Kara Danvers
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:10 pm
Yesterday at 8:30 pm
Yesterday at 7:52 pm
Yesterday at 12:09 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 4:06 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:54 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:44 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oldal statisztika
ennyien vagyunk

CSOPORT FÉRFI
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 1
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 5 4
DOCTOR 2 0
ELIT 1 1
GOVERNMENT 0 0
HERO 3 3
METAHUMAN 5 1
POLICE 2 2
VIGILANTE 0 3
VILLAIN 3 8
Összesen 28 25
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
pandora morrigan
the culebra

• A tél férfi saját karaktere •
cesar clifron
the writer

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karaktere •
richard gecko
the losculebra

• A tél párja •
barry allen
zara tepes


Share| .

Kara DanversElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Kara Danvers •• Szomb. Feb. 20, 2016 12:27 am ••

Kara Danvers
the girl who tries to live normal

Teljes neved:
Kara Zor-El
Születési hely:
egy Krypton nevezetű bolygó
Születési idő:
öö, régen?
Képesség:
repülés,szuperhallás,szuperlátás..
Csoport:
Metahuman
Play by:
Melissa Benoist
Foglalkozás:
személyi asszisztens a CatCo Media-nál
Kor:
23ami az álarc alatt lapul

Ha rám nézel, egy átlagos kinézetű, fiatal hölggyel találod szemben magad, aki történetesen világéletében azon volt, hogy lehetőleg ne tűnjön ki semmivel sem a tömegből. Kék szemeim, illetve szőkés színű, körülbelül a vállamig érő hosszuságú hajam van, melyet általában kiengedve, hol egyenesen, hol pedig begöndörítve hordok. Néha copfba is kötöm, ha sietek. A biztosabb hatás kedvéért szemüveget is viselek, nem mintha bárki is felismerhetne, hiszen Clarkon és az új családomon kívül senki nem ismeri az igazi énemet, de valamiért én mégis így érzem jobban magamat.
Magasságom átlagos, 160 cm körülire tehető, ami pont ideális abban az esetben, ha magassarkút szeretnék felvenni. Mondjuk nem viselem olyan gyakran őket, hogy a lábam hozzájuk szokhasson, inkább a kényelmesebb darabok híve vagyok. Egy lapos sarkúban különbenis sokkal könnyebb munkába indulni reggelente, nem kell attól tartani, ha netalán megbotlanál valamiben és  kitörne a cipőd sarka..
A ruhatáramban egyaránt fellelhetőek a különböző színű, árnyalatú ingek, szoknyák, a farmer-, vagy más anyagból készült nadrágok, kardigánok, kényelmes, meleg pulcsik, ugyanakkor a különlegesebb alkalmakra tartogatok még néhány elegánsabb estélyi ruhát is. Attól függetlenül, hogy egy szürke kisegér látszatát kelthetem, még igenis van stílusérzékem és tisztában vagyok azzal, hogy miként tudok jól kinézni, meg egyedi és önmagamhoz hű is maradni egy időben. Soha nem értettem meg a divatőrülteket, akik bármire képesek lennének egy-egy új márkás cipőért vagy ruháért. A divatbemutatókról nem is beszélve.. azok a nyers darabok, amiket a kifutókon viselnek a modellek legtöbb esetben nem is néznek ki jól.
Azt hiszem, most hogy kiveséztem, milyen színű a szemem, mit szeretek hordani és mit nem, ideje lenne rátérnem a belső tulajdonságaim részletes elemzésére is. Talán célszerűbb lenne megkérdezni valakit az ismerőseim közül a jó-, illetve rossz tulajdonságaimat illetően, ők megiscsak reálisabb választ tudnának adni a kérdésre. Ám azért megpróbálkozom én is a feladattal, hátha nem bukik teljesen bele a bicskám.
A pozitív jellemzők közül szerintem a kedves, barátságos, optimista, segítőkész, önfeláldozó jelzőkkel lehetne illetni. Nem szeretek csalódást okozni a hozzám közelebb állóknak, igyekszem megfelelni az elvárásoknak, még akkor is, ha az nem lenne teljesen szükségszerű. Talán a génjeimből adódóan, talán nem, de Clarkhoz hasonlóan én sem tudok elmenni egy bajba jutott ember mellett anélkül, hogy meg ne próbálnék segíteni az illetőn, igaz, én vele ellentétben nem használhatom a képességeimet.
Nevezzetek  nyugodtan naívnak, de én igenis hiszem, hogy mindenkiben ott bújkál a szíve mélyén a jó, csak ki kell tudni megfelelően csalogatni onnan. Senki nem születik bűnözőnek, a tetteink, illetve az egyes dolgokra való reakcióink határoznak meg bennünket.
Negatív tulajdonságként talán a makacsságomat, önfejűségemet emelhetném ki. Ha valamit a fejembe veszek, azt véghez is viszem, ha törik, ha szakad. Ezen kívül, a családomért szinte bármeddig hajlandó lennék elmenni, hogy biztonságban tudhassam őket. A hozzám közel állókkal senki sem kekeckedhet, vagy velem gyűlik meg a baja!porosodó múlt

A szülőbolygóm, Krypton haldoklott, mikor elkerültem otthonról. A szüleim, hogy megmentsenek engem a haláltól a Föld nevű bolygóra küldtek, néhány évvel az unokaöcsémet követően, abból a megfontolásból, hogy szemmel tarthassam, illetve vigyázhassak Kal-El-re. Ám, a számításaik természetesen nem úgy jöttek ki, mint kellett volna, ugyanis én valahogy a Fantom Zónába keveredtem az ürhajómmal együtt, hosszú évekig. Bár, én nem érzékeltem onnan az idő elteltét, Kal-El-re igenis hatással voltak a bolygóra kerülése óta eltelt évek. Erre akkor döbbentem rá, miután az ürhajóm becsapódott a Föld talajába. Kiderült, hogy a landolásom idejére Kal-El már rég felnőtt és felfedve a képességeit a hétköznapi emberek előtt, a legnagyobb meglepetésemre, Superman-é vált. Én, mint egy 7 éves kislány a vártakkal ellentétben végül nem lettem túl nagy segítség a kuzinom számára.
Kal-El közbenjárásával, a becsapódásomat követő néhány napon belül szerető nevelőszülőkhöz kerültem, akik jóban rosszban mellettem álltak és segítettek, ahol csak tudtak. Az életem ekkor egy olyan mértékű fordulaton esett át, amire addig gondolni sem mertem volna. Az erőmet az új szüleim igyekeztek a saját biztonságom érdekében titokban tartani a környékbeliek elől, illetve engem is arra kértek, hogy próbáljam meg visszafolytani és lehetőleg nem kirepülni éjszakánként, mint egy madár. Bár, kezdetben nem volt könnyű dolgom, idővel én magam is beláttam, hogy mennyire eltérek az itteniektől. Kívülállónak kezdtem érezni magam. Próbáltam átlagosnak tűnni, de valamiért ez sosem jött teljesen össze. A nővéremmel, Alexsel sem kezdődött  egészen zökkenőmentesen a kapcsolatunk. Kezdetben rengeteget veszekedtünk, szidtuk egymást, keresztbe tettünk a másiknak, ahol tudtunk, de a nap végén, ha kellett valamelyikünknek egy váll, mégis mindig ott voltunk egymásnak. Az évek elteltével a valódi szüleim arcképe kezdett elhalványodni az emlékezetemben, ami kezdetben rettentően zavart is. Féltem, sőt rettegtem, mert nem akartam megfeledkezni róluk, illetve az otthonomról, a bolygónkról, ami bár elpusztult, de a szívemben mindigis élő marad.. Valahogy a nevelőszüleim kezdték átvenni a helyüket, mindazok ellenére, hogy én egyáltalán nem akartam, hogy erre sor kerüljön. Kicsit, talán még mindig ott van benne az az érzés, hogy egy kívülálló vagyok, egy másik bolygóról és soha nem fognak, majd úgy elfogadni, mint Alexet, aki itt született. Hiába bizonyítják be az ellenkezőjét újra és újra, a kívülállósági érzetem megmarad.
A következő csapásra az életem során az általános iskolai éveim vége felé került sor, mikor elveszítettem a nevelőapámat, Alex édesapját. Sokkal jobban megérintett az elvesztése, mint hittem volna, körülbelül ebben az időszakban kezdtem a földet először az otthonomnak tekinteni és ahogy haladtak el mellettem az évek, egyre otthonosabban is mozogtam benne, ha lehet így fogalmazni, A gimnazista éveim utáni évben, elkezdtem dolgozni a CatCo Worldwide Media-nál Cat Grant személyi asszisztenseként, ahová azóta is előszeretettel járok be. Bár, tény és való, hogy a főnököm pontosan tudja, mikor hogyan hozza rám a frászt, vagy épp kössön belém a lehető legrosszabbkor, azóta, hogy neki dolgozom sikerült annyira kiismernem, hogy tudjam, a sértegetéseit egyáltalán nem gondolja annyira komolyan, mint ahogy hangzik. Vele kapcsolatban egyértelműen beigazolódott az az állításom, miszerint mindenkinek van egy érző oldala, és bármennyire is próbálja elfolytani azt, egy idő után ígyis úgyis megtalálja a felszínre vezető utat.
A mostani munkahelyemen nem egy barátot sikerült szereznem, akik úgymond a közös pillanataink révén szépen lassan a második családommá váltak. Winn, Jimmy, de még a főnökömet, a zsarnokoskodó Cat Grant-et is közéjük sorolom, igaz őt inkább egy szkeptikus nagynéniként tudnám elképzelni.A hozzászólást Kara Danvers összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 13, 2016 2:01 pm-kor.
avatar
✻ kereslek :
everyone from the dc universe, especially from Supergirl ♥
✻ tartózkodási hely :
National city, but i can be anywhere ♥
✻ foglalkozás, hobbi :
ex assistant, future reporter.. and ofc being Supergirl ♥
✻ karakter arca :
Melissa ♥ Benoist
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Kara Danvers •• Szomb. Feb. 20, 2016 2:04 pm ••

Karaktered elfogadva!

Üdvözlünk az oldalon, kellemes időtöltést itt!

Kara!

Először is örülök annak, hogy megalkotásra került eme leányzó is, hiszen remek kezekbe került. Másrészt meg imádom az arcodat, de ezzel szerintem sokan így vannak!  

Hirtelen nem is tudom, hogy hol kezdhetném, mert teljesen a lapod hatása alá kerültem. Mindig képes vagy elvarázsolni az írásaiddal és ez most se volt másképpen. Nagyon kíváncsi voltam, hogy miként fogod megjeleníteni őt, s nem kellett most se csalódnom. Sőt, egyszerűen minden egyes sorát imádtam. A jellemzésed is már tökéletesre sikeredett, de amivel igazán megnyertél az a töréneted volt.  
Érdekes volt olvasni a történetedet, azt ahogyan megélted a dolgokat és ahogyan gondolkozol, illetve éled a mindennapjaidat. Érdekes, hogy mennyire hétköznapi lány lett belőled, ugyanakkor kíváncsi vagyok, hogy a barátaid, a testvéred és a főnököd megjelenik-e boldogítani téged. Na, meg arra is kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen zűrzavaros városokban miként fog alakulni a történeted, az életed.

Nem is szeretnélek tovább feltartani, hiszen a játéktéren a helyed!    Gyorsan foglalózz, majd mehet is a játékt. Jó szórakozást, sweety!


avatar
Vendég
live like legends

Kara Danvers

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Part 14 / 13

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: hero-