkölcsi bizonyítványom tény, hogy nem egészen tiszta. Bár némi kenőpénzzel biztosan azt is el lehetne intézni.
Mert pénzem, az van. Nem keresek rosszul, de a helyzet az, hogy úgymond a „nevemhez” járt. Gazdag család sarja vagyok, bár ezt ők nem nagyon szeretik hangoztatni. A szüleim alighanem legszívesebben még arról is elfeledkeznének, hogy van egy kisebbik lányuk is. Mindketten köztiszteletben álló emberek, az apám menő, neves ügyvéd, csakúgy, mint az anyám. Bár ő szerintem az apám hátán kapaszkodott fel. Aligha szerelemből ment hozzá. Különben nem viselné el egy zabigyerek létét. Aki ráadásul előbb fogant, mint én. Valójában ennek a tudásnak köszönhetem azt, hogy ha akarom, még mindig pénzelnek nekem bármit. Elég csak meglebegtetnem azt, hogy kiteregetem a családi szennyest. Akkor meg aztán lőttek a társadalmi megbecsülésnek!
Engem egyébként sem vállalnak a nyilvánosság előtt, csak a nővéremet. Aki egy taktikus, számító perszóna. Valójában semmivel sem jobb nálam, leszámítva, hogy kifelé jobb képet tud sugallni magáról. Elvégezte a jogi egyetemet, de színésznőként futott be. Kijátszott mindenkit és mégis ő kap meg minden figyelmet. Ő a szép, az okos, az ügyes. Így volt ez mindig is. Én meg csak másodhegedűs lehetek mellette. Mehettem volna én is jogra, fel is vettek, de sosem érdekelt a dolog. A média volt mindig is az én világom. Abból is elsősorban az, amit vizuálisan meg lehet örökíteni.
Először újságírással próbálkoztam, de rájöttem, a cikkek témája utáni kutatás sokkal jobban megragadott, mint maga az írás. Na meg az interjúk. A halálom volt a sok pózerkedés és az, hogy a hírességek persze mindig akkor állítottak le, mikor valami tényleg érdekesre akartam volna rákérdezni. Rájöttem, hogy nem az érdekel, amit elmondanak, sokkal inkább az, amit elhallgatnak. Tinédzserkorom óta hobbiszinten fotóztam, az alapokhoz értettem, de sosem terveztem, hogy ebből fogok megélni. Először akkor készítettem lesi fotókat, mikor az apámat akartam vele lebuktatni a féltestvéremmel kapcsolatban. Csak úgy kaphattam tőle végre egyenes válaszokat, ha elé tártam a bizonyítékaimat. Amiket szükség esetére most is magamnál tartok.
Először, mint újságíró, az érdeklődésemet felkeltő kis talányok után nyomozva kezdtem vájkálni mindenféle hírességek magánéletében. Türelmesen követtem, megfigyeltem őket és a legjobb pillanataikat meg is örökítettem. Először csak egyszerű sztorikról volt szó. Megcsalás, eltitkolt barátnő, újszülött gyermek első képei… ilyesmik. Minél nagyobb volt a kihívás, annál jobban vonzott. Egy idő után már lepasszoltam az írást másnak, én csak fényképezni akartam.
A bulvárlapok persze hamar felfigyeltek rám, ma már egyik a másik után, egymásra licitálva adja nekem a megbízásokat. Nincs nálam megbízhatóbb, hatékonyabb paparazzó egész Central City-ben, de Starlingban sem, ezt nagyképűség nélkül állíthatom. Mindent, de mindent megteszek azért, hogy kiderítsem, amit meg akarok tudni. Előttem semmi nem maradhat titokban. Már kicsit kezdem is megunni a dolgot, végtére is mindig ugyanaz a téma. Így volt ez, egészen mostanáig….
A jó sors elém vetette ugyanis az egyre ismertebbé váló Zane Cromwellt. Az ügyeletes szépfiú, mondhatni. Tele titkokkal. Persze sokszor mondták már ezt nekem sok emberről, aztán kiderült, mennyire nevetségesen egyszerűek és semmitmondóak a kis titkaik. Először róla sem hittem mást. Hamar ki is szimatoltam, mi zajlik közte, meg a filmbeli kis partnernője között, amit a menedzserük igyekszik elkendőzni. Nem volt nagy ügy. Közben azonban rábukkantam valami sokkal érdekesebbre.
A szimatom azt súgta, valami nincs rendben ezzel a fickóval, kell még itt lennie valaminek. Életem legnagyobb kihívásának bizonyult, ugyanis sokáig egyszerűen nem jutottam semmire. Tartózkodóbb, mint az átlag, de ebben nincs semmi. Viszont ahogy követtem, főleg éjszakánként, olyasmi esett meg velem nem is egyszer, ami máskor soha: elvesztetem a nyomát. Dühített és nem értettem, hogy lehet ez. Tehetetlenségemben, hogy valami sikerélmény is érjen, még a trilógia egy másik szereplője, az ismert Emma Keating sztoriját is kiderítettem a nemrégen meghalt vőlegényéről, de ez sem nyugtatott meg. Nem lehet, hogy Zane Cromwell kicsússzon a kezeim közül!
Aztán egyszer feltűnt, hogy valahányszor elvesztem a nyomát valahol, mindig megjelenik egy világosbarna hajú, szép arcú fiatal lány. Ha nagyon megnézem, talán még kicsit hasonlítanak is a vonásai Zane Cromwellre. Ezek után a kutatásaimat rá is kiterjesztettem. Nem tartott sokba kideríteni, hogy egy Freya nevű sztriptíztáncosnőről van szó, akit azonban nappali fényben nagyon ritkán láttam bárhol is. És igen, ő és Mr. Cromwell egyszerre, egy időben sosem voltak megtalálhatóak. Először arra gondoltam, hogy a célponton talán egy igen tehetséges transzvesztita, de Freya nem egy rendszeres vendégétől megtudhattam, hogy a hölgyemény bizony nő a javából, teste minden porcikájában, ezt a teóriát tehát el kellett vetnem. Sok álmatlan éjszakát okozott ez nekem, de végül rájöttem az egyetlen lehetséges megoldásra. Őrültségnek tűnik, de nincs rá más magyarázat. Zane Cromwell és Freya egy és ugyanazon személy, pontosabban ugyanaz a test, két személyiséggel. De több, mint a skizofrénia, ez alakváltás. Bármilyen elvetemülten is hangzik. Én sem hittem benne, hogy ez létezik, de tudom, hogy így van. Már csak egy dolog van hátra, hogy erről bizonyságot szerezzek. Bebizonyíthatom, hogy a természetfeletti, a mutáció ilyen foka létezik. Ehhez viszont képekre van szükségem az átalakulásról.
Nincs is más hátra, mint a kis szerelmi sztori elkendőzése ürügyén találkoznom Mr. Cromwellel és valahogy lencsevégre kapni az átváltozását. Viszont, mivel ez az egész trilógia és a stábja már-már a rögeszmémmé vált, arra gondoltam, ha együttműködnek velem, talán mégsem borítom a bilit… Talán végre megkaphatnám azt az elismerést, amire mindig is vágytam. Nem a szüleim által rejtegetni való kis élősködő szeretnék lenni, hanem végre igazi sztár. Csillogni, mint a nővérem. Ehhez pedig nem is kellene más, mint egy filmfőszerep és egy helyes pasi. Amik a nővéremnek megadattak, de nekem soha. Most viszont a fegyver a kezemben, csak jól kell használnom. Ha Ms. Keating nem akarja az újságok címlapján viszontlátni a megrendítő, csöpögős, tragikus love story-át a halálos ágyon köttetett házasságról, (amibe természetesen egy kis számítást is bele lehet csempészni, nem telne sokba rábizonyítani, hogy nem is annyira szerelemből, mint számításból tette ezt a lépést, és sajnálatraméltó özvegyből hamar haszonleső kis kígyóvá válhatna a nyilvánosság szemében) jobban teszi, ha átadja nekem a szerepét a trilógiában. Amennyiben Zane Cromwell átváltozásos sztoriját pedig sikerül bizonyítékokkal alátámasztanom, ha nem akar laboratóriumi kísérleti nyúllá válni a mutációja okán, legjobb lesz, ha hivatalosan is felvállal engem, mint barátnőjét, a kis Prudence-t elfelejtve.
Hogy számító kis dög lennék? Meglehet. De az életben semmit nem adnak ingyen. Mindenki úgy boldogul, ahogy tud. Nekem pedig igenis jár már az elismerés, a csillogás! Még akkor is, ha piszkos eszközökkel kell is rá szert tennem.

további információk

Teljes név:
Phoebe Claire Adams
Képesség:
-
Születési hely:
Central City
Születési idő:
1990. október 28.
Csoport:
Criminal
Kor:
24
Foglalkozás:
Lesifotós
Play by:
Troian Bellisario


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» John Adams

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: criminal-
Ugrás: