the robbery situation - Page 2
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Szomb. Jan. 21, 2017 10:09 pm
Pént. Jan. 20, 2017 4:27 pm
Pént. Jan. 20, 2017 1:05 pm
Pént. Jan. 20, 2017 1:03 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.

Are you ready?

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

the robbery situationElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Poszt témája: Re: the robbery situation •• Kedd. Márc. 01, 2016 12:27 pm ••

to harley <333

A munka előtt még meg kellett ejtenem egy gyors kört a bankban, de amíg a szükséges papírmunkát intézték én a mosdóba siettem, hogy megmossam egy kicsit az arcomat. Nem aludtam túlságosan sokat, mert Josh megint felbukkant a küszöbömön. Nem tudom hova tenni a dolgot, de az igazság az, hogy nem is értem, miért görcsölök ennyit rajta. Ő már a múlt. Mégis egyfolytában megjelenik mostanában, mint egy kéretlen árnyék. Tegnap este pedig hiba volt beengedni. Elküldhettem volna és végre nyitott lehettem volna a többiekkel, hogy tudom ki az, aki ellopta a gyémántot és, hogy mégis miért került vissza a helyére. Mert nekem adta. De tudom jól, hogy senki nem örülne annak, ha én ezt kerek perec kimondanám. Egy lövést hallottam a bankból és egy pillanatra összerezzentem. Hálát adtam az égnek, amiért a táskámban volt a fekete bőrcuccom, a maszkom és a legújabb kütyüm, amit Cisco-tól kaptam. Az igazság az, hogy mindent neki köszönhetek, mert ha nem ragaszkodott volna ahhoz a fényképhez a kütyüért cserébe most semmi nem lenne a táskámban. Nem vagyok olyan elvetemült, hogy mindig a táskámban tartom a dolgaimat. Megpróbálhatnám idehívni a csapatot, de talán egyedül is le tudom rendezni. A biztonság kedvéért küldtem az apámnak egy üzenetet rejtett számról, miszerint éppen rablás zajlik a bankban. Gyorsan magamra kaptam az öltözetemet és a kis kütyüt is a nyakamra helyeztem.
Kinyitottam az ajtót, hogy óvatosan kinézhessek a folyosóra. Óvatosan lopakodtam a bank előteréhez egyre közelebb és közelebb, amikor megláttam, hogy összesen négyen vannak. Na, azért ez nem lesz olyan egyszerű. Főleg, hogy láthatóan nem zavartatják magukat különösebben, hiszen egy halott már van a listájukon. Az a baj, ha most megpróbálom azt a kettőt elkapni, akkor a másik kettőnek könnyű célponttá válhatok.
A közeledő szirénák hangja egyfajta vigaszt nyújt a számomra, de az igazság az, hogy a játszmát csak még inkább a belső játékosokra szűkíti le. Egyedül pedig nem igazán látok lehetőséget arra, hogy ezt a helyzetet megoldhassam.


✻ hozzászólások :
155
✻ kereslek :
i want my S P E C I A L people ♥
✻ tartózkodási hely :
star city ♥
✻ foglalkozás, hobbi :
assistant district attorney ♥
✻ karakter arca :
katie perfect cassidy ♥
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: the robbery situation •• Vas. Jan. 31, 2016 6:43 pm ••

the robbery situation

laurel & sheila


Mindössze egy átlagos reggelnek indult az egész. Az emberek dolgozni indultak valakik pedig az ügyeiket intézni siettek a bank mentségül szolgáló falai közé. A hatalmas esőzés miatt még az is bejött érdeklődni, akinek nem is igazán volt rá szüksége, egyszerűen csak ezt találta megfelelő helyszínnek, hogy a kegyetlen gomolyfelhők elől megnyugvásra lelhessen.
De nem csak az eső elől menekülő emberek találták ma csábítónak a bank erős falait, de négy darab férfi is, akik fekete maszkkal az arcukon parancsoltak mindenkit a földre és igyekezték megtölteni a táskájukat a lehető legtöbb pénzzel. Az egyikük az időre figyelt a másik a túszokon tartotta a szemét, a másik kettő pedig a táskák megtöltésével volt elfoglalva.
Azonban a túszok között ott volt maga a Fekete Kanári, de még egy metahuman is beletartozott a soraikba. Ha ez nem váratlan fordulat a számukra, akkor mégis mi?

Az egyik őr a fegyverért nyúlna, de abban a pillanatban egy golyó fúródik a fejébe, mire a pánik csak még hatalmasabbá válik.Sorrendet ti határozzátok meg, jó szórakozást kívánunk. Pár kör múlva találkozunk!


✻ hozzászólások :
474
✻ kereslek :
⊱ everybody
✻ tartózkodási hely :
⊱ everywhere
✻ foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
✻ karakter arca :
⊱ faceless
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése http://heroes-vs-villains.hungarianforum.com

the robbery situation

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: alternatív-