Lois and Lex - Meglepi
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:10 pm
Yesterday at 8:30 pm
Yesterday at 7:52 pm
Yesterday at 12:09 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 4:06 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:54 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:44 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oldal statisztika
ennyien vagyunk

CSOPORT FÉRFI
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 1
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 5 4
DOCTOR 2 0
ELIT 1 1
GOVERNMENT 0 0
HERO 3 3
METAHUMAN 5 1
POLICE 2 2
VIGILANTE 0 3
VILLAIN 3 8
Összesen 28 25
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
pandora morrigan
the culebra

• A tél férfi saját karaktere •
cesar clifron
the writer

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karaktere •
richard gecko
the losculebra

• A tél párja •
barry allen
zara tepes


Share| .

Lois and Lex - MeglepiElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Lois and Lex - Meglepi •• Kedd. Jún. 28, 2016 11:48 am ••

Lois and Lex

Nem hiszek benne, hogy Lex Luthor csak úgy megváltozott. Nem hiszek benne, hogy Lex Luthor az emberigés javát akarja. Mindig abban hiszek,hogy hatalmat akar, mindent ő akar irányítani, és addig nem nyugszik amíg Clark az Ő kísérleti egere nem lesz. Folyamatosan figyelemmel kísérem Lex munkásságát, van egy belső emberem is a Lexcorpnál, de az utóbbi időben mintha alább hagyott volna a lelkesedése. Konkréten kedves Mr. Jack-nek nyoma veszett az elmúlt egy hónapba. Még is mit kéne feltételeznem? Persze a munka mánia tudós Jack bizonyára a sör pocakját sütteti Hawaii-on. Ezt sem hiszem el.  Túl sok kérdőjel lebeg a fejem felett, már pedig én azt nem bírom elviselni. Ami azt illeti viszket tőle a tenyerem, és cselekvésre késztet. Clarknak nem hazudok, megbeszéltük, hogy nincsenek titkaink egymás előtt, és ha őszinte akarok lenni akár önmagamhoz is, én  egyébként se bírok úgy a nagy kék szemeibe nézni, hogy mást mondom, mint a való. Nem is akarom, hogy erre épüljön a kapcsolatunk, fordított helyzetben én se viselném el ha megtudnám, hogy hazudik nekem. Ki nem állhatom. Viszont nem akarja, hogy Lex után kémkedjek, ezt már nyilvánvalóvá tette, ha rákérdezne: "- He Lois , te kémkedsz Lex után ? "  bizonyára megmondanám neki. Viszont nem kérdezz rá így nem kell neki elmondanom, egyszerűen nem hozom szóba, ő sem. Különben is meg fogja nekem köszönni, mikor végre bebizonyítom az igazamat. Mert biztosra veszem, hogy a lexcorp tartogat meglepetéseket. Biztos van egy titkos szoba, egy titkos emelet, vagy egy földalatti alagút, ahol a kísérleteit végzi. Mind ezt Clarkét teszem, no meg a kielégítetlen kíváncsiságomért. Első sorban Clarkét. Így úgy határoztam , mikor már 4. hete, hogy Pocakos Jack nem jelentkezett a kezembe veszem az ügyet. Első sorban azt akarom kideríteni Jacky hova tűnt. Kerestem otthon, telefonon, email-t is írtam neki még a nyavalyás Facebook-on sem volt fent. Így hol találhatok információt ? Hát a lexcorpban.
A hátsó oldalát vettem célba. Reggel óta itt rostokolok és figyelem ki a munkásokat, ki mikor és mivel lép be. Szükségem lesz egy belépő kártyára ugyanis a mágnes kártyával működő ajtók anélkül nem fognak nekem kinyílni. Jacktől tudom, hogy a legfelsőbb szintekre, ahova maga Lex Luthor is vörös szőnyeggel közlekedik már ujjlenyomat leolvasó biztonsági rendszer van. Egyenlőre azt nem veszem célba, csak Jackről akarok infót szerezni, kicsit kémkedni a többi fehér egér között. Mikor meglátom,hogy páran kijöttek cigarettázni csak elvágtam a kávés poharamat a kocsim hátuljába, majd kipattanva oda siettem.
- Ohh kérlek..  - gyorsan a névjegy kártyájára pillantok -  Charlie engedj már be gyorsan kizártam magam, és a határidőm ... úristen . Mr. Luthor lefogja harapni a fejem... - össze vissza hadarok neki, minél gyorsabban, minél érthetetlenebbül, és a tervem bevált mert szerencsétlen Charliet és beszélgető partnerét olyannyira lesokkoltam, és pánikba estek, hogy kapkodtak kinyitni nekem a személyzeti bejáratot. Egy csókot küldök az enyhén kopaszodó fejére, majd besietek mielőtt elkezdene gondolkodni. Gyorsan kell cselekednem, a szemem mint a sasé, és egyben egy kaméleonné, össze vissza járkál. Befordulok az egyik szobába, ami a személyzeti öltöző felirat díszeleg. Amint bepördülök pördülök is ki, egy szemüvegben, ami nálam volt eddig is ( biztos ami biztos ) , fehér köpeny és valakinek azt hiszem Shelly-nek a kártyájával. Szinte eddig gyerekjáték volt. Próbálok olyan helyet keresni ahol akták vannak, biztos van olyan hely itt valami... archívum ....  Majd befordulok az egyik sarkon és majd megáll bennem az ütő, mikor össze ütközöm egy magas kopasz fickóval... magával Lex Luthorral...
 


avatar
Vendég
live like legends

Lois and Lex - Meglepi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lois and Lex - Meglepi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg :: lezárt játékok-