villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszót!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Keresett karaktererek - névsor
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:43 pm
the T I T A N S
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:35 pm
Kávézó
Felicity Smoak
pötyögte
Yesterday at 10:56 am
hátsó boxok
Phoebe Adams
pötyögte
Yesterday at 2:39 am
Onix pub
Tom Baker
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 6:30 pm
Second Chance
Vendég
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 2:37 pm
Central City Múzeum
Julian Albert
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 12:41 am
Adam Phillis
Leonard Snart
pötyögte
Szomb. Júl. 22, 2017 4:33 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 2
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 0
ELIT 1 0
GOVERNMENT 0 1
HERO 2 0
METAHUMAN 3 3
POLICE 1 2
VIGILANTE 0 0
VILLAIN 2 4
Összesen 21 17
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A tavasz női canon karaktere •
poison ivy
pamela isley

• A tavasz férfi canon karaktere •
julian albert
alchemy

• A tavasz női saját karakterei •
abigail vicious
the redhead
bonnie palmer
the pyromaniac
zara tepes
the vamp

• A tavasz férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A tavasz előtörténete •
oswald cobblepot
the penguin

• A tél keresett karaktere •
lucille kingsland
miss badass

• A tél párja •
harley quinn
poison ivy

Share|
Leonard Snart a.k.a. Captain Cold
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ trauma surgeon ❖
karakter arca :
❖ lily collins ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Karaktered elfogadva!

Üdvözlünk az oldalon, kellemes időtöltést itt!

Captain Cold!

Egek, hogy én mennyire szeretem az ön karakterterét. Egyszerűen oda meg vissza vagyok érte és azaz igazság, hogy az idő múlásával csak egyre jobban és jobban megszeretem őt. De inkább nem is mennék bele a kislányos rajongásomba a fiatalember iránt, hanem gyorsan rátérnék a lényegre.

Olyan szépen ragadtad meg Mr. Snart karakterét, hogy csillogó szemekkel olvastam a jellemezésed és egy részem azt kívánta, hogy sose érjen véget, mert megállás nélkül tudnám még tovább olvasni.

Ezután pedig az előtörténeted csak még inkább a fellegekbe repített. Gyönyörűen fogalmazol és rettenetesen tetszett ez a kis betekintés a karakter fejébe. Very Happy
Azt hiszem már te magad is várod, hogy a társaid szépen lassan megérkezzenek és ezzel jómagam is így vagyok remélem hamar összeáll a kis csapat, ha nem is teljesen, de nagyjából, mert az egyszer biztos, hogy nektek is meglehet a magatok érdekes szálai.

Most viszont menj foglalózni gyorsan, mert már csak ez választ el a játéktértől utána pedig nyomás pajtit keresni, amiben biztos vagyok, hogy nem fogsz szűkölködni. Razz

Jó szórakozást kívánok!


it's where my demons hide

avatar
kereslek :
•• sara lance, lisa snart, and other legends and rogues
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Leonard Snart
I'm not interested in being a hero.
The devil is in the details
Becenév: Snart, Lenny, Captain Cold
Play by: Wenthworth Miller
Születési hely, idő: Central City; 1972. június 2.
Kor: 43
Csoport: criminals
Foglalkozás: mestertolvaj
Családdal való kapcsolat: Már csak a húgom él, érte viszont bármit megtennék.
Családi állapot: szingli
Szexuális beállítottság: általában hetero, de történhetnek kivételek...
Képesség: Minden képességemet a jégfegyverem jelenti, illetve a ravaszságom és a tapasztalatom.

...THERE AIN'T NO JOURNEY WHAT DON'T CHANGE YOU SOME.

Jellemzés

Szeretem azt hinni, hogy a nyugodt, hűvös stílusom jól tükrözi azt, aki belülről vagyok, a világ dolgai iránt való közömbösségemet, de időről időre - mostanában egyre gyakrabban - bebizonyosodik, hogy ez nem egészen így van. Persze ez még nem tesz engem hőssé. Egy bűnöző vagyok, annak neveltek, sosem éltem tisztességes munkából. Az én faterom nem olyan volt, mint a legtöbb gyereké, nem bringázni és focizni tanított engem, hanem széfeket kirabolni és biztonsági zárakat feltörni. Hamar megtanultam, hogy ez az életmód nem csak jól kamatozik, de izgalmas is, én pedig nem szeretek unatkozni. Az idő múltával az erkölcsi mércém mind jobban és jobban kitolódott, és már nem sok olyan dolog maradt, amit ne tennék meg a céljaim elérése érdekében. De meglepő módon még nekem is vannak elveim, egy féle bűnözői kódex, melyet részben Barry Allennek köszönhetek. Igen, még a bűnözőknek is lehetnek, határaik, melyeket nem lépnek át. Ilyen például az, hogy a bajtásaimat sosem hagynám a pácban, csak hogy mentsem az irhámat. Ugyanúgy, ahogy nőket sem ütnék meg soha. Ha megtenném, olyanná válnék, mint amilyen apám volt, aki éveken át rendszeresen kezet emelt a családjára, beleértve a húgomat és édesanyánkat is. A család számomra szent, és hozzájuk hasonlóan azok is, akik valamilyen oknál fogva fontossá vállnak a számomra. A hozzám igazán közel állókért bármit megtennék, szó szerint, legyen szó akár arról, hogy megöljem a saját apámat, csak hogy megmentsem a húgom életét...  
A külsőm is érdekel? Mégis mit mondhatnék el még róla, amit nem látsz a két szemeddel? Szürkés kék szemek, jeges tekintet, rövidre nyírt haj, mely az utóbbi években lassan átment őszülőbe. Az arcomon gyakran ül apró szarkasztikus vagy gúnyos mosoly. Magas vagyok, de nem kiemelkedően. Az erőnlétemet tekintve is csak annyira vagyok sportos, amennyire kell. Az öltözködésemen sincs semmi különleges, hacsak az nem számít, hogy gyakran viselek kabátot. Nem azért, mert fáznék, jól bírom a hideget, de szeretem a meleget is... egy bizonyos fokig. És egy nagyobb kabát belső zsebében könnyebben elfér a kedvenc játékszerem: a jégfegyver.

everything has a beauty but not everyone can see it
A hegesztő zaja mellett erősen igyekszem a kezemben forgatott könyvre összpontosítani minden figyelmemet, de a gondolataim folyton elkalandoznak. Valójában nem Mick szokásos ügyködése zavar, az ilyen jellegű neszeket már régen megszoktam tőle. Rip Hunter szavai járnak folyton a fejemben, és a saját utolsó kijelentésem, miszerint a hős szó nem szerepel az önéletrajzomban. Na igen, sok mindent elmondhatok magamról, de azt aligha, hogy a véremben lenne mások megmentése. Főleg olyanoké, akik csak valamikor évszázadok múlva jönnek erre a világra. Köszönöm szépen, de ezt a kalandot nem nekem találták ki. Jól megvagyok én itt, 2016-ban is, a jó öreg Centralban. Főleg most, hogy még Flashnél is sikerült elérnem, hogy szemet hunyjon a ténykedéseink felett. Én mindig mondtam: a tudás hatalom. Barry Allan nevének kiderültével új kapuk nyíltak meg előttem. Akkor mégis miért vagyok ilyen nyugtalan? Nem jellemző rám. Miért terelődnek vissza a gondolataim folyton arra az istenverte tetőre, és a jövőből jött fickóra?
- Mick... miért lettünk mi bűnözők? - teszem fel elmélázva a költői kérdést régi barátomnak. Nem igazán várok értelmes választ, neki azonban mégis sikerül rátapintania a lényegre.
- Mert utálunk dolgozni, de szeretjük a pénzt. - Való igaz. Igazából sosem ismertem más életet. Bankot rabolni, széfeket feltörni, lézercsapdákon keresztül vergődni, gyémántokat, smaragdokat elemelni egy-egy kiállításról... ezt ismerem csak. De mi van, ha ennél tényleg többre vagyok hivatott? Ha a jövőben valóban legendává válhatok, ahogy Hunter mondta? Vajon ez jóvá teheti majd mindazt a rosszat, amit elkövettem eddigi életem során? Aligha. Kétlem, hogy visszahozná az életbe apámat az, hogy én a jövőben egy ezer éves halhatatlanra vadászom. Na és ha a múltat változtatjuk meg...?
Kiejtem kezemből a könyvet, és korábbi fekvő helyzetemből feljebb tornázom magam. Aggasztó irányt vettek a gondolataim. Komolyan fontolóra veszem mindezt a lehetőséget? Megváltoztatni a múltat, megváltani magamat... Van ennek az egésznek bármi értelme? Attól tartok, sosem tudom meg, ha meg sem próbálom. Ez nyilvánvalóan egy soha vissza nem térő alkalom. És ha mégsem úgy alakulna a dolog, ahogy szeretném, még mindig fantasztikus alkalom lehet a korábbi évek szánalmas biztonsági rendszereit feltörni modern technikákkal és tudással, aztán egy életre elegendő vagyont halmozni fel néhány ártalmatlan lopással...
heroes vs villains
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Lisa Snart - Golden Glider

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: criminal-
Ugrás: