villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszót!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Keresett karaktererek - névsor
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:43 pm
the T I T A N S
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:35 pm
Kávézó
Felicity Smoak
pötyögte
Yesterday at 10:56 am
hátsó boxok
Phoebe Adams
pötyögte
Yesterday at 2:39 am
Onix pub
Tom Baker
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 6:30 pm
Second Chance
Vendég
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 2:37 pm
Central City Múzeum
Julian Albert
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 12:41 am
Adam Phillis
Leonard Snart
pötyögte
Szomb. Júl. 22, 2017 4:33 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 2
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 0
ELIT 1 0
GOVERNMENT 0 1
HERO 2 0
METAHUMAN 3 3
POLICE 1 2
VIGILANTE 0 0
VILLAIN 2 4
Összesen 21 17
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A tavasz női canon karaktere •
poison ivy
pamela isley

• A tavasz férfi canon karaktere •
julian albert
alchemy

• A tavasz női saját karakterei •
abigail vicious
the redhead
bonnie palmer
the pyromaniac
zara tepes
the vamp

• A tavasz férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A tavasz előtörténete •
oswald cobblepot
the penguin

• A tél keresett karaktere •
lucille kingsland
miss badass

• A tél párja •
harley quinn
poison ivy

Share|
Starbucks
eme téma címe
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


[ szabad játéktér ]
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
everyone from • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseEz az egész megannyi módon mehetett volna végbe rosszul. Bár már maga az, hogy párosításként magát Mr. Cold-ot kaptam azt hiszem elárul valamit erről az egészről. Mindenesetre nem mondhatom, hogy annyira szenvedtem volna, mint az elsőre gondoltam. Egész érdekes volt vele elbeszélgetni kellemesebb körülmények között. Ez persze nem azt jelenti, hogy elkérem a számát és hetente összeülünk ezentúl csacsogni, de ez határozottan megfelelő egy kezdetnek. Nem leszünk barátok, de úgy gondolom egy kicsit sikerült jobban belelátnunk egymásba és megértenünk a másikat. Ha nem is teljesen és igazából csak még több kérdés vetült fel bennünk.. Elindultunk egy úton, ami talán még valami jó is lehet.
- Ha valaki egyszer eljátssza a bizalmad, mi az esély arra, hogy másodjára nem fogja? Persze mindig ott vannak az egyéb tényezők. Hogy miért tette és, mit tett egyáltalán. A dolgok súlyából kell megállapítanunk, hogy mekkora is volt a vétek. Megbocsájtható, vagy sem. De minden sérülés esetében szükségünk van arra, hogy gyógyuljunk egy kicsit. Mert a frissen sérültekben tombolnak a negatív érzelmek. Azokra hallgatva pedig egyik fél sem jár jól. - Néha kénytelenek vagyunk egy mély lélegzetet venni és hátrálni egy lépést. Muszáj egy kicsit elkövetkeztetnünk a dolgoktól ahhoz, hogy tisztán láthassunk. Mert nem minden fekete fehér. A sérelmek sem ugyanolyanok. Hibázhatunk, hiszen emberből vagyunk. De vannak hibák, amelyeket nem is lehet, vagy csak nagyon nehezen lehet felette szemet hunyni. Ha pedig meg is történik, akkor is örökre az emberbe vésődik és soha nem felejti el. Ott marad, mint valami kegyetlen kísértet és soha többé nem szabadul tőle senki.
- Nem minden hősnek van szüksége maskarára. Néhányan bátran vállalják arcukat a világ előtt. - Nem egy maszk tesz valakit hőssé, vagy egy felturbózott ruha. Hanem a legbelső tulajdonságai. Az, hogy képes feláldozni magát azért, hogy másokat megmenthessen. Nem vezérlik önző érzések. Egyszer sem feledkezik meg az eredeti céljáról. Mert, ha megteszi és mindössze csak egy emberre képes fókuszálni és az önmaga.. Akkor elveszett. Az pedig, hogy visszatalál-e a helyes útra az már csak rajta múlik.
- Azért remélem nem olyan hamar. - Kellemes volt, mégis jobb szeretnék a lehető legkésőbb újra találkozni vele. Mert az egyszer biztos, hogy nem lenne ilyen békés.
✻  köszönöm a játékot 
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
•• sara lance, lisa snart, and other legends and rogues
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Mintha a saját szavaimat hallanám visszhangozni a nő szájából, ahogy megcáfolja a feltételezésemet. Hát persze, jól sejtettem, a hozzá hasonlók komolyan hisznek abban, hogy mindenkiben ott van a jóság. Talán még nem látták a saját szemükkel, nem tapasztalták a saját bőrükön, mennyi gonoszság, kegyetlenség rejtőzhet valakiben. Nem voltak tanúi annak, milyen mélyre is süllyedhet valaki. Vagy ha mégis... akkor ez csak a szokásos emberi ostobaság... Bár Caitlin, a másokba vetett hite ellenére talán mégsem annyira ostoba, hisz láthatóan nem szívesen osztogat második, meg harmadik esélyeket.
- Tehát... te az a típus lennél, aki hinni akar az emberekben, de nem bízik könnyen, és nemigen lehet visszanyerni a bizalmát, ha egyszer elveszett... - összegzem az észrevételeimet, majd egy rövidke szünet és egy enyhe biccentés után hozzáteszem. - Ezt végül is teljesen meg tudom érteni. - Én sem igazán vagyok híve a végtelen esélyeknek. Sőt! Ami azt illeti, a „Ha kiszálltál, kint vagy” mottó az, ami leginkább leírja a dolgokhoz való hozzáállásomat. Pláne ha üzletről van szó. A mi „szakmánkban” totális hülyeség megbízni másokban, vagy hinni abban, hogy aki egyszer hátat fordított neked, az tartani fogja a száját. Egy rossz lépés, egy megelőlegezett bizalom, és könnyen a rácsok mögött találhatjuk magunkat. Vagy a fegyver rossz végén. Nincs mese.
- Na igen... nyilván nincs rá konkrét recept, hogy válik valakiből hős – húzom fel egy féloldalas mosolyra az ajkaim egyik sarkát. - Különben sem hiszem, hogy jól állna nekem a maszk meg a többi maskara – teszem hozzá enyhén gunyorosan, aztán némi pénzt a teás bögrém mellett hagyva felemelkedem az asztaltól.
- Nos... köszönöm a beszélgetést, Caitlin. Nem mérgezlek tovább a társaságommal, végre fellélegezhetsz. - jegyzem meg hamiskás mosollyal. - Még találkozunk – búcsúzom ezekkel a szavakkal, hisz nem kétséges, még lesz alkalmunk egymáshoz. Central City egész kicsi városnak számít, ha a bűn és bűnüldözés két végletében tevékenykedsz. Mintha munkatársak lennénk, csak más-más osztályon. Ha-ha.


it's where my demons hide

avatar
kereslek :
everyone from • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseNem gondoltam volna, hogy valaha is azt kell majd mondanom, hogy egyet értek Snart-tal, de vannak dolgok, amelyekben igaza van és ezt felesleges lenne tagadni. Megvan a magunk külön szemlélete a világról, de ettől függetlenül még ugyanúgy emberek vagyunk.
- Egy szóval sem mondtam azt, hogy nem hinnék abban, hogy ott van minden emberben a jó. De éppen elégszer kaptunk egy pofont már az élettől, ami csak még inkább azt bizonyította be a számunkra, hogy a legnagyobb gonoszság onnan ered, ahonnét nem is várnánk igazán. A legártatlanabb teremtések pontosan ettől lesznek veszélyesek. Igyekezhetünk mindenkiben a jót meglátni, de nem felejthetjük el azt, hogy nekünk is megvannak a magunk sötét foltjai. Mi sem vagyunk tökéletesek. Az életünk mondhatni arról szól, hogy folyamatos harcot vívunk önmagunkkal, a démonainkkal. - Minden egyes döntés két irányba vezethet minket. Nem mindig tudjuk előre, hogy melyik a helyes döntés, vagy melyik a helytelen. Egyszerűen nincs útmutató az életünkhöz. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, ha valaki előre elmondaná nekünk, hogy mi is vár ránk az út túloldalán, hogy mi történik, ha egy lépést előre teszünk. Vajon megégetjük magunkat, vagy biztonságos ölelés vár ránk? Nem tudhatjuk a jövőt és, ha tudnánk is veszélyes lenne saját magunkra. Hiszen lehet rémisztő a jövő. Vagy éppenséggel túlságosan komplikált. Nem érthetünk meg mindent és, ha láttuk mi történik a jövőben.. Vajon ez egy végtelen ciklus töredéke, vagy tényleg most történik meg mindez? Hogy megváltoztathatjuk? Az idő határozottan egy olyan dolog, amivel nem érdemes játszadozni. Hiszen gyilkos bárdként lebeg a fejünk felett készen állva arra, hogy kivégezzen bennünket.
- Nem hiszem, hogy ezt nekem kellene megmondanom. Nem mondhatom neked azt, hogy ugorj magasabbra és attól jobb leszel. Nem lehet ezt igazán megmondani, vagy megmagyarázni. Ha eljön a pillanat, ha megteszed. Te magad is tudni fogod. - Nem tudom, hogy egy tolvajból, hogy is lehetne hős, de amit már megtanultam az életem során az, hogy sosem szabad senkit sem lebecsülni. Mert annak sosincs jó vége.
✻   
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
•• sara lance, lisa snart, and other legends and rogues
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Meg kell kapaszkodnom, hogy ne forduljak le a székemről a döbbenettől, hogy Caitlin nyíltan és érthetően kijelenti, egyetért velem. Mindenre van egy első alkalom, ez már csak így működik. Persze azon már nem lepődöm meg, hogy tartozik egy „de” kezdetű részlet is a mondókájához.
- Nos igen... nem vonhatjuk ki magunkat az „én”-ből... - vonok vállat egyetértve a nővel. - Mind felelősek vagyunk a tetteinkért, pláne egy bizonyos kor után, ezzel nem vitatkozom. - Bár ahhoz, hogy valaki a helyesnek nevezett úton tudjon és akarjon járni, kell valaki, aki megtanítja, megmutatja, elmagyarázza a dolgok miértjét, mikéntjét. Attól, aki egész életében csak azt láthatta és tanulta, hogy egyedül az erőszak vezet eredményre, vagy éppen tolvajlás, nem várhatjuk el, hogy az ismeretlen irányt választva szentté váljon. De ezek már olyan pszichológiai kérdések, amelyekbe egyáltalán nincs kedvem belefolyni, főleg nem egy randinak titulált találkán. Még ha esetünkben ez még így is kicsit erőltetett fogalom.
- Azt akarod mondani, hogy te már nem hiszel az emberi jóságban, hogy mindenkiben lakozik jó? - vonom fel a szemöldökeimet. - Ez azért szomorú, nem igaz? Így elveszíteni az emberségbe vetett hitet... - Részben gúnyolódom, persze, hiszen ki gondolta volna, hogy a S.T.A.R. tagjai nem mind csupa pozitív, reménnyel teli alakok, akik hisznek az olyasmiben, minthogy mindenkinek jár egy második esély, vagy mindenkit meg kell menteni, és a többi... Egy részem azonban, mélyen eltemetve, tényleg szomorúnak, és igaznak érzi a szavaimat. Főleg miután saját kezűleg kellett végeznem az apámmal, csak hogy biztosra mehessek, hogy sosem árthat többé a lányának. Mert mégis mennyi jóság lehet egy emberben, ha képes a lánya életével játszani egy üzlet reményében? Az ilyen hány második esélyt érdemelhet? Ha engem kérdeztek, sehányat. Ami viszont engem illet... igazából fogalmam sincs, hogy megérdemelném, vagy egyáltalán akarnám-e, hogy bárki engem megmentsen... Mi értelme? Már ha egyáltalán lehetséges az ilyesmi.
- Igazából egy szóval sem mondtam, hogy tényleg hőssé akarnék válni. De mégis, ha egyszer úgy döntenék, hogy megváltozok, szerinted mégis mit kellene tennem, mi lenne elég jó, hogy bebizonyítsam, nem vagyok reménytelen? Csak így, elméleti síkon. - Érdeklődöm végül, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy egy Caitlinhez hasonló személy, aki elvesztette az emberiségbe vetett hitét, mit várna egy magamfajtától.


it's where my demons hide

avatar
kereslek :
everyone from • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMegannyi kérdés cikázott a fejemben, de egyiket sem találtam érdemesnek arra, hogy egyáltalán foglalkozzak velük. Hiszen mégis csak arról beszélünk, hogy egy kérdésemre őszintén fog válaszolni. Ez pedig nem lehet olyan kérdés, ami csak úgy kipattan a fejemből. Mert, ha rögtön neki szegezném, akkor biztos vagyok benne, hogy később még megbánnám. Ennek egy jól kigondolt kérdésnek kell lennie nem pedig olyannak, amit csak úgy odadobok elé, hogy szinte lerázhassa magát. Nem. Valami igazán mélyenszántót kell kérdeznem. Aminek ténylegesen értéke van. De egyik fejemben meglévő kérdés sem tűnik méltónak arra, hogy egyáltalán feltegyem.
- Nem fogok tiltakozni, mert egyet kell értenem veled. Mindenkinek meglehet a maga keserű életútja sosem tudhatjuk, hogy miket szenvedett el az, akivel szemben ülünk. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan a maga választása arra, hogy eldöntse ki is akar lenni. Lehetnek külső befolyások amelyek irányítani akarják a személyiségünk fejlődését, de végső soron a saját kezünkben van az irányítás és mi  magunk is nagy hatással vagyunk arra, hogy kik is leszünk. - Ha csak a szüleinkre támaszkodnánk, ha az ő példájukat próbálnánk követni, vagy azt próbálnánk elérni, ahová ők lökdösnek minket, akkor egyik napra arra ébrednénk, hogy az életünk nem a sajátunk. Hanem valami eltorzult életkép, ami a szüleink, vagy a hozzánk közelállók fejében állt össze. Elsősorban a legfontosabb az, hogy otthon érezzük magunkat a bőrükben és mindent az alapján tegyünk, hogy közben ne érezhessük azt, hogy valaki más próbál irányítani minket.
- Hát Barry mindenkiben igyekszik meglátni a jót, de én már rájöttem, hogy a legnagyobb gonosz egy ártatlan mosoly mögé is elrejtőzhet. Amíg pedig nem mutatod meg, hogy tényleg képes lennél rá, miért kellene elhinnem, hogy így van ez? - Nem tudom, de én egyáltalán nem látom a szemeim előtt Snart-ot, mint hőst. Bár lehet, hogy mindez azért van, mert még mindig egyfajta haragot táplálok az irányába, amiért volt olyan kedves, hogy Mick-el együtt elrabolt engem. Néhány dolgot az ember nem felejt el.
✻   
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
•• sara lance, lisa snart, and other legends and rogues
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Látva a habozását, arcomra apró, szórakozott mosoly rajzolódik. Végül kijelenti, hogy szeretné megtartani későbbre a nagylelkűen felajánlott őszinte válasz lehetőséget. Szinte csalódott vagyok, azt gondoltam, kapásból legalább két-három olyan személyes témát érintő kérdéssel elő tudna hozakodni, amivel befurakodhatna az álarcom mögé. Ehelyett, az az érzésem, ezt az esélyt is, hogy jobban megismerhesse az igazi Leonard Snartot, inkább arra próbálja kihasználni, hogy találjon valamit ellenem. Valószínűleg tényleg hülyeség volt azt hinni, változtathatok a képen, ami benne kialakult rólam. Számára örökké csak egy bűnöző, egy tolvaj, egy gyilkos maradok. Nem is tudom, mi értelme volt próbálkozni, mit akartam ezzel bizonyítani? Nem is igazán számít.
- Persze, rossz gyermekkor és rossz gyermekkor között is van különbség, ugyanúgy, ahogy a következményei is lehetnek teljesen mások. Azt mondják, a személyiségünket legnagyobb részt a gének, valamint a körülmények adják, melyekben felnövünk. - Vonok meg a vállam, mert én tisztában vagyok vele, hogy miért és hogyan lettem az aki, és már régen elfogadtam a tényeket. - De ha doktornő másképpen gondolja, nyugodtan tiltakozzon – adom meg neki a lehetőséget egy féloldalas mosollyal. Végül is ő a szakértő, nem igaz? Nyilvánvalóan többet ért a test és a lélek összefüggéseiből, mint én, akinek nem hogy diplomája nincs, de még egy árva érettségit sem tudok felmutatni. Számomra nem olyan lapokat osztott az élet. Szerencsére a kártyázásban mindig jó voltam, és a pókerarcom is kiváló.
- Nem kegyetlenség valakit előre így leírni? - vonom fel a szemöldökeimet, amikor kerek perec közli velem, hogy szerinte nincs meg bennem az, ami a hőssé váláshoz kell. - Talán tudnék még meglepetéseket okozni. Mindenesetre... Barry barátunk korábban egyszer épp az ellenkezőjét mondtam nekem – nevetek fel halkan, visszaemlékezve a gyorshajtó börtönbéli látogatására. - Most vajon melyikőtök szavait kellene megszívlelnem? - teszem hozzá elgondolkodva, magamban azonban mosolygok a helyzeten, hogy látszólag éppen Caitlin kijelentése lenne az, amely eltérít attól, hogy a változás útjára lépjek. Mondjuk ha tényleg úgy döntenék, hogy jobbá akarok válni, akár valóban vissza is tarthatnának az efféle előítéletek.


it's where my demons hide

avatar
kereslek :
everyone from • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseAz egyetlen dolog, ami vele kapcsolatban őszintén érdekelhetne az nem más, mint a munkája. Vagyis inkább az, hogy merre kalandoznak éppen a gondolatai. Bár, ha erre kérdeznék rá, akkor valószínűleg nem azt a választ kapnám, amit szeretnék. Mert ki tudja, hogy mi jár éppen abban a kacifántos elméjében. Mégis már pusztán a gondolat, hogy kérdezhetek valamit tőle, amire őszintén válaszol.. Hm. Hát nem vághatok oda hozzá csak egyetlen, szimpla kérdést. Valami mélyet kell.. De egyelőre még nem tudom, hogy mi az.
- Ha nem gond, akkor ezt a kérdést elraktároznám a mi kis találkozónk végére. - Addigra remélhetőleg lesz időm kitalálni, hogy végül is mire is vagyok kíváncsi vele kapcsolatban. Nem, mintha bármit is segítene rajtam, ha megpróbálnám őt megérteni, mert ettől függetlenül a kettőnk álláspontja egyáltalán nem fog megváltozni.
- Azért koránt sem mondanám, hogy olyan tökéletesek lettek volna a szüleim.. Mindkettőnknek lehet a maga szemszögéből keserű gyerekkora még akkor is, ha ez nem ugyanazt jelenti a számunkra. - Míg ő túlságosan is szülői mikroszkóp alatt volt abban a tekintetben, hogy az apja kezet is emelt rá is és a húgára is.. Én apám halála után szinte anyám tekintetét sem tudtam kiérdemelni. De előtte sem mondhatnám, hogy túlságosan a melegség áradt volna belőle. Mindig rideg volt velem. Bárki, bármit mond ez is sebet ejt egy gyermek lelkén. Nem számít, hogy kihasználják, bántalmazzák, vagy egyszerűen csak nem szeretik eléggé. Mindegyiknek megvannak a maga következményei, amit adott ember szüntelenül magával hordoz az élete során.
- Mindenki képes változni. Csak elhatározás kell hozzá és rengeteg kitartást, hogy képesek legyünk a döntésünk mellett kiállni még akkor is, mikor túlságosan csábít a régi módja annak, ahogyan tettünk valamit. Ha változtatni akarunk, akkor változunk. De nem hiszem, hogy a hős dolgot éppen rád szabták volna. - Valahogy nem tudom elképzelni róla - legalábbis jelen helyzetben nem -, hogy bárkiért is feláldozzon bármit, vagy önzetlenül cselekedjen. A húgán kívül természetesen. Még talán Mick-et is a listára vehetném.
✻   
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
•• sara lance, lisa snart, and other legends and rogues
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Enyhén sértődött kijelentésére akaratlanul is halvány, de őszinte mosoly jelenik meg az arcomon. Fejemet kissé félrebillentve fürkészem az arcát összehúzott szemekkel.
- Komolyan ez az a kérdés, amit feltennél nekem, ha lehetőséged lenne valamire őszinte választ kapni? Munkával kapcsolatban soha senkinek nem adok ki előre információkat. Még az embereimnek sem. De játszunk el a gondolattal, hogy ha valóban az igazat válaszolom egyetlen kérdésedre... mit kérdeznél? - Kétlem, hogy valóban a „zsiványok” következő állomása lenne a leglényegesebb dolog a számára. Viszont ha elő tudna rukkolni egy igazi, értelmes kérdéssel, talán még valóban válaszolnék is rá. Persze nem erényem a kitárulkozás, de csak a játék, az érdekesség kedvéért... Miért is ne?
- Nem vagyunk egyformák, Caitlin. Nem mindenki születik jó szülőkhöz, akik egyengetik az útját, és segítik, hogy elérje, amit akar. Vannak, akik már fiatalon megtanulják, hogy ha valamit akarnak, akkor azért meg kell harcolni, néha szó szerint, és néha, igen, „bármi áron”. Plusz... az emberek változnak. Vagy tényleg minden csak fekete és fehér lenne? - vonom fel a szemöldökeimet.
- Az mondod talán, hogy én már teljesen reménytelen vagyok, veszett ügy? - húzódok apró, enyhén gunyoros mosolyra a szám. - Vagy az változtatna bármin, ha gondolnék egyet, beállnék a hősök közé, és az életem kockáztatása árán neki vágnék, hogy megvédelmezzem a világot? - Csak így elméleti síkon, tegyük fel, hogy ez lehetséges. Ki tudja, talán bennem is megvan az, ami ehhez kell? Tudom, már-már elképzelhetetlen, de talán még nem vagyok menthetetlen, talán létezik egy felszínre hozható pozitív oldalam is. Kíváncsi vagyok, hogy ezt Caitlin mennyire tartja valószínűnek, és hogy ez a gondolat változtathat-e bármit a hozzáállásán. Már csak a kihívás kedvéért is megpróbálnám elérni, hogy megvetésen kívül más is láthatóvá váljon az arcán.

it's where my demons hide

avatar
kereslek :
everyone from • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSzinte már észveszejtően irritál a jelenléte és az is, hogy ennyire próbál hülyére venni. De azt hiszem mind a ketten pontosan ugyanazt a játékot játsszuk. Igyekszünk normálisan rabolni a másik idejét, de nem is értem, hogy miért is jó nekünk ez. Hazudhatna a húgának én pedig kisebb lelki terror nélkül is el tudnám fogyasztani a kávémat, mert nem tudom elfelejteni az alkalmat, amikor elraboltak a drága barátjával. Bár, ha őszinte akarok lenni, akkor már ott el volt átkozva a kettőnk kapcsolata. Elsüllyedt, mint a Titanic, amikor a jéghegynek ütközött. Onnan már nincs menekvés bármennyire is szeretnénk.
Hát gondoltam, hogy egyszer legalább lehetőséget nyílna arra, hogy őszintén beszélj velem, de ha nem hát nem. Ilyen csak egyszer adódik az életben. – Nem adtam neki semmi okot arra, hogy bízzon bennem, de mindez kölcsönös, hiszen soha nem tudnék megbízni egy olyan emberben, akinek már a szeme sem áll jól. Mármint itt most nem a szemtengelyferdülésre gondolok, hanem egyszerűen az ő szemében ott van az a bizonyos nyugtalanság, amiből már előre látod, hogy bármi is járjon a fejében annak nagyon nem lesz jó vége. Mint egy kisgyerek, aki felnőtt korára sem veszítette el a csibészségét a szervezetéből.
Igen.. Nekem is megvannak a magam titkai, amiket nem fogok háztetőről üvölteni. De ugyanakkor lehet, hogy elég veszélyes játékot űzünk, mi mindannyian és emberek életei múlnak rajta, de mi legalább megpróbálunk megmenteni valakit. Ez még mindig jobb, mint egy könnyebb utat választani és eggyé válni azokkal, akik minden áron meg akarják szerezni azt, amit akarnak. Még, ha ez azt is jelenti, hogy át kell sétálni másokon. – Nem tudnék soha olyan kegyetlen lenni, hogy ne törődjek egy másik emberi lénnyel. Egyszerűen képtelen lennék hátat fordítani mindannak, amit nap, mint nap megteszünk annak érdekében, hogy másokat megmenthessük. Lehet, hogy ő azt gondolja, hogy hatalmasat bukhatunk, de ha meg sem próbáljuk, akkor már régen elbuktunk.
sak bűntudatom lenne, hiszen ki tudja, kitől lopta el azt a pénzt, ami a zsebében lapul.
✻    ✻
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
•• sara lance, lisa snart, and other legends and rogues
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Egy mély, már-már drámai sóhaj hagyja el ajkaimat. Úgy tűnik, ennek a nőnek semmi sem elég jó. Inkább nem is erőlködöm tovább, hogy megfejtsem, udvarias legyek, és megpróbáljak valami teljesen hétköznapi szinten társalogni vele. Túlságosan különbözünk, távol állnak egymástól a jellemeink. Valószínűleg ha nem is ismernénk egymást, és Lisa imádott tárkereső oldala ugyanígy egymás mellé sodort volna bennünket, ez az állítólag randi egyébként is halálra lett volna ítélve már az első perctől. Persze még így is vagyok annyira lovagias, hogy ne hagyjam csak úgy faképnél a drága, akaratos Caitlint, hisz a teánkat is még csak most kapjuk el, de megpróbálom kihozni a helyzetből a maximumot, és egyszerűen csak nevetni a helyzet komikusságán.
- Ugyan, Cait, nem kellene mindent ennyire a szívedre venni. A sok zsörtölődés árt a szépségnek. Különben is, bármit mondhattam volna, akkor sem hinnéd el, nem igaz? Nem is értem, akkor meg minek ez a sok faggatózás. - A fejemet ingatom, majd kézbe veszem a teámat, és szórakozottan lötyögtetem benne ide-oda a jégkockákat.
- Én nem kritizálok senkit, ez a dolog a lehető legtávolabb áll tőlem. És ítélkezni sem szoktam, nem az én reszortom. Csak visszafordítottam feléd a nagyítódat, mert kíváncsi voltam, hogy vajon a tökéletes Dr. Snownak milyen titkai lehetnek. Mert valljuk be, időnként mindenki követ el hibákat és rossz dolgokat, akár tetszik, akár nem, akár beismerik, akár nem. És ha esetleg mégsem tettél volna még semmi ilyet... nos, valószínűleg csak idő kérdése – jegyzem meg teljesen nyugodtan, és legalább ilyen magabiztosan, majd belekortyolok a hűs italba.
- Akkor lehet a legnagyobbat bukni, ha elég magasan vagy. És hát te, Barry, meg a többiek képletesen szólva meglehetősen magasan egyensúlyoztok nap mint nap odafenn a levegőben, akárcsak a kötéltáncosok – teszem még hozzá elmosolyodva, magamban őszintén jól szórakozva ezen a megállapításon. De biztosan Caitlinnek meg a csipetcsapatnak is időnként megfordul a fejében, milyen nagy károkat tudnának okozni, ha csak egyszer elszámolnák magukat, és véletlenül hibáznának. Folyton nagy tétekben játszanak, emberi életek múlnak azon, hogy a helyes döntést hozzák-e meg egy adott pillanatban. Egy rossz lépés, és történhet valami olyan, amit egy életen át bánhatnak. Amennyire én tudom, ők okozták a szakadást is, amely egy másik világba vezetett, és hoztak ezzel új és nagy veszélyeket ezzel Central Cityre. Ki tudja, talán máris vannak áldozatai ennek az eseménynek, csak nincsenek vele tisztában, vagy egyszerűen nem foglalkoznak vele.

it's where my demons hide

avatar
kereslek :
everyone from • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseTermészetesen nem vagyok annyira ostoba, hogy egy pillanatra is elhiggyem azt, hogy valaha is komolyan venne engem annyira ahhoz, hogy megossza velem a terveit. Na, meg persze teljesen mindegy, hogy komolyan vesz vagy sem. Hiszen az érdeklődésem tényleg őszinte csak nem éppen abból a szempontból, amiből neki még haszna is származna belőle ezért egyszerűen csak hagyja ezt az egészet. De nem is lepődöm meg rajta, hiszen tudjuk mind a ketten, hogy két külön oldalon állunk és én soha nem tenném át a lábamat a másik oldalra. Legalábbis önszántamból soha nem tenném meg azt a lépést, ami a sötét oldalra kényszerítene. de ez nem azt jelenti, hogy nem lökhetnek át oda mindenféle átgondolás nélkül. Azonban én sosem vágytam arra az oldalra, nekem mindig is a jók között volt meg igazából az otthonom és ez mostanában nem fog megváltozni.
- Persze. Hogyne. Komolyan ennyire ostobának nézel? Ez szinte már sértő. - Összefonom a karomat a mellkasom ellőtt, miközben egy szúrós pillantás után elfordítom a fejemet. Egyszerűen tényleg nem tudom elhinni, hogy azt hiszi, hogy elhiszem. Persze sokkal jobb lenne neki, ha máshova vezényelném a rendőrséget annál nagyobb esélye lenne annál a melónál, amit ténylegesen meg fog csinálni. Ezt pedig sajnos nem tudom kiszedni a fejéből, hiszen valamiért az élet nem áldott meg engem azzal a remek lehetőséggel, hogy képes legyek szükséges helyzetekben mások gondolatait olvasni.
- Jól értem, hogy most azt akarod kritizálni, hogy miképpen élek? Hah. Semmi közöd ahhoz, hogy mit tettem, vagy mit nem és.. Ah.. - Ez az egyetlen egy ital egyre inkább kezd fárasztóvá válni, mintsem hasznossá. Hiszen tényleg mit is érek el vele? A saját egészségemet károsítom minden egyes perccel, amit vele töltök és amúgy is elment volna a városból, ha tényleg kiszemelt már valamit magának, úgyhogy tényleg nem éri meg. Még azt sem mondhatom, hogy majd vele fizetettem ki az italom, mert attól csak bűntudatom lenne, hiszen ki tudja, kitől lopta el azt a pénzt, ami a zsebében lapul.
✻    ✻
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
magányos szíveket
tartózkodási hely :
❇ az emberek szívében
foglalkozás, hobbi :
❇ nyílvesszők szívbe célzása
karakter arca :
❇ amy gumenick
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Caitlin: sértődős
Snart: bolondos
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
•• sara lance, lisa snart, and other legends and rogues
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Az az érzésem, hogy Caitlin egyre akaratosabbé, sőt, ingerültebbé válik, miután sorozatosan megkerülöm a válaszadást a kérdésére. A reakciójától lassan magasba szöknek a szemöldökeim. Az általános higgadtságomnak hála az ilyesmit általában fel sem veszem, de ezt már nehéz lenne teljesen figyelmen kívül hagyni. Mindeddig igyekeztem valamiféle tréfás, gunyoros kötekedésnek, faggatózásnak venni, amit művelt, de már kezdek elbizonytalanodni. Komolyan azt hiszi, hogy megosztanám vele a következő célállomást és a leendő terveinket? Ezt nem csak hogy túl személyes témának érzek, olyannyira, hogy az ilyesmit a fontosabb részletekbe menően még a hozzám legközelebb állókkal sem szoktam általában előre lebeszélni. Plusz nem vagyok hülye, hogy ilyesmit megosszak valakivel, aki aztán riadóztathatja a rendőrséget, az ARGUS-t, mert tudom, hogy velük is kapcsolatban állnak, vagy épp a gyorshajtó pajtiját, hogy megakadályozza a munkákat. Igen, alapból bizalmatlan és gyanakvó vagyok, és pontosan ez egy jó bűnöző ismérve. Nem osztok meg lényeges infókat csak úgy akárkivel, nem engedem az embereimnek sem, hogy szivárogtassanak, bármiről is legyen szó, és ez nálam általában időnként azt is jelenti, hogy aki végleg véget akar vetni a közös munkának, azzal valóban végzek. Ennyire komolyan gondolom a titkaim megőrzését.
- Nos, ha tényleg az minden álmod, hogy kiderítsd a terveimet: New Yorkba készülünk, a közeledő egyiptomi kiállításra – hűtöm le a lányt néhány álhírrel, hátha végre visszavesz egy kicsit, bár az a kiállítás tényleg van annyira jó, hogy látogatást tegyünk ott is, csakhogy Chicagoban nagyobb zsákmány vár ránk, egy jóval kisebb hírverésnek örvendő fogás formájában.
- Igen, ebben biztos vagyok – hagyom rá, hisz nyilvánvalóan derekasan tud küzdeni a saját démonaival, ezt nem is vitatnám. - És ettől tényleg annyival jobb lennél nálam, vagy bárki másnál, akinél nem ilyen éles és szigorú a határvonal jó és rossz között? - hajolok közelebb, és megtámaszkodom az asztalon. - Tényleg annyira rossz lenne egyszer elengedni a kormányt? - kérdezem egy apró, bűnbe csábító félmosollyal.
- Mondd csak, mi volt a legrosszabb dolog, amit valaha tettél? - Ha nem akar, nyilván nem fog válaszolni, de ha mégis, talán úgy vélheti, ezzel majd bizonyít nekem valamit, szóval igazán kíváncsi vagyok, mit felel.

it's where my demons hide

avatar
kereslek :
everyone from • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMindennél jobban szeretném tudni, hogy mit is tervez és azt hiszem, ha nem tudom meg itt és most valamilyen formában, akkor talán fel is fogok robbanni dühömben. De azért igyekszem magam visszafogni, mert talán még nem vagyok olyan ügyetlen abban, hogy megtudakoljam egy bűnözőtől, hogy jelenleg milyen bűntett elkövetése szerepel a listáján.
- Hát, sosem tudhatod, hogy mégis mi rángatta ki a megszokott közegemből, de ha már ennyire belemerültünk ebbe a témába, akkor miért is nem mondod el, hogy pontosan mit is tervezel? Talán még a végén méltó lenne ez a kis akció arra, hogy megtapasztalhassam milyen is a bűnözői élet. De tudod.. Amíg nem árulod el, hol és mi lesz nem igazán tudom eldönteni, hogy megérné-e pontosan emiatt bemocskolni a kezemet, hogy tényleg rejthet-e annyi izgalmat, mint amit te itt most szépen körülírtál. - Kétlem, hogy valaha is különösebb izgalommal töltene el a helyzet, hiszen amikor Barry van kinn a terepen bennem is ugyanúgy tombol az adrenalin, mint benne. Mert lehet, hogy egy betörő, egy tolvaj attól retteg minden percben, hogy elkapják-e, de nálunk ez talán sokkal komolyabbról szól. Hiszen a következmények nem feltétlenül csak minket érintenek, hanem másokat is. Hiszen, ha mi egyszer elbukunk az nem azt jelenti, hogy börtönben kell töltenünk pár évet, hanem valaki belehalhat. Úgyhogy kétlem, hogy nagyobb izgalmi rohamot tudna adni nekem a pitiáner bűnözés.
- Mindenkinek vannak titkai és sötét oldala Snart, de ez nem azt jelenti, hogy hagyjuk is, hogy az átvegye az irányítást felettünk. - Mindenkiben ott bujkál a kisördög és néha tényleg egyszerűbb lenne csak kiengedni, hogy a kedvére játszhasson, de az igazság az, hogy azzal igazából csak magunknak ártanánk a legjobban. Mert utána már nincs visszaút. Vagy, ha mégis.. Akkor elég rögös és nem biztos, hogy képesek lennénk megküzdeni vele.
✻    ✻
Sponsored content
it's where my demons hide

heroes vs villains


1 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-
Ugrás: