Central City Múzeum
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:10 pm
Yesterday at 8:30 pm
Yesterday at 7:52 pm
Yesterday at 12:09 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 4:06 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:54 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:44 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oldal statisztika
ennyien vagyunk

CSOPORT FÉRFI
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 1
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 5 4
DOCTOR 2 0
ELIT 1 1
GOVERNMENT 0 0
HERO 3 3
METAHUMAN 5 1
POLICE 2 2
VIGILANTE 0 3
VILLAIN 3 8
Összesen 28 25
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
pandora morrigan
the culebra

• A tél férfi saját karaktere •
cesar clifron
the writer

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karaktere •
richard gecko
the losculebra

• A tél párja •
barry allen
zara tepes


Share| .

Central City MúzeumElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Csüt. Máj. 11, 2017 6:13 pm ••


Julian & Lois
let's catch that meta

Az elmúlt néhány hétben történt néhány nagyon különös rablógyilkosság Metropolisban. Persze mind szomorú eset, soha nem is értettem igazán, hogy képes valaki ártani a másiknak, ráadásul elvenni valaki életét egy kevéske pénzért... hisz manapság már nem sokan hordanak maguknál nagyobb összeget készpénzben. Úgy vélem, csak igazán kétségbeesett emberek tehetnek ilyet... vagy olyanok, akiknek nincs ki a négy kerekük. Esetünkben is erről lehet szó, hisz az egymást követő bűntények arra utalnak, hogy az illető élvezi a helyzetet, talán úgy képzeli, hogy valamiféle példát statuál, vagy bizonyítani akar valamit. Nos, azt hiszem, még nem említettem, mi is olyan különös ezekben a történésekben: minden egyes rablás fényes nappal történt, vagy egy forgalmas helyen, biztosítva, hogy legyenek szemtanúk is, akik mind-mind tanúsíthatják, hogy a támadó egy-egy híresség. Jól értettétek, híresség, olyasvalakik, akiknek ráadásul alibijük is van, és elég vagyonuk ahhoz, hogy ne kövessenek el olyasféle ostobaságokat, mint ártatlanokat támadni meg fegyverrel a vagyonukért. A rendőrség tanácstalan, hisz habár vélhetően minden eset összefügg, a tanúk mindenhol mást bizonyítanak. Pedig szerintem elég egyértelmű a képlet: egy metával van dolgunk, valaki olyannal, aki képes alakot váltani, és tetszés szerint magára ölteni mások arcát. Ettől még persze nem oldódik meg minden magától, de miután meghallottam a hírt, hogy egy-két nap kihagyás után a bűncselekmények Central City-ben folytatódnak hasonló körülmények között, úgy vélem, van esélyem felgöngyölíteni az ügyet. És szándékomban is áll kideríteni, hogy mi folyik itt, nem csak a közjó érdekében, vagy egy nyerő cikk kedvéért, hanem Clark miatt is. Az az érzésem, hogy bántja őt ez a helyzet, vagy csak túl jól ismerem már, és tudom, hogy az ilyen ámokfutók sikerét, és azokat a haláleseteket mindig a szívére veszi, ezért is muszáj cselekednem.
Sajnos ezúttal sem sikerült kicsikarnom Perrytől a lehetőséget, hogy az első osztályon utazzam, bár szerencsére az út Central felé közel sem tartott annyi ideig, mintha például Washingtonba repültem volna. Nem érkeztem nagy csomaggal, bár nem tudom, mennyi ideig kell maradnom, de van egy kiindulási pontom. Egy jelentős rendezvénynek ad otthont ma este a város, ahol sok híresség megfordulhat. Ha valahol felbukkanhat ma a gyilkos, arctolvaj metánk, akkor az ez az esemény. Szerencsére a nevem és a sajtós jelvényem elégnek bizonyul ahhoz, hogy beengedjenek az épületbe, még ha nem is a vörös szőnyegen át, hanem a hátsó bejáraton vezet is az utam. Aztán igyekszem elvegyülni a tömegben, és nyitva tartani a szemem. Hamar kiszúrom, hogy a helyi rendőrségnek több embere is szintén megjelent itt ma este. Vagy nagyon komolyan veszik errefelé a jótékonysági gálák biztonsági óvintézkedéseit, vagy ők is arra gyanakodnak, amire én. Mindenesetre úgy döntök, közelebb somfordálok a helyi erőkhöz, hátha sikerül elcsípnem valamit a beszélgetéseikből. Jobb esetben el is beszélgethetnék valakivel, már amennyiben a gyanúm beigazolódik, és ugyanazért vannak itt, mint én.

avatar
✻ kereslek :
lucy lane, james olsen, and all the dc characters
✻ tartózkodási hely :
metropolis
✻ foglalkozás, hobbi :
investigative reporter
✻ karakter arca :
amy adams
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Kedd. Feb. 14, 2017 11:54 pm ••

SZABAD JÁTÉKTÉR!
avatar
✻ kereslek :
⊱ everybody
✻ tartózkodási hely :
⊱ everywhere
✻ foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
✻ karakter arca :
⊱ faceless
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Vas. Feb. 12, 2017 5:00 pm ••


Flash & Captain Cold
LESSONS ABOUT HOW NOT TO BECOME A LEGEND

Amint kiböktem Barrynek, amit valójában akarok, ő pedig biztosított arról, hogy gondja lesz a húgomra, azt hiszem, a teher máris lekerült a vállamról, és az utolsó súly is a megfelelő tálcába került, hogy elbillenjen a mérleg. Ezzel tulajdonképpen eldőlt, hogy merre is indulok tovább. Ennek a mai rablásnak egyébként sem volt igazán értelme, ha elutazom. Ahová megyek, elvileg nincs szükségem se drágakövekre, se pénzre. Nem mintha nem várnám a lehetőséget, hogy rátegyem valami olyanra a kezem, amihez csak időutazással juthatok hozzá, de nem a vagyonom gyarapítása az elsődleges célom... ahogy ezzel a ma esti kis akcióval sem az volt. Sokkal inkább az izgalom, a tapasztalás, a kihívások... és nem nyilvánosan bevallottan az is, hogy kipróbáljam magam a jó fiúk oldalán, hogy egyenlítsek a számlámon.
Felnevetek Barry válaszán. Ha nem tudnám, hogy egy olyan szent életű alak, mint ő, sosem fordítaná a saját hasznára az efféle lehetőségetek, talán egy pillanatig még el is hinném, hogy eladja a gyémántokat, és vesz magának valamit az árán. Nem is értem... tényleg egyáltalán nem csábítja a lehetőség? Bár ha jobban belegondolok, a képességének hála a hősködéseivel valószínűleg megkapja mindazt, amiről a legtöbb ember csak álmodik. Valamit, ami célt ad, ami előre visz, izgalmat, lehetőséget a bizonyításra. Hisz időnként mind bizonyítani akarunk, önmagunknak, másoknak, az apánknak, vagy azoknak, akik valaha a fejünkhöz vágták, hogy nem visszük sokra. Ebben talán tényleg hasonlítunk a Flash-sel: egyikünket sem igazán a pénz érdekli, inkább maga a hajsza, amelyben eddig ellentétes oldalon álltunk. Ám egy nagyobb, veszélyesebb ellenség által, aki egy egész város elpusztítását okozza majd valamikor a jövőben, egyértelműen új elfoglaltságot találhatok.
- Hát persze... - ejtem végül a kis vászonzsákot Barry tenyerébe, arcomon apró mindent tudó, enyhén fintorba hajló mosollyal. - Hát akkor további jó futkosást, Flash! Ha mégsem költenéd el mindet, azokért egyszer talán még visszajövök – bökök aztán a kezében tartott kincsek felé, mielőtt faképnél hagyom, és elsétálok. Bevallom, részben valóban sikerélményem van már attól, hogy az egész zsákmánnyal ugyanilyen nyugodtan eltűnhettem volna, ha akarok, mielőtt ideér. Vajon az ő reakcióideje csökkent ennyit, vagy én fejlődtem? Mindig hasznos, ha kezded kiismerni az ellenfelet. Az persze megint más kérdés, hogy valószínűleg már ő is tudja, merre érdemes engem keresnie ilyen esetben, hogy számonkérjen.


The Phoenix

Köszönöm az élményt és a lehetőséget! *-*
Várom a következő kört... : D
avatar
✻ kereslek :
•• lisa snart, mick rory and other legends or rogues members
✻ tartózkodási hely :
•• somewhere between past and future
✻ foglalkozás, hobbi :
•• master thief
✻ karakter arca :
•• wentworth miller
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Hétf. Feb. 06, 2017 10:35 pm ••

Barry & Snart
this is your chance to become who you meant to be
Nem kell túlgondolni a helyzetet ahhoz, hogy rájöjjek már meghozta a maga döntését. Nem mondom, hogy jobb lesz, ha eltűnik a városból, mert vele szemben legalább már tudhattam, hogy mire számíthatok. Az alkunk pedig egyértelművé tette, hogy senkinek nem eshet bántódása. Cserébe pedig szabadon mászkálhat és nem szólok bele, hogy mit csinál. Jobb ez, mint kiteríteni a világ számára, hogy ki is van a maszk mögött. Nem magam miatt aggódom az egy percre sem fordult meg a fejemben. Minden áldott nap velem néznek szembe az ellenségeim, de a családomat és a barátaimat már belekavarni nem lenne olyan kellemes. Most pedig, hogy ő eltűnik majd a városból valami újoncok próbálkoznak majd szembeszállni velem, ami egyelőre még nem tudom, hogy jó vagy rossz. Az egyszer biztos, hogy fel sem érhetnek Snart-hoz, mert akkor már rég megpróbálkoztak volna egy-két munkát megcsinálni. De az amatőrök valahogy mindig bajba kevernek valakit. Ez pedig ahhoz vezet, hogy ártatlanok sérülnek meg. Lehet, hogy kevesebb lesz a bűnöző Central City területén, de ettől függetlenül a baj nőni fog. Jobb egy bűnöző, akit irányíthatunk, mint az összes többi, aki majd rohangálni fog az utcákon, hogy megjelölhesse a maga területét. Mert akármennyire is nem fogom hangosan elismerni Snart-nak megvan a maga hírneve a bűnözők, tolvajok körében.
-  Tudod manapság már egész gyorsan tanulok. - Könnyedén olvasok ki egy könyvet, akár egy perc alatt. Persze mindössze ez attól függ, hogy milyen hosszú könyvről van szó. Van, hogy pár másodperc alatt elolvasom és emlékszem minden egyes részletére. Szóval még meg is tehetném, hogy diplomát szerzek egy-két dologból, de úgy gondolom, hogy az gyanús lenne. Meg az igazság az, hogy már megtaláltam azt, amivel foglalkozni akarok így szerintem felesleges lenne erőltetni a dolgot. Na, meg persze pontosan tudom, hogy ezzel csak a véremet akarta szívni, ami már megszokhattam tőle. Annyi mindent rejt a felszín alá, hogy néha már meg-meg mutatkozik mi is lakozik mélyen legbelül. Vagy talán csak túlságosan kiismertem már. Ez is könnyedén lehetséges.
-  Hát.. Talán igazad van. Jobb is lesz, ha az egészet ideadod nekem. Majd adok a barátnőmnek valami szépet belőle. - Azt hiszem mind a ketten tudhatjuk, hogy soha nem folyamodnék ilyen eszközökhöz. Megannyi módja lenne a számomra, hogy meggazdagodjak, ha nagyon akarjak. Persze bizonyos értelemben az is lopás lenne, de egy casino-ban mindenki azt csinálja tulajdonképpen. Meg az a lényeg, hogy pénzt nyerjünk. Mondjuk nem éppen törvényesen csinálnám, de ez már más kérdés. Mondjuk sosem használtam önző célokra a képességemet és nem most fogom elkezdeni.  
avatar
✻ kereslek :
▣ iris + joe + hr + cisco ▣
✻ tartózkodási hely :
▣ central city ▣
✻ foglalkozás, hobbi :
▣ forensic scientist ▣
✻ karakter arca :
▣ grant gustin ▣
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Vas. Feb. 05, 2017 12:45 am ••


Flash & Captain Cold
LESSONS ABOUT HOW NOT TO BECOME A LEGEND

Magamban kelletlenül elismerem, hogy Barrynek igaza van, rátapintott a lényegre. Nincs szükségem rá, hogy győzködjön, vagy tanácsot adjon, sem hogy lebeszéljen. Igazából teljesen magam sem tudom, miért akartam vele találkozni. Talán mert rajta kívül nem ismerek más hősöket, az ismerőseim, a „munkatársaim” egytől egyig bűnözők, és nem értenék meg, hogy miért foglalkozom még egyáltalán ezzel az ajánlattal. Micket talán meggyőzhetem, hogy tartson velem, de őt is csak a pénz csábítja, mindaz a lehetőség, amit feltártam előtte. Ő nem vágyik megváltásra. Sosem bánta meg a szülei porrá égetését... és talán semmi mást sem az életben. Tőle nem várhatok megerősítést, hogy az életemet kockáztatni egy ismeretlen, távoli jövőért nem teljesen őrültség, de Barry-től igen, ő megérti. És azt hiszem, éppen csak ennyire volt szükségem. Egy utolsó lökésre. Nem valami konkrét buzdító szövegre, inkább csak a hősiességének egy újabb, mindennapi megnyilvánulására. Mert hát a skarlát gyorshajtó egyszerűen nem hagyhatja, hogy valaki csak úgy kifossza a múzeumot, nem igaz? Persze hangos szóban nem fogok neki igazat adni. Azt az örömet sajnos nem adhatom meg.
- A vesémbe látsz – jelentem ki a tőlem telhető leggúnyosabban. Arcomról eltűnik a tűnődés, és visszatér az önelégült, féloldalas mosoly, majd a fejemet ingatva kissé közelebb hajolok hozzá. - Nem is tudtam, hogy pszichológiából is szereztél diplomát, Dr. Allen – teszem még hozzá, de akármennyire is élvezem ezt a gúnyos szurkálódást, muszáj félretennem egy kicsit, hisz lenne egy konkrét kérésem is Barryhez. Nem tudnék úgy nyugodtan elutazni, elhagyni az egész idősíkot, és elindulni egy olyan kalandba, amiből talán vissza sem térhetek, hogy nem bizonyosodom meg Lisa biztonságáról. Nem vagyok a dajkája, sem a testőre... csak éppen a bátyja, és valójában már kicsi kora óta, közelről, vagy távolról, de vigyázok rá. Nem egyszerű bármit is kérnem bárkitől, de Barry az egyetlen, akiben tudom, hogy megbízhatok, és megkönnyebbülés tudni, hogy rajta tartja a szemét a húgomon, amíg távol vagyok.
- Köszönöm – felelem ezúttal minden körítés nélkül, egyszerűen és őszintén. Aztán persze azonnal visszatér a féloldalas mosolyom, amint meghallom a következő szavait. Tényleg kezd kiismerni, azt mindenesetre már jól tudja, hogy az ilyen bizniszek során számomra a hajsza, az izgalom, az adrenalin, és maga a győzelem a legfontosabb. Benyúlok a zsebembe a köveket rejtő kis vászontasakért, majd felé nyújtom azt, de félúton megáll a kezem.
- Biztos vagy benne, hogy muszáj visszaszolgáltatnunk? Szívesen megfelezném veled az árukat, osztozkodhatnánk, hm... mit szólsz? Vehetnél rajta pár hasznos dolgot, mondjuk egy váltás pizsamát – mutatok hanyagul a vörös kezeslábasra, amit visel - vagy valami szépet a barátnődnek...? - Tudom, hogy el fogja utasítani, már zsigerből, de jól esik, sőt, szórakoztató akár csak egy pillanatra is kísértésbe hozni. Lehet akármekkora hős, igényei mindenkinek vannak, és valamennyiünknek eszébe jut néha a könnyebb utat választani.


avatar
✻ kereslek :
•• lisa snart, mick rory and other legends or rogues members
✻ tartózkodási hely :
•• somewhere between past and future
✻ foglalkozás, hobbi :
•• master thief
✻ karakter arca :
•• wentworth miller
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Szer. Jan. 18, 2017 1:21 pm ••

Barry & Snart
this is your chance to become who you meant to be
Őszintén hiszek abban, hogy mindenkiben ott van egy kis minimális jó. Sokan megpróbálják ezt teljesen figyelmen kívül hagyni csak úgy, mint az emberek többsége próbálja elrejteni a magában lévő sötétséget. Én magam sem tagadom, hogy sokszor a saját démonaimmal kell megküzdenem, hogy előrébb juthassak, de talán azért sem teszek ebből közhírt, mert senkit nem érdekelne. Vagyis inkább csak megdönteném mások hitét, amit belém vetettek, hogy megvédem ezt a várost. Azzal pedig sem az emberek nem lennének előrébb, sem pedig jómagam. Egyedül kell végigmennem néhány úton és senki nem foghatja a kezemet közben, hogy meg tudod csinálni. Önmagamból kell erőt merítenem ahhoz, hogy a legrögösebb utakon is átküzdjem magam és mindeközben sosem szabad szem elől tévesztenünk az utat, amit önmagunknak szánunk. A saját tekintetünkből merített helyes utat.
- Nem hiszem, hogy azért "hívtál" ide, mert nem tudnád meghozni a döntésedet. Sőt, szerintem fejben már meg is hoztad a döntést. Ha arra vágytál volna, hogy valaki lebeszéljen róla, akkor nem jössz ide és legfőképpen nem vársz rám, hogy úgymond cseverésszünk. - Ha annyira a nemleges válasz irányába hajlott volna, akkor inkább Mick-hez fordult volna azt hiszem. Ő az egyszer biztos, hogy nem az a hős típus. Határozottan megnézném azt, hogy milyen is lesz, mikor rábeszéli majd Snart erre a küldetésre. Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy már meghozta a döntését csak egyszerűen nem szívesen ismeri el, hogy miképpen döntött.
- Nem kell aggódnod miatta. - Tudom jól, hogy Snart nem a legérzelmesebb ember a világon, sőt talán éppen csak egy apró szikra szorult belé, de az a szikra teljes odaadással a húga felé irányul. Ha valakit tényleg képes őszintén szeretni az csak ő lehet. Habár megvan a maguk módja arra, hogyan mutassák ki egymás iránt érzett szeretetüket - amelynek szemtanúja is voltam - még én is, mint kívülálló meg tudom mondani, hogy ami köztük van az igazi testvéri kapocs. Néha elgondolkozom, hogy milyen is lenne, ha lett volna testvérem.. De azt hiszem Cisco és Caitlin képében valamilyen szinten pontosan erre tettem szert.
- Most pedig visszaadod, amit elloptál, vagy el kell vennem tőled? - Mindez egyszerű figyelemfelkeltés volt, nem pedig tényleges akció, mert akkor már régen elhúzta volna a csíkot. - Az időutazás során kétlem, hogy szükséged lenne rájuk. Plusz megvolt a dicsőség, hiszen sikeresen kiraboltad és az a másfél perc, míg ideértem bőven elég idő lett volna arra, hogy eltűnj innen. - A legtöbb esetben számára nem hiszem, hogy maga az ellopott tárgy értéke számít. Nem.. Sokkal inkább a hajtás, ami vele együtt jár.
avatar
✻ kereslek :
▣ iris + joe + hr + cisco ▣
✻ tartózkodási hely :
▣ central city ▣
✻ foglalkozás, hobbi :
▣ forensic scientist ▣
✻ karakter arca :
▣ grant gustin ▣
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Szomb. Máj. 21, 2016 8:53 pm ••


Flash & Captain Cold
LESSONS ABOUT HOW NOT TO BECOME A LEGEND

Nos, úgy tűnik, hogy ha a meggyőzésemről van szó, Barry egyenesen fáradhatatlan. Nem mondom, hogy teljesen hidegen hagynának a szavai, de elsősorban szórakoztat, hogy mennyi energiát fektet ebbe. Mintha első számú feladatának tűzte volna ki, hogy engem megmentsen, és hőst faragjon belőlem. Hát nem aranyos? Pedig nem is olyan régen még zsiványnak nevezett, és arról alkudozott velem, hogy az embereimmel csak gyilkolászások nélkül rabolhatunk Central City szerte. Most meg képes lenne azt is elorozni tőlem, amit az imént zsebre vágtam. Mikor lett ez a kölyök ilyen ünneprontó? És egyáltalán... ki gondolta volna, hogy egyszer kikötünk ennél a beszélgetésnél?
- Van egy-két értelmes gondolat abban, amit mondasz – bólintok részben igazat adva neki rövid hallgatás után. - De azért ne olyan sebesen, Barry... Hűtsd le magad! - kúszik ismét az arcomra a védjegyemmé vált féloldalas, önelégült vigyor, és a szavaim nyomatékosításaképpen hallhatja, amint a felé irányított jégpisztoly ismét újratölt. Persze eszem ágában sincs megint rálőni, de bevallom, ettől a néma fenyegetéstől jobban érzem magam.
- Egyelőre még nem kell pezsgőt venned a távozásom örömére. - Ingatom a fejemet. Nem bízom ebben a Rip fazonban. Az egész jövőből jöttem, időmester vagyok, ti meg legendák lesztek szövegében sántít valami. Bár el kell ismerni, hatásos kis bemutatóval készült nekünk odafenn a tetőn. És határozottan csábít is a dolog, de nem könnyű egy ilyen öngyilkos küldetésre ilyen rövid gondolkodási idő mellett határozottan rábólintani. Főleg mivel nem csak az aggaszt, amit útközben majd veszíthetek, hanem az is, amit itt kell hagynom, a jelen Central City-jében. Az itteni életem, a félkész, jövőbeli terveim... és elsősorban a húgom. Pár pillanatig a kis ujjamat díszítő gyűrű forgatásával vagyok elfoglalva, amíg magamban rendezem az érzéseimet és gondolataimat, aztán ismét farkasszemet nézek a skarlát gyorshajtóval.
- Ha úgy döntenék, hogy vállalom a küldetést... - Ami már csak azért sem lesz ilyen egyszerű, mert először Micket is rá kell majd beszélnem a dologra, és mint tudjuk, őt még annyira sem foglalkoztatja a hőssé válás, mint engem. - Ha elrepülök a szupercsapattal... meg kellene tenned nekem valamit... Lisa... A húgom. Mostanra nincs senki mása rajtam kívül. Megtennéd, hogy vigyázol rá? Csak... néha szemmel tarthatnád... - Nem vagyok jó az ilyen érzelmi megnyilvánulások terén. Soha nem megyek bele az ehhez hasonló érzelgős témákba. De azt hiszem, a Flash és társai már pontosan tudják, hogy milyen fontos nekem a húgom, és hogy bármeddig elmennék érte. Barry nem is habozott ezt az orrom alá dörgölni, amikor apám megölése után meglátogatott a börtönben. Viszont rajta kívül nincs senki más, akiben jobban megbíznék, ha Lisáról van szó. Ha ő megígéri ezt nekem, tudni fogom, hogy tartani fogja a szavát. Mert Barry már csak ilyen becsületes.


avatar
✻ kereslek :
•• lisa snart, mick rory and other legends or rogues members
✻ tartózkodási hely :
•• somewhere between past and future
✻ foglalkozás, hobbi :
•• master thief
✻ karakter arca :
•• wentworth miller
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Csüt. Máj. 19, 2016 1:43 am ••Captain Cold & FlashSnart, Captain Cold, nevezzük akárhogy. Ő az a fajta bűnöző aki csak rossz útra terelődött az élete során. Jelen esetben az apja miatt. Lehet hogy ideáig rabolt, és bűncselekményeket követett el... De úgy tűnik kapott egy esélyt egyenesen a jövőből. Szóval akár az eszét és a jégpuskáját a világ megmentésére fordíthatja. Snart már egy ideje nem az a Snart akit megismertem, és ez jó. Noha még mindig szeret ércelődni, de hát nem is Snart lenne ha nem fagyasztott volna ide. Ahogy Snart-hoz beszéltem, ő figyelmesen meghallgatott, és ez az ami számít. Meghallgat, és számításokat végez. Átfontolja! Ezért különbözik Snart a közönséges bűnözőktől. Na és ha jól végzem a dolgom, és eljuttatom Rip-hez, akkor meg végképp eltörölhetjük a bűnöző szócskát. De az nem lesz egyszerű. - Én komolyan beszélek Snart! Itt ez a lehetőség, ezt fontold át... Nem a hősök miatt, hanem a jövőd miatt! A világ jövője miatt. Most lehetsz valaki! Na és nem az aki a rendőrség körözött személyei között van. - Tűztem figyelmesen Snart-hoz. Még meg kell békélnie az egész dologgal, hogy olyan utazásban vehet részt ami megváltoztatja a világnézetét. Ki is bővítheti az egészet. A csapattársai meg még újoncok, jól összeillik majd a csapat. Remélem be is válik. - Hogy mi a jó a hőslétben? Kezd el és megtudod! Most itt a lehetőség. Nem vonz? Dehogynem... Snart, te pont olyan vagy aki az élet minden egyes cseppjét élvezi. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Tudod jól hogy ha elhalasztod akkor majd felemészt a tudat. Vedd úgy hogy ez az út, ez az új élet... Ez az új kincs amit ellopsz. Leonard Snart! Hát lopd el magadnak az új életed.. Válj azzá akivé kell hogy válj! - Mondtam felpezsdítően. Na jó Barry... Most már túl sokat lógsz Oliver-rel. Remélem az én számból is olyan motiválóan hangzik mint Oliveréből is szokott, mert ha nem, akkor feleslegesen jártatom a számat, és a végén Snart befagyasztja. Noha keveset tudok még erről a Rip-es dologról, de hiszem hogy Snart tényleg közéjük való. Vandal Savage-el már találkoztam, ha ő is fog vele, akkor majd megérti az egész hős lét lényegét. Savage az a gonosz, aki ellen érdemes felvenni a kesztyüt. Snart esetében elővenni a jégpuskáját és szépen intézze csak el a többiekkel azt aki tényleg megérdemli.avatar
Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Kedd. Márc. 08, 2016 1:03 am ••


Flash & Captain Cold
LESSONS ABOUT HOW NOT TO BECOME A LEGEND

Már nem először gondolkodom el rajta, hogy vajon mivel érdemeltem ki Barrynél ezt a nagy bizalmat. Miért hiszi ilyen makacsul, hogy tényleg több van bennem, mint amit kifelé mutatok? Még ha így is van... nem ismerhet igazán. Látott a legrosszabb formámban, másoknak ártani, ölni, rabolni... hátba támadtam nem egyszer. Szó szerint, és képletesen is. Tolvaj vagyok, csaló, egy bűnöző. Persze erről már a lényeges bizonyítékok mind elvesztek, hála neki, és egy alkunak, aminek a rám eső részét szintén nem tartottam be. És nézzenek most ránk: most is itt állunk egymással szemben, a hős térdtől lefelé a földhöz fagyasztva, és mégis arról magyaráz nekem, hogy nem születünk bűnözőnek. Hihetetlen, mennyire megingathatatlan a belém vetett hitében. Nagyon különös. És tudják mi az, ami még ennél is különösebb? Hogy ez valamiképpen mégis hatással van rám. Barry talán csak ilyen érdekesen lett összerakva egy naiv embernek, aki folyton bízni akar másokban. Én azonban... egyszerűen csak nem vagyok hozzászokva, hogy valaki tényleg látni akarja, és képes is meglátni a jobbik oldalamat. A „csodás eszemet” kifejezésre röviden felnevetek. Na igen. Okos embernek tartanak, annak ellenére, hogy apámnak hála még a gimnáziumot sem volt esélyem befejezni. Megvan a magamhoz való eszem, de ugyebár, sokak szerint nem jóra használom. De mégis mi lenne a „jó”, amire használnom kéne? Mennyivel okosabb dolog úgy élni, mint Barry, aki naponta többször is kockára teszi az életét másokért? Mi értelme van annak? Mi a jó a hős életben, főleg ha jelmezben, a valódi kilétedet titkolva tevékenykedsz, és a nap végén még egy vállveregetést sem kaphatsz azoktól, akikért vásárra vitted a bőrödet?
- Nem a pénzért... az izgalomért – javítom ki, ezzel is emlékeztetve őt egy régebbi beszélgetésünkre. Na persze élni is kell valamiből, és hát ezeket a szép gyémántokat miért érdemelné meg jobban az állítólag jogos tulajdonosuk, legyen az akár egy múzeum, akár más? De a hajsza az, amit igazán szeretek, a kaland, a veszély lehetősége, és maga a tervezés, a mérnöki precizitás, amivel kidolgozhatok egy-egy bűntényt. Ez éltet. Hogy közben a zsebeimet is megtömhetem, az csak a ráadás.
De miközben látszatra makacsul kitartok amellett, hogy én itt csakis a rosszfiú lehetek, végül mégis felvezetem a témát a Flashnek. Hiszen ezért csaltam ide, nem igaz? Kíváncsi vagyok, mi a véleménye, és hogy egyáltalán mit is tud erről az egészről.
- A Zöld Íjász, mi? Ő is a haverod? Flash, az íjász, Firestorm, a kanári lányok... van nektek esetleg valami ilyen szuperhős klubotok is, ahol néha összegyűltök egy-egy tea mellett, és átbeszélitek a heti kalandokat? - kérdezem gúnyosan. Azt hiszem, hogy tényleg megtisztelve kellene éreznem magam, hogy én is meghívást kaptam a fedélzetre, esetünkben szó szerint, a szupercsapat köreibe. Én, Captain Cold, a fagyasztó fegyveremmel és a bűnözői múltammal. Csak nekem van olyan érzésem, hogy Dumbledore félrecímezte ezt a levelet?
Pillantásom Barry éppen kiolvadó lábaira esik, és végigfut az agyamon a merész gondolat, hogy talán kaphatna egy újabb adag hideget, mielőtt zizegni kezdene körülöttem, de aztán inkább ráhagyom a dolgot, és állok elébe, akárhogyan is akar visszavágni. Sunyi mosoly terül szét a képemen, amikor a következő pillanatban már elém is suhan, de meg sem rezzenek, viszont a fegyverem csövét továbbra is felé irányítom, nem árt az óvatosság. El kell ismernem, van abban ráció, amit mond. Az egyetértésemről azonban csak egy apró biccentés, és a tűnődővé váló tekintetem árulkodik. De igaza van, Rip ajánlatával új fajta kihívásokkal szemben tehetném próbára magamat, ami valljuk be, nagyon csábít. Hosszú éveken át tartó rablások után már ez a „foglalkozás” is kissé monoton néha. Azt hiszem, ezért is kattantam rá tavaly ennyire a Flash témára. Mert a jelenléte, a veszély, amivel fenyegetett, megnövelte a tétet, és izgalmasabbá tette a játszmát. Most pedig felajánlják nekem az időutazás lehetőségét, és egy hajszát egy halhatatlan után. Még egy ilyen esélyem egy ekkora kihívásra nem lesz. Nem tagadhatom le, hogy csábít a dolog, de azt hiszem, leginkább az tart vissza, hogy a nagy próbatétellel együtt jár a hatalmas bukás lehetősége is. És most ezt nem arra értem, hogy félnék a haláltól. Azzal már többször is szembenéztem eddigi életem során, megszoktam az állandó kockázatot. Inkább attól tartok, hogy miközben hőst játszok egy ilyen játékban, időközben majd tényleg elhiszem magamról, hogy az lehetek, hogy változást hozhatok a saját életembe és a világba, de végül majd elbukok, és újra ráébredek, hogy csak egy bűnöző vagyok, aki nem képes többre, mint bankot és ékszert rabolni.
- Magyarázd meg nekem, Barry, mi a jó abban, amit csinálsz? A hőslétben? - teszem fel neki a kérdést ahelyett, hogy reagálnék az eddigi szavaira. De én már csak ilyen vagyok. Ha kérdeznek, röviden felelek, a hosszabb monológokat inkább mellőzöm, és mindent csak idebenn, magamban dolgozok fel, anélkül, hogy túl sokat megosztanék másokkal a gondolataimból. Sokszor csak a tekintetemben végbemenő változások árulkodnak arról, hogy mások szavai igenis eljutnak hozzám.


avatar
✻ kereslek :
•• lisa snart, mick rory and other legends or rogues members
✻ tartózkodási hely :
•• somewhere between past and future
✻ foglalkozás, hobbi :
•• master thief
✻ karakter arca :
•• wentworth miller
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Pént. Feb. 26, 2016 5:50 pm ••Captain Cold & FlashSnart csalijának bedőltem, de vígasztal a tudat hogy nem vagyok veszélyeztetve. Volt idő mikor megölhetett volna, én is elkaphattam volna őt, de nem tette, ahogy én sem. Snart-ban több van mint amit mutat a világnak. Ezt ő tudja a legjobban. Muszáj neki lenni a gonosznak, mert akkor elveszítené a hitelességét, na meg a komolyságát. Most is maximum poénból fagyasztott le, és nem azért hogy ártson a lábaimnak. Számára ez élvezet, ahogy számomra is az lenne ha felvinném az egyik épület tetejére és ledobnám. Persze elkapnám, de már nem tartunk ott hogy így ki akarnék vele szúrni. - Nem a tanulási képességeimmel vannak bajok Snart, hanem túlságosan is bízom abban hogy te nem a rossz oldalt képviseled. Senki nem születik bűnözőnek, ahogy te sem. Még tudsz rajta változtatni! - Mondtam neki bíztatóan, és közben próbáltam a lábaimat kiszedni onnan. A fenébe! Még mindig nem megy... Pedig amíg ilyen állapotban vagyok előtte, nagyon nem fog engem komolyan venni, bármit is tűzök hozzá. - Azért hinné bárki is azt, főleg én, mert tudom hogy azt csodás eszedet tudnád jóra is használni, és nem arra hogy némi köveket lopj pénzért... - Jegyeztem meg gúnyosan. Rendben hogy az apja a hibás, ezt aláírom. De az a múlt, és tudom hogy megváltozott. De amíg ő ezt nem látja be, addig sajnos tovább kell törnöm a jeget Snart-nál, és a lábamnál is. De ez már kész vicc. Nem tudom hogy csinálja, de már én is a jégre asszociálok ha róla van szó. Ahogy válaszoltam neki a szurkálódásaira, szó szerint élvezte a műsort. Nem vette magára. Sőt!Élvezte az egészet. Csoda hogy nem nyőgte be hogy menjek el humoristának. Szerintem már ezért is megérte neki eljönni. De ez az ami a legjobban idegesít, hogy minden helyzetből ő jön ki győztesen... - Látom tetszik a műsor, örülök. - Szóltam hozzá némi szarkazmussal. Nem tudtam hogy csak beszélgetni jött-e ide, és csinálta ezt a hatásos belépőt, vagy valamit akar, ezért megkérdeztem hogy nem-e a húgával van valami. Az arcáról lefagyott a mosoly. Így azt hittem tényleg vele van valami, de mégsem. Szóba hozta Rip Hunter-t. Ez furcsa. Oliver említette nekem Rip-et de azt nem gondoltam hogy pont Snart-ra lenne szüksége ennek a jövőbeli tagnak. Én is alig tudok vele szót érteni, nem hogy majd egy idegen csapatába be fog csatlakozni. Kendra és Carter-t még megértem és Firestorm-ot is, de hogy Snart-ot is bevegyék? Ez képtelenség. Vagyis... Ha úgy vesszük akkor ez lehet az ami jobbá teheti Snart-ot és jóra tudja használni az eszét és a jégpuskáját. Ez az! Na most kell nekem Oliver-esen beszélnem! Még mázli hogy gyakoroltam otthon. - Igen, a Zöld Íjász említette a csapatot. Nem hiába választott ki téged is Rip... Egy csapat hős van ott, és ő azért a jövőből jött, lehet hogy tényleg legendákká váltok. - Közöltem vele. Tudom, rosszul közelítem meg felé a dolgot, de gyorsan össze kell szednem a gondolataimat ami úgy nem megy hogy ide vagyok fagyasztva. A jobb lábamat gyorsan elkezdem rángatni ezáltal remegéseket okozok a jégben és sikerül megrepesztenem majd elkezdem mind a két lábammal csinálni és tessék! - Na végre! Kint vagyok! - Kiáltottam fel. - Snart! - Futottam oda hozzá villámgyorsan. - Ahhoz hogy legendává vállj meg kell értened hogy most te egy olyan lehetőséget kapsz az élettől ami nem holmi rablások a cél, hanem a világ megmentése. Én nem kaptam ilyen lehetőséget, de te igen... Ez nem véletlen. Az a jégpuska. - Mutatok le a fegyverre. - Az a rossz ellen is jó, amit te képviselsz. Mit gondolsz, tudnád használni rendes ellenfelek ellen? Vagy megelégszel a múzeumi biztonsági őrökkel? Egész életedben a kihívásokat kerested, és tudom hogy a rablás az ilyen, de képzeld el milyen lehet a világot megmenteni akár többször is. Az mekkora kihívás? - Tettem a kezem a vállára és néztem a szemébe. Nem véletlen lett kiválasztva Snart. A képességeit ha képes a rosszra, akkor jóra is tudja használni. Legalábbis én ebben bízok.avatar
Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Kedd. Feb. 23, 2016 9:22 am ••


Flash & Captain Cold
LESSONS ABOUT HOW NOT TO BECOME A LEGEND

Azt hiszem, rosszul tette fel a kérdést. Miért van az, hogy megbízik bennem, holott tapasztalhatta már, hogy gondolkodás nélkül kijátszom és elárulom őt bármikor? Nem is értem, miért ilyen csalódott. És csak nekem tűnik úgy, hogy ezt a beszélgetést egyszer már megejtettük?
- Gyorshajtó létedre nagyon lassan tanulsz, Barry – ingatom a fejemet egy apró, gúnyos mosollyal az arcomon. - Ahogy már egyszer elmagyaráztam neked: én a rosszfiú vagyok. Egy bűnöző, aki árt másoknak. Nem pedig egy hős... vagy legenda... vagy akármit is mondtak odafenn... Egyáltalán miért hinné bárki is azt, hogy ez változhat? – teszem hozzá egy fintorral kissé elgondolkodva. Arra viszont egyelőre nem veszem a fáradtságot, hogy az utóbbit elmagyarázzam a vörös cicanadrágos barátunknak. Barát... hmm... Távol álljon tőlem, hogy beskatulyázzam bármilyen formában is azt a dolgot, ami közöttünk zajlik a Flash-sel. De annak ellenére, hogy továbbra is ragaszkodom a címkékhez, mi szerint én vagyok itt a gonosztevő, ő pedig a város őrangyala, mostanra aligha nevezném őt ellenségnek. A barát közelebb áll az igazsághoz, csak hát ez meg ugye enyhe túlzás.
Nem azt mondom, hogy ínyemre lenne az, ahogyan rólam és Mick-ről beszél, mert egyáltalán nincs. Viszont bevallom, szórakoztató azt figyelni, ahogy Barry a földhöz fagyva a maga módján igyekszik nekem visszavágni, ott, ahol tud. Emiatt sem veszem igazán magamra a szavait. Sőt, fel is nevetek a képtelen ötleten. Mick-kel bajtársak vagyunk, és bármikor tartanánk a hátunkat egymásért, kihúznánk egymást a bajból. Partnerek vagyunk, és jól tudunk együtt dolgozni. Ennyi. Kétlem, hogy lehetne okom Barry előtt magyarázkodni, úgyhogy nem is teszem. Nem az én stílusom. Ehelyett arcomon egy önelégült mosollyal forgatom kezeim között a fegyveremet, azon tűnődöm, vajon lefagyasszam-e őt újra, amikor olvadni kezd, biztos, ami biztos alapon. Bár mint tudjuk, kettőnk közül nem ő a megbízhatatlan. Bosszús talán, és az érthető is, hiszen a földhöz szegeztem a folyton nyüzsgő mitugrászt. De emiatt még nem cipelne el a kapitányságra. Hogy bizalomból nem, vagy mert ismerem a valódi személyazonosságát, az jelenleg mindegy. Talán tényleg ideje lenne megejteni azt a beszélgetést, ami miatt ide csaltam. Ám mielőtt belekezdhetnénk, megemlíti a húgomat, amitől azonnal... lefagy... arcomról a mosoly. Lisáról is beszélnünk kell majd. Később. De nem vele akarom kezdeni.
- Hallottál Rip Hunterről? - vágok bele végül a közepébe. - A pasasról, aki állítólag a jövőből jött, és egy szedett-vedett társaságból akar egy csapat hőst csinálni? Bocsánat... legendákat. Az ő szavai – forgatom a szemeimet, és a hangomból a szokásosnál is több gúny árad. Továbbra is képtelenségnek tartom az ötletet, de kíváncsi vagyok, mennyire gyorsan terjednek a hírek, hogy eljutott-e már hozzá is. Végül is a tetőn összegyűlt emberekből, sejtésem szerint, legalább hármat ismerhet. A Flash köztudottan összedolgozott Firestormmal, plusz ott van az a madárlány is, Kendra, ha jól emlékszem, akit viszont Cisco körül lehetett látni mostanában. Nos, igen, odafigyelek a részletekre.


avatar
✻ kereslek :
•• lisa snart, mick rory and other legends or rogues members
✻ tartózkodási hely :
•• somewhere between past and future
✻ foglalkozás, hobbi :
•• master thief
✻ karakter arca :
•• wentworth miller
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Kedd. Feb. 23, 2016 2:43 am ••Captain Cold & FlashSzeretem a városomat, és már felelős is vagyok érte, mert ha én nem vagyok akkor talán már rosszabb állapotban lenne mint Starling City. Azért hogy megvédjem sok áldozatot kellett hoznom, és még fogok is. De ez hozzá tartozik az egészhez. Oliver nyitotta fel a szememet ezekre a dolgokra. A városban cikázva Cisco értesített hogy a múzeumban épp rablás van. Pedig már azt hittem semmi önkéntes börtönre vágyó nincs a városban. A város szélén cikáztam, így nagyobb utat kellett megtennem a múzeum felé de sikerült odaérnem, ahol körülnézve a padló be volt fagyva. Miután körbenéztem az épületben, eszembejutott hogy a hátsó sikátort nem néztem, de végül ott találtam rá Snart-ra, egyedül. Felajánlottam neki hogy ha vissza adja amit ellopott akkor szabadon távozhat, hisz akármennyire az ellenségem, olyan ellenség aki akár a barátom is lehetne. Áltatja magát, de bírja a búrám ez tudom jól. Miután feltettem a kérdést hogy miért van egyedül, közölvén hogy benga társa nincs itt, rámfogta a jégpuskáját és lefagyasztotta a lábaim, így nem tudtam szabadulni. - Miért van az hogy én megbízok benned és jót akarok neked, te kicseszel velem? - Kérdeztem dühösen csalódva. Persze én vagyok a hibás, sokszor átvert már, de hiszem hogy ha nagyon akar, akkor feltudna hagyni ezzel az idegesítő fagyasztó énjével. - Oh engem? De ugye látod hogy nem vagyok Mick? Lehet a sok jegelés az agyadra ment. - Szóltam hozzá. Nehezen tudom elképzelni hogy a piromániás haverját otthon hagyta, de most mégis. Ha bántani akarna, akkor vele együtt tenné meg, ebben biztos vagyok.
- Oh, sajnálom hogy nem voltam számodra elég gyors, de próbálj meg te a város széléről idejutni a neked megfelelő időre. -
Közöltem vele némi szarkazmussal vegyítve. Próbáltam beindítani a lábaimat, de nem ment. Lefagytak, ezzel még várnom kell pár percet, addig meg társaloghatok vele. Végülis, van ennek jó oldala, legalább nem unatkozom. Miután felült egy közeli kukára, ismét kifigurázott, amire én adtam is a választ. - Spenótot? Nem... Az Mick haverod kedvenc kajája szerintem. Ő olyan Popey hasonmás. Jaj tényleg, azért nincs itt mert azt főzi neked miután itt végeztél, nemde? Lesznek rózsaszirmok és vörösbor is? Behűteni úgy sem kell, azt helyben megcsinálod. - Nevettem a képébe, ezzel reménykedve hogy sikerült felidegesítenem valamilyen szinten. Nem tudom mi oka volt hogy ide hívott, de az helyett hogy itt szívjuk egymás vérét, előrébb juthatnánk.
- Élvezem ezt a beszélgetést, de mi annak az oka hogy ide csalogattál? A húgod bajban van? -
Kérdeztem tőle bizalmasan. Általában akkor lát vendégül amikor valami baj van, de ez nem baj. A fagyos szíve mélyén a jó ember, és én látom benne. Csak jobban szereti ezt a rablós énjét.avatar
Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Kedd. Feb. 16, 2016 9:39 am ••


Flash & Captain Cold
LESSONS ABOUT HOW NOT TO BECOME A LEGEND

Három... kettő... Flash. Már láttam a villanást odakinn, a sikátor előtt, tudtam, hogy csak vissza kell számolnom, és előbb-utóbb megtalál itt. Azt mondja, elenged... milyen kedves. Igazából cseppet sem érdekelnek a gyémántok jelenleg, de már csak azért is meg akarom tartani őket, mert el akarja venni tőlem. Aligha lenne érdekes vagy izgalmas egy macska-egér játék, ha az egér túl könnyen feladja, nem igaz?
- Nem... Mick ma nem jött. Valójában én most... - kezdek bele a mondatba, de mielőtt befejezném, célba veszem Barryt, és jeget fújva rá egy időre az aszfalthoz fagyasztom. Idegesítő tud lenni, amikor cirkál az ember körül, jobban örülnék, ha most egy kicsit egy helyben maradna. Szóval reméljük, hogy legalább pár percre sikerült most őt lelassítanom. - Valójában téged vártalak – fejezem be a mondatot közömbös arccal.
- És ami azt illeti, borzalmas részidőt futottál... Barry – húzom el a számat, majd újra a karórámra nézek.
- Majdnem másfél perce szólaltak meg a riasztók. Már kezdtem unatkozni – sóhajtok, majd elsétálok az egyik kukáig, és felülök a tetejére. Hát... nem valami otthonos a környezet, de igazából nem nagyon izgat. Úgysem maradunk túl sokáig.
- Én a helyedben több spenótot ennék... vagy bármi is az, amiből a gyorshajtók nyerik az erejüket – pillantok unottan a vörös ruhásra, ajkaimon egy apró, gúnyos mosollyal.
Valljuk be, leginkább az időt húzom. Nem azért csaltam ide Barryt, hogy az étrendjéről társalogjak vele, vagy hogy időmérést végezzek. De felhozni a témát, ami valóban érdekelne... az egész marhaságot a hőssé válásról... ehhez le kell nyelnem a bűnözői büszkeségemet. Tanácsot kérni tőle, kikérni a véleményét... az majdnem olyan lenne, mintha már barátok lennénk, vagy legalábbis felnéznék rá. De hagy szögezzem le, hogy ilyenről szó sincs. Talán némi tiszteletet érzek iránta, és beismerem, bízom benne, jobban, mint a legtöbb ismerősömben. De ennyi, és semmi több.


avatar
✻ kereslek :
•• lisa snart, mick rory and other legends or rogues members
✻ tartózkodási hely :
•• somewhere between past and future
✻ foglalkozás, hobbi :
•• master thief
✻ karakter arca :
•• wentworth miller
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Kedd. Feb. 16, 2016 1:45 am ••Captain Cold & FlashAmióta Patty elment, a szabadidőmet a városra fordítom minden mennyiségben. Sosem voltam az az otthon ülős fajta, mindig csináltam valamit, és ez most sincs másképp. Csak épp villámgyors vagyok és a várost szelem hogy ott tudjak lenni ha valaki épp veszélybe kerül. Remek figyelem elterelő egyébként, hisz a városban mindig történik valami, és addig sem emészt ez az egész dolog. Tekintettel hogy Cisco-nak sincs dolga, a város cikázása közben vele dumálokk a filmekről, meg minden másról. Cisco nélkül nem is tudom mihez kezdenék... Furcsa, már harmadjára járok a bank fele, de még itt sincs semmi. Csak nem ma van a tartsunk szünetet napot a bűnözők közt? Snart-ot erről egyszer meg kell kérdeznem, ő jártas ebben. Csak már rég hallottam felőle. De ez nem is baj. Úgy sem hiányzik a rosszabbik énje, csak a baj van vele. De azért bevallom, szeretem ha össze futok vele. Snart nem az a közönséges bűnöző, és korántsem hülye. Ő igazi kihívás, noha nem mintha Zoom nem lenne az, de Snart-nak jobban örülök. Snart csak lefagyasztott, Zoom meg csontkovácsosdit játszott velem... De ezt még vissza kapja, bárki is legyen Zoom. Arra gondoltam beugrok egy Flash kávéért, de ekkor jött az értesítés Cisco-tól hogy megszólalt a riasztó a múzeumban. Úgy látszik mégsem van ma szabad nap. Beérve a múzeumba látom hogy az őr ki van terülve. Az őr pulzusát megvizsgálva megláttam hogy alatta minden jeges. Még mázli hogy a másik oldalról jöttem... Ez Snart lesz! Oh, hogy miért kell nekem emlegetni? Gyorsan körbefutottam az épületet, de nem látom Snartot.. Ilyen gyorsan nem léphetetett le. Jaj, én hülye egy valamit nem néztem! A hátsó sikátort. Gyorsan odafutva megpillantottam Snartot aki egy helyben állt, jégpuskáját a vállára helyezve. - Snart! Kérem vissza amiket elloptál, és elengedlek. Úgy látszik késett a fuvarod! Ez most nem jött össze! - Szólitottam fel. Nem tudom hogy mit hitt, amikor tudja hogy én itt vagyok a városban. Mindenesetre örülök hogy itt találtam. Ha felszívódik, akkor nem találom meg. - Tüzes cimborád merre van? - Megkérdezvén körülnéztem nehogy a semmiből támadjon meg. Sajnos szokásuk együtt dolgozni.
- Csak nem nélküle jöttél el ide? Vagy épp őt vártad itt? -
Kérdeztem vigyorogva. Talán a tuskó haverja elaludt? Mondjuk, ezen nagyon nem csodálkoznék...avatar
Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• Hétf. Feb. 15, 2016 1:57 pm ••


Flash & Captain Cold
LESSONS ABOUT HOW NOT TO BECOME A LEGEND

Leonard Snart, a hős, a jövő legendája... Hahh! Muszáj felnevetnem még a gondolatra is, nevetséges a hangzása. Bűnöző vagyok, tolvaj és rabló, akit az egész országban köröznek! Egész életemben mást sem csináltam, mint loptam, csaltam, zsaroltam... és gyilkoltam. A magamfajtákból nem lesz hős, a hozzám hasonlók csak kétféleképpen végezhetik: börtönben vagy hullazsákban. Ennyi. Rip Hunter pedig vagy bolond, vagy valamit nagyon félrenézett a jövőbeli hírtévéjén. Ugyanolyan szánalmas, mint Barry, aki hasonlókkal traktált, amikor a börtönben ültem. Annak a villámlábúnak sincs ki a négy kereke, ha csak egy percig is komolyan elhitte a saját szavait, mi szerint hős válhat belőlem.
Már vagy másfél órája a jégfegyveremet bütykölöm, tisztogatom, de igazából már nincs is mit rendezgetni rajta, és lassan megőrjítenek a saját gondolataim. Ki kell szabadulnom innen, csinálni valami megszokottabbat, ami sokkal inkább én vagyok. Attól majd helyre áll a lelki nyugalmam. Igazából nincs sok ötletem, mivel is kéne elütnöm az időt. Sóhajtok, aztán felállok a kanapéról, elsétálok a hűtőig, és kiveszek magamnak egy sört. Miközben felbontom, és meghúzom az üveget, a televízió távirányítóját keresem. Meg is van!
- … mely ezen a hétvégén kerül megrendezésre a Central City Múzeum nagytermében. A kiállítás legértékesebb darabjai, a kivételes méretű gyémántkövek, éppen ma reggel érkeztek városunkba, és... - Ez most komoly? Mintha valami felsőbb hatalom küldte volna nekem ezt az égi jelet. Nem lehet véletlen. Hirtelen teszem le magam elé az asztalra az éppen csak megkezdett üveget, majd ugyanazzal a lendülettel fel is állok.
- Mick, te láttad a...? - nézek körül, és akkor tudatosul bennem, hogy valójában egyedül vagyok. Talán jobb is, úgyis rég csináltam már ilyen magánakciót. Nem kell ehhez társ, egyedül is menni fog, és kiváló alkalom, hogy bebizonyítsam magamnak, Barrynek, Hunternek, meg az egész röhejes, halálba igyekvő bagázsnak, hogy ki is vagyok én valójában.
Ez tulajdonképpen már rutinmunka, nem is igényel kimondottan sok tervezést. A múzeum alaprajza mondhatni már a kisujjamban van, nem az első alkalom lesz, hogy oda betörök. Hátulról közelítem meg az épületet, mert abból az irányból a legkönnyebben bevehető. A hátsó ajtó nincs is a központi riasztó rendszerre kapcsolva, ezért igen egyszerű dolgom van: egy lövéssel lefagyasztom az egészet, aztán egy erősebb lökés, és bent vagyok. A következő teendő a lézersugarak ártalmatlanítása. Ehhez is elég csupán a jégfegyveremet használni. Ó, igen! Ezektől a megszokott dolgoktól, az ereimben bizsergetően áramló adrenalintól, máris elememben érzem magam. A következő pillanatban azonban egy fegyveres őr toppan ki elém, vélhetően az óránkénti körútjáról tért vissza. Pisztolyát egyenesen rám szegezve parancsol nekem megálljt, és egy pillanatra végigfut az agyamon, hogy hamar teljes alakos hóembert csinálok belőle... vagy csak a lábára célzok, amitől majd szépen földbe gyökeredzik... aztán valószínűleg soha többé nem fog járni. De akkor feltűnik a keze remegése, szeme ideges villanása, és bár ezt nem vallanám be hangosan, de megszánom szerencsétlent. Csak a körülötte elterülő padlóra célzok, amivel hamar el is érem a kívánt hatást, mert az őr, mint egy kezdő műkorcsolyázó, hatalmasat vágódik a jégen.
- Többet kéne nézned a jégrevüt, haver – közlöm vele fölé hajolva, majd a fegyverem markolatát használva egy ütéssel elkábítom. Már csak a riasztó kiiktatása maradt, és vihetem is a gyémántokat. Az üvegbúra eltávolítása végül teljesen hangtalanul történik. Szinte csalódott vagyok. A három gyönyörű követ zsebre teszem, aztán haláli nyugalommal megindulok kifelé. Ah, mi értelme az egésznek, ha egy pisszenésnyi zajt sem csapok? Elérve az ajtót még visszafordulok, és jégesővel terítem be fél termet, ez a művelet pedig végre el is éri a kívánt hatást: fülsértő vinnyogással indul be újra a riasztó. Ajkaimra önelégült, féloldalas mosoly kúszik, majd hátat fordítok a helyiségnek. Hiába a nagy hangzavar, nem szaporázom meg a lépteimet. Sőt! Kényelmes lassúsággal halászom elő zsebemből az egyik követ, és azt feldobva-elkapva sétálok vissza a  hátsó sikátorba. Egy pillanatra a másik karomon levő karórámra pillantok, aztán a vállamon megtámasztva a fegyverem, várom be a felmentősereget. Na, nem a kék kabátosokra gondolok. Azoknak még legalább tíz perc kell, hogy ideérjenek. A vörös-sárga villanásra várok...


avatar
✻ kereslek :
•• lisa snart, mick rory and other legends or rogues members
✻ tartózkodási hely :
•• somewhere between past and future
✻ foglalkozás, hobbi :
•• master thief
✻ karakter arca :
•• wentworth miller
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Central City Múzeum •• ••

Sponsored content
live like legends

Central City Múzeum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Central City Utcái
» Central Park, Manhattan
» Primeval: New City
» Filmek
» The city that never sleeps

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-