the kidnapped situation
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Hétf. Márc. 27, 2017 12:06 pm
Hétf. Márc. 27, 2017 11:30 am
Hétf. Márc. 27, 2017 10:54 am
Vas. Márc. 26, 2017 10:27 pm
Vas. Márc. 26, 2017 9:01 pm
Szomb. Márc. 25, 2017 11:40 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

the kidnapped situationElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: the kidnapped situation •• Szer. Márc. 02, 2016 10:18 pm ••

Tudom, hogy sok embernek már a tyúkszemére léptem, de ez már akkor is túlzás. Újságíró vagyok, esetleg az egyik döhös kolléga tenne ilyet? Tudom, hogy fiatal vagyok és már több díjat is bezsebeltem, de ennyire aljas nem lehet senki se. A torkom ki volt száradva, de még se érdekelt. Féltem legbelül is, hiszen ha a maffia egyik feje tette, akkor még nagyobb szarban vagyok, mint hittem. Ők nem finomkodnak az árulókkal. A fejezem zúgott, s biztos voltam abban, hogy több sebem is van, de pont nem érdekelt. Volt már szerencsém ahhoz, hogy valaki kicsit összetörjön. Nem is olyan régen így állítottam be két ismerősömhöz is. Talán egy a város még rosszabb hatással van rám, mint maga New York. A kezemet megrándítottam, s ekkor éreztem meg azt is, hogy nem vagyok egyedül. A kérdések pedig egyből záporozni kezdtek a félhomályból, mert fogalmam sem volt arról, hogy ki lehet itt és jó lenne tudni, hogy ő mit tud.
- Ha tippelnem kellene, akkor egy régi gyárépületben, legalábbis a helység és az ablakok erre utal, de nem látok én se többet, mint te. – jegyeztem meg kicsit talán pufogva, mert adja isten, hogy ne egy pláza cicával kerüljek össze. Akkor talán még van esélyünk kijutni innét, vagyis szeretnék ebben hinni. – Színésznő, vagy tévednék? – kérdeztem sietve, hiszen nem túlzottan szoktam a pletykarovatot olvasni, se nem én írom, de bent mintha már hallottam volna a nevét. – Daisy… Daisy Skyler Smoak. – mutatkoztam be én is és kivételesen nem kamu nevet mondtam, hanem az igazit. Bízzunk abban, hogy innentől már csak felfelé vezet az út. – Te esetleg tudod, hogy mit is keresünk itt? – kérdeztem kíváncsian, hiszen jó lenne tudni, majd újra megmozgattam a kezemet, de a kötél újra belevágott a bőrömbe, mire kicsit felszisszentem.

avatar
Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: the kidnapped situation •• Szer. Márc. 02, 2016 9:00 pm ••

Még mindig nehezemre esik felfogni, hogy valaki képes volt engem megfenyegetni azzal, hogy elfogja mondani mindenkinek, hogy a férjemhez a halálos ágyán mentem hozzá és mostanra már özveggyé váltam. A média biztosan szét fogja cincálni.. De éppen csak, hogy ezen rugózik az agyam olyan könnyedén ölel magához a sötétség, hogy szinte fel sem fogom, hogy az egyik pillanatban még a temetőtől nem túl messzi utcákat szelem, amikor hirtelen valaki megragad és egy tű szúródik a nyakamba, majd pár perccel később már tényleg csak a sötétség az egyetlen menedékem. Amikor újra felébredek a gyomrom kavarog és a fejem is rettenetesen sajog, mintha valaki a lábamnál fogva húzott volna végén az utcákon és a fejem minden egyes buckának nekivágódott.
Kinyitom a szemem annak reményében, hogy egy kis fényt tapasztalok, de csak félhomály fogad. Hangokat hallok magam mögül mégis nehezen jut el az agyamig, mert még nem vagyok teljesen magamnál. Nyelni próbálok, de olyan, mintha teljesen ki lenne száradva a torkom és bármit is teszek nem tudom benedvesíteni a kicserepesedett ajkaimat. – Mi a franc? – Nyögöm ki, amikor érzem, hogy a kezemen lévő kötél belemar a húsomba anélkül, hogy egy kicsit is megmozdítottam volna. – Hol vagyunk? Mi ez az egész? – Kezd elönteni a pánik és csak remélni tudom, hogy ez az egész nem azért van, mert visszautasítottam valakinek azt, hogy szerepet ajánljak neki. Az egész hatalmas őrültség lenne. – Emma vagyok.. Emma Jenkins. Te, ki vagy? – Fogalmam nincs, hogy ki van mögöttem, de a hangja nem túl ismerős és, akkor pedig már tényleg nem értem, hogy mégis miképpen lettünk kiválasztva mi ketten, mint áldozat. Hiszen semmi közünk nincs egymáshoz. Legalábbis elméletben ez így van, nem? Vagy csak pont ugyanannak az embernek tettünk keresztbe? Bár sosem szokásom másoknak ártani. Egészen odáig, míg el nem küldtem finoman szólva a francba azt a lesifotóst. Egyszerűen nem értem, hogy mit képzelnek magukról, hogy ilyen dolgokat mernek kérni az emberektől. Főleg egy olyan titokért cserébe, amiért nem hiába szenvedtem, hogy titok maradjon. Mert nem tartozik senkire.
avatar
Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: the kidnapped situation •• Vas. Feb. 14, 2016 7:16 pm ••

Fogalmam nincs arról, hogy merre is lehetek. A fejem zsong, hiszen nem olyan régen még csak az utcán sétáltam, erre most meg valami félhomály ölel körbe, de ha ez nem lenne elég, akkor a kezemet se bírom megmozdítani… Mi a franc történt velem? Ennyire mélyre még én se hatolhattam valakinek a szervezetében, hogy ezt tegyék velem… Nem, mindig is óvatos voltam és az álcám is tökéletes volt. A fejem egyre inkább zsongani kezd, a szemem alig akar kinyílni, mintha még a levegő vétel is fájna.  Egyszerűen csak nem értek semmit se, a homályhoz szép lassan a szemem hozzászokik, s ennek köszönhetően hamarosan egyre inkább sikerül kivennem azt, hogy valami romos épületben vagyunk.
De vajon hol? Még is miként kerültem ide? Ez csak álom lenne.  ~Ébredj Daisy, ébredj! Ez csak egy rossz rémálom~, de még se tudok ébredni belőle, egyszerűen nem megy. A kezemet megrántom, mire egy apró szisszenés hagyja el az ajkaimat. Érzem, ahogyan a bőrömbe vájódik a kötél, de még se érdekel. Szabadulni akarok, a szemeimmel lassan pásztázom körbe a helységet, de még mindig túl nagy a sötétség itt. Törött ablakok, de túl magasan vannak, omladozó falak és még talán patkányok is futkosnak a földön, papír és még egyéb szemét is felelhető. A fejemet kicsit oldalra billentem, mintha úgy könnyebb lenne ez az egész, pedig nem az. Egyszerűen csak ijesztő itt lenni. Válaszokat akarok, vagy egyszerűen csak felébredni, de még se megy. Még egy rándítás, mire a szék is talán picit megmozdul, de még se eléggé, a kezembe újabb fájdalom nyilall, mire egy újabb szisszenés hagyja el az ajkaimat, de ekkor a kezem valamihez, vagyis inkább valakihez hozzáér. Ijedten rezdülők össze, de hiába próbálok megfordulni nem látom, hogy ki lehet az.
- Hahó? – szólalok meg kicsit rekedtem és félénken, majd megköszörülöm a torkomat.
- Magadnál vagy? Itt vagy? Ki vagy? – hadarom el a kérdéseket, mint valami idióta, de hátha ő legalább tudja azt, hogy mi a manót is keresünk itt, vagy egyáltalán azt, hogy hol vagyunk.


|| Remélem nem baj, hogy kezdőztem ide.
avatar
Vendég
live like legends


Poszt témája: the kidnapped situation •• Vas. Jan. 31, 2016 6:42 pm ••

the kidnapped situation

daisy & emma


Csipp-Csepp. A gyár még mindig a pár napos beázásoktól nedves. A penész és a benn keletkezett pára kellemetlenné teszi a levegővételt. A két lány a padlón ücsörög egy-egy kisebb tócsában, ami már teljesen átáztatta a nadrágjukat. Egy rozsdás csőhöz vannak kötözve és a kötél olyan mélyen hasít a húsukba, hogy már vérezni kezd a kezük. A szemüket egy szemkendő fedi el, de a gyárat amúgy sem tölti meg túlságosan sok fény. A legmagasabb ablakok nagy részén is sötétítők vannak. Egy régi bezárt gyár, amelyet éppen most készülnek lebontani. A munkás be is ül a buldózerbe a fejére tesz egy hatalmas fülhallgatót, amely minden egyes zajt kiszűr a számára. Vajon sikerül a lányoknak időben magukhoz térniük, vagy a kinn dolgozó férfi a romok alá temeti őket?


Sorrendet ti határozzátok meg, jó szórakozást kívánunk. Pár kör múlva találkozunk!


avatar
✻ kereslek :
⊱ everybody
✻ tartózkodási hely :
⊱ everywhere
✻ foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
✻ karakter arca :
⊱ faceless
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: the kidnapped situation •• ••

Sponsored content
live like legends

the kidnapped situation

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: alternatív :: lezárt játékok-