Lexa Reyes ~ the warrior
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:16 pm
Yesterday at 6:23 pm
Yesterday at 11:33 am
Vas. Ápr. 23, 2017 9:54 pm
Vas. Ápr. 23, 2017 7:51 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

Lexa Reyes ~ the warriorElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: Lexa Reyes ~ the warrior •• Pént. Máj. 27, 2016 12:19 pm ••

Karaktered elfogadva!

Üdvözlünk az oldalon, kellemes időtöltést itt!

Gyönyörű Lexa!

Mikor felhoztad az ötletet, hogy átdolgoznád a karaktert és egy másik irányba vinnéd el, nagyon kíváncsi voltam, hogy mégis hova is fogsz kilyukadni és miképpen fogod felépíteni a karaktert.. Hát meg kell mondanom, hogy sikerült lenyűgöznöd. Tudom jól, hogy milyen gördülékenyen tudod végigvezetni a karaktereid életét és tovább fejleszteni, ami miatt csak még kíváncsibb lettem arra, hogy mégis merre is fog sodorni téged a szél, bár egy részét talán már sejtem, hogy ki felé.. Razz Na, de nem is ez a lényeg most. Nagyon tetszett a karakterlapod egésze, igazán kifejező volt és pontosan megmutatta azt, hogy milyen karakterrel is nézünk szembe. Very Happy

A gyönyörű play by választás már csak a hab volt a tortán, egyszerűen imádom Alycia-t, a karakterhez pedig feltétel nélkül passzol!

Szerintem nincs már más hátra, mint egyszerűen foglalózni, utána pedig már csak a játéktérre kell összpontosítanod, ahol reményeim szerint rengeteg irományodat olvashatjuk majd!

Jó szórakozást kívánok, Jégkirálynő.  

avatar
✻ tartózkodási hely :
❖ central city ❖
✻ foglalkozás, hobbi :
❖ trauma surgeon ❖
✻ karakter arca :
❖ madelaine petsch ❖
Reagpontok :
0
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Lexa Reyes ~ the warrior •• Csüt. Máj. 26, 2016 12:41 am ••

Lexa Reyes
The devil whispers; you cannot withstand the storm.
The warrior replies; i'm the storm.

Teljes neved:
Lexa Reyes
Születési hely:
Starling City
Születési idő:
1993.03.15
Képesség:
Csoport:
Criminal
Play by:
Alycia Jasmin Debnam-Carey
Foglalkozás:
Örökös
Kor:
23ami az álarc alatt lapul

Lexa..kicsim.. fontos, hogy figyelj rám. Az érzelmek az ellenségeid. A szerelem gyengít. Egyedül csak is te segítheted magad előrébb, ha egyedül vagy..  
Ha ilyenekkel töltik az ember fejét egészen kiskorától kezdve, elképzelhetetlennek tartom, hogy az ellenkezője süljön el. Mai napig itt cseng a fülemben apám hangja..pedig, azt mondják az ember a halottnak mindig a hangját felejti el először. Úgy tűnik az én esetem különleges. Már nem azért, mert annyira szerettem volna.. egyszerűen csak ezen szavakkal keltem, s feküdtem.
Apám megtanított arra, hogy hideg fejjel hozzak döntéseket, s úgy tűnik célját is elérte. Egyedül csak a saját embereinkkel foglalkozom. Értük ha kell szövetségeseket tiprok el játszi könnyedséggel. De milyen , ha nem ilyen egy igazi vezető?
Nem igazán vagyok jártas a külvilágban, mégis az alvilág egyik legismertebb, befolyásosabb, s törtetőbb embere vagyok. Maffiánk hatalmas, s én vagyok mindennek a " királynője ". Többség csak jégkirálynőnek hív, gondolom a jellememből adódóan. Érzelmeimet mélyen elzárva magamban tartom, nem hagyom a felszínre törni..  még ha ez sokszor nem bizonyul könnyűnek. Úgy érzem példát kell mutatnom. Hatalmas felelősség borult a nyakamba, amivel meg kell birkóznom.
- Itt van. - Suttogják embereink maguk között, ahogy ellépek előttük, s térdre borulnak lehajtott fejjel, ahogy elmegyek előttük tiszteletüket jelezve.

Nagyon remélem a leírtak alapján neked is sikerült egy képet kialakítanod rólam, hisz' mindezt ezért mondtam el.. és nem szokásom engedni hogy csak úgy idegenek belátást nyerjenek abban, hogy milyen is vagyok én.  
Külső ismertetőim.. ha meglátsz egy fekete ruhás, barna, hosszú hajú, s feketére festett arcú lányt jobb ha elfutsz, vagy bújsz. Ugyanis akkor van festve az arcom, ha valamit a maffiáért teszek, Ilyenkor pedig könyörtelenebb vagyok mint máskor. Különleges ismertetőmnek bizonyul még a szemöldököm közötti szimbólum, ami a családunkat jelképezi. Ugyanazt a célt szolgálja mint a királyoknál a korona.  porosodó múlt

- Hozzátok őket elém. - Szólalok fel mély, tekintélyt, félelmet sugalló hangon, s kiadom a parancsszót. A két legbizalmasabb emberem megy értük, míg én csak várok rezzenéstelen arccal, tőrömmel játszva kezemben a trónon ülve. Az ember azt hinné hogy sok dolgom nincs.. de a nehéz döntéseket is nekem kell meghozni, s szó  szerint nekem kell befejeznem mindent. A sok gyakorlásomról nem is beszélve, aminek gyümölcse a számolhatatlanul sok heg testemen.. mindegyiknek meg van a maga kis,talán szomorú története. Amibe most nem fogok belemenni, hisz' gondolkodásomat az elküldött embereim zavarják meg. Meghozták őket..mindkettőt térdeim elé lökték. Lassan megemelem fejem, s felállok hogy tudatosan lenézzek rájuk. Elindulok kivégző faoszlop elé,s törőmet lassan végig húzva rajta a fiúra szegezem tekintetem. - Azt hitted nem fog kiderülni?- Végül hozzá szólok lenéző hangnemmel. A fiú nem szólal meg..próbálja tartani magát, de tekintetéből kiolvasható a mérhetetlen félelem. Nem lelem örömömet ezekben, mégis muszáj megtennem a maffiáért mindent. Főleg ha egy árulóról van szó.. az esküket csak is én szeghetem meg, s ha ezt más teszi, a hozzám szabott esküről, halál vár rá. Így van ez ezzel a fiúval is. Mint kiderült áruló, s információkkal szolgált a külvilág felé. Bár nem ő az egyetlen, és valószínűleg nem az utolsó aki erre a sorsra kerül. - Kötözzétek meg. - Mutatok tőrömmel a fa felé,s biccentek fejemmel a fiú irányába. A lányról nincs információnk, pusztán azért hozattam ide, mert köztudottan együtt vannak, s bizonyítania kell hűségét irántam, hogy nem áruló. Míg a fiút kötözik addig a lány felé fordulok. Az ő tekintetéből semmit nem tudok kiolvasni, ami számomra kissé zavaró..- Bizonyítanod kell hűséged. - Tőrömmel az állánál fogva állítom fel a lányt, s nyújtom felé azt.. bizonyára már ő is tudja, hogy mi vár rá. Elveszi a fegyvert, és lassan a fiúhoz megy, akinek már üveges a szeme a könnyektől. Valószínűleg a lányé is.. szőke göndör haja mindent eltakar. - Sajnálom.. - Suttogja a lány a fiúnak, s ahogy megcsókolja, hasba szúrja őt, majd a tőrt elejti kezéből. A fiú vére az ő kezéhez tapad, amit soha nem fog tudni lemosni magáról.. egy örök kínzás a lelkiismeretének. Számomra az, hogy mindent rezzenéstelen arccal végig csinált elegendő volt. Végig nézi szerelme halálát parancsomra, majd ahogy lelkének utolsó darabkáját is kileheli vállához nyúlok. - Elmehetsz.. de vigyázz. Minden lépésedet figyelni fogják. - Suttogom neki, és elengedem. Végig figyelem ahogy ki megy emelt fővel a helységből.. majd végül becsapódik az ajtó.. Idegesít, hogy nem tudok olvasni belőle.. avatar
✻ tartózkodási hely :
♣ starling city
✻ foglalkozás, hobbi :
♣ lead
✻ karakter arca :
♣ Alycia Debnam-Carey
Reagpontok :
0
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Lexa Reyes ~ the warrior

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [Küldetés] Warrior Cats 2.0
» [Játékos Küldetés] Warrior Cats 1.0
» [JK küldetés] Warrior Cats 1.0

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: criminal-