villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszót!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Keresett karaktererek - névsor
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:43 pm
the T I T A N S
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:35 pm
Kávézó
Felicity Smoak
pötyögte
Yesterday at 10:56 am
hátsó boxok
Phoebe Adams
pötyögte
Yesterday at 2:39 am
Onix pub
Tom Baker
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 6:30 pm
Second Chance
Vendég
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 2:37 pm
Central City Múzeum
Julian Albert
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 12:41 am
Adam Phillis
Leonard Snart
pötyögte
Szomb. Júl. 22, 2017 4:33 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 2
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 0
ELIT 1 0
GOVERNMENT 0 1
HERO 2 0
METAHUMAN 3 3
POLICE 1 2
VIGILANTE 0 0
VILLAIN 2 4
Összesen 21 17
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A tavasz női canon karaktere •
poison ivy
pamela isley

• A tavasz férfi canon karaktere •
julian albert
alchemy

• A tavasz női saját karakterei •
abigail vicious
the redhead
bonnie palmer
the pyromaniac
zara tepes
the vamp

• A tavasz férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A tavasz előtörténete •
oswald cobblepot
the penguin

• A tél keresett karaktere •
lucille kingsland
miss badass

• A tél párja •
harley quinn
poison ivy

Share|
Kara Danvers
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
everyone from the dc universe, especially from Supergirl ♥
tartózkodási hely :
National city, but i can be anywhere ♥
foglalkozás, hobbi :
ex assistant, future reporter.. and ofc being Supergirl ♥
karakter arca :
Melissa ♥ Benoist
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Kara Danvers
the girl who tries to live normal

Teljes neved:
Kara Zor-El
Születési hely:
egy Krypton nevezetű bolygó
Születési idő:
öö, régen?
Képesség:
repülés,szuperhallás,szuperlátás..
Csoport:
Metahuman
Play by:
Melissa Benoist
Foglalkozás:
személyi asszisztens a CatCo Media-nál
Kor:
23ami az álarc alatt lapul

Ha rám nézel, egy átlagos kinézetű, fiatal hölggyel találod szemben magad, aki történetesen világéletében azon volt, hogy lehetőleg ne tűnjön ki semmivel sem a tömegből. Kék szemeim, illetve szőkés színű, körülbelül a vállamig érő hosszuságú hajam van, melyet általában kiengedve, hol egyenesen, hol pedig begöndörítve hordok. Néha copfba is kötöm, ha sietek. A biztosabb hatás kedvéért szemüveget is viselek, nem mintha bárki is felismerhetne, hiszen Clarkon és az új családomon kívül senki nem ismeri az igazi énemet, de valamiért én mégis így érzem jobban magamat.
Magasságom átlagos, 160 cm körülire tehető, ami pont ideális abban az esetben, ha magassarkút szeretnék felvenni. Mondjuk nem viselem olyan gyakran őket, hogy a lábam hozzájuk szokhasson, inkább a kényelmesebb darabok híve vagyok. Egy lapos sarkúban különbenis sokkal könnyebb munkába indulni reggelente, nem kell attól tartani, ha netalán megbotlanál valamiben és  kitörne a cipőd sarka..
A ruhatáramban egyaránt fellelhetőek a különböző színű, árnyalatú ingek, szoknyák, a farmer-, vagy más anyagból készült nadrágok, kardigánok, kényelmes, meleg pulcsik, ugyanakkor a különlegesebb alkalmakra tartogatok még néhány elegánsabb estélyi ruhát is. Attól függetlenül, hogy egy szürke kisegér látszatát kelthetem, még igenis van stílusérzékem és tisztában vagyok azzal, hogy miként tudok jól kinézni, meg egyedi és önmagamhoz hű is maradni egy időben. Soha nem értettem meg a divatőrülteket, akik bármire képesek lennének egy-egy új márkás cipőért vagy ruháért. A divatbemutatókról nem is beszélve.. azok a nyers darabok, amiket a kifutókon viselnek a modellek legtöbb esetben nem is néznek ki jól.
Azt hiszem, most hogy kiveséztem, milyen színű a szemem, mit szeretek hordani és mit nem, ideje lenne rátérnem a belső tulajdonságaim részletes elemzésére is. Talán célszerűbb lenne megkérdezni valakit az ismerőseim közül a jó-, illetve rossz tulajdonságaimat illetően, ők megiscsak reálisabb választ tudnának adni a kérdésre. Ám azért megpróbálkozom én is a feladattal, hátha nem bukik teljesen bele a bicskám.
A pozitív jellemzők közül szerintem a kedves, barátságos, optimista, segítőkész, önfeláldozó jelzőkkel lehetne illetni. Nem szeretek csalódást okozni a hozzám közelebb állóknak, igyekszem megfelelni az elvárásoknak, még akkor is, ha az nem lenne teljesen szükségszerű. Talán a génjeimből adódóan, talán nem, de Clarkhoz hasonlóan én sem tudok elmenni egy bajba jutott ember mellett anélkül, hogy meg ne próbálnék segíteni az illetőn, igaz, én vele ellentétben nem használhatom a képességeimet.
Nevezzetek  nyugodtan naívnak, de én igenis hiszem, hogy mindenkiben ott bújkál a szíve mélyén a jó, csak ki kell tudni megfelelően csalogatni onnan. Senki nem születik bűnözőnek, a tetteink, illetve az egyes dolgokra való reakcióink határoznak meg bennünket.
Negatív tulajdonságként talán a makacsságomat, önfejűségemet emelhetném ki. Ha valamit a fejembe veszek, azt véghez is viszem, ha törik, ha szakad. Ezen kívül, a családomért szinte bármeddig hajlandó lennék elmenni, hogy biztonságban tudhassam őket. A hozzám közel állókkal senki sem kekeckedhet, vagy velem gyűlik meg a baja!porosodó múlt

A szülőbolygóm, Krypton haldoklott, mikor elkerültem otthonról. A szüleim, hogy megmentsenek engem a haláltól a Föld nevű bolygóra küldtek, néhány évvel az unokaöcsémet követően, abból a megfontolásból, hogy szemmel tarthassam, illetve vigyázhassak Kal-El-re. Ám, a számításaik természetesen nem úgy jöttek ki, mint kellett volna, ugyanis én valahogy a Fantom Zónába keveredtem az ürhajómmal együtt, hosszú évekig. Bár, én nem érzékeltem onnan az idő elteltét, Kal-El-re igenis hatással voltak a bolygóra kerülése óta eltelt évek. Erre akkor döbbentem rá, miután az ürhajóm becsapódott a Föld talajába. Kiderült, hogy a landolásom idejére Kal-El már rég felnőtt és felfedve a képességeit a hétköznapi emberek előtt, a legnagyobb meglepetésemre, Superman-é vált. Én, mint egy 7 éves kislány a vártakkal ellentétben végül nem lettem túl nagy segítség a kuzinom számára.
Kal-El közbenjárásával, a becsapódásomat követő néhány napon belül szerető nevelőszülőkhöz kerültem, akik jóban rosszban mellettem álltak és segítettek, ahol csak tudtak. Az életem ekkor egy olyan mértékű fordulaton esett át, amire addig gondolni sem mertem volna. Az erőmet az új szüleim igyekeztek a saját biztonságom érdekében titokban tartani a környékbeliek elől, illetve engem is arra kértek, hogy próbáljam meg visszafolytani és lehetőleg nem kirepülni éjszakánként, mint egy madár. Bár, kezdetben nem volt könnyű dolgom, idővel én magam is beláttam, hogy mennyire eltérek az itteniektől. Kívülállónak kezdtem érezni magam. Próbáltam átlagosnak tűnni, de valamiért ez sosem jött teljesen össze. A nővéremmel, Alexsel sem kezdődött  egészen zökkenőmentesen a kapcsolatunk. Kezdetben rengeteget veszekedtünk, szidtuk egymást, keresztbe tettünk a másiknak, ahol tudtunk, de a nap végén, ha kellett valamelyikünknek egy váll, mégis mindig ott voltunk egymásnak. Az évek elteltével a valódi szüleim arcképe kezdett elhalványodni az emlékezetemben, ami kezdetben rettentően zavart is. Féltem, sőt rettegtem, mert nem akartam megfeledkezni róluk, illetve az otthonomról, a bolygónkról, ami bár elpusztult, de a szívemben mindigis élő marad.. Valahogy a nevelőszüleim kezdték átvenni a helyüket, mindazok ellenére, hogy én egyáltalán nem akartam, hogy erre sor kerüljön. Kicsit, talán még mindig ott van benne az az érzés, hogy egy kívülálló vagyok, egy másik bolygóról és soha nem fognak, majd úgy elfogadni, mint Alexet, aki itt született. Hiába bizonyítják be az ellenkezőjét újra és újra, a kívülállósági érzetem megmarad.
A következő csapásra az életem során az általános iskolai éveim vége felé került sor, mikor elveszítettem a nevelőapámat, Alex édesapját. Sokkal jobban megérintett az elvesztése, mint hittem volna, körülbelül ebben az időszakban kezdtem a földet először az otthonomnak tekinteni és ahogy haladtak el mellettem az évek, egyre otthonosabban is mozogtam benne, ha lehet így fogalmazni, A gimnazista éveim utáni évben, elkezdtem dolgozni a CatCo Worldwide Media-nál Cat Grant személyi asszisztenseként, ahová azóta is előszeretettel járok be. Bár, tény és való, hogy a főnököm pontosan tudja, mikor hogyan hozza rám a frászt, vagy épp kössön belém a lehető legrosszabbkor, azóta, hogy neki dolgozom sikerült annyira kiismernem, hogy tudjam, a sértegetéseit egyáltalán nem gondolja annyira komolyan, mint ahogy hangzik. Vele kapcsolatban egyértelműen beigazolódott az az állításom, miszerint mindenkinek van egy érző oldala, és bármennyire is próbálja elfolytani azt, egy idő után ígyis úgyis megtalálja a felszínre vezető utat.
A mostani munkahelyemen nem egy barátot sikerült szereznem, akik úgymond a közös pillanataink révén szépen lassan a második családommá váltak. Winn, Jimmy, de még a főnökömet, a zsarnokoskodó Cat Grant-et is közéjük sorolom, igaz őt inkább egy szkeptikus nagynéniként tudnám elképzelni.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
heroes vs villains


Karaktered elfogadva!

Üdvözlünk az oldalon, kellemes időtöltést itt!

Kara!

Először is örülök annak, hogy megalkotásra került eme leányzó is, hiszen remek kezekbe került. Másrészt meg imádom az arcodat, de ezzel szerintem sokan így vannak!  

Hirtelen nem is tudom, hogy hol kezdhetném, mert teljesen a lapod hatása alá kerültem. Mindig képes vagy elvarázsolni az írásaiddal és ez most se volt másképpen. Nagyon kíváncsi voltam, hogy miként fogod megjeleníteni őt, s nem kellett most se csalódnom. Sőt, egyszerűen minden egyes sorát imádtam. A jellemzésed is már tökéletesre sikeredett, de amivel igazán megnyertél az a töréneted volt.  
Érdekes volt olvasni a történetedet, azt ahogyan megélted a dolgokat és ahogyan gondolkozol, illetve éled a mindennapjaidat. Érdekes, hogy mennyire hétköznapi lány lett belőled, ugyanakkor kíváncsi vagyok, hogy a barátaid, a testvéred és a főnököd megjelenik-e boldogítani téged. Na, meg arra is kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen zűrzavaros városokban miként fog alakulni a történeted, az életed.

Nem is szeretnélek tovább feltartani, hiszen a játéktéren a helyed!    Gyorsan foglalózz, majd mehet is a játékt. Jó szórakozást, sweety!


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Part 14 / 13

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: hero-
Ugrás: