villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs

Share|
Saját magánrészleg
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Aludni akartam még, csak egy-két órát, de nem tudtam az agyam úgy gondolta eleget aludtam már. Pedig igen is szükségem lett volna rá, tegnap hat óra tájban értem haza, az egyik megrendelőm Párizsba küldött, hogy intézzek el egy kényes ügyet. Amit megtettem, ahogy kérte fulladásban halt meg az ellenség fürdés közben. Mindenkinek megvan a saját perverziója ezt is ennek tudtam be. Még arra is volt időm, hogy Raet meglepjem valami párizsi szuvenírrel, persze, ha találkozom vele csak akkor adom át.
De most más tervem volt, vagyis a bátyámnak. Lehet valami védőfelszerelésben kellene hozzá mennem, a múltkor is majdnem az orrom és a bordáim bánták a találkozást. Amit részben megértek, mert igazán szólhattam volna neki, hogy élek, viszont megérhetné, hogy nem tehettem. Egy ideig igen is szellemként kellett léteznem. Bár az is igaz, hogy Keiko halálát már régen megbosszultam, szólhattam volna utána is. Fogalmam sincs miért nem tettem, talán akkor is sejtettem, hogy mit akar majd velem tenni. Halk sóhajjal vettem fel egy fekete farmert, és egy szürke pólót, aztán beültem a kocsiba és a szalonhoz vezettem.
Belépve a helyiségbe, ami már a lakása volt elfogott egy pillanatig a rémület, ami ritkán látogat meg. Tuti itt akar engem feldarabolni, még menekülési útvonalam sincs.
- Ha most akarsz megölni essünk túl rajta. Szerény temetést kérek, sőt nem is kell, csak dobj ki egy kukába. – dőltem az ajtófélfának.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainsLeon&Koto ©


Még nagyon is reggel, mondhatni, hajnal van, az ágyból ki nem fogok mászni jó ideig, de nagyon jó végre tespedni órákat, eszemben sincs még csak meg sem mozdulni.
A nyár nem annyira hajtós, majd az ősz és a tavasz, most turisták mászkálnak inkább, gyors tetkókért, azok meg nem oda valók, ahol az üzletem van. Most azonban nem akarok még csak az üzletre sem gondolni, inkább ki akarok kapcsolni. Egy tűzoltó és mentő szirénája hallatszik a távolból, a fejemre rakom a párnát, hogy tovább pihenjek. Nem bosszankodom a hangon, hagyom, hogy eltűnjenek a szirénahangok a semmibe, onnan, ahonnan jöttek. Ha bosszankodom, akkor azzal tartom ott a szirénák hangját. Félóra múlva azonban valóban felkészültem, hogy végre tegyek is, felülök az ágy szélén, megdörgölöm az arcom. Pár perc után állok csak fel, hogy a zuhanyzó felé vegyem az irányt. Reggel hideg vízzel zuhanyzok, értékelem a fejbevágó hidegségét.
Leonnal is le kéne tudni a dolgot, eléggé felhúzott azzal, amit csinált, nem mentség számomra az, amit tett. Vannak okai, hogy ezt tette, nekem meg okom van bepöccenni rá. Itt már kicsit más világ van, otthon nem hogy egy szóval sem tehettem volna szóvá, de ujjal sem érhettem volna hozzá. Élvezet itt élni, sokkal nagyobb szabadságot kaptam és ki is használom.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


>  

 
Ajánlott tartalom
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» 7 - Saját technikák
» Hikari Ayame
» Part 14 / 12
» Asgard > Saját karakterek
» Átharapás és saját vérvonal alkotása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Sato Tattoo Saloon-
Ugrás: