villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs

Share|
Nappali
eme téma címe
Admin
it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains


Szabad játéktér!
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainsMaya & AthinaValóban nem zavar, hogy nem emlékszik, hisz mindenkivel történhet olyasmi az életében, ami meglehetősen hátráltatja az ilyen jellegű törekvéseket. Úgy voltam vele, hogyha egyszer jóban voltunk, akkor úgyis megint sikerülni fog, nem szükségesek hozzá az emlékei. Egyébként sem ismertük oly mélyen egymást korábban, de ki tudja, talán most majd másként lesz, fogalmam sincs. Mindenesetre nagyon is bízom benne, hogy van erre esély, mert jó lett volna, ha szerzek pár barátot a nővéremen kívül is, és bár Gerarddal gyakran beszélek, de bármennyire is legyen meleg, mégiscsak férfiből van.
- Ohh, hol nem? Nálunk is, erről biztosíthatlak.
Mindkét helynek megvan a maga kálváriája mondhatni állandóan. Nem is tudom, néha azt gondolom, hogy van valami ebben a két városban, ami vonzza a bűnözőket, szennyes lelkeket. Nem mondom, hogy nem fordult meg olyasmi a fejemben, hogy el kéne költöznöm valami nyugodalmas kis helyre. Mondjuk az Északi-Sarkra, na ott tuti nincs az égvilágon semmi nehezen felfogható, életet veszélyeztető dolog, ami ellen nem lehetséges védekezni.
- Azért, a remény legalább még él az emberekben. Nem is szabad feladni, szerencsére itt is vannak hősök, és nálunk is.
Azóta azért kicsit másképp nézek a Flashre, hogy konkrétan tisztában vagyok vele, hol a búvóhelye, de meglesni biztos nem tudnám, ha van egy kis eszük, építettek valami olyan biztonsági rendszert, ami kiszűr engem, és nem tudnék csak úgy besétálni láthatatlanul. Mindenesetre nem is szándékom, nem véletlenül titok, hogy ki ő, így van ez jól.
- Tudom, de sehová sem szeretek üres kézzel menni.
Mosolyodtam el, nem volt ebben részemről semmi extra, egyszerűen így volt, igaz, elég ritkán megyek vendégségbe mostanában, de anya belém nevelte, illetve tőlük is mindig ezt láttam.
- Köszi.
Le is pakolom gyorsan a cuccomat, aztán megyek vissza Blaizhez, akit csak azért hívok így, mert most ez a neve, bár a Mayát jobban szerettem régen, de nem szándékom erősködni ezzel kapcsolatosan.
- Hümm, és nincsen senki, aki a legtöbb dologba beavathatna?
Én ugyan azt a keveset már elmondtam neki, amit tudtam róla, de fogalmam sincs, azzal kapcsolatosan jutott-e valamire. Rémes lehet nem emlékezni az életünk addigi szakaszára.
- Nos, a minden rendbent annyira nem állítanám, de megvagyok, egyre jobban, és szerintem ez csak javulni fog. Mondjuk, jó lenne, ha nem zúgtam volna bele valakibe, akibe nem kellett volna, de tudod, hogy mondják, fiatalság, bolondság.
Csacsogtam lelkesebben, mint amilyen a téma maga volt, de tulajdonképpen erről még a nővéremnek sem meséltem. Nem akartam, hogy tudja, voltam olyan ostoba, hogy belezuhanjak valakibe, aki neheztel rám és hazugnak tart, szívhatná a vérem örökkön örökké. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a sérüléseim ellenére még mindig túl könnyen kötődöm, jó lenne kicsit kevésbé, és akkor nem kerülnék mindig ilyen helyzetekbe.
- Egy pohár víz jól esne, és ha van kávéd, az is, gőzöm sincs, mi van a levegőben, de majd elaludtam a buszon.
Azzal a konyha felé tendálunk, mert nem fogom egymagamban megvárni, míg megcsinálja nekem a kért dolgokat, sőt, ha tudok, segítek is valamiben.
Domander
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
every new member
tartózkodási hely :
◆ we live between the forumlines ◇
foglalkozás, hobbi :
◆ this ♥ page ◇
karakter arca :
◆ faceless helper ◇
heroes vs villainsathina & maya

Eléggé izgatott voltam, pedig ez nem valami műtét volt, de elég rossz volt úgy társalogni valakivel, hogy ő mindenre emlékezett, míg te nem. Eleinte eléggé kínosnak éltem meg, hogy szinte semmire se emlékeztem csak arra, hogy az arca valahonnét ismerős, de aztán egy-két emlék elő is jött, de még mindig nem minden. Ő megértette, s nem rótta fel a dolgot, de ettől én még eléggé szarul éreztem miatta, viszont most nem akartam erre gondolni. Ma csak élvezni szeretném ezt az estét, de ha a múltam minden apró darabkájára nem is emlékszem, attól még a jelenben keletkező élményeket senki se veheti el tőlem.
Amint meghallottam a csengőt egyből felpattantam és reménykedtem abban, hogy nem allergiás a kutyákra, hiszen Edgar volt jelenleg az egyedüli lakótársat és tőle semmi pénzért se váltam volna meg. Túl fontos lett számomra, s ő mindig mellettem volt. Akkor is, amikor senki. Ő látta az utóbbi időben a könnyeimet és a mosolyomat. Arcomra mosoly ült és egy kisebb fajta izgulás is, de persze a jobbik fajtából.
Egyáltalán nem bántam azt, hogy nézelődi, hiszen ez alap dolog, s amúgy se volt semmi olyan, amit nagyon el akartam volna rejteni a kíváncsi szempárok elől. Régóta itt éltem már, de mindig úgy éreztem, hogy ezt és azt is be kellene szerezni, de sajnos a suli mellett nehezen ment volna. Nem volt kevés a kiadásom, illetve a rezidens élet is eléggé lefoglalt.
- Ezt örömmel hallom. Bár mostanában eléggé őrültek háza van ebben a városban. – szólaltam meg egy kisebb sóhaj keretében, hiszen ennek a hatását már a kórházban is megéreztük, illetve hazafelé mindig láttam az emberek arcát, s a rajta lévő félelmet is. Mintha attól tartanának, hogy egyszer nem érnek el a célba, vagy este nem ölelhetik meg a hozzátartozójukat.
Viszonoztam a pusziját, majd egy köszönöm keretében elvettem tőle a hozott dolgokat is. – Nem kellett volna hoznod semmit se. Anélkül is örömmel láttalak volna. – mosoly továbbra is ott virított az arcomon és a hangom pedig barátságosan csendült. Majd pedig beljebb tessékelem és elveszem tőle a kabátját is.
- A szobát arra találod. – utalok arra, hogy oda akár lerakhatja a cuccát.
- Nem sok minden, szinte a munkámnak élek, lévén, hogy még nem sok mindenre emlékszek, így azt se tudom, hogy merre induljak el. – rántottam meg a vállaimat, majd egyetértésem jeleként bólintottam egyet.
- S veled mizus? Minden rendben van? Esetleg kérsz valamit? – kérdeztem tőle sietve, s ha kért, akkor elindultam a konyha irányába.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainsMaya & AthinaA mondhatni relatíve nyugalomban, testvérem védőszárnyai alatt eltöltött hónapok, közel egy év kezdte meghozni a gyümölcsét, már nem voltam olyan riadt kismadárka, kezdtem visszatalálni önmagamhoz, bár még nem volt tökéletes a helyzet, de sokat segített az is, hogy Caitlinnek hála elkezdtem elfogadni magam a képességemmel együtt, és nem azt hibáztatni a velem történtekért. Szóval megint sokkal többet mosolyogtam, és nem távolodtam el rögtön, ha valaki ilyen-olyan okokból kifolyólag kontaktust szeretett volna teremteni velem. A frissiben visszaszerzett kezdeményező készségemnek, meg ama ténynek is, hogy ismerős arcba botlottam, ezúttal nem szó szerint, de nem voltam rest leszólítani pár hete egy régi ismerősömet. Egy nyaralás sokszor nem hagy mély nyomot az emberben, de vannak személyek, akik még a szürke napokból is kiragyognak.
Eszemben sem volt hát nemet mondani, mikor elhívott pizsipartyzni, még akkor sem, ha Star Cityről nem éppen ő az első, aki eszembe jut. Mindenesetre, így legalább itt aludhattam, és elintézhettem napközben pár itten folyó ügyemet is, és nem kellett aggódnom, hogy valami esetleg kimarad, vagy elúszom a dolgaimmal, mostanság tényleg csak akkor jövök ide, ha itt akad munkám.
S ha már pizsiparty, hát be is tettem a kedvenc hálóingemet, és fura, de eszembe sem jutott, hogy karom, lábaim térdtől lefelé kilátszódnak belőle, mert már nem kellett azon aggódnom, hogy kék-zöld foltok tarkítják a testemet. Azért hoztam magammal pár dolgot, de nem akartam túllihegni, elvégre biztos ő is készült, szóval egy kellemes bor, és egy doboz bonbon lett a jussa, mert igenis kell a nőknek a kényeztetés ilyen téren, pláne, ha valaki olyan szerencsés, mint mi, hogy még hízni sem sikerül soha.
- Szia!  
Széles mosolyom vetült rá, ahogy beléptem a lakásba, és már rögvest nézelődtem is körbe, kíváncsi voltam, milyen a kuckója. Egyszer majd, ha már tényleg teljesen túl leszek a történteken, én is befizetek egy saját lakásra. Örökké úgysem csünghetek a nővéremen.
- Persze, nem volt semmi gond, már elég jól kiismerem magam a városban.  
Kapott két puszit is, ha megengedte, és átnyújtottam a magammal hozott dolgokat. Majd alkalmasint viszonzom a meghívását, ha esetleg Nanu eltűnik egy hétvégére, és nem őrjítjük meg a csicsergésünkkel.
- Mi a helyzet veled azóta? Még mindig hihetetlen, hogy ilyen kicsi a világ.  
Mármint hogy belefutottam valakibe, akivel évekkel ezelőtt egy helyen nyaraltunk. Sajnos ilyenkor rettenetesen rövidnek bizonyul két hét. A cipőmből kibújtam, és a csomagomat vittem magammal, hogy valami félreeső helyre betuszkoljam, ne zavarjon senkit.
Domander
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
every new member
tartózkodási hely :
◆ we live between the forumlines ◇
foglalkozás, hobbi :
◆ this ♥ page ◇
karakter arca :
◆ faceless helper ◇
heroes vs villainsathina & maya

Nem emlékeztem még mindenre a múltammal kapcsolatban, de egyre több minden jutott eszembe és nekem ennyi éppen elég volt, hogy már nem volt minden teljesen sötét, mármint vakfolt, hanem végre tudtam egy-két dolgot arról, hogy ki voltam és merre tartok. Természetesen még rengeteg kérdésem volt, de ennek köszönhetően emlékeztem Athina-ra is, hiszen őt is régebbről ismertem. Talán egyik nyaralás során ismertük meg a másikat, s nem régóta újra összefutottunk a városban, eleinte nem ismertem fel, de ő igen. Beszélgetni kezdtünk és szép lassan az emlékek is megjelentek. Természetesen nem minden apró részlete, de már ez is több volt, mint a semmi. Azóta még néhányszor beszélgettünk, de nem túlzottan sikerült összehoznunk újabb találkozott, pedig már nagyon vártam azt, hogy újra láthassam személyesen is és végre megint jót beszélgessünk. S pontosan egy ilyen gondolatok közepette született meg a ma este is a fejemben. Egyszerűen csak kitaláltam azt, hogy mi lenne, ha tartanánk egy pizsamaparti. amolyan csajos estét, szerintem mindenkire ráfért már.
Természetesen csak mi ketten és senki más. Filmezünk, nevetünk, szórakozunk, énekelünk, táncolunk és nem érdekel minket semmi se. Egyszerűen csak jól érezzük magunkat. Nem volt könnyű összehozni, de végül sikerült, én pedig tűkön ülve vártam azt, hogy megérkezzen. Szereztem be mindenféle nassolnivalót, innivalót. Volt közte alkoholos, szénszavas, vagy éppen gyümölcslé is, de ugyanakkor tea is volt itthon és kávé is. Utóbbira mostanában szoktam rá én is, hiszen előtte nem szerettem, de másképpen nem mindig sikerülne ébren maradnom bent, amikor túlórázni kell.
Amikor megszólalt a csengő, akkor sietve raktam le a kutyámat, majd pedig indultam is az ajtóhoz. Egy utolsó pillantást vetettem a tükörben magamra, majd pedig nyitottam is a bejárati ajtót. Mosolyogva pillantottam végig a szőke hajzuhatag tulajdonosán, majd arrébb is léptem.
- Örülök, hogy itt vagy. Bújj beljebb! – mondtam neki sietve, majd elvettem tőle a kabátját, majd beljebb is tessékeltem, miután bezártam magunk mögött az ajtót.
- Könnyedén idetaláltál? – kíváncsiskodtam tovább. Ez amolyan bemelegítő kérdés volt, hiszen hiába volt múltunk, attól nekem még sok volt a homályos dolog és ezt igazán sajnáltam, de a lényegre emlékeztem és éreztem is a szívemben, hogy olyan számomra, mint egy kistestvér.

|| Remélem jó lesz kezdőnek!

Admin
it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains


****
Ajánlott tartalom
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Nappali
» Part 14 / 2
» Nappali
» Előtér és nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Saroyen lakás-
Ugrás: