villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs

Share|
Dolgozó szoba - Ed & Jamie & Selina
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Hunt or Hunted


A férfi először hasba rúgott, majd lábai segítségével lökött a terem másik végére. Testem lesodorta a kínzó eszközöket az asztalról, de átbukfencezve rajta így is talpra érkeztem. Pusztán játékból megcsattintottam az ostorom, kérdésére felkacagtam.
- Jaj de egoista és paranoiás valaki! Azt hitted, érted jöttem? Ha úgy volna, álmodban ölnélek meg. Csakhogy nem gyilkos vagyok, s a világ nem körülötted forog.. ám de a pénzed.. a körül már sokkal több forog. Én is csak azért jöttem, semmi másért.- mondom rávigyorogva, majd elindulok oldalazva, akár a macskák becserkészésnél. Hirtelen mozdulattal csapok fegyvert tartó kezére ostorommal, majd egy tálcán sorban heverő eszközöket csapok felé elterelésként, hogy közelebb kerülhessek a kijárathoz és kiszökhessek. Amennyiben az eszközök kellően lefoglalják pár másodpercre, már pár ugrással fent is vagyok a lépcső tetején, s haladok az egyik ablak felé, hogy kiugorhassak rajta.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Amint a szobát fény töltötte fel, egy ostor tekeredett a nyakam köré. Ez meglepett, de nem volt időm ezzel foglalkozni. Kis híján ráillesztettem a kezem az ostorra. Csupán pár centi hiányzott, ahhoz, hogy megragadjam és én rántsam meg, de nem voltam elég gyors, és mivel ezzel törődtem ahelyett, hogy stabilabb pozíciót vettem volna fel, gond nélkül magához rántott, aztán arcon vágott. Már most tudtam, hogy ennek biza holnapra is megmarad a nyoma. Amíg ezen gondolkoztam kirúgott láb alól, én pedig hanyatt estem. Az igazat megvallva most lett elegem. Egy újabb ütéssel próbálkozott, én pedig vigyorogva húztam félre a fejem, had üssön a kemény padlóba. Felhúztam a lábaimat, megragadtam a kezeit, csakhogy ne szabaduljon, vagy támadjon, majd a talpammal hasba rúgtam, de nem annyira, hogy hátra lökjem, aztán a padlót használva támasznak, a lábaimmal felemeltem a lányt, mindkét lábam egyszerre nyújtottam ki, ezzel megadva a kezdő lendületet, ami elég volt, hogy úgymond "kilőjem" őt a terem túlsó végére, és mivel sikeresen megszabadultam tőle, egy elegáns mozdulattal felpattantam majd előkaptam egyik töltött revolverem és a kis besurranóra szegeztem.
- Felmerül a mindennapi kérdés: Golyót akarsz? Erre a kérdésre sosem kapok választ. Szóval... Ha nem akarsz egy golyót a kis fejecskébe, most azonnal kinyögöd ki küldött és miért.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Hunt or Hunted


Nem tudtam kivenni a széf értékét, mert megjött a házigazdám. Nem értem, hogy ért vissza ilyen gyorsan, talán elsiklottam valami felett. Se baj. A sötétben lapultam, míg hallgattam. Valahogy ez a hirtelen sántítás, meg az eszközök és a revolver nem illet össze. De hát mindegy is, rossz a lába, vagy sem, most bizony kénytelen leszek kiverekedni magam. Szinte biztos vagyok abban, hogy ha valaki ennyi fegyvert tárol, az magánál is hord legalább egyet, így kénytelen voltam egyből támadni, ahogy felkapcsolta a villanyt. Először ostorom nagy csattanás kíséretében tekertem nyakára és rántottam magam felé, miközben előre is léptem és szabad kezem öklét ellentétes irányú erővel illesztettem arccsontjába elég keményen. Ezután kirúgtam lábát, ostorom pedig meglazítva húztam vissza, miközben fölé kerülve próbáltam egy újabb, lehetőleg ájulással járó ütést bevinni, hogy aztán nyugodtan foghassam a lóvét és kecsesen kisétálhassak a főbejáraton. Persze ügyelnem kellett arra, nehogy elővehesse fegyverét, vagy hárítsam az ő ütéseit. Még is, az utcai harcmodor azért elég találékony és fürge, amit csak lehet, bele von a harcba. A legtöbben ezzel nem tudnak mit kezdeni, főleg a rendőrök, katonák. Nem ilyesmi ellen képezték ki őket. Ki tudja, hogy ő mit tud?
-   -  
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Széles vigyorral az arcomon lépek be az ajtón, majd titkos termem ajtajához veszem az irányt. Ahogy sejtettem. A könyvespolc elhúzódott, a könyvek pedig szanaszét. Pedig órákig tartott elrendezgetni őket. A padlón érdekes foltot pillantok meg. Végighúzom rajta az ujjam aztán megszagolom. Púder? Szélesen elvigyorodom, aztán lassan lesétálok a lépcsőn. Sötét volt, de mégis láttam. Nem a szememmel, hanem az emlékeimmel. Ismertem már annyira ezt a szobát, hogy tudjam mi hol van. Ezért is lepett meg kissé a földön heverő kínzóeszköz. "Hmm... a fádalom körtéje? Ez még jól fog jönni a közeljövőben."
- Legjobb tudomásom szerint nem rendeltem szajhát. Pláne nem ilyen... kíváncsi természetűt...
Rátámaszkodom a sétapálcámra, csakhogy úgy tűnjön mintha a kelleténél nagyobb szükségem van rá, aztán bal öklömmel erőteljesen rávágok a villanykapcsolóra és máris mindent ellep a fény.
- Bújjon elő hölgyem és TALÁN nem esik bántódása.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Hunt or Hunted


A polc végül megadta nekem magát... Beletelt nagyjából pár percbe, de a rejtély megoldódott. Mit sem sejtve a riasztóról sétáltam le a sötétbe. Odalent félhomály uralkodott, de nekem ennyi is elég volt. Körbe pillantva megszemléltem a kínzó eszközöket, a revolvert, meg a ruhát.
- De beteg fickó lehetsz... - csóválta meg a fejem, miközben az egyik kínzóeszközt a kezembe vettem. Hanyagul dobtam a hátam mögé és léptem a széfhez. Sanda vigyor terült arcomra és megsimogattam az ajtaját, végül azt is elkezdtem feltörni, miközben erről eszembe jut egy szám.
- Baby, can’t you see I’m calling a guy like you should wear a warning It’s dangerous I’m fallin’ ... - énekelgetem Britney coverjét Yaël Naïm verziójában. A zár makacs, de rajtam úgy sem fog ki. Pár pillanat és ..
- Hmm.. Szezám tárulj. - nyitom ki a széfet egy széles mosollyal. Ekkor megüti valami nesz a fülemet. Szemem sarkából hátra pillantok, majd elbújok a sötétben. Megfordul a fejemben, hogy kivegyek-e egy revolvert abból a tárolóból, de az olyan közönséges.. Így csak leveszem az ostorom az oldalamról és várok, hogy ki fog leérkezni a lépcsőkön.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Nem voltam fáradt. Különös. Ilyenkor már nagyban ásítozni szoktam, és mivel semmi kedvem sem volt hajnalig olvasgatni, két lehetőség állt fenn... Az első: Fáradtra iszom magam. A második: Sétálok egyet. Az utóbbit választottam. Legalább kitisztul egy kicsit az elmém, nem pedig elködösül. Magamra kaptam egy szürke zakót, benne két töltött revolverrel, aztán sétapálcám megragadva kiléptem a főbejáraton. Bezártam az ajtót, aztán a kaput és halkan dudorászva "elindultam a nagyvilágba." Az utca teljesen üres volt, bár a környéken ez nappal sem túl nagy ritkaság. A szomszédok nagy részénél már csak az utolsó lámpa égett, vagy már az sem... Úgy látszik valakinek nincs kedve világosban csinálni... Szélesen elvigyorodtam, aztán tovább dudorásztam, közben azon gondolkodva, melyikőjük nejéhez volt szerencsém eddig, de mivel a lista elég hosszú volt, hamar feladtam a találgatást és tovább indultam volna... Ám az órám csipogni kezdett, ezzel félbeszakítva dudorászásom.
- Pedig most jött volna a legjobb rész...
Mondom csalódottan, aztán kissé gyorsabbra véve a tempót, otthonom felé vettem az irányt. Hihetetlen, hogy egy "tisztességes embernek" sose lehet nyugta a betörőktől.

//Eközben a birtokon//

A könyvespolc, szinte hangtalanul húzódott először hátra, majd oldalra ezzel szabaddá téve az utat egy lefelé vezető fenyőből faragott lépcsőhöz.  Ha a lány lesétál rajta, egy elég különös szoba fogadja. Első ránézésre olyan mintha egy középkori várkastélyban lenne.  Kőtégla falak és padló, kardok a falon, kínzóeszközök, kicsi és nagy egyaránt  és egyéb olyan szerszámok melyeket nem éppen diplomatikus tárgyalásokra alkalmaztak. Aztán ahogy alaposabban körülnéz az ember, észrevesz néhány modernebb dolgot is.  Néhány számítógépet, táblát, kivetítőt, stb. A terem közepén egy hatalmas vitrin, benne különböző revolverekkel nem sokkal mellette, pedig egy próbababa, rajta elegáns fekete ruhával és cilinderrel. Ezeknek persze megvan az értékük, ám a tolvaj érdeklődését nyilvánvalóan a szobában lévő széf kelti majd fel. Ki tudja mi van benne... Lehet, hogy egy újabb adag whisky, de annak a lehetősége is fennáll, hogy egy szép nagy adag készpénz, néhány értékesebb drágakő kíséretében...
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Hunt or Hunted


Ma este egy kevésbé hivalkodó házat választottam. Kifigyeltem, hogy gazdája milyen gyakran és mennyi időre távozik a házból, vagy mikor alszik. Mikor megfelelőnek tartottam a pillanatot, mert elment, az éjszaka sötétjében mentem oda, játszi könnyedséggel iktattam ki a riasztót és surrantam be a sötét konyhába. Nesztelek léptekkel jártam körbe a házat, s végül megtaláltam a dolgozó szobát.. Besétálva körbe néztem, s már csak a móka kedvéért benéztem a nagy, drága kép mögé. No, hát mit találtam ott? Csak nem egy széf?
- Jaj de sablonos... - búgtam a sötétbe, kis mosollyal az arcomon. Eszközeimet előkapva kezdtem profi gyorsasággal és ügyességgel feltörni a nehéz fémajtót. Hirtelen kattanás és tádá, már ki is nyílik. Csalódott arccal nézek a pár üveg szeszes italra, amely benne lapul. Végül kiveszek egyet, kibontom és beleiszok. Végül is, nem is rossz. Iszok még egy kortyot, majd úgy, ahogy van a kezemben, már rakom is vissza a helyére és csukom rá az ajtót.. Azonban sejtem, hogy ez a ház rejt ennél többet is. Ösztöneimet és tapasztalataimat követve kutatok tovább, mikor megérzek valamit... Légáramlat. Gyorsan kutató szemmel nézek körbe, majd kapom elő púderemet. A levegőbe szórva követem annak vonalát és egy könyves polchoz vezet.. Letérdelek, majd alá pillantok. Egyértelműen innen jön a levegő.
- Nocsak, nocsak.. Egy kis kihívás, ha? - mosolyodom el elégedetten. Lepillantok a földre. A halovány karcolásokból látni, hogy a polc kifordul. Na de mi a kulcs? elkezdem megszemlélni a könyveket. Haloványan elmosolyodtam, majd elkezdtem őket leborogatni a földre, soronként. A nagy könyv tömeg tompán puffant a földön, de a legérdekesebb az volt, hogy nem mindegyik. A "kulcs" részei a helyükön maradtak, hiszen kellenek az ajtóhoz ahhoz, hogy kinyíljon. Nagyjából öt könyv, itt ott.
- Egy kis számmisztika.. Ajh, matekból sosem voltam annyira jó. - sóhajtok, majd kissé arrébb rugdosom magas sarkú csizmámmal a földön heverő könyveket és elkezdem kipróbálgatni a kombinációkat... Ha elég időm lesz, sikerül is kinyitni.
Azonban ha hallom, hogy a tulaj visszatért, ügyesen elbújok a sötét szobában.
Ajánlott tartalom
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Similar topics
-
» Pihenőszoba
» Fürdőszoba
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Fürdőszoba
» Fürdőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Harrison Birtok-
Ugrás: