villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Starbucks
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSzinte már észveszejtően irritál a jelenléte és az is, hogy ennyire próbál hülyére venni. De azt hiszem mind a ketten pontosan ugyanazt a játékot játsszuk. Igyekszünk normálisan rabolni a másik idejét, de nem is értem, hogy miért is jó nekünk ez. Hazudhatna a húgának én pedig kisebb lelki terror nélkül is el tudnám fogyasztani a kávémat, mert nem tudom elfelejteni az alkalmat, amikor elraboltak a drága barátjával. Bár, ha őszinte akarok lenni, akkor már ott el volt átkozva a kettőnk kapcsolata. Elsüllyedt, mint a Titanic, amikor a jéghegynek ütközött. Onnan már nincs menekvés bármennyire is szeretnénk.
Hát gondoltam, hogy egyszer legalább lehetőséget nyílna arra, hogy őszintén beszélj velem, de ha nem hát nem. Ilyen csak egyszer adódik az életben. – Nem adtam neki semmi okot arra, hogy bízzon bennem, de mindez kölcsönös, hiszen soha nem tudnék megbízni egy olyan emberben, akinek már a szeme sem áll jól. Mármint itt most nem a szemtengelyferdülésre gondolok, hanem egyszerűen az ő szemében ott van az a bizonyos nyugtalanság, amiből már előre látod, hogy bármi is járjon a fejében annak nagyon nem lesz jó vége. Mint egy kisgyerek, aki felnőtt korára sem veszítette el a csibészségét a szervezetéből.
Igen.. Nekem is megvannak a magam titkai, amiket nem fogok háztetőről üvölteni. De ugyanakkor lehet, hogy elég veszélyes játékot űzünk, mi mindannyian és emberek életei múlnak rajta, de mi legalább megpróbálunk megmenteni valakit. Ez még mindig jobb, mint egy könnyebb utat választani és eggyé válni azokkal, akik minden áron meg akarják szerezni azt, amit akarnak. Még, ha ez azt is jelenti, hogy át kell sétálni másokon. – Nem tudnék soha olyan kegyetlen lenni, hogy ne törődjek egy másik emberi lénnyel. Egyszerűen képtelen lennék hátat fordítani mindannak, amit nap, mint nap megteszünk annak érdekében, hogy másokat megmenthessük. Lehet, hogy ő azt gondolja, hogy hatalmasat bukhatunk, de ha meg sem próbáljuk, akkor már régen elbuktunk.
sak bűntudatom lenne, hiszen ki tudja, kitől lopta el azt a pénzt, ami a zsebében lapul.
✻    ✻
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Egy mély, már-már drámai sóhaj hagyja el ajkaimat. Úgy tűnik, ennek a nőnek semmi sem elég jó. Inkább nem is erőlködöm tovább, hogy megfejtsem, udvarias legyek, és megpróbáljak valami teljesen hétköznapi szinten társalogni vele. Túlságosan különbözünk, távol állnak egymástól a jellemeink. Valószínűleg ha nem is ismernénk egymást, és Lisa imádott tárkereső oldala ugyanígy egymás mellé sodort volna bennünket, ez az állítólag randi egyébként is halálra lett volna ítélve már az első perctől. Persze még így is vagyok annyira lovagias, hogy ne hagyjam csak úgy faképnél a drága, akaratos Caitlint, hisz a teánkat is még csak most kapjuk el, de megpróbálom kihozni a helyzetből a maximumot, és egyszerűen csak nevetni a helyzet komikusságán.
- Ugyan, Cait, nem kellene mindent ennyire a szívedre venni. A sok zsörtölődés árt a szépségnek. Különben is, bármit mondhattam volna, akkor sem hinnéd el, nem igaz? Nem is értem, akkor meg minek ez a sok faggatózás. - A fejemet ingatom, majd kézbe veszem a teámat, és szórakozottan lötyögtetem benne ide-oda a jégkockákat.
- Én nem kritizálok senkit, ez a dolog a lehető legtávolabb áll tőlem. És ítélkezni sem szoktam, nem az én reszortom. Csak visszafordítottam feléd a nagyítódat, mert kíváncsi voltam, hogy vajon a tökéletes Dr. Snownak milyen titkai lehetnek. Mert valljuk be, időnként mindenki követ el hibákat és rossz dolgokat, akár tetszik, akár nem, akár beismerik, akár nem. És ha esetleg mégsem tettél volna még semmi ilyet... nos, valószínűleg csak idő kérdése – jegyzem meg teljesen nyugodtan, és legalább ilyen magabiztosan, majd belekortyolok a hűs italba.
- Akkor lehet a legnagyobbat bukni, ha elég magasan vagy. És hát te, Barry, meg a többiek képletesen szólva meglehetősen magasan egyensúlyoztok nap mint nap odafenn a levegőben, akárcsak a kötéltáncosok – teszem még hozzá elmosolyodva, magamban őszintén jól szórakozva ezen a megállapításon. De biztosan Caitlinnek meg a csipetcsapatnak is időnként megfordul a fejében, milyen nagy károkat tudnának okozni, ha csak egyszer elszámolnák magukat, és véletlenül hibáznának. Folyton nagy tétekben játszanak, emberi életek múlnak azon, hogy a helyes döntést hozzák-e meg egy adott pillanatban. Egy rossz lépés, és történhet valami olyan, amit egy életen át bánhatnak. Amennyire én tudom, ők okozták a szakadást is, amely egy másik világba vezetett, és hoztak ezzel új és nagy veszélyeket ezzel Central Cityre. Ki tudja, talán máris vannak áldozatai ennek az eseménynek, csak nincsenek vele tisztában, vagy egyszerűen nem foglalkoznak vele.

it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseTermészetesen nem vagyok annyira ostoba, hogy egy pillanatra is elhiggyem azt, hogy valaha is komolyan venne engem annyira ahhoz, hogy megossza velem a terveit. Na, meg persze teljesen mindegy, hogy komolyan vesz vagy sem. Hiszen az érdeklődésem tényleg őszinte csak nem éppen abból a szempontból, amiből neki még haszna is származna belőle ezért egyszerűen csak hagyja ezt az egészet. De nem is lepődöm meg rajta, hiszen tudjuk mind a ketten, hogy két külön oldalon állunk és én soha nem tenném át a lábamat a másik oldalra. Legalábbis önszántamból soha nem tenném meg azt a lépést, ami a sötét oldalra kényszerítene. de ez nem azt jelenti, hogy nem lökhetnek át oda mindenféle átgondolás nélkül. Azonban én sosem vágytam arra az oldalra, nekem mindig is a jók között volt meg igazából az otthonom és ez mostanában nem fog megváltozni.
- Persze. Hogyne. Komolyan ennyire ostobának nézel? Ez szinte már sértő. - Összefonom a karomat a mellkasom ellőtt, miközben egy szúrós pillantás után elfordítom a fejemet. Egyszerűen tényleg nem tudom elhinni, hogy azt hiszi, hogy elhiszem. Persze sokkal jobb lenne neki, ha máshova vezényelném a rendőrséget annál nagyobb esélye lenne annál a melónál, amit ténylegesen meg fog csinálni. Ezt pedig sajnos nem tudom kiszedni a fejéből, hiszen valamiért az élet nem áldott meg engem azzal a remek lehetőséggel, hogy képes legyek szükséges helyzetekben mások gondolatait olvasni.
- Jól értem, hogy most azt akarod kritizálni, hogy miképpen élek? Hah. Semmi közöd ahhoz, hogy mit tettem, vagy mit nem és.. Ah.. - Ez az egyetlen egy ital egyre inkább kezd fárasztóvá válni, mintsem hasznossá. Hiszen tényleg mit is érek el vele? A saját egészségemet károsítom minden egyes perccel, amit vele töltök és amúgy is elment volna a városból, ha tényleg kiszemelt már valamit magának, úgyhogy tényleg nem éri meg. Még azt sem mondhatom, hogy majd vele fizetettem ki az italom, mert attól csak bűntudatom lenne, hiszen ki tudja, kitől lopta el azt a pénzt, ami a zsebében lapul.
✻    ✻
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Caitlin: sértődős
Snart: bolondos
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Az az érzésem, hogy Caitlin egyre akaratosabbé, sőt, ingerültebbé válik, miután sorozatosan megkerülöm a válaszadást a kérdésére. A reakciójától lassan magasba szöknek a szemöldökeim. Az általános higgadtságomnak hála az ilyesmit általában fel sem veszem, de ezt már nehéz lenne teljesen figyelmen kívül hagyni. Mindeddig igyekeztem valamiféle tréfás, gunyoros kötekedésnek, faggatózásnak venni, amit művelt, de már kezdek elbizonytalanodni. Komolyan azt hiszi, hogy megosztanám vele a következő célállomást és a leendő terveinket? Ezt nem csak hogy túl személyes témának érzek, olyannyira, hogy az ilyesmit a fontosabb részletekbe menően még a hozzám legközelebb állókkal sem szoktam általában előre lebeszélni. Plusz nem vagyok hülye, hogy ilyesmit megosszak valakivel, aki aztán riadóztathatja a rendőrséget, az ARGUS-t, mert tudom, hogy velük is kapcsolatban állnak, vagy épp a gyorshajtó pajtiját, hogy megakadályozza a munkákat. Igen, alapból bizalmatlan és gyanakvó vagyok, és pontosan ez egy jó bűnöző ismérve. Nem osztok meg lényeges infókat csak úgy akárkivel, nem engedem az embereimnek sem, hogy szivárogtassanak, bármiről is legyen szó, és ez nálam általában időnként azt is jelenti, hogy aki végleg véget akar vetni a közös munkának, azzal valóban végzek. Ennyire komolyan gondolom a titkaim megőrzését.
- Nos, ha tényleg az minden álmod, hogy kiderítsd a terveimet: New Yorkba készülünk, a közeledő egyiptomi kiállításra – hűtöm le a lányt néhány álhírrel, hátha végre visszavesz egy kicsit, bár az a kiállítás tényleg van annyira jó, hogy látogatást tegyünk ott is, csakhogy Chicagoban nagyobb zsákmány vár ránk, egy jóval kisebb hírverésnek örvendő fogás formájában.
- Igen, ebben biztos vagyok – hagyom rá, hisz nyilvánvalóan derekasan tud küzdeni a saját démonaival, ezt nem is vitatnám. - És ettől tényleg annyival jobb lennél nálam, vagy bárki másnál, akinél nem ilyen éles és szigorú a határvonal jó és rossz között? - hajolok közelebb, és megtámaszkodom az asztalon. - Tényleg annyira rossz lenne egyszer elengedni a kormányt? - kérdezem egy apró, bűnbe csábító félmosollyal.
- Mondd csak, mi volt a legrosszabb dolog, amit valaha tettél? - Ha nem akar, nyilván nem fog válaszolni, de ha mégis, talán úgy vélheti, ezzel majd bizonyít nekem valamit, szóval igazán kíváncsi vagyok, mit felel.

it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMindennél jobban szeretném tudni, hogy mit is tervez és azt hiszem, ha nem tudom meg itt és most valamilyen formában, akkor talán fel is fogok robbanni dühömben. De azért igyekszem magam visszafogni, mert talán még nem vagyok olyan ügyetlen abban, hogy megtudakoljam egy bűnözőtől, hogy jelenleg milyen bűntett elkövetése szerepel a listáján.
- Hát, sosem tudhatod, hogy mégis mi rángatta ki a megszokott közegemből, de ha már ennyire belemerültünk ebbe a témába, akkor miért is nem mondod el, hogy pontosan mit is tervezel? Talán még a végén méltó lenne ez a kis akció arra, hogy megtapasztalhassam milyen is a bűnözői élet. De tudod.. Amíg nem árulod el, hol és mi lesz nem igazán tudom eldönteni, hogy megérné-e pontosan emiatt bemocskolni a kezemet, hogy tényleg rejthet-e annyi izgalmat, mint amit te itt most szépen körülírtál. - Kétlem, hogy valaha is különösebb izgalommal töltene el a helyzet, hiszen amikor Barry van kinn a terepen bennem is ugyanúgy tombol az adrenalin, mint benne. Mert lehet, hogy egy betörő, egy tolvaj attól retteg minden percben, hogy elkapják-e, de nálunk ez talán sokkal komolyabbról szól. Hiszen a következmények nem feltétlenül csak minket érintenek, hanem másokat is. Hiszen, ha mi egyszer elbukunk az nem azt jelenti, hogy börtönben kell töltenünk pár évet, hanem valaki belehalhat. Úgyhogy kétlem, hogy nagyobb izgalmi rohamot tudna adni nekem a pitiáner bűnözés.
- Mindenkinek vannak titkai és sötét oldala Snart, de ez nem azt jelenti, hogy hagyjuk is, hogy az átvegye az irányítást felettünk. - Mindenkiben ott bujkál a kisördög és néha tényleg egyszerűbb lenne csak kiengedni, hogy a kedvére játszhasson, de az igazság az, hogy azzal igazából csak magunknak ártanánk a legjobban. Mert utána már nincs visszaút. Vagy, ha mégis.. Akkor elég rögös és nem biztos, hogy képesek lennénk megküzdeni vele.
✻    ✻
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Ahogy visszaülök a székemre, a tekintetem még mindig leplezetlenül gyanakvó kissé, ám Caitlin szavait hallva akaratlanul is felnevetek. Még hogy csatlakozna! Erre a kijelentésre már nehéz fenyegetésként tekinteni, inkább tréfának tűnik. Caitlin Snow, eddigi tapasztalataim alapján pontosan az a fajta nő, aki tökéletesen megelégszik a szürke hétköznapokkal, és nem lépne ki a biztonsági zónájából, hacsak nem élet-halál kérdése a dolog. Szigorú szabályok szerint él, és ezek szerint ítél meg másokat is, és éppen emiatt tűnik annyira hidegnek, és távolságtartónak. Őszintén... ezt talán kihívásnak kellene tekintenem. Mert ha egyszer úgy igazán kimozdítaná őt valaki az üvegpalotájából, biztos vagyok benne, hogy hamar ráébredne, hogy közel sem csak fehér vagy fekete minden, ahogy az emberek sem egyszerűen csak rosszak vagy jók.
- Igen... nos, ki tudja, talán tényleg ezt kellene tenned. Elkísérni engem és a csapatom egy akcióra, megtapasztalni azt az izgalmat, amit az üldözés, a hajsza, az aprólékos tervek kidolgozása és kivitelezése, a tilosban járás jelent... Ha tennél egy kalandos kört a sötét oldalon, talán nem is vágynál vissza soha többé a számítógépek mögé a laborba – fejtegetem tovább ezt a „mi lenne ha” kérdést, hisz miért is ne használnám ki az alkalmat, hogy belessek egy szép nő csillogó, de rideg páncélja mögé? Mi másra való egy ilyen randi, ha nem arra, hogy kicsit megismerjük a másikat, és lássuk őt a megszokottól eltérő helyzetben? Bár tény, hogy ilyesmiben nincs túl sok tapasztalatom. Mivel nem vágyom komolyabb kapcsolatokra, így a komolyabb ismerkedést is kerülni szoktam. Ha meg alakulnia kell valaminek, alakulni is fog.
- Fogadni mernék, hogy az a bizonyos kisördög benned is ott bujkál, ahogy mindenkiben, és alig várja, hogy kicsit szabadon engedd – jegyzem még meg kissé előrébb hajolva, cinkosan, egy apró, önelégült mosollyal az arcomon.

it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseNéha tényleg azt kívánom, hogy egyszerűen csak képes legyek úgy hatni az emberekre, hogy minden egyes titkukat előcsalogatom belőlük. Mennyivel egyszerűbb is lenne az életem, bár ha az ára az lenne, hogy más is ugyanúgy megtehetné velem ugyanezt, akkor inkább nemet mondanék az egész ajánlatra. Bármennyire is vágyom mások titkára nem szívesen osztanám meg velük a sajátom, a kételyeimet, mert azért mégis csak azért tartunk magunkkal kapcsolatban titkokat, hogy másokat és önmagunkat védjük, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy miképpen is fognak reagálni mindarra, amit mondunk. Én pedig nem szeretek véletlen módon lövöldözni remélvén, hogy olyan pontot találok, amely egyikünk számára sem fájdalmas.
Nem akarom tovább elemezni, hogy miért Ő a csapat vezetője, hiszen azt hiszem ezt még én magam is értem. Legalábbis azt hiszem, hogy valamennyire átlátom meg ez nem egy olyan információ, ami különösebben hasznos lehet a számomra, de az, hogy mégis milyen tervei vannak annál inkább. Én pedig tudni akarom. Ha valahogy sikerülne kiszednem belőle, akkor legalább azt mondhatnám, hogy sikerült valamihez hozzájutnom. Akarom. Meg is fogom szerezni. Ha ehhez az kell, hogy fél órát mosolygok és igyekszek kedvesen viselkedni, akkor megteszem. Bár legszívesebben már toporzékolnék a válaszokért, mert nincs kedvem játszadozni, de azt hiszem ez az egyetlen út. - Hát, nagyon örülnék neki, ha beszámolnál róla. Talán még csatlakoznék is hozzád. - Elég gyenge még poénnak is, de még sosem próbáltam meg igazán tapogatózni rosszfiúknál, hogy mégis milyen terveik vannak. Ha így lenne, akkor most valószínűleg nyomozóként dolgoznék valahol, de jelen pillanatban még mindig a tudomány az, ami a lelkesedésem szikráját birtokolja. Bár bevallom az is rendkívül felpezsdít, amikor segíthetek Barry-nek elkapni egy bűnözőt. Ha ténylegesen nem is vagyok jelen, de mindent megteszek annak érdekében, hogy a csapattal minden rendben legyen. Igyekszem mindenkire odafigyelni, hogy szinte néha már el is feledkezem arról a tényről, hogy néha magamra se ártana odafigyelnem egy kicsit, de az valahogy mindig a háttérbe szorul és a végén sosem jut időm magamra és a sajátos problémáimra.
✻    ✻
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Tekintetem kissé elsötétül a szavai hallatán. Talán célozgat valamire? Az, ha valaki nem fejezi be a középiskolát, nem jelenti azt, hogy nincs is meg a magához való esze. Nem csak az iskolapadban lehet okosodni, erre én vagyok az élő példa. Apám engem sem hagyott leérettségizni annak idején, mert szüksége volt rám a „családi bizniszben”, de attól még, való igaz, több eszem van, mint a legtöbb társamnak.
- Azért vagyok én a társaság feje, mert nincs senki, aki jobban megfelelne erre a szerepre – válaszolom végül mégis egyszerűen és higgadtan. Az is tagadhatatlan, hogy szeretem magamra vállalni a precíz tervek kiötlését, kidolgozását, és nem is bíznék meg senkiben annyira, hogy átruházzam ezt a feladatot. Csupán egyes részletek elvégzésével vagyok hajlandó megbízni a többieket, de mindent át kell látnom személyesen ahhoz, hogy egyáltalán belevágjak egy-egy munkába. És körülöttem mindenki tudja, hogy mennyire piszkosul jól értek a dolgomhoz. Ezért is bíznak meg bennem, és követnek sokszor vakon. Én pedig ezt a hűséget úgy hálálom meg, hogy kiállok értük, ha kell, és sosem hagynám őket a pácban. Valamit valamiért. A bűnözőknek is kell egy kódex, máskülönben fejetlenség van.
A húgommal kapcsolatban viszont nem fogok vitába szállni Caitlinnel. Igen, a húgomnak azt mondok, amit akarok, bár nem szokásom neki hazudni, legfeljebb elhallgatni ezt-azt, ha az a javát szolgálja. De ezek olyan dolgok, melyeket nem itt, és nem most fogok kitárgyalni.
Megadtam a nőnek az utolsó esélyt, hogy döntsön a távozásomról vagy maradásomról. A további értelmetlen huzavonától mostanra elment a kedvem. A válasza viszont ismét nem egy egyértelmű igen vagy nem, inkább, úgy tűnik, csak arra megy ki a dolog, hogy kiszedjen belőlem bizonyos információkat. Mivel már felálltam, most a székem támlájára támaszkodva előre dőlök az asztal felett, és Caithez hajolva lehalkított hangon megszólalok.
- Azt esetleg ne meséljem el, hogy pontosan melyik városba tervezünk kiruccanni, mit, hol és mikor akarunk megszerezni? - kérdezem gúnyosan. Na persze! Még a végén kihívná ránk a zsarukat... már ha tényleg lennék olyan idióta, és mindent megosztanék vele. Bár ki tudja, talán már hívta is őket, és elvitet most azonnal. Na, ezt úgysem merné megtenni, hiszen ő is ugyanolyan jól tudja, ahogy az egész csapatuk, hogy azzal Barry inkognitóját teszik kockára, ha engem feldobnak. Szóval... mivel a látszat ellenére én azt mondanám, hogy azt a fél órát mégis csak végigüljük, én leadom a rendelésünket a két jeges teára, aztán kényelmesen vissza is ülök a helyemre.

it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseNem mondhatnám egy percig sem, hogy túlzottan élvezném Snart társaságát, de ha már itt vagyunk, akkor kénytelen vagyok vele minimálisan elbeszélgetni. Legalábbis így legalább kitalálhatom, hogy mi is van legújabban a fejében. Bár azért annyira nem mondanám jónak magamat mások fejébe való beférkőzésbe, hogy így hirtelenjében már ki tudjak olvasni mindent a gondolatai közül. Annál azért okosabb Snart ezt elismerem. Mert azért valljuk be, hogyha olyan ostoba lenne, mint a legtöbb piti rabló, akkor most nem ülnék itt vele szemben, hiszen nagy valószínűséggel ugyanúgy rács mögött lehetne, de elég jól ki tudja játszani a lapjait ahhoz, hogy ez ne történjen meg.
- Nem is tudtam, hogy vágysz olyan emberek társaságára, akik minimum a középiskolán átküzdötték magukat. Azt hittem az, hogy élvezed, hogy te lehetsz a társaság feje, hiszen mindenkinek alacsonyabb az IQ-ja a tiédnél. - Úgy gondoltam, hogy szereti, ha ő van a dolgok középpontjában. Bár nem lehet egyszerű mindig, mindenki helyett gondolkodni. Főleg egy váratlan helyzetben, ahol mindenre neki kell megoldást találni.
- Szerintem anélkül is mondhatnád neki, hogy ténylegesen megtörtént volna. Nem kell ennek feltétlenül igaznak lennie. - Továbbra is kitartok amellett, hogy nincs ínyemre ez az egész, habár még mindig nem álltam fel és távoztam innen. Pedig megtehettem volna. De vele sosem lehet tudni, hogy ténylegesen játszadozom a tűzzel, vagy csak riasztgat vele és inkább biztosra megyek.
- Hát elhiheted, hogy jobban érezném magam, ha elmennél nyaralni valahová és nem felfordulást csinálnál. De igen is szeretném tudni, hogy mit fogsz csinálni. Abban a fél órácskában, míg itt vagyunk könnyedén elregélheted. - Különösebben nem kívánok vele kommunikációt folytatni. Szívesebben hallgatom, hogy ő mit tudna mondani.
✻    ✻
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Caitlin: akaratos
Snart: üldözési mániás
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Kezd fárasztó és kissé lehangoló lenni az ellenkezése. Tényleg ennyire rossz társaság lennék? Na jó, valószínűleg igen, bár mit is tudhat erről a drága jó Caitlin, hisz igazából sosem kellett két szónál többet váltania velem. Csak annyit tud rólam, hogy egy bűnöző vagyok, aki néhányszor borsot tört a barátai orra alá, és úgy tűnik, ez éppen elég neki ahhoz, hogy nemet mondjon egy ígéretes ajánlatra, és fejvesztve meneküljön egy harminc perces beszélgetés elől. Vajon ez melyikünkről mond el többet? De isten ments, hogy ráerőltessem a társaságomat. Ez csak egy lehetőség volt, egy üzlet, nem pedig kényszer. Unottan megvonom a vállam.
- Miért ne akarnám? - Lassan körülhordozom a pillantásom a jelenlevőkön. - Kétlem, hogy lenne itt még egy hozzád hasonlóan okos nő... vagy ember a kávézóban. Én pedig szeretem okos emberekkel körülvenni magam. Néha egyenesen üdítő a sok féleszű helyett, akik nekem dolgoznak, és általában körülvesznek – sóhajtok, és tőlem ezt akár veheti bóknak is. Nyilvánvalóan sejtheti ő is, hogy ennél kedvesebb megjegyzésekkel nem szoktam csak úgy dobálózni senkinek.
- Mást egyébként sem ismerek a környéken, és így legalább nem fáradtam volna ide feleslegesen, plusz elmondhatom Lisának, hogy eljöttem, és még beszélgettem is – jelenik meg egy gunyoros mosoly az arcomon.
- Egyébként nem mindegy, hogy hol és mit csinálok, ha épp nem a városban vagyok? De ha nem, hát nem. Én legalább megpróbáltam – vonok vállat ismét, és fel is állok. Már csak az a kérdés, hogy a pulthoz menjek leadni a rendelést, vagy Caitlin meggondolja magát, és mégis marasztalni próbál arra a fél órára.

it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseMost már biztosan állíthatom, hogy soha többé ilyen őrültségre nem fog engem senki rávenni. Ez az egész ostobaság volt. talán a legostobább dolog, amit valaha is tettem az életemben. De ki gondolta volna, hogy ilyen kegyetlen húzással indul meg ez az éjszaka. Egyáltalán azt sem értem, hogy mégis miért adta be a derekát Snart ilyesmire. Bár azt hiszem sejtem. Előadja magát aztán az ágyába cipelhet valakit, aki természetesen nem én vagyok és egy kellemes estében volt része. Bár én magam sem tudom mit vártam ettől az egésztől. Egyszerűen csak egy kellemes kikapcsolódást, beszélgetéssel, valakivel akinek nem az a hobbija, hogy bankokat raboljon ki. Persze olyan elvárásaim is voltak, hogy az illető intelligens legyen, de nem igazán mondhatnám azt, hogy Snart az ostoba emberek társaságát gyarapítaná. Mégis valahogy kellemesebben tölteném az időmet valakivel, aki egy kicsit másabb érdeklődési körökben mozgolódik. Talán valamiben, ami engem is érint, vagy egyszerűen csak érdekel. Egy beszélgetés is határozottan feltöltheti az embert. De vele valahogy ezt egyáltalán nem tudom elképzelni.
Az ajánlat, amivel előrukkol az már távolról bűzlik. Egyszerűen nem értem, miért tartaná a szavát, vagy miért tenne nekem ilyen ajánlatot, de van valami, amit még ennél kevésbé értek. - Mégis miért akarod ezt az időt feltétlenül a társaságomban eltölteni? - Nem tudom épp ésszel felfogni, hogy mi az, ami neki ebben jó, hogy jelen pillanatban velem ül be egy italra, amit valószínűleg teljesen síri csendben fogunk elfogyasztani. Ha rajtam múlna egy liter vizet felhajtanék most, ha ez azt jelentené, hogy felállhatok és elmehetek innen. Mert nem tudom, hogy ez a zsarolás, vagyis inkább alku hova is vezet, de az egyszer biztos, hogy egyáltalán nem tetszik.
- Szóval akkor egy kis teázgatás után inkább átvándoroltok egy másik városba, amit terrorizálhattok? - Nem hiszem, hogy ezzel bármit is segítenék a világon. De teljesen mindegy, hova mennek, vagy mikor mit csinálnak. Megtalálják mindig az egérutat és közben nem is üres kézzel távoznak. Nincs semmi, ami megállíthatná őket. Kétlem, hogy pont egy teázgatással lehetne ezt elérni.
✻    ✻
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseSnow & Cold
A SURPRISINGLY ICY NIGHT

Akármit is mond a drága Caitlin, szerintem ez valóban elég vicces. Nem annyira én, inkább a szituáció. Viszont további kommentárok helyett csak egy sunyi féloldalas mosollyal válaszolok a visszavágására. Aztán egy rövid morfondírozás után előrukkolok a szerintem ritka különleges ajánlatommal, és érdeklődve várom, hogy miképpen fog reagálni rá. Nos igen, nagyjából pontosan annyi bizalmatlansággal és gyanakvással, mint vártam. Igyekszem elfojtani a mosolyom, és a felszínen teljesen komolynak mutatkozni. Lepillantok az asztalra, és nyugodt, megfontolt mozdulattal nyúlva az itallapért, mintha közben is a feleletemen gondolkodnék. Tekintetem végigfuttatom a kínálaton, és csak után nézek ismét a nő szemébe.
- Mindenkinek szüksége van néha szabadságra – vonom meg a vállam. - Egyébként sem történt mostanság semmi izgalmas Central Cityben. Kell néha a változatosság – teszem hozzá, aztán ismét a helyi specialitásokkal szemezek.
- Tulajdonképpen... - csak futólag pillantok fel az olvasmányomról Caitlinre, aztán ismét le. - Nincs semmi garancia. Végül is én még mindig egy bűnöző vagyok, a nem túl szavahihető fajtából – jelenik meg ismét egy önelégült mosoly az arcomon. Valójában én szeretek úgy gondolni magamra, mint valakire, aki állja a szavát, és többnyire igyekszem is eszerint cselekedni, de jelen esetben igazából nem bánom, ha Miss Snow más véleményen marad. Nemigazán számít, hogy hisz nekem, vagy sem.
- De ez még nem jelenti azt, hogy az adott esetben nem tartanám be, amit ígérek. És őszintén szólva kétlem, hogy ha ezzel a fél órányi nyugodt iszogatással el tudnád érni, hogy eltakaríts engem és a társaimat egy időre a városból, nem élnél a lehetőséggel. Még ha az ajánlatom átverésnek vagy bizonytalannak hangzik is. Persze végül is kockáztathatsz... és meglátjuk, hogy holnapra kirabolja-e valaki a városi bankot – jegyzem meg szinte ártatlanul, visszafojtva egy újabb sunyi vigyort. Félreértés ne essék, ez nem zsarolás. Én inkább egy tisztességes alkunak nevezném. Hiszen csak egy harminc percnyi társalgás és egy-egy italba kerülne Caitlin számára, és egész jó üzletet kötne vele. Még egy utolsó pillantást vetek a kínálatra, aztán szépen visszahelyezem a lapot az asztalra.
- A jeges tea tökéletes lesz. – Amondó vagyok, ha már nem kaphatok valami alkoholosat, legalább hideg legyen, amit megiszok.

it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseEgyre inkább éreztem azt, hogy ostoba ötlet volt ebbe az egészbe belevágnom, de amikor szembesültem azzal, hogy ki is lesz a partnerem egy életre eldöntöttem, hogy én soha többet nem fogok ilyen hülyeségbe belevágni. Egyáltalán, hogyan sikerült ezt összehoznia a rendszernek? Szinte felfoghatatlan a számomra. Bár meg sem kellene lepődnöm, hiszen az ilyen oldalak többsége elég ritkán jelentheti ki magáról azt, hogy hatékony. Igen, elmennek randizni és együtt lesznek talán elég kicsi esélyben, de kétlem, ha szét is mennek akkor újra ugyanazon a társkereső oldalon kötnek ki panaszkodni, vagy pedig újra partner keresni. Ami egyszer nem vált be, az később sem fog. Nem reméltem én semmit ettől a randi dologtól. Csak egy kicsit ki akartam kapcsolódni abból az őrületből, ami körülvesz és egyáltalán nem így képzeltem el, de van azaz érzésem, hogy az én elképzeléseim nem sok mindenkit hatnak meg.
- Nagyon vicces vagy mondhatom. - Lehet, hogy Barry képes szemet hunyni a dolgok felett, de nem ez nem kötelességem. Meg az igazság az is, hogy nem is akarok. Jobb szeretném elhatárolni magam velük szemben. Habár azt hiszem ezzel csak én vagyok így, hiszen Cisco is eléggé hajlik Lisa felé. Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben csak nekem sikerült megőriznem a józan eszemet.
- Szóval azt mondod, hogy szabadságra mész három hónapig, ha megiszom veled valamit. Már ne haragudj, ha valahogy ezt nem tudom teljesen összerakni. Mi is a garancia, hogy igazat mondasz? Nem mellesleg kétlem, hogy tényleg annyira vágynál a társaságomra, hogy egy ilyen nagylelkű ajánlattal rukkolnál elő. - Bármennyire is szeretnének lebecsülni az emberek nem vagyok ostoba. Tudom jól, hogy van valami mögötte. Kell lennie valaminek. Mert egy ilyen ajánlatot nem tenne csak úgy meg. Bár lehet, hogy nem is kívánja betartani. Hiszen mégis, hogy tehetné? Nem arról híres sem ő, sem pedig Mick, hogy képesek három hónapot semmittevéssel tölteni.
✻    ✻
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-
Ugrás: