Edzőterem - Page 2
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 am
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 9:14 pm
Yesterday at 5:34 pm
Szer. Feb. 22, 2017 10:21 pm
Szer. Feb. 22, 2017 9:23 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

EdzőteremElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Csüt. Ápr. 07, 2016 11:12 am ••

to the beautiful metahuman, nicky

Hol máshol lehetne igazán felmérni a terepet a leendő erőforrásokat, amelyekre nekem szükségem van, mintsem egy edzőteremben? Nem feltétlenül az agytrösztökre vadászom jelen pillanatban, de az utóbbi időben egyre kevesebb lett a fizikai erőnléttel rendelkező emberek száma. Nem mondanám egy pillanatra sem, hogy az én hibám lenne, hiszen én mindig is mondom nekik, hogy figyeljenek oda és általában azért küldök egy aggyal rendelkező egyedet is a bevetésre, de ő meg azért harmadolja meg az embereimet, hogy önmagát védje ezzel pedig nem vagyok kisegítve, hiszen így az egyik gondolkodni képes emberemtől is meg kell szabadulnom. Egyenlőek vagyunk még akkor is, ha nem éppen egyelőek a képesítéseink. Mindenkinek megvan a maga területe, amihez ért. Nem érthetünk mindegyikhez úgy, mint a másik pontosan ezért vagyunk egyenlőek. Mert mindenki másban jó. Pontosan ezért lesz a csapat a maga módján tökéletes. Kiegészítjük egymást.
Most pedig éppen azt figyelem - nem túl feltűnően -, hogy jelen pillanatban itt milyen alapanyagból tudnék dolgozni. Többnyire az ilyen emberek megtalálnak, de most már jó lenne egy olyan is, aki ténylegesen ért valamihez. Nem pedig csak ki van gyúrva, de nem tud gondolkodni. Úgy gondoltam, hogy az ilyeneket levadászni egyszerűbb. Bár nem éppen mutathatom fel az összes lapomat, de épp eleget kell elmondanom ahhoz, hogy megkeressenek. Már éppen oda is sétálnék az első kiszemeltemhez, amikor a telefonom elkezd sípolni. Száznyolcvan fokos fordulatot véve sétálok vissza és, akkor jövök rá, hogy ez az a metahuman érzékelő. Hm. Körbenézek aztán a tekintetem megakad egy törékenynek tűnő vörös démonon. Azt hiszem most egy kicsit hanyagolhatom az eredeti célomat. A telefonom abbahagyja a sípolást én pedig odasétálok hozzá egy kicsit zavarodott mosollyal az arcomon. - Helló.. Kölcsön kérhetném a telefonod? Az enyém most halt meg és a főnököm keresett és megöl engem, ha nem hívom vissza.. - Kétségbeesettség még ki is ül az arcomra. Az utóbbi időben egyre inkább érzem azt, hogy ezerarcú lettem. Mindig azt mutatom, amire szükség van.
✻ hozzászólások :
94
✻ kereslek :
estelle & my cuzz & sis
✻ tartózkodási hely :
mostly central
✻ foglalkozás, hobbi :
m.e.g. leader
✻ karakter arca :
brett fckin' dalton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Vas. Márc. 27, 2016 12:09 am ••

Szabad játéktér!
✻ hozzászólások :
535
✻ kereslek :
⊱ everybody
✻ tartózkodási hely :
⊱ everywhere
✻ foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
✻ karakter arca :
⊱ faceless
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése http://heroes-vs-villains.hungarianforum.com

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Csüt. Dec. 10, 2015 9:17 pm ••


Nanu & ZeeÁtbújok a kötél alatt, bár nem lenne szükséges tartania nekem, ezzel azért még elbírok, de nem fogok ilyen apróság miatt tiltakozni, és bizonygatni, hogy nem vagyok annyira sebezhető. Nem is volna éppenséggel igaz, mert éppenséggel bizonyos szempontból igenis az vagyok. Erre azonban épp úgy nem szeretem magamat emlékeztetni, mint ő, vagy bárki mást. Szeretnék erősnek tűnni, de be kell vallanom, hogy az esetek többségében sajnos nem megy.
- Fehér.
Most éppen azt kívánom, bár tutira étcsoki kellene, ha már bűnözök, az kevésbé gázos, de épp ez az, ha már megteszem, élvezzem legalább, ne savanyú pofával rágcsáljam.
- Én is megnézném, de tutira nem értékelné a dolgot.
Nyilván hajlamos vagyok a végtelenségig felmagasztalni a nővéremet, szóval nem gondolom, hogy ne tudna elbánni valakivel, ha akar. Kivéve persze a hozzám hasonlóakat, akiknek nem túlságosan fair módon, de előnyük van mindenkivel szemben, s a hírek alapján bőven akadnak olyanok, akiket ártó szándék vezérel.
- Nekem annyira nem barátom, meg aztán sem harcművész, sem harcos nem vagyok, de nyilván igaz.
Sosem hazudtolnám meg a nővéremet, az egyszer biztos, eszemben sincs megtenni a jövőben sem, nekik biztos jó az ilyesmi, nekem erőteljesen szoknom kell a dolgot, és nem biztos, hogy annyira nagyon szeretném. Mindenesetre a fehércsokit fel is nyitom rögvest, hogy letörjek belőle egy kockát.
- Hát ezért mondom, lábizmom van, balettoztam eleget, az állóképességem is jó, a légzést nem tudom. Na mindegy, azért inkább menjünk biztosra…
Igazából olyan szinten nem vagyok már betojva, mint az elmúlt hónapokban, legalábbis nem a félelem teszi ki életem nagy részét, de azért az érintésekkel még mindig csínján bánok.
- Mit nevezünk atrocitásnak? Fizikailag nem történt semmi.
Mondom halkan, az más kérdés, hogy mi az, ami képes elérni a lelkemhez is, és mi az, ami nem. Nem terveztem, hogy beszélek róla, mert valamiért inkább elhatárolódnék az egésztől, de így, hogy kérdezett, nem nagyon tudom magamba fojtani a dolgot, bármennyire is szeretnék így tenni.
- Ott volt azon a jótékonysági esten, amire nem tudtál eljönni a múltkor.
Próbáltam érzelemmentesen elsusogni a mondatot, de érezhetően nem sikerült, még én is tudtam, hogy kilóg a lóláb, ő meg ismert, következésképp le fogja vágni. Néha nagyon utálom, hogy szinte minden gondolatom rám van írva.
✻ hozzászólások :
137
✻ kereslek :
Austin ^^ ♪
✻ tartózkodási hely :
♪ Central City ♪
✻ foglalkozás, hobbi :
♪ Biológia szakos egyetemista, modell, balett ♪
✻ karakter arca :
♪ Gabriella Wilde ♪
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Szer. Dec. 09, 2015 11:54 pm ••


- Na gyere, még választani is tudsz!
Vetem le a kesztyűm, s aggatom a ring kötelére. Átbújok a résen, majd felemelem a kötelet, hogy Athinának könnyebb legyen a kimászás.
- Fehércsoki, tejcsoki, étcsoki.. minden van. És miért ne ehetnél?
Kérdezek vissza kissé értetlenül. Majd amikor az ügynök szóba kerül, elnevetem magam.
- Azt azért megnézném, ahogy megpróbálja.
Nem mondom, hogy bárkit le tudok győzni, nyilván ha egy hegy lenne, akkor nekem is fejtörést okozna úgy fél percig, hogy hogy találjam meg a bástyán a rést. Nem vagyok támadó, de megvédem magam. Már a magánéletben. A ringben egészen bizonyosan kezdeményező típus vagyok.
- A fájdalom a barátunk, minden harcművész vagy harcos tudja, szóval még jót is teszünk vele, nem igaz?
Zipzározom ki a táskám, s terítem ki a három tábla csokit, hadd válasszon Athina kedvére.
- Az csak állóképesség, légzés és lábizom kérdése.
Állok kis terpeszbe, s hajolok előre, hogy a talajon megtámaszkodjam tenyereimmel, így nyújtva kicsit. A terpeszt folyamatosan zárom, végül már teljesen összeérnek bokáim. Nem okoz gondot, így is tudok a húgomhoz beszélni. Leülni viszont nem akarok, s ha ő megpróbálná, neki sem javasolnám. Tuti izomláz.
- Mostanában nem történt semmi atrocitás, ugye?
Kérdem halkabban, de sokkal aggodalmasabban, ahogy felemelkedem, s kutatón Athinára fókuszálom pillantásomat. Nem szeretem, hogy ennyire azt látom rajta, félelemben él. A túlzott óvatossága mögé is többet látok - talán - mint ami ott van. És akkor nyilván még a felét sem tudom.
✻ hozzászólások :
73
✻ tartózkodási hely :
everywhere
✻ foglalkozás, hobbi :
Pehelysúlyú boxoló, illegális ketrecharcos
✻ karakter arca :
Rose Eleanor Arbuthnot-Leslie
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Szer. Nov. 25, 2015 10:14 pm ••


Nanu & ZeeAz utóbbi időszakban nem győztem hálát adni a sorsnak azért, hogy a nővérem újra az életem része, vagy inkább én vagyok az övé, elvégre nála lakom, és ráadásul amolyan pótkerékként funkcionálok, mert állandóan követem. Nem is, a kiskacsa aranyosabb, régen is ezt csináltam, amikor kicsi voltam és bizonytalan. Aztán kinyíltam, a világ felé fordultam, tele hittel, bizalommal, pozitív életszemlélettel, de eltakarták előlem a napot, és egyelőre csak halovány mását sikerült visszakapnom. Sokat gondolkodtam rajta, mi segíthetne, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy bármelyik ötletem eredményt hozhat. Viszont Nanu tudja, hogy azért modellkedem, mert a reflektorfényből eltűnni sokkal zajosabb, és hiszem, hogy így majdhogynem érinthetetlen vagyok. Meg úgy is, hogy a-ból b-be mindig láthatatlanul közlekedem. Az otthonunkat például nem közelítettem még meg azóta az első alkalom óta látható formámban. Aláírom, olykor körülményes megvárni, míg valaki kinyitja az ajtót, de így biztonságosabbnak érzem. Nem akarok lehetőséget adni annak a szemétnek arra, hogy ismét elkapjon. Viszont ő is sejtheti, hogy már tisztában vagyok vele, nem véges az átka, és már közel sem félek tőle annyira, bár egy hónapra eltűnnöm azért határozottan feltűnő volna, de mindenki betegeskedhet néha. Mindenesetre sokkal egyszerűbb, ha nem keres, és belenyugszik, hogy meglógtam a kezei közül.
- Azt hiszem, az most jól esne.
Bólintok rá, bár lehet csalódást okozok, de minden edzés ellenére sem leszek soha olyan jó kondiban, mint ő. Igyekszem, sokat tornázom, és a tánc is újra a napjaim része egy eldugott kis helyen, de azért hivatásos sportoló sosem leszek.
- Csokit? Azt én ehetek ilyenkor?
Pislogok rá kerek szemekkel, noha igaz, ami igaz, az egyik gyengém pontosan a csoki, annál jobban csak a fagylaltnak tudok hódolni, télen-nyáron… Nyilván azt nem olyan egyszerű összehozni egy edzőteremben.
- Szerintem az ügynököm a nyakad szegné érte, meg az enyémet is, de amiről nem tud, az nem fáj, ugye?
Pillogtam ártatlan tekintettel, aztán átmenetileg elhagytuk a ringet, és ide nekem azt a csokit. Sosem voltam hízékony, és nem is topmodell vagyok, én inkább fotókra specializálódtam, és senki kedvéért nem fogok olyan mértékben legebésedni, ami az előbbihez a követelmény.
- Tutira többre mennék azzal, ha gyorsabban tudnék futni bárkinél.
Mosolyodtam el, na jó, nem bárkinél, mert városunk hőse azért párját ritkítja ilyen értelemben.
✻ hozzászólások :
137
✻ kereslek :
Austin ^^ ♪
✻ tartózkodási hely :
♪ Central City ♪
✻ foglalkozás, hobbi :
♪ Biológia szakos egyetemista, modell, balett ♪
✻ karakter arca :
♪ Gabriella Wilde ♪
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Szer. Nov. 25, 2015 9:54 pm ••Cseppet sem zavar, hogy a húgom eljön velem az edzésekre, nem akartam soha távol tartani őt tőlük és szívesen tanítom. Szerintem mondjuk továbbra sem ez a megoldás, de ha jobban érzi magát tőle, akkor nem fogom megtagadni a lehetőséget. ÉS közben mindig jut időm, hogy finoman puhatolózzam, hátha kiböki annak a szemétnek a nevét, aki így tönkretette őt. Mert nem olyan, mint volt, nem nyerte még vissza a fényét, de ettől függetlenül látom rajta, hogy a haladás útjára lépett. Legalább már vannak céljai, s ha ez épp a boksz? Úgy legyen.
Nem esik jól megütnöm és nem is viszek bele soha teljes erőt, de abból, ha csak simogatom, nem fog tanulni. Ahogy abból se, ha hagyom magam. Így azt kapja, amit bármelyik más tanítványom kapna - ritkán tanítok, nem vagyok jó benne, a személyiségem egyszerűen alkalmatlan erre, de a húgom az a húgom, vele bármilyen helyzetben képes lennék összhangba kerülni és normális hangot megütni vele szemben - hogyha el akarná sajátítani az önvédelem fogásait.
Nem zavarna, ha eltalálna, de elsősorban nem arra akarom "kiképezni", hogy verekedni tudjon, hanem arra, hogy megteremtse a saját biztonságát. És igen, nagyon jól látja, számára inkább az egérút keresése a leghasznosabb. És ehhez nem árt, ha ismer pár praktikus fogást.
Mondjuk én nem vagyok önvédelmi oktató, a ringben sokkal kevesebb olyan fogást kellett elsajátítsak, amit át tudok adni Athinának, de a ketrecben azért akad néhány, mely hasznára lehet. Ezeket igyekeztem megtanítani neki. És nem, az illegális harcokról továbbra sem beszéltem neki, nem szeretném abba a mocskos közegbe bevonni. Túl tiszta hozzá, s szeretném, ha meg is maradna annak.
- Ha gondolod, akkor tarthatunk szünetet. - ajánlom fel, hiszen elég ideje nyúzom már, nem célom teljesen kikészíteni. Imádom a lelkesedését és ügyes is abban, amit csinál. Lehetőségeihez mérten mindent bevet és ezt tisztelem.
- Hoztam csokit. - dobom be a jutalmat is. Ezért egy rendes edző agyonütne, de én nem vagyok rendes edző, így megtehetem, hogy elszabotálom édességgel mindennek a végét, úgy gondolom.
✻ hozzászólások :
73
✻ tartózkodási hely :
everywhere
✻ foglalkozás, hobbi :
Pehelysúlyú boxoló, illegális ketrecharcos
✻ karakter arca :
Rose Eleanor Arbuthnot-Leslie
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• Szer. Nov. 25, 2015 9:12 pm ••


Nanu & ZeeTudom, hogy sosem leszek olyan jó ebben, mint Nanu, de nem is célom a babérjaira törni, ilyen téren nagyon mások vagyunk mi ketten. Nekem pusztán arra van szükségem, hogy legalább egy minimális mértékben képes legyek megvédeni magamat. Másban nem bízom, és egyetlen férfi oktatóhoz sem mennék, egy nőnél ugyan bepróbálkoztam első körben, mert nem akartam Nanut terhelni, de mikor két hét alatt három lány rohant ki tőle zokogva, és nekem sem tetszett a ki ha én nem hozzáállása, úgy döntöttem, inkább nem erőltetem. Nincsenek nagy igényeim, de azt elvárom, hogy emberként bánjanak velem.
Úgyhogy azóta sokszor elkísérem Nanut edzeni, akár legyen szó egyszerű kondizásról, vagy éppen önvédelemről, mert a rendes, kemény edzéseit is meglesem, bár sok mindent csak látványra úgysem fogok ellesni, de már az is haladás, ha elméletben tudom, hová kell csapni. Néha bemegyünk ketten, ha üres a terem és a ring, és akkor tanítgat, az tuti, hogy nem én vagyok a legcsodásabb padavan kerek e világon, de próbálkozom, és szerintem azóta azért némileg sikerült összeszednem magam fizikailag is. Nem zörögnek a csontjaim, és sokkal egészségesebb színezetet öltött a bőröm is. Nehezen, de leküzdöttem a depressziót, bár a férfiaktól még mindig távol tartom magam inkább.
Már épp a vége felé járunk az ad és kapoknak, merthogy én még mindig nem tudtam megütni, szerintem már a falra mászik tőle, bár szerintem az önvédelemnek az a célja, hogy magunkat védjük, ne a másikat bántsuk. Az meg hellyel-közel sikerül, meg aztán, mindketten tudjuk, hogy nekem csak annyi időre van szükségem, míg fedezékbe nem tudok vonulni eltűnni. Szégyen a futás, de hasznos. Egy magamfajta „kislány” nem nagyon képes úgy igazán odacsapni, nem is értem, miként csinálja a nővérem.
Szusszanok egy kicsit, a térdeimre támaszkodva, de igyekszem hamar összeszedni magam, csak hát nem egyszerű, mikor huszadszor állok fel a földről, mert két vállra lettem fektetve…
✻ hozzászólások :
137
✻ kereslek :
Austin ^^ ♪
✻ tartózkodási hely :
♪ Central City ♪
✻ foglalkozás, hobbi :
♪ Biológia szakos egyetemista, modell, balett ♪
✻ karakter arca :
♪ Gabriella Wilde ♪
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Edzőterem •• Szer. Nov. 25, 2015 8:51 pm ••

✻ hozzászólások :
137
✻ kereslek :
Austin ^^ ♪
✻ tartózkodási hely :
♪ Central City ♪
✻ foglalkozás, hobbi :
♪ Biológia szakos egyetemista, modell, balett ♪
✻ karakter arca :
♪ Gabriella Wilde ♪
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Edzőterem •• ••

Sponsored content
live like legends

Edzőterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Elhagyatott edzőterem
» Edzőterem
» Önvédelmi edzőterem
» Edzőterem
» Edzőterem

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-