villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Jason Todd

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Yesterday at 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Konyha és étkező
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Nagyon örültem és örülök is Delilah meghívásának. Végre sikerült összehoznunk egy csajos napot. Nem csak nekem, hanem neki is nagy szüksége volt már rá. Láttam rajta, hogy mennyire feszült az elmúlt időkben. Az ő élete sem könnyű. Szegényem… De a mai napom minden gondunkról megfeledkezünk és csak iszunk és jól érezzük magunkat.
Nem vittem túlzásba az öltözködést, de igaz nem is vettem fel rongyokat. Azért az tiszteletlenség lenne. Meglepő módon egy percet sem kések, pontosan érkezem a megbeszélt időpontban. Be is csengetem és már hallom is,ahogy az ajtóhoz siet.
Egy széles vigyor kúszik arcomra ahogyan megpillantom őt. Egy ölelés és puszi, majd szóban is köszöntöm őt, végül a kezébe nyomom a martinis üveget. Remélem nem hitte azt, hogy ma józanok maradunk.
-Huu de jó illatok vannak!-Még a hasam is megszólal. Nah igen nem igen ettem még ma. Csak reggel, egy almát. Hát nah igen sajnos elég rendezetlenül táplálkozom, ami tudom, hogy nagyon rossz. Próbáltam róla leszokni, de csak két napig sikerült. Odaadom neki a kabátot, bár mgpróbálkozom magam felakasztani, hisz én is meg tudom csinálni. Gyorsan ledobom magamról a cipőt, hogy utána bele is bújhassak a papucsba.
-Remekül vagyok. Nagyon örülök a meghívásodnak. És te hogy vagy? Jó kicsit egyedül lenni nem?-Hallottam, hogy a kis csillagszemű a rokonokhoz ment és az apuka sincs most jelen, amiért viszont kissé sajnálom őt. Ő is megérdemelné a boldogságot.
-Mondd miben tudok segíteni neked?-Nem azért jöttem ide, hogy kiszolgáljon, így bármit is mond azonnal megteszem nagy örömmel, lelkesedéssel.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainsElyria & Delilah


[color=#666633]Már nagyon vártam, hogy Ely, a barátnőm átjöjjön. Hosszú hetek, hónapok teltek el, mire sikerült összehangolnunk a dolgokat, mert mind a ketten eléggé elfoglaltak voltunk. Viszont azóta még egy-két kontrollon volt, de szerencsére már teljesen helyre jött a keze és tudomásom szerint nem is volt mostanában semmi gondja, legalábbis engem nem keresett.
A lányom elutazott, úgy gondoltam, hogy biztonságosabb lesz kicsit neki a rokonoknál. Rettentően hiányzott, de amióta Leigh se volt itt, azóta nem mertem állandóan a közelében lenni. Kaptam fura üzeneteket és hívásokat is. Egyszerűen újra kezdtem úgy érezni, hogy szép lassan a múltam kezd utolérni. Talán ezért is volt szükségem most erre a találkozóra, hogy kicsit kikapcsoljak és ne aggódjak. A kórházban is néha minden apró zajra megijedtem, összerezzentem, a többiek meg nem értették, hogy mi lelt engem. Szerencsére nem történt semmi komoly. Senki nem kopogott be, senki nem törte rám az ajtót és egy-két napja már üzenetet se kaptam. Nem reagáltam egyikre se, talán azt hiszik, hogy rossz helyre küldték. Remélem, hogy hamarosan minden helyre rázódik és hamarosan a családom újra itt lehet. Hiányoztak és egyáltalán nem értettem, hogy Leigh is hova ment. Nem mondott semmit se, csak annyit, hogy mennie kell és majd jönni fog, de ne aggódjak. Mintha az olyan egyszerű lenne.
Kivettem a mai napot, s sietve szedtem rendbe a lakást. Elpakoltam mindent, letöröltem a dolgokat, majd pedig nekiláttam az ebédnek. Reménykedtem, hogy nem pont olyat kezdtem el csinálni, amit nem szeret, illetve tudomásom szerint nem is allergiás semmire se, de sose lehet tudni. Én se tudhatok mindenről, bár mivel az orvosa voltam, vagyok, így elég ciki lenne, ha pont arról nem tudnék, hogy valamelyik ételt nem eheti. Miközben főtt az étel megterítettem, a koszos edényeket pedig elmostam, eltöröltem, majd a helyére pakoltam. Amikor pedig meghallottam a csengőt, akkor sietve indultam el a bejárati ajtóhoz.
- Szia! – köszöntem sietve, majd meg is öleltem, utána pedig beljebb tessékeltem őt.
- Örülök, hogy itt vagy. Hogy vagy? Minden rendben van? - kérdezem sietve, majd elveszem tőle a kabátját és felakasztom, majd adok neki egy papucsot.

|| Remélem jó lesz.

it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


**** kép később****
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Konyha és étkező
» Konyha és étkező
» Konyha és étkező
» Konyha és étkező
» Étkező és konyha [régi]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: riot lak-
Ugrás: