Baseball stadion
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

Baseball stadionElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: Baseball stadion •• Szomb. Márc. 19, 2016 9:05 am ••

Szabad játéktér!
✻ hozzászólások :
535
✻ kereslek :
⊱ everybody
✻ tartózkodási hely :
⊱ everywhere
✻ foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
✻ karakter arca :
⊱ faceless
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése http://heroes-vs-villains.hungarianforum.com

Poszt témája: Re: Baseball stadion •• Pént. Márc. 11, 2016 2:06 am ••


oliver & william
ISN'T THIS THE BEST DAY EVER?

Amikor a múltkor beszéltem Oliver bácsinak arról, hogy mennyire szeretem a baseballt, még álmodni sem mertem arról, hogy végül majd eljövünk vele egy ilyen meccsre. Csak izgalmas volt kitárgyalni a kedvenc játékosaimat, a tavalyi idény legjobb ütéseit, meg a többit, jó volt valaki olyannal társalogni erről, aki szintén szereti ezt a sportot. Anyával nem is érdemes belekezdeni. Már próbáltam párszor, de őt nem érdekli a téma, és észrevettem már, hogy akárhányszor belebonyolódok a részletekbe, elveszíti a fonalat, és onnantól csak bólogat, meg hümmög, de igazából nem osztja a véleményemet, nem mondd semmit. Pedig egyszer arra is sikerült őt rávenni, egy kis könyörgés után, hogy eljöjjön velem egy iskolai meccsre. Az nagy mérkőzés volt, a vendégcsapat egy másik iskolából jött, Star Cityből, és mindenki nagyon izgatott volt, mert az állás még az utolsó percekben is nagyon szoros volt. Szóval azt hittem, majd anya is jól érzi magát, és azt hiszem, próbálta is, de láttam, hogy nem ment neki. Azóta nem próbálkoztam ilyennel, inkább én sem mentem meccsekre, csak a tévében néztem meg őket, persze miután megcsináltam a leckémet. Aztán most Oliver bácsi felajánlotta, hogy elmehetnék vele, méghozzá a stadionba, és azóta is nagyon izgatott voltam. Igazából először nem is mertem elhinni, hogy tényleg mehetek. Azt hittem, anya nem egyezne bele. Nem igazán szokott elengedni kettesben másokkal, ez alól csak a tanáraim kivételek, és kivételesen esetekben a legjobb barátaim szülei. De úgy tűnik, anya Oliver bácsit is kedveli.
Már három órával az indulás előtt készen álltam. Felvettem a kedvenc baseball sapkámat, meg azt a mezt, amelyen Flash jele is van, anya pedig csomagolt nekem uzsonnát a hátizsákomba, amely mellé én még egy-két dolgot bekészítettem a délutánhoz. Aztán csak fel és alá járkáltam az előszobában, a tornácon, meg a ház előtt, várva, hogy meglátom Oliver autóját. Amikor végre megérkezett, izgatottan futottam elé, csak akkor anya rám szólt, hogy még menjek vissza elbúcsúzni.
Most viszont már végre megérkeztünk, a stadion szinte teljesen tömve van, nagyon izgalmas. Csak egy kicsit nehéz a felnőttek között végigfurakodni az ülőhelyeink felé. Jó sokan vannak.
- Hű, ez nagyon jó! - dobom is le a hátizsákomat a helyemre, majd felállok, hogy a korlátnál előre hajolva még többet láthassak az egészből. - Láttad, milyen nagy az a kivetítő? És a játékosok olyan közel lesznek. Ez a stadion sokkal jobb, mint az iskolai pálya – lelkendezek. Annyi mindent akarok látni egyszerre, hogy hirtelen nem is tudom, merre fordítsam a fejem. Végül Oliver bácsi felé fordulok, tekintetemben némi zavartság. Nem értem, miért köszöni meg, hogy eljöttem, hisz ez nem szívesség, hanem a legjobb dolog, ami mostanában történt velem.
- Ez nagyon király! - mosolygok szélesen. Aztán inkább visszaülök a helyemre. - Te már sokszor voltál ilyen meccsen, Oliver bácsi? - pillantok fel érdeklődve a férfire.


Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: Baseball stadion •• Szer. Feb. 24, 2016 4:21 pm ••

Will & Oliver

Nem volt valami könnyű megbeszélni ezt az egészet Samantha-val. Már abba is nehezen ment bele az elején, hogy láthassam William-et. Megértem őt. Csak azt az embert ismeri, aki teherbe ejtette őt. Az az ember viszont nem létezik már. Megváltoztam, bár nem tudhatja, számára… ugyanaz vagyok, mint voltam. Nem valami hízelgő, de megértem, hogy nem akar kockáztatni. Ez a helyes. Nekem viszont muszáj. Szeretném megismerni a fiamat. Nem tudtam róla eddig, kimaradtam az életéből, és ha csak egy kicsit is, de szeretnék benne lenni. Így viszont Samantha feltételeivel kell játszanom. Nem lenne gond ez, ha nem kéne titkolóznom azok előtt, akik fontosak nekem.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nehéz volt jegyet szerezni. Bár elvesztettem a céget és a családom szinte minden vagyonát, most, hogy Felicity vezeti a Palmer Tech-et, a pénz mondhatni… nem akadály. Sok minden megváltozott azóta, hogy visszatértem a szigetről. Épp elég dolgot tettem azóta rosszul, hogy tudjam: nem vagyok cégvezetőnek való. Nem értek hozzá, ellenben Felicity-vel. Én… csak egy volt milliárdos vagyok, aki hajótörést szenvedett és csodával határos módon hazatért. Akár az önéletrajzom címe is lehetne ez. A sziget megváltoztatott, erősebb lettem, de ugyanakkor sokkal sebezhetőbb is.
Megfordult először a fejemben, hogy motorral megyek el Will-ért, de aztán egyből eszembe jutott, hogy Samantha nem díjazná, így hát maradtam végül az autónál. Az amúgy is sokkal biztonságosabb. Nem vagyok olyan gyakran Central City-ben, de a stadiont azért könnyen megtalálom, a bejutás pedig még simábban megy. A helyünk megkeresésével viszont már akadnak gondjaim, de végül ez is a helyére kerül.
Jó lesz itt, ugye? – kérdeztem Will-től, mikor már a helyünkre értünk. Próbáltam a lehető legjobb helyet választani, hogy lássunk is valamit. – William, köszönöm, hogy eljöttél velem. – bököm ki végül mosolyogva. A múltkor említette, hogy szívesen eljönne egy ilyen meccsre én pedig egyből ugrottam is erre az ötletre. Samantha már kevésbé, de vigyázok rá.
✻ hozzászólások :
84
✻ kereslek :
diggle, roy の
✻ tartózkodási hely :
starling city の
✻ foglalkozás, hobbi :
my city の
✻ karakter arca :
stephen amell の
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Baseball stadion •• Szer. Feb. 24, 2016 4:21 pm ••

****
✻ hozzászólások :
84
✻ kereslek :
diggle, roy の
✻ tartózkodási hely :
starling city の
✻ foglalkozás, hobbi :
my city の
✻ karakter arca :
stephen amell の
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Baseball stadion •• ••

Sponsored content
live like legends

Baseball stadion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-