villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszót!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Keresett karaktererek - névsor
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:43 pm
the T I T A N S
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:35 pm
Kávézó
Felicity Smoak
pötyögte
Yesterday at 10:56 am
hátsó boxok
Phoebe Adams
pötyögte
Yesterday at 2:39 am
Onix pub
Tom Baker
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 6:30 pm
Second Chance
Vendég
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 2:37 pm
Central City Múzeum
Julian Albert
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 12:41 am
Adam Phillis
Leonard Snart
pötyögte
Szomb. Júl. 22, 2017 4:33 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 2
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 0
ELIT 1 0
GOVERNMENT 0 1
HERO 2 0
METAHUMAN 3 3
POLICE 1 2
VIGILANTE 0 0
VILLAIN 2 4
Összesen 21 17
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A tavasz női canon karaktere •
poison ivy
pamela isley

• A tavasz férfi canon karaktere •
julian albert
alchemy

• A tavasz női saját karakterei •
abigail vicious
the redhead
bonnie palmer
the pyromaniac
zara tepes
the vamp

• A tavasz férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A tavasz előtörténete •
oswald cobblepot
the penguin

• A tél keresett karaktere •
lucille kingsland
miss badass

• A tél párja •
harley quinn
poison ivy

Share|
Lois and Lex - Meglepi
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
heroes vs villains


Lois and Lex

Nem hiszek benne, hogy Lex Luthor csak úgy megváltozott. Nem hiszek benne, hogy Lex Luthor az emberigés javát akarja. Mindig abban hiszek,hogy hatalmat akar, mindent ő akar irányítani, és addig nem nyugszik amíg Clark az Ő kísérleti egere nem lesz. Folyamatosan figyelemmel kísérem Lex munkásságát, van egy belső emberem is a Lexcorpnál, de az utóbbi időben mintha alább hagyott volna a lelkesedése. Konkréten kedves Mr. Jack-nek nyoma veszett az elmúlt egy hónapba. Még is mit kéne feltételeznem? Persze a munka mánia tudós Jack bizonyára a sör pocakját sütteti Hawaii-on. Ezt sem hiszem el.  Túl sok kérdőjel lebeg a fejem felett, már pedig én azt nem bírom elviselni. Ami azt illeti viszket tőle a tenyerem, és cselekvésre késztet. Clarknak nem hazudok, megbeszéltük, hogy nincsenek titkaink egymás előtt, és ha őszinte akarok lenni akár önmagamhoz is, én  egyébként se bírok úgy a nagy kék szemeibe nézni, hogy mást mondom, mint a való. Nem is akarom, hogy erre épüljön a kapcsolatunk, fordított helyzetben én se viselném el ha megtudnám, hogy hazudik nekem. Ki nem állhatom. Viszont nem akarja, hogy Lex után kémkedjek, ezt már nyilvánvalóvá tette, ha rákérdezne: "- He Lois , te kémkedsz Lex után ? "  bizonyára megmondanám neki. Viszont nem kérdezz rá így nem kell neki elmondanom, egyszerűen nem hozom szóba, ő sem. Különben is meg fogja nekem köszönni, mikor végre bebizonyítom az igazamat. Mert biztosra veszem, hogy a lexcorp tartogat meglepetéseket. Biztos van egy titkos szoba, egy titkos emelet, vagy egy földalatti alagút, ahol a kísérleteit végzi. Mind ezt Clarkét teszem, no meg a kielégítetlen kíváncsiságomért. Első sorban Clarkét. Így úgy határoztam , mikor már 4. hete, hogy Pocakos Jack nem jelentkezett a kezembe veszem az ügyet. Első sorban azt akarom kideríteni Jacky hova tűnt. Kerestem otthon, telefonon, email-t is írtam neki még a nyavalyás Facebook-on sem volt fent. Így hol találhatok információt ? Hát a lexcorpban.
A hátsó oldalát vettem célba. Reggel óta itt rostokolok és figyelem ki a munkásokat, ki mikor és mivel lép be. Szükségem lesz egy belépő kártyára ugyanis a mágnes kártyával működő ajtók anélkül nem fognak nekem kinyílni. Jacktől tudom, hogy a legfelsőbb szintekre, ahova maga Lex Luthor is vörös szőnyeggel közlekedik már ujjlenyomat leolvasó biztonsági rendszer van. Egyenlőre azt nem veszem célba, csak Jackről akarok infót szerezni, kicsit kémkedni a többi fehér egér között. Mikor meglátom,hogy páran kijöttek cigarettázni csak elvágtam a kávés poharamat a kocsim hátuljába, majd kipattanva oda siettem.
- Ohh kérlek..  - gyorsan a névjegy kártyájára pillantok -  Charlie engedj már be gyorsan kizártam magam, és a határidőm ... úristen . Mr. Luthor lefogja harapni a fejem... - össze vissza hadarok neki, minél gyorsabban, minél érthetetlenebbül, és a tervem bevált mert szerencsétlen Charliet és beszélgető partnerét olyannyira lesokkoltam, és pánikba estek, hogy kapkodtak kinyitni nekem a személyzeti bejáratot. Egy csókot küldök az enyhén kopaszodó fejére, majd besietek mielőtt elkezdene gondolkodni. Gyorsan kell cselekednem, a szemem mint a sasé, és egyben egy kaméleonné, össze vissza járkál. Befordulok az egyik szobába, ami a személyzeti öltöző felirat díszeleg. Amint bepördülök pördülök is ki, egy szemüvegben, ami nálam volt eddig is ( biztos ami biztos ) , fehér köpeny és valakinek azt hiszem Shelly-nek a kártyájával. Szinte eddig gyerekjáték volt. Próbálok olyan helyet keresni ahol akták vannak, biztos van olyan hely itt valami... archívum ....  Majd befordulok az egyik sarkon és majd megáll bennem az ütő, mikor össze ütközöm egy magas kopasz fickóval... magával Lex Luthorral...
 


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Lois and Lex - Meglepi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg :: lezárt játékok-
Ugrás: