villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Leonard Snart

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Pandora Morrigan
Pandora Morrigan
pötyögte
Today at 12:28 am
Bruce Wayne
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 12:07 am
Kara Danvers
Caitlin Snow
pötyögte
Yesterday at 11:07 pm
Hírek, bejelentések
Admin
pötyögte
Yesterday at 10:11 pm
Rangok
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:52 pm
Saját hirdetés
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:50 pm
Amazonok
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:49 pm
Csoportleírások
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:48 pm
Világleírás
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:46 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár nõi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár nõi saját karakterei •
heily rosalie foster
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elõtörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Sean Weston
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
• • Everywhere
karakter arca :
• • sexy boots
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésegratulálok, elfogadva!
          Partner Kereső          
          avatarfoglaló          
          Képesség foglaló          
Kedves Sean,

először is szeretnélek köszönteni köreinkben, s örülök annak, hogy egy régen várt karakter lelt „gazdára”.  
Nagyon tetszett a jellemzésed is, mert szerintem tökéletesen visszaadtad azt, amit a keresőd szeretett volna. Illetve ahogyan láttam az ő tetszését is nagyon elnyerted!  Kíváncsian vártam, hogy miként fogod megjeleníteni, de amikor olvastam, akkor leesett az állam, mert fantasztikus lett és Nita igazán szerencsés lehet, hogy a szavakkal jól bánó user kezébe került a karakter.
Nagyon tetszik az, ahogyan fogalmazol és megjelenítesz dolgokat. Teljes mértékben képes beszippantani és magával ragadni. S ha nem lett volna elég a jellemzésed, akkor itt volt még egy nagyszerű történet is. Sok mindent ki lehetett volna ragadni a karakter életéből, de engem tökéletesen megnyertél azzal a jelenettel. Nagyon várom, hogy miként fog alakulni a kettőtök sorsa, mert úgy érzem sok meglepetés lesz még itt és nem lesz egyszerű menet.

Nem is szeretnélek tovább feltartani, mert már nagyon várnak téged! Gyorsan foglalózz, majd mehet is a játék! Jó szórakozás!

P.S: Remélem egyszer én is megismerhetlek.
Heroes Vs Villains STAFF
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


sean alexander weston

i'm not a good man

brett dalton
criminal
31
central


The devil is in the details

Becenév: Sean?
Születési hely, idő: USA; 1985. február 3.
Családdal való kapcsolat Mindössze az unokatestvérem maradt számomra, akivel a mai napig együtt dolgozunk.
Családi állapot: Egyedülálló
Nemi beállítottság: Hetero
Három dolog, amit szeretsz: Hatalom, metahuman-ek levadászása, hamburger.
Három dolog, amit utálsz: Flash, gondatlanság, hazugság.
Foglalkozás: ide
Képesség: NOT YET ✻ ----A rendszeresség olyan természetes a számomra, mint másnak a levegővétel. Precíz, alapos, összeszedett ember vagyok, amit a családom katonai hátterének köszönhetek. Hálás vagyok a neveltetésemért. Bármilyen keserűnek is találtam akkoriban, elégedett vagyok azzal az emberrel, akivé váltam.
Néha túl komor vagy éppen már túlontúl egyszerű vagyok. Némán hallgatok, mert nem beszélek feleslegesen. Csak akkor, ha engedélyt kaptam rá, vagy esetleg van valami mondanivalóm. Különben hallgatok és amúgy is van bőven olyan ember, aki helyettem is szívesen jártatja a száját. Nem kellek ehhez én egyáltalán. Soha nem hagytam, hogy az érzéseim irányítsanak, hiszen az csak elhomályosítja az ember látását és összezavarja. Nem engedhetjük, hogy bekússzon a képbe. Ha pozitív, ha negatív.. Csak ront a helyzeten. Gyengéd szellőként cirógatja az ember arcát, de ha engeded, hogy irányítson megmutatja a foga fehérjét és kegyetlen viharrá alakul. Mindent lerombol, amit addig felépítettél és fontosnak tartottál. Jelenleg még én is a gyengéden játszadozom a békés szellővel, de félek hamarosan felborítja a lelki békémet és az életemmel együtt ránt le a semmibe.
Nem vagyok jó ember, aki megérdemli, hogy bárki irányából kialakuljon egyfajta vonzalom. A külső alapján bármikor lehetséges lenne, de amint megismernek, eltűnik ez a varázs. A nők többsége abba szeret bele, amit hall, ahogy törődnek velük az már csak egy másodlagos. Én pedig sosem voltam az a típus, aki szavakba öntött volna bármit is, hiszen mégis mi nyoma maradna az egésznek? Egy hangfelvétel, mely az idő múltával már jelentéktelenné válik? Már, ha van valakinek esze ahhoz, hogy hangfelvételt készítsen. De erre mindig odafigyelek, mert olyasvalakinek, mint én meg kell válogatnia, hogy mibe is ugrik fejest. Persze minden embernek meg kell gondolnia, hogy mi alapján hozza meg a következő lépést. De mióta hevesen eldöntöttem, hogy nem járom többé a helyes utat, hogy valami többet akarok az életemben, valami mást azóta olyan emberekkel dolgozom együtt, akik ha nem figyelsz oda képesek ott helyben megmutatni neked a belső szerveidet, amit persze később eladnak a feketepiacon. Mert már annyira tudják, kit hogyan kell megvágni ahhoz, hogy ne tegyenek kárt semmilyen belső szervben.
Igazán férfias vonásokkal rendelkezem, amit több kiló smink, paróka vagy esetleg több plasztikai műtét se lenne képes elrejteni. Nem, mintha a másik nembe tervezném az átmenetelemet. Ennyire azért nem untam még meg az életem egykori egyszerűségét. Izmos, edzett testalkatom ár azóta megvan, hogy az eszemet tudom. Soha nem volt lazsálós vasárnapom gyerekként mindig valamit tennem kellett. Ennek köszönhetően pedig megedződtem. A testemet pár állandó sérülés tarkítja – legtöbbjük még a gyerekkoromból – de az sem túl ritka, hogy pár frissen szerzett jelenik meg rajta, de azok elég hamar eltűnnek és ha már nekem egy-egy karcolás díszíti a testem, akkor a másik fél már valószínűleg alulról szagolja az ibolyát.EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Meg kell mondanom őszintén, hogy nem értem Nita miért dolgozik még mindig itt. Igazából azt sem nagyon értem, hogy miért dolgozik egy ilyen szakmában egyáltalán. A múltkor elpanaszolta magát, hogy a főnöke mekkora perverz állat. Akkor még nem képzeltem bele túl sokat a dologba, mert reméltem, hogy az egész egyszerű félreértés, bár az ilyet elég nehéz félreérteni.
Bármikor dolgozhatna máshol, vagy el is intézhetném én, vagy az apja, hogy a főnöke olyan messzire repüljön innen, hogy onnan soha nem talál vissza. Ez persze végrehajtódhat az apja szemszögéből és az enyémből. Más-más helyen landolna végül, de ez amiatt van, mert más a felfogásunk az emberek eltűntetéséről. Legalábbis egyelőre még igen. Bár nem mondhatnám, hogy olyan sokat beszélgettünk volna erről, vagy bármi másról.
Pont időben érkezem, ahogy mindig is, hiszen soha nem késtem. Egész életemben pontos voltam nem fogom most elkezdeni lerombolni ezt a csodálatraméltó teljesítményt. Nita bepattan mellém az anyósülésre és már várnám, hogy rám zúdítja a szokásos lavinát. De hiába várom, hogy be se álljon a szája, pedig máskor még akkor sem fogja be, mikor már rég elváltak az útjaink és néha a fülemben még mindig ott cseng mézédes hangja, ahogyan mindent megmagyaráz, megállás nélkül. De ehelyett néma csendben ücsörgött a karját összefonva. Több volt ez számomra, mint furcsa. Tudtam, hogy valami nem stimmel már pusztán abból, hogy csendben volt. Ezért egyszerűen, ugyanolyan némán fürkésztem a tekintetét és vártam, hogy végre kiboruljon a bili, vagy történjen valami. Tisztában voltam vele, hogy nem fogja bírni sokáig. Alig egy perc alatt megtört és már szóba is állt velem.
Ajhh, mi az? – Azt hiszem még mindig nem fogta fel, hogy azért fizetnek, hogy ő biztonságban legyen. Ez pedig nem azt jelenti, hogy csak fizikai sérelmektől kell megvédenem. Persze nem állok be személyes pszichológusnak, mert az számomra elég magas lenne azért. De úgy gondolom, hogy amit az a perverz majom tesz abba igen is van beleszólásom. Nem kell lelki támaszt nyújtanom a számára egy vállat, amin sírhat, de elintézhetem, hogy többet ez az egész nem fog előfordulni.
- De. Talán azt, hogy szia. Tudod, kezdem megszokni, hogy a társaságodban nem kell alkalmaznom, ami neked sem szokásod. – Tipikus hárítás, amivel le sem esik neki, hogy mennyire nyilvánvalóvá teszi számomra a helyzetet. Ha nem panaszkodta volna el magát a legutóbbi alkalommal, akkor most nem lennék tisztában a probléma forrásával, de addig innen nem mennénk sehová, amíg el nem mondaná, hogy mi is az, ami ekkora hatással volt rá, hogy tökéletes némaságba burkolózott. Meg kell mondanom, hogy hiányzott az, hogy mellettem csicseregjen. Már annyira hozzászoktam, hogy üresek ezek a percek. Még akkor is, ha néha már idegesítővé válik. - Szóval inkább arról beszéljünk, hová megyünk ma. – Már ki sem ül az arcomra a meglepettség, hogy azt gondolja már természetes az, hogy ő állandóan velem jön. De vagy magammal viszem és ennek köszönhetően tudom, hogy hol van, vagy pedig az Isten tudja, hogy mikor fog felbukkanni és talán egy teljes üzletet tönkrevág pusztán azzal, hogy ott ólálkodik, mert milyen jó azt nézni, hogy én „rosszban sántikálok”.
- "Gyünk?" Mi sehová nem megyünk, ha nem árulod el, amit tudni szeretnék. Megint az a seggarc volt, ugye? – Nem is kellett válaszolnia. Az egész csak költői volt, hiszen már kinn is voltam a kocsiból és nemes egyszerűséggel sétáltam be oda, ahonnan ő pár perccel ezelőtt távozott. Úgy sétáltam egyre beljebb, mintha pontosan itt lett volna a helyem.
Segíthetek? – A hang irányába fordítom a fejem és szinte rögtön elkap a hányinger és már tudtam is, hogy jó emberhez jöttem. Lesüt róla, hogy mennyire ki van éhezve a figyelemre, de a külső adottságai által ezekhez egyáltalán nem juthat hozzá. – Azt hiszem inkább én segíthetek önnek. – Elterül egy bizakodó vigyor az arcomon, majd pedig kicsit közelebb lépve hozzá az öklöm az arcában landol ő pedig egyenesen a földre szegeződik ettől, mikor pedig már kevésbé forog vele a világ hátrálni kezd és már kezdődik is a tipikus könyörgés. „Kérem ne bántson! Bármit megteszek!”. A tévhitekkel ellentétben én ezt nem élvezem annyira, mint elsőre gondolná valaki. Na, jó igen. Főleg, ha tényleg egy ilyen patkánnyal van dolgom. Egy apró kis szike kerül a kezeim közé, amivel játszadozni kezdek. Mikor pedig már nincs hova másznia, akkor leguggolok elé. – Ha még egyszer Nita-ra rá mer nézni, vagy akár csak a közelében félreérthetően lélegezni.. Búcsút kel majd intenie a kis barátjának. De előre szólok. Nekem nem megy olyan könnyen az emberek darabolgatása.. Fogalmam nincs, hogy hol nem szabad megvágni.. – Persze nem vagyok ostoba pontosan tudom, hogy mégis mit kellene tennem ahhoz, hogy itt helyben elvérezzen. Talpra rángatom az öreget, majd megpaskolom a vállait. – Akkor a soha viszontlátásra. – És újból az arcában landol az öklöm, de már így is sikeresen eltörtem elsőre az orrát. Micsoda puhány..
Visszasietek a kocsihoz, közben pedig igyekszem letörölni a kezemről a vérfoltokat. Mikor újra visszaszállok látom Nita arcán elterül egyfajta mosoly és tudom, hogy nem fogom megúszni, hogy velem jöjjön..
heroes-vs-villains
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Sean lakása
» ...... Weston // A Nővéremet keresem!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: criminal-
Ugrás: