Edzőterem
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

EdzőteremElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Hétf. Jan. 16, 2017 6:17 pm ••

SZABAD JÁTÉKTÉR!
✻ hozzászólások :
535
✻ kereslek :
⊱ everybody
✻ tartózkodási hely :
⊱ everywhere
✻ foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
✻ karakter arca :
⊱ faceless
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése http://heroes-vs-villains.hungarianforum.com

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Kedd. Nov. 01, 2016 1:48 am ••

Ahogy egyre inkább belemélyedünk a beszélgetésbe és a helyzetbe egy részem már el is felejti, hogy tulajdonképpen miért is vagyok itt. Szinte ténylegesen kiesik a fejemből, hogy azért kívánok a közelébe férkőzni, mert így talán majd egy újabb kísérleti alanyoknak szánt szoba fog betelni egy új lakóval. De talán az egész kütyü rossz, mert nem úgy tűnik, mint akinek képessége lenne. Azonban soha nem szabad a látszat alapján ítélni, mert az sokszor megtévesztőbb lehet, mint egy veszekedés során a nő szájából elhangzott mondatok összessége. – Azt hiszem sokkal nagyobb bátorsága van mindenkinek a gép mögött. Hiszen ott végiggondolhatod ezerszer, hogy mit is akarsz leírni, vagy miképpen írd, amit kigondoltál, hogy biztosan átmenjen az a különleges üzenet, amit hozzá szeretnél csatolni egy szimpla mondat egyszerűségéhez. – Sokkal egyszerűbb kilométerekről azt mondani a másiknak, hogy valami nem tetszik, de manapság már azt is nagyon nehéz kinyögni a másiknak, ha az illető kedveli. Az emberek, mintha folyamatosan visszafejlődnének a kommunikáció terén és lassan már azzal sem lesznek tisztában, hogy a való világban milyen is egy normális, emberi kapcsolat. A végén már tényleg nem fogják tudni, hogyan álljanak egymáshoz úgy, hogy ne legyen minimum egy tabletnyi távolság kettejük között.
Ó, pedig reménykedtem, hogy ezzel már sikerült belopnom magam a bizalmi körbe eléggé ahhoz, hogy végre megtudhassam azt a bizonyos titkot, amire már azóta vágyom, hogy rájöttem létezik.. Na, de sebaj. Kitartó ember vagyok. – Ez egy olyan dolog, amit meg sem akarok érteni. Szerintem egyszerűen csak sehová nem szeretnek járni egyedül a női nem képviselői. Mármint, ha buliba kell menni is inkább egy sorstársukkal indulnak meg és nem egyedül. Mintha ez egy alap beépített védekező mechanizmus lenne. Hogy mindig járj társaságban, mert ha ketten vagytok, akkor már kevés az esélye annak, hogy valaki összeszedi a bátorságát ahhoz, hogy megtámadjon valahol. – Hát azt hittem, hogy ez egyértelmű, hogy ez velem született adottság. – Előveszem a már évek óta porosodó szekrényemből a lehengerlő mosolyomat, ami habár nem őszinte, de épp elegendő ahhoz, hogy egy ismeretlent meggyőzön a hitelességéről. Eléggé ki kell ismernie valakinek ahhoz, hogy megérthessen minden motivációt a tetteim mögött. Ilyen ember pedig az élők sorában már nincs is. – Hát először is arra lennék kíváncsi, hogy képzeld el, hogy meg akarlak támadni, oké? Arra lennék kíváncsi, hogy mi az első megérzésed, amivel leszerelnél valakit. Csak kérlek mellőzzük a déli tájékot, mert az nem mindig hatásos. – Nem szeretnék már most összekuporodni a matracon és fel sem kelni holnap reggelig.


✻ hozzászólások :
94
✻ kereslek :
estelle & my cuzz & sis
✻ tartózkodási hely :
mostly central
✻ foglalkozás, hobbi :
m.e.g. leader
✻ karakter arca :
brett fckin' dalton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Pént. Szept. 30, 2016 10:19 am ••

Nicky & Sean ( Alex )

Csak elbambulva figyelem a szavait, kicsit magával ragadtak. Ritka értelmes férfival találkozni, főleg az úgymond korosztályomból, bár szerintem idősebb nálam pár évvel. Még is fura egy férfival értelmes dolgokról és ésszerű dolgokról beszélgetni. Ugyan nekem ott van Matt, de ő nagyon gyerekes és hát komoly dolgokról nem igazán szoktunk beszélgetni, ha igen akkor is mindig átmegy hülyülésbe. Csak zavarodottan elmosolyodom és lenézek magam elé.
- Hát a gépi világot nem nagyon ítélhetem el, hisz én magam is szinte azon élek. - húzom el a számat. - De az tény és való amit mondasz. Mármint az lenne a normális. Csak az emberek... furcsák és van aki jobban érzi magát a kijelző mögött. - húzom el a számat, szerintem itt rontottam el az a minimális esélyemet is ami lehetett nála. Igaz ez leginkább akkor volt mikor nem volt munkám... és kb akkor volt hogy szakítottam az exemmel. Akkor teljesen a számítógépem és a telefonom fogságába kerültem. Mikor meglett a munkám szintén egy darabig oda menekültem, aztán kezdtem kijönni a való világba. De nem mondom hogy mindig nem használnám a twittert ( bár én nem szoktam megosztani mit ebédelek és mit gondolok, inkább mások kémkedésére használom. ) és az instragammot, ahol a művész  hajlamaimat próbálom inkább kiélni.
Az hogy egyedül nem járok el, hát ez is ehhez vezethető vissza. Inkább a gép előtt ülnék de ha van motivációm hogy valakivel találkozzam is így lejárnom plussz edzésre az egészen más.
- Hát igen. - vonom meg a vállam. - A nők ilyenek, csoportosan járunk. De a wc-s titkunkba nem foglak beavatni. Ahhoz még lépned kell pár szintet a bizalom felé. - mosolyodom el magam. Majd végzek lassan a nyújtással. Mármint amit én annak nevezek önkényesen. Mikor a spéci képességeknél tartunk erőt kell vennem a szemizmomon hogy ne ránduljon meg a szemöldököm. Valóban ezidáig míg nem említettem Flasht saját képességemről is elfeledkeztem. Próbálok úgy tenni mintha semmit nem mondana ez a dolog, bár én még valóban nem használok trükköket, mivel még kezelni se tudom azt se tudom konkrétan mikor jön elő... csak ha feszült vagyok de mindig van más mód is.
- Oh már az is képességnek számít. Főleg ha bevallod, hogy nem is gyakoroltad,hanem a természetedből fakad.- nevetem el magam, borzasztó ahogy próbálkozom a flörtöléssel, már saját magamon találom gáznak. Az gáz ?
- Szóval a nyújtáshoz hasonlatos dologgal kész vagyok, mi jön főnök ? - kérdezem felpattanva, és megállva előtte, persze tisztás távolsággal.
  
 


✻ hozzászólások :
48
✻ kereslek :
Eric my soulmate
Matt my friend
✻ tartózkodási hely :
➳ Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
➳ Könyvkiadó, grafikus, írogat
✻ karakter arca :
➳ Karen Gillan
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Csüt. Szept. 29, 2016 2:47 pm ••

- A technika fejlődik és ennek előrehaladtával mi folyamatosan visszafejlődünk, mert míg régebben szükségünk volt, szinte lételemünk volt az emberi kapcsolat.. Mára már az egészet meg lehet oldani a világhálón keresztül és szó szerint minden egy kéznyújtásnyira van. Az emberek pedig ellustulnak, mert mindent megtesznek helyettünk a gépek. Manapság már arról is hallottam, hogy valahol tudsz személyre szabott avatart készíteni és úgy beszélgetni másokkal az interneten. A GÉP mögött. Mi történt a régi kimegyek egy kicsit a sarki kocsmába hozzáállással? – Bár nem hiszem, hogy a legjobb példa egy hozzá hasonló fiatal, gyönyörű nőnek a kocsma, de úgy gondolom, hogy régebben elég sok gyerek akart ott lógni, hogy megláthassa milyen is igazán felnőttnek lenni. Én például elég sokat voltam az egyik ismerősünk kocsmájában, ahol javarészt mindössze biliárdoztam csak, vagy valami gépen játszottam, de valahogy már pusztán az a tény, hogy ott lehettem, ahol a többi felnőtt ember valamit hozzám adott. A részesemmé vált, hogy betekintést nyerhettem egy olyan érzésbe, amit az interneten keresztül soha nem tapasztalhatnék meg. Bár bevallom, hogy van jó oldala annak, hogy minden manapság már könnyedén kering az interneten. Mégpedig, hogy sokkal egyszerűbb betörni kényelmesen egy számítógépről, mintsem ténylegesen megjelenni a helyszínen, ahol komoly esélyei vannak annak, hogy az ember lebukhasson.
Ezt teljesen megértem. Amúgy sem olyan szórakoztató semmi sem, ha egyedül van az ember. – Én mondjuk kifejezetten szeretek egyedül edzeni, mert ilyenkor legtöbbször elmélkedem magamban és a gondolataim ezerfelé cikáznak, hogy mégis milyen lépést kellene tennünk még annak érdekében, hogy ténylegesen sikerüljön elérnünk azt, hogy mindenféle mellékhatás nélkül tudjuk átruházni a képességeket. Már túl közel vagyunk a célhoz, hogy most feladjuk.
Érdekes is lenne, ha pont ebben találná meg a legnagyobb kihívást. – Igyekszem nem kimutatni, hogy mennyire irritál is már pusztán a neve. Míg mások megmentőként, hősként látják engem egyszerűen csak irritál. Sokkal többet tehetne, mintsem egyedül próbálja megváltani a világot mégis.. Meg sem próbálja azt, amit én. Gyáva alak. – Hát, ha a lehengerlő stílusom annak számít, akkor határozottan van.

✻ hozzászólások :
94
✻ kereslek :
estelle & my cuzz & sis
✻ tartózkodási hely :
mostly central
✻ foglalkozás, hobbi :
m.e.g. leader
✻ karakter arca :
brett fckin' dalton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Hétf. Szept. 26, 2016 11:22 am ••

Nicky & Sean ( Alex )

Furcsa, hogy ezzel a férfivel milyen könnyen szóba elegyedek. Eléggé nehezen kezdek beszélgetni, nehezen engedek bárkit is közel magamhoz. Régen nem így volt, régen szerettem az embereket, látszólag ők is engem. Amint újdonságra vágyta, partisabb emberekre azonnal félre lettem dobva. Akkor jöttem rá az emberek csupán érdekből ismerkednek. Nincs olyan hogy valaki egy személyhez kötődne, ahhoz kötődnek akik épp hasznukra válik, és épp úgy képesek valakit megunni mint bármi mást. Az ember is csupán egy haszontárgy. És a nevetséges az egészben, hogy az ember ezt soha az életben nem vallaná be se magának se másnak. Egyszerűen ilyenek lettek az emberek, ez lett az alapvető emberi természet. Csekély számba maradtunk azok akik még tudnak kötődni emberekhez, és akik ezt az új "divatot" észre veszek, mert csak az veszi észre aki valóban érez is valamit. Ezt úgy szoktam mondani, hogy túl sok érzelemmel lettem megáldva. Ez sajnos így van. Mit nem adnék ha inkább az érzelmeimet lehetne ki-be kapcsolni, mint dühből tárgyakat mozgatni...
Sean meglátása meglep és némi mosolyt csal az arcomra. Nolám van egy ember aki úgy gondolkodik mint én? Próbálom nem beleélni magam, mert csak újabb csalódás lesz.
-  Ebben teljesen egyetértek. Sajnos az emberek ilyenek, és nem hinném hogy változni fognak. Ami azt illeti véleményem szerint csak rosszabb lesz. Az emberiség nem előre, hanem vissza fele fejlődik. - erről a témáról nagyon sokáig tudnék beszélni, hogy mi is a véleményem az emberi fajról. Viszont se az idő nem alkalmas erre, meg nem is igazán szeretnék egy első találkozón ebbe belefolyni. A végén elijesztem. - Mókás ? - nevetem el magam, őszintén szólva ez a jelző marhára tetszik. Én furcsának vagy bolondnak szoktam titulálni magam.
- Hát egy barátnőm van akit még ide is eltudok csalni, de őszintén szólva azért van rá szükségem az edzéshez, hogy motiváljon és legyen miért lejárnom. Baromi lusta lennék egyedül eljönni, és mindig találnék valami kifogást. Így meg kénytelenek vagyunk eljönni, ha nem akarjuk a másikat cserben hagyni. - mosolyodom el kedvesen, na igen ez is tipikus női hozzáállás tudom. Ezen egy férfi gondolom csak jót nevet, hogy... nők. De igen ez van. - Ő pedig nem igazán a küzdősportok híve. Sajnos. Így oda sincs motivációm így. - meg ha nem egyedül vagyok hanem jönne egyik ismerősöm is ketten lennénk rögtön bénák, és nem csak rám szegeződnek minden szem. Na igen bonyolult nálunk ez is.
Mikor felajánlotta, hogy  majd edz engem mondanom se kell igencsak meglepett a dolog, de hát belementem. Még kitudja mi lehet ebből. A férfi igencsak az esetem, és egész értelmesen el lehet vele beszélgetni. Én pedig nem akarok minden jó elrontója lenni. Persze még mindig két lábon járok a földön, biztos hogy nem lesz ebből hosszútávban semmi, így elsőre túl szép lenne. Aztán lehet jobban megismerném lehet egy két lábon járó tuskó lenne. Valami fura benne ez tagadhatatlan, és a belső hangom folyamatosan figyelmeztet, hogy legyek óvatos.
- Az tuti Flash-nek például a futással nem lehet gondja.- reagálok az utolsó mondatára, ami csak később esik le, de csak szemrebbenés nélkül fejezem be a nyújtást. Miközben vele beszélgetek teljesen hétköznapi dolgokról eddig eszembe se jutott, hogy nekem is lehetne spéci erőm, vagyis van, de még egyáltalán nem használom. Ritkán jön elő, így nem is jutott eszembe eddig...
- Miért neked van valami spéci erőd ? - nézek rá érdeklődve félre billentett fejjel. Azt hiszem így szoktak a lányok flörtölni , nem ? Bár a hajcsavarást kihagyom, távol áll tőlem.
  
 


✻ hozzászólások :
48
✻ kereslek :
Eric my soulmate
Matt my friend
✻ tartózkodási hely :
➳ Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
➳ Könyvkiadó, grafikus, írogat
✻ karakter arca :
➳ Karen Gillan
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Kedd. Aug. 16, 2016 12:31 pm ••

Remélem, hogy ez a kütyü tényleg működik úgy ahogyan annak kell, mert nem szívesen pazarolnám az időmet felesleges dolgokra, mint közelébe férkőzni egy olyan személynek, aki a jövőben semmilyen hasznomra nem lehet. Eddig leteszteltem és az összes társamnál. Aki metahuman volt annál jelzett, aki pedig nem annál egyértelműen teljes nyugalomban maradt a szerkezet. Csak remélni tudom, hogy tényleg működik és nem valami ócska átverés az egész. Akkor nagyon, de nagyon morcos lennék.
A kegyetlenség minden emberben ott van. Az más kérdés, hogy megpróbálják-e fejleszteni, vagy használják-e. Minden tulajdonság, érzelem emberi. Csak valakiben az egyik erősebb, mint a másik. Még belőled is lehet főnök és, akkor az is lehet, hogy eltűnik ez a mókás nőszemély, akinek a helyére egy kőszívű istennő kerül. – Az emberek változhatnak. Ne mondja nekem senki azt, hogy nem. Mert minden esemény, ami az életünkben körülölel megváltoztat minket. Ha elveszítünk valakit, akkor már lesz egy dolog, ami sosem lesz már ugyanolyan, ami miatt mi magunk is máshogy állunk bizonyos dolgokhoz. Például vasárnaponként nem találkozunk a nagyszüleinkkel, mert nincsenek többé. Ők pedig nem húznak minket vissza a régi korok történelmébe, szokásaiba a történeteikkel. Mi pedig tovább haladunk olyan gyorsasággal a jövőnk felé és változunk.
Gondolom, egyetlen egy barátnőd sincs, aki vevő lenne arra, hogy elmenj egy edzésre és egyedül pedig nem akarsz? – Persze megértem, ha valaki nem akar egyedül mászkálni valahová. Hiszen az ember csak akkor tud igazán kiteljesedni, ha valaki ott van mellette, akit már régóta ismer. Mert szerintem, ha egyedül menne valahová Ő például megállás nélkül csacsogna, hogy elrejtse mindazt, hogy mennyire zavarban van. Bár ott nem éppen arra lenne szüksége.
Bevallom, hogy egy kis tapasztalatom talán van a dologban. – Bár azt inkább jobb nem emlegetni, hogy ennek köszönhetően nem egy embert segítettem már hozzá ahhoz, hogy alulról szagolja az ibolyát. Bár kétlem, hogy erre úgy igazából bárki is kíváncsi lenne. Meg nem mondhatnám, hogy ez annyira publikus információ lenne, hogy csak úgy kikívánkozik belőlem.
Persze bármi lehetséges. Idővel természetesen. Mondjuk egy kis különleges erővel megspékelve nagyon sokra képes lehet az ember. – Direkt így válogatom meg a szavaimat, hiszen látni akarom, miképpen reagál rájuk. De, hát tényleg nagyon sok fogásnak az a lényege, hogy valaki ki tudja használni a lendületét és az erejét. Nem feltétlenül kell valakinek két méter magas, száz kilós hústoronynak lennie, hogy lefegyverezhessen valakit. Azt nem mondom, hogy furfangossággal minden esetben győzni lehet, de jó kezdet az egyszer biztos.  
✻ hozzászólások :
94
✻ kereslek :
estelle & my cuzz & sis
✻ tartózkodási hely :
mostly central
✻ foglalkozás, hobbi :
m.e.g. leader
✻ karakter arca :
brett fckin' dalton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Pént. Júl. 22, 2016 11:01 am ••

Nicky & Sean ( Alex )

Folyamatosan zavarban vagyok Alex jelenlétében, és nem csak azért mert jóképű és nem is értem, hogy miért állt le velem beszélgetni. Valamiért furcsa érzésem is van vele kapcsolatban, amit nem tudnék megmagyarázni. Csak a belső hangom figyelmeztet rá, hogy ne nyíljak meg előtte főleg az első " randin vagy min ". A lényeg, hogy a nagy számat fogjam be, és ne csacsogjak annyit Azt hiszem ez az amit nehezebben fogok betartani.
- Na igen , nem hiába mondják, hogy főnöknek születni kell. Mert tényleg. Vagy egyszerűen futószalagon gyártják őket az emberek megkeserítéséhez. - mosolyom szélesebb lesz. Majd megkérdezi, hogy nem edzünk e együtt, én pedig belepirulok a tornaruhámba. Körülbelül az arcom olyan színt válthatott két másodperc alatt, mint a hajam. Zavartan nézelődtem segítségért a barátnőmért, de ő már rég a torna terembe volt, és már el is kezdődött az edzés... na szépe, áruló. De végül belemegyek, végülis miért ne. Így jutottunk el odáig , hogy a szőnyegen guggolva nézek fel a kínzómra, hogy mivel kezdjünk. Jól sejtettem a nyújtással, és közbe esik le , hogy több mint valószínű hogy, ide fog jönni hozzám és segíteni.... közelről, érintéssel... na jó erre nem készültem fel. Majd a kérdésével kizökkent, és próbálok magamhoz térni.
- Mi ? Jah , hát igen, az az "alakformáló" edzés. Inkább karbantart elhízás ellen, többen heti egyszer szerintem nem segít.- mosolyodom el magam, majd rákérdez az önvédelemre. - Hát, sehogy. Tulajdonképpen én kickbox-ra akartam járni, csak a barátnőm nincs odáig az erőszakért, ezért jöttünk ide. Szóval fogékony vagyok a verekedésre, és a testi fenyítésre. - közbe lehuppantam a szőnyegre és elkezdem nyújtani a lábaimat, és hajolgatni. - Feltételezem tőled sem áll messze, azért kérdezed. - na igen tipikusan olyannak tűnik aki biztosan megtudja védeni magát, és ettől a szememben csak még szexibb lesz, ami nem jó dolog. Nekem még mindig kicsit fura a dolog, és a belső hangom még mindig figyelmeztet, hogy ügyes legyek és csak okosan fecsegjek. Noha hogy már az erőm segít az önvédelemben, de nem szabad még csak célozgatnom se rá, úgy kell tennem mint eddig, egy átlagos védtelen lány vagyok. Ennyi. Éreztetnem kell vele, hogy félek a nagy világtól, és támaszkodom az ő segítségére. Bár ez félig igaz, hisz cseppet se tudom uralni a képességemet, és ettől félek is. Fogalmam sincs kitől kérhetnék segítségét, és ez is ijesztő. - Szóval mutatsz pár fogást? Át tudok majd dobni embereket a vállam felett ? Az mindig  is tetszett a tv-ben. - vigyorgok nagy csillogó szemekkel, kezdek feloldódni.... de Nicky csak óvatosan...
  
 


✻ hozzászólások :
48
✻ kereslek :
Eric my soulmate
Matt my friend
✻ tartózkodási hely :
➳ Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
➳ Könyvkiadó, grafikus, írogat
✻ karakter arca :
➳ Karen Gillan
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Szer. Júl. 20, 2016 10:38 pm ••

Miért kell minden egyes gyönyörű nőnek egy olyan terhet a nyakába varrni, hogy képességet kapjon? De tényleg! A legtöbb képességgel rendelkező alanyom az alagsorban, mind nő. Ez pedig elszomorító. Mert azért rajtuk én magam nem olyan szívesen kísérletezek, de ha valahogy többnyire ezt sodorja elém az élet, akkor ebből kell gazdálkodni, nem? Vagy talán az élet akar rámutatni arra a tényre, hogy valószínűleg közelebb van a nőuralom, mint az elsőre mi gondolnánk. Bár ilyen gondolat még sosem támadt a fejemben. Mondjuk, ha jól rémlik amúgy is több nő van a világon, mint férfi. Vagy nem? Na, mindegy. Az egyszer biztos, hogy a velem szemben lévő igazán különleges. Talán vele finomabb leszek. Bár ez is attól függ, hogy mennyi kedve van bele menni majd az alkuba. Amit azért nem kínálhatok fel csak úgy a levegőből.. Az túl furcsa lenne. Na, de majd kitalálok valamit.
- Azt hiszem mindenhol rettenetesek a főnökök. De egyszer csak eljut az ember arra a pontra, hogy saját magának parancsol csak. Olyankor meg már csak azért is szemétkedik a beosztottakkal, mert egyszer ő vele is pontosan ezt csinálták. Az örök körforgás, amiből egy ember sem menekülhet. - Bár manapság egyre több az olyan ember, aki munkába áll és azt mondja, hogy neki nem megy ez az egész. Kemény egy nap után. Nem is tudom az ilyenekkel mi lesz. De ezért is tesztelem le az én alkalmazottjaimat minden egyes alkalommal, mert nekem nincs szükségem olyanokra, akik bedobják a törölközőt egy óra, egy nap, vagy esetlegesen egy hét után. A rövid időtartam nálam egyáltalán nem játszik. Persze, ha valaki bírja tartani az ütemet azt meg is jutalmazom. Nem vagyok hülye, hogy elüldözzem azokat, akiknek még szerencsére a hasznukat tudom venni.
A legtöbb nőnek szüksége van arra, hogy elismerjék a munkájukat, mert egyszerűen nem hiszik el magukról. Sajnálatos módon egyre több nő nem biztos a dolgában, bár nem értem miért. Mindegyikben megvan az a dolog, ami különlegessé teszi. Lehet, hogy pont az nem tetszik neki önmagában, de ez teszi különlegessé és idővel mindenki elfogadja. Vagy nem. Még nem sikerült teljesen kielemeznem egy női viselkedés és reakcióformát sem. Mármint az nem teljes a hangulaton alapszik? Meg minden nő másféle.. Szóval.. Inkább még fejben sem mennék bele a témába. Egyszerű kedves mosollyal az arcomon nyugtázom, ahogy megköszönni az egyszerű véleménynyilvánításomat.
- Nyújtás. - A tekintetem oda kalandozik, ahová az előbb nézett ez alapján pedig már kikövetkeztetem valamennyire, hogy mégis mit szokott csinálni. - Szóval oda szoktál bejárni? Akkor most én voltam a rosszfiú, aki elrabolt az edzésedről? - A tekintetem ártatlan azonban a vigyor, amely elterül az arcomon közel sem arról árulkodik. - Hogy állsz az önvédelemmel?
✻ hozzászólások :
94
✻ kereslek :
estelle & my cuzz & sis
✻ tartózkodási hely :
mostly central
✻ foglalkozás, hobbi :
m.e.g. leader
✻ karakter arca :
brett fckin' dalton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Szer. Júl. 06, 2016 11:07 pm ••

Nicky & Sean ( Alex )

Zabarban vagyok ez tény, de próbálok küzdeni ellene. Valaki azt mondja riasztó tud lenni a férfiak számára, valaki szerint aranyos tud lenni. Nos nem tudom eldönteni, hogy ez a férfi melyik kategóriába is tartózhat, én már azt is csodának minősítem, hogy egyáltalán szóba áll velem. Csak elmosolyodom, amiért ilyen nyíltan és cseverésző hangnembe osztja meg velem a munkahelyi gondjait. Enyhén elnevetem magam, majd bólintok hevesen.
- Na igen ez ismerős. Volt nekem is olyan munka helyem, ahol szó szerint szerintem a főnököm hárpia volt. De komolyan... vagy legalábbis nem erről a bolygóról származott. - mosolyom nem lehet levakarni. Bár ilyenekkel viccelni a mai időkben kevésbé vicces, főleg hogy egyre több földönkívüli dolgokról tud az emberiség. Kicsit félve pislogok rá, eléggé sajátos a humorom, és nem mindenki vevő rá. Igazából lehet azért vannak kevés barátaim, és vagyok most egyedül. Ritka olyan embert találnom aki érti a poénomat, és vissza is tudja dobni. Lehet eleve nem ezzel kéne kezdenem. Egy biztos: nem tudom kezelni a bókokat. Keveset kaptam életem során, és mindig azt hittem kedvességből. Az önbizalmam és az önbecsülésem a béka segge alatt helyezkedik el, és ez miatt sokszor kellemetlen helyzetek szoktak kialakulni. Igyekszem most nem elrontani a beszélgetést vele. Fülig elpirulva hallgatom végig, és csak zavartan mosolygom közbe.
- Köszönöm szépen, ez jól esik hallani, hogy nem hiába küzdök érte.  - hát igen rajta viszont igenis látszik, és az is látszik róla, hogy tudatában van ennek. Na igen nem mindenki lehet önbizalom hiányos. Különben is egészséges önbizalomnak mindenkinek kéne lennie... kéne.
Majd észre veszem az edzésem már elkezdődött  a barátnőm is épp bent van, közbe jelezve, hogy csináljam tovább azt amit. Mély levegőt veszek. Majd felajánlja a férfi aki időközben kiderül, hogy Alex-nek hívják hogy tart nekem egy külön edzést. Hűh ez hiányzik nekem. Addig húzzuk ezt ameddig biztos nem csinálok teljesen hülyét magamból. Viszont ha most elutasítom lehet egy remek lehetőséget szalasztok el. Hát csak mosolygok rá végül.
- Én Nicky ... - mosolyodom el, majd kezet rázok fele. Fura érzésem lesz, de nem tudom ezt az érzést hova tenni. Jó vagy rossz, nem tudom eldönteni. - Hát rendben van, de tényleg legyél velem kíméletes. - oda sétálok az egyik matrachoz majd szerencsétlenül megállok felette és nézem. Majd ajkamba harapva ránézek Alex-re. - Szóóval ... nyújtás? - nézek rá reményteli mosollyal . Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni. Szerintem számomra semmi jó.   
 


✻ hozzászólások :
48
✻ kereslek :
Eric my soulmate
Matt my friend
✻ tartózkodási hely :
➳ Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
➳ Könyvkiadó, grafikus, írogat
✻ karakter arca :
➳ Karen Gillan
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Vas. Júl. 03, 2016 10:09 pm ••

Még nem volt időm letesztelni, hogy pontosan mennyire is működik is a kis eszközöm, hiszen ahogyan minden újdonságnak ennek is lehetnek hibái. Amit még ki kell küszöbölni és jelen pillanatban tulajdonképpen pontosan ezt csinálom. Mert, ha kiderül erről a lányról, hogy még távolról sincs köze a metahuman-ekhez, akkor kénytelen leszek visszatérni a tervező fázisba ezzel kapcsolatban is. Mert azért így sokkal egyszerűbb lenne kiszűrni az emberek között azokat, akiken valamilyen formában kísérletezhetnénk. Persze igényelne minimum önkéntes beleegyezést. Azért nem az a tervünk, hogy beírjuk magunkat a rosszfiúk történelmébe, egyszerűen csak jobbá akarjuk tenni a világot a magunk önző módján. Mert az, hogy képességekre vágyunk az egyfajta önzőség. De soha nem tagadnám meg olyas valakitől, akiről tudnám, hogy képes kezelni. Persze azért még nekik is kell bizonyítaniuk, hogy megtarthassák. Mert nem fogok egy ugyanolyan veszedelmet a világra engedni, mint amit egyszer már bebörtönöztem.
- Azt hiszem hosszútávon minden kiállhatatlanná válik. Mármint eleinte még elnéznek egy-két dolgot utána pedig mindent elvárnak. Most például az is az én hibám lesz, hogy nem vette fel, mert tudnom kellene, hogy ebben a percben épp kiment mosdóba. - Hát remélem, hogy rólam nincsenek ilyen véleménnyel, habár én elvárom minden esetben a precizitást a hibákat már az elejétől kezdve nem nézem el.
- Hát az esetek többségében az emberek rosszul ítélik meg önmagukat. A külső szemlélők maguk vonják le a következtetéseket. Én szerintem látszik rajtad, hogy foglalkozol a testeddel. Az már más kérdés, hogy szerinted ez még nem látható. - Szerintem senki nem fogja elhinni magáról, hogy már az első időszakban elkezd látszani rajta, ahogyan a teste megváltozik.
Nem tudom, hogy mennyi bájcsevej szükségeltetik ahhoz, hogy ez az egész elvezessen minket valahová, de remélem, hogy nem kell túlzásokba esnem, mert az egyszerűen nem az én asztalom.
- Alexander. Te pedig..? -  Nyújtom végül a kezem a bemutatkozásom mellé. - Hidd el tudom, hogy mit csinálok.. Nálam jó kezekben leszel. - Rákacsintok, majd elindulok az egyik matrac felé.
✻ hozzászólások :
94
✻ kereslek :
estelle & my cuzz & sis
✻ tartózkodási hely :
mostly central
✻ foglalkozás, hobbi :
m.e.g. leader
✻ karakter arca :
brett fckin' dalton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Csüt. Jún. 16, 2016 12:00 pm ••


Nicky and Sean

A férfi igencsak zavarba hozz, bár engem cseppet sem nehéz ilyen helyzetbe hozni. Eléggé szégyenlős, és félénk vagyok mikor egy jobb képűbb férfivel kell beszélgetnem. Zavarba jövök , és akkor aztán tényleg össze vissza beszélek, és hülyét csinálok általában magamból. Kis szerencsém lesz egyszer, akkor valakinek pont ez fog tetszeni bennem, és a végén csak összejön valami.
- Tudom a főnökök már csak ilyenek, régi munkahelyemről már ezért elűztek...- vigyorodom el, és már kezdek hülyén viselkedni. Nem tudok egy helyben megállni, így csak zavartan dölöngélek egyik lábamról a másikra. A következő kérdésére, csak zavaromba beletúrok a hajamba, nem tudom itt mi lenne a helyes reakcióm, válaszom, de valamit csak reagálnom kéne.
- Nem úgy értettem csak... na. - megvonom a vállam. - Van önkritikám, tudom a mai nőknél már ritka . - na igen a mai világban nő társaim, annyira fen tudják hordani az orrukat, csodálkozom, hogy egy madár se száll rájuk. Nem tudom honnan tudnak venni ennyi magabiztosságot, és egot, de nekem a negyede is elég lenne, amivel ők rendelkeznek. De ez van , ha újjá születek én is sorban állok majd mikor osztogatják.
Arra, hogy eddig otthon edzett, és stb, csak szélesen elvigyorodom. Na igen látszik rajta,hogy igencsak karban van tartva, ezt nem tagadom. A következő kérdésére kipattan a szemem, majd zavarodottan tekintek barátnőm után... A helyzet az , hogy már rég végzett, és úgy elment az idő azt se vettem észre, hogy a torna is elkezdődött, ugyanis már a barátnőm bentről mutogatja a hüvelyk ujját, jelezve hogy : hajrá!
Nagyot nyelek, már nincs pofám beosonni edzésre, így csak zavartan nézek a pasira.
- Ha előtte megtudom a nevedet, lehet róla szó.....-  hűha de nagy szám lett, de persze csábosan mosolygok közbe.- Idegennek még sem mehetek el holmi edzésekre. - próbálom azért megtartani a szerénységemet, hiába vettem magamon egy kis bátorságot. - Viszont tényleg nem vagyok annyira fit, szóval csak óvatosan, vagy széttörök. - húzom el a szám szélét tőlem szokásosan. Végig gyomor görcsöm van, nem tudom hogy fogom ezt túlélni, de végre valaki... elhívott valahova, és nem is néz ki rosszul. Nem szabad elcsesznem, mert kitudja...


✻ hozzászólások :
48
✻ kereslek :
Eric my soulmate
Matt my friend
✻ tartózkodási hely :
➳ Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
➳ Könyvkiadó, grafikus, írogat
✻ karakter arca :
➳ Karen Gillan
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Kedd. Jún. 14, 2016 3:03 pm ••

Nagyon remélem, hogy ez az egész nem csak egy hamis riasztás és ténylegesen egy metahumannnel állok szemben. Amit pedig talán még ennél is jobban remélek az pedig nem más, mint a tény, hogy ő talán még képes lesz elvezetni többhez is. Úgy értem kétlem, hogy előbb vagy utóbb nem találna olyan személyt, aki szintén képességekkel rendelkezik, vagy legalább tud róluk és talán ismer valakit, aki ugyanígy az árnyak sötétjében meghúzódva próbálja élni az életét. Lehet, hogy nem kifejezetten az ilyen alanyok a célpontjaim, de bármikor eljöhet az a pillanat, amikor valami miatt méltatlanná válnak a képességükre.
- Nem, de azt hiszem még ezt is képes lesz ellenem fordítani. - Elég gyakran megesik még velem is az, hogy hívok valakit nem veszi fel aztán félre teszem a telefonom, ami örök némaságba burkolózik és végül idegesen lehordom az illetőt, hogy miért nem vette fel, amikor rám ez már ugyanúgy igazzá válik. De tényleg.. Ha pár perccel később visszahív igazán felvehette volna, akkor amikor én hívtam. Na, de mindegy is. Most amúgy sem volt különösebb vészhelyzet.
- Miért szívesebben hallanád, hogy te is kezdő vagy? - Keserű mosoly ül ki az arcomra. Sosem értettem a nőket. Mármint lehet, hogy ténylegesen csajozós duma az egész, de egyszerűen csak elismerem a kitartását, hogy ide jár és talán még arra is ösztönzöm, hogy többször vagy gyakrabban, mert valaki megjegyzi neki, hogy látszik a változás. De, persze ezt is nyugodtan vegyük egy próbálkozásnak ahhoz, hogy bemászhassak a lábai közé.
- Ó, hát többnyire otthon edzettem. Ezért kellett most egy kis változatosság. - Na, igen nem úgy nézek ki, mint aki csont és bőr éppenséggel. Meglátszik rajtam a kemény évek árnyéka. - Szóval.. Lenne kedved esetleg egy közös edzéshez vagy ez még túl tolakodó? - Az elismerésem is el lett könyvelve csajozós dumának úgyhogy egyszerűen csak próbálom kitapogatni, hogy mégis milyen területekre van szabad bejárásom.
✻ hozzászólások :
94
✻ kereslek :
estelle & my cuzz & sis
✻ tartózkodási hely :
mostly central
✻ foglalkozás, hobbi :
m.e.g. leader
✻ karakter arca :
brett fckin' dalton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Csüt. Máj. 05, 2016 9:57 pm ••


Nicky and Sean

Nem mondom a férfitól igencsak zavarba jöttem. Így járnak a szingli nők, akik egy jóképű férfival fognak össze, és még meg is szólítják. De sajnos az önbizalmam odáig jutott, hogy tisztában vagyok vele, hogy ilyen kaliberű pasi nem akar tőlem semmit. Nyilván valóban csak telefonálni akart, és nem flörtölni.
- Persze ,itt van. Sok sikert. -   Átadom kedvesen a telefonomat, majd míg telefonál nézelődöm egyik lábamra a másikra dőlve, kissé zavartan, és nézem hogy  jön e barátnőm. Kicsit reménykedem, most kivételesen időzni fog, háthaaa valami beszélgetésféle kialakulhat, aztán kitudja. Mikor vissza fordul, és vissza kapom a telefonomat zavartan még mindig elmosolyodom. Egyszerűen képtelen vagyok a flörtölésre, szerintem ezért is vagyok egyedül. Nem tudok a férfiaknak jelet küldeni, nem tudom tartani a szemkontaktust, mert egyszerűen elkapom a tekintetem. És persze folyton hülyeségeket beszélek zavaromba, szóval nem tűnhetek százasnak pasik körébe. De nem tudok mit tenni ez ellen, pedig esküszöm próbálkoztam. De erre szoktak Matt is mondani, ha valakinek tetszem a dilimmel együtt fogok neki. Melyik pasinak kell egy szerencsétlen nő? Ez a kérdés.
- Nincs mit. Ezek szerint nem sikerült elérni, sajnálom. - válaszolom végül, miközben mindig egyik lábamról a másikra dőlök, és már a mobilomat is szorongatom. Majd meglepődve hallom a következőket, azt hiszem most vörösödtem talpig el. Most komolyan flörtöl velem? Egy zavart mosoly kerekedik ki az arcomon.
- Hűha, ez a csajozós duma beszokott válni? - nevetem el magam kedvesen. - Egyébként jó hely, A pasik nem bunkóznak, és a női tornán van hogy kevesebben vannak. Bár az kétlem hogy annyira látszana, de azért kedves tőled. - majd én is végig mérem, persze feltűnően, és vigyorogva, ezzel is sejtve hogy hülyéskedem. -  Te sem hiszem, hogy ma kezdted és otthon. Vagy már kinőtted, Nem volt jó az előző terem? - vigyorgom továbbra is, csak reménykedni tudom, hogy érti a sajátos viccelődéseimet, és nem ijesztem el. Eléggé ritka, aki vevő a humoromra, de azt a kevés embert is meg kell tartanom valahogy.


✻ hozzászólások :
48
✻ kereslek :
Eric my soulmate
Matt my friend
✻ tartózkodási hely :
➳ Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
➳ Könyvkiadó, grafikus, írogat
✻ karakter arca :
➳ Karen Gillan
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Hétf. Ápr. 11, 2016 9:25 pm ••

to the beautiful metahuman, nicky

Rabja vagyok az összes kis kütyünek, ami segíthet nekünk abban, hogy a lehető legtöbb metahuman-t kerítsük elő. Mert akármennyire tetszik, nem tetszik nekünk ez a feladatunk, hogy még azelőtt megkaparintsuk őket, mielőtt a Flash figyelmét felkeltenék valami ostobasággal. De komolyan attól, hogy képességet kapnak nem kell teljesen idióta módba kapcsolni és eszetlenül használni azt fel sem fogva, hogy mennyien figyelhetnek. Legalább egy maszkot húznának magukra. Mert attól függetlenül, hogy a képességük egyedi, szerintem még egész nyugodtan elrejthetnék a kilétüket, hogy csak egy kicsit nehezebb legyen őket megtalálni. De sajnálatos módon eddig szinte, akikről tudunk agyilag zoknik voltak ahhoz, hogy felfogják, hogy mégis milyen hatalom is nyugszik a kezeik között. Ezért is van szükség eleve olyan alapanyagra, aki tud vele kezdeni valamit.
Szeretem, hogy most már van egy kis kütyünk, ami jelzi, ha metahuman van a közelben. Bár, mivel még prototípus csak egyelőre az sem biztos, hogy igaz. Ezt igazából idővel tudom csak kideríteni, de az egyszer biztos, hogy nem veszem le róla a szemem többé.
- Nagyon halás vagyok! Ígérem az egész mindössze pár perc lesz. - Elveszem tőle a telefont és hátat fordítok neki, mint aki éppen tárcsázik, de közben egy apró kis nyomkövető chipet helyezek a fedele alá, majd pedig a fülemhez emelem, mintha ténylegesen telefonálni akarnék. Bár nem igazán van főnököm, akinek telefonálhatnék. Már nincs. A magam ura lettem és egy olyan dologba vágtam a fejszémet, amibe lehet, hogy beletörik mindenem, de legalább elmondhatom magamról, hogy megpróbáltam. Azért, mielőtt visszanyújtanám a telefont még gyorsan megcsörgetem magam, hogy legyen valami az előzményekben. Hálát adok az égnek, amiért én mindig le vagyok némítva. - Hát azt hiszem elmondhatom, hogy megpróbáltam. - Megvakarom a tarkómat, majd pedig visszanyújtom neki a telefont. - Most vagyok itt először. Jó dolgokat hallottam a helyről és úgy gondoltam kipróbálom. Tőled már meg sem kérdem, hogy gyakran jársz-e ide, mert látszik rajtad, hogy igen. - Egy vigyor kúszott az arcomra. Nem tudom, hogy ténylegesen metahuman-e, vagy tudja egyáltalán uralni a képességét, de még bőven van időm kielemezni. Legalábbis remélem.
✻ hozzászólások :
94
✻ kereslek :
estelle & my cuzz & sis
✻ tartózkodási hely :
mostly central
✻ foglalkozás, hobbi :
m.e.g. leader
✻ karakter arca :
brett fckin' dalton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Csüt. Ápr. 07, 2016 9:21 pm ••


Nicky and Sean
A munka teljesen elveszi a szabadidőnket. A barátnőmmel, megjegyzem az egyetlen barátnőmmel is alig tudunk találkozni. Egyetlen közös programunk van, amit minden héten betartunk az pedig az edzés. Muszáj formában tartanunk magunkat, főleg mert szerény személyem imád enni, és inkább mozogni járok le, minthogy letenném a villát. Arról nem is beszélve, néha nagyon jól esik a torna, na meg persze remek feszültség levezetésnek, amire lássuk be, nekem mostanában igen is szükségem van. Persze mióta előbukkant a képességem, itt is félek, hogy nem tudom kontrollálni. Viszont érdekes mód, mikor eljövünk edzésre egyáltalán nem érzek késztetést arra, hogy használjam. Mintha a fizikai erőlét csökkentené a bennem lévő feszültséget, és ezzel a képességemet is. Mire jó a torna, mi ? Ma majdnem nem jöttünk el, mert a barátnőmnek tovább bent kellett maradnia a munkahelyén, én pedig egyedül nem szívesen jövök el, akkor úgy vagyok vele minek. Egymást szoktuk támogatni, így ez is mint a mosdóba menés páros munka lett a nőknél... vagy csak nálunk, tök mind1. Szerencsétlennek wc-re se volt ideje elmenni, így miután átöltöztünk el is tűnt a szemem elől. Sóhajtva sétálni kezdek a terem felé, ahol a tornát fogják tartani, közbe fél szemmel nézelődök. Mindig nyüstölnek, ha még a kondiban sem találok pasit magamnak, tényleg velem lehet a gond. Ilyenkor csak nagyot sóhajtok, és elmotyogom halkan: PERSZEEE mert ez így megy. Bárcsak így menne. Tulajdonképpen azzal van a baj, hogy semmi önbizalmam nincs a pasizáshoz, a mai korban pedig nagyon ritka, mikor egy pasi minden jel nélkül , bármi jelzés nélkül oda megy a nőhöz, és beszélgetni kezd vele... legalábbis én ezt tapasztaltam. Meg persze Matt is ezt mondta. Nem menne oda olyan nőhöz, aki nem add jelet neki. Persze ebbe van valami, én még csak szemezni se tudok.. rögtön elkapom a tekintetemet. Ha nem tetszik azért, hogy ne értse félre, ha tetszik akkor pedig zavarom miatt. Azt hiszem örök vesztes vagyok...
Még mindig a barátnőmet várom, miközben a telefonomat pörgetem a kezembe, minden félelem nélkül, hogy esetleg eldobnám, a karomra hajtva a törülközőt, és az asztalra téve a vizemet várok, mikor hirtelen valaki megszólít. Ijedtemben, majdnem a szívemhez kapok, hisz nagyon elvoltam mélyülve mindvégig a gondolataimban. Nem számítottam erre, csak pislogva tekintek fel a hang gazdájára, amire azonnal elakad a lélegzetem. Na szép , az előbb pont erről beszéltem. A pasi pont az esetem, najó nem mert a kék szemű férfiak a gyengéim, de van valami a tekintetében, amiért a barna szeme is rabul ejt. Kettőt pislogva próbálok magamhoz térni..." hékás egy ilyen férfi nem akarna tőled semmit, csak a telefonod kell neki. Mosolyogj szépen, és segítsd ki " Így is teszek, zavart mosoly ül ki az arcomra.
- Persze, tessék. Nehogy rajtam múljon az állásod. - Mikor átnyújtom a készüléket, próbálom magam kontrollálni, hogy a kezem ne remegjen. Na meg persze a hangom se. Komolyan nagyon szánalmas vagyok, így tényleg nem lesz senkim. Valamiért nagyon feszült leszek, és csak remélem, hogy a képességem semmilyen formájában, nem fog előbukkanni. Még csak az hiányozna. - Még nem láttalak itt... - nyögöm ki végül, hogy minek azt nem tudom,főleg mert kemény heti egyszer járok ide, persze hogy nem ismerek mindenkit.... ismételten... szánalmas.


✻ hozzászólások :
48
✻ kereslek :
Eric my soulmate
Matt my friend
✻ tartózkodási hely :
➳ Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
➳ Könyvkiadó, grafikus, írogat
✻ karakter arca :
➳ Karen Gillan
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• ••

Sponsored content
live like legends

Edzőterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Elhagyatott edzőterem
» Edzőterem
» Önvédelmi edzőterem
» Edzőterem
» Edzőterem

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-