villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Lois and Lex - Meglepi
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Lois and Lex

Nem hiszek benne, hogy Lex Luthor csak úgy megváltozott. Nem hiszek benne, hogy Lex Luthor az emberigés javát akarja. Mindig abban hiszek,hogy hatalmat akar, mindent ő akar irányítani, és addig nem nyugszik amíg Clark az Ő kísérleti egere nem lesz. Folyamatosan figyelemmel kísérem Lex munkásságát, van egy belső emberem is a Lexcorpnál, de az utóbbi időben mintha alább hagyott volna a lelkesedése. Konkréten kedves Mr. Jack-nek nyoma veszett az elmúlt egy hónapba. Még is mit kéne feltételeznem? Persze a munka mánia tudós Jack bizonyára a sör pocakját sütteti Hawaii-on. Ezt sem hiszem el.  Túl sok kérdőjel lebeg a fejem felett, már pedig én azt nem bírom elviselni. Ami azt illeti viszket tőle a tenyerem, és cselekvésre késztet. Clarknak nem hazudok, megbeszéltük, hogy nincsenek titkaink egymás előtt, és ha őszinte akarok lenni akár önmagamhoz is, én  egyébként se bírok úgy a nagy kék szemeibe nézni, hogy mást mondom, mint a való. Nem is akarom, hogy erre épüljön a kapcsolatunk, fordított helyzetben én se viselném el ha megtudnám, hogy hazudik nekem. Ki nem állhatom. Viszont nem akarja, hogy Lex után kémkedjek, ezt már nyilvánvalóvá tette, ha rákérdezne: "- He Lois , te kémkedsz Lex után ? "  bizonyára megmondanám neki. Viszont nem kérdezz rá így nem kell neki elmondanom, egyszerűen nem hozom szóba, ő sem. Különben is meg fogja nekem köszönni, mikor végre bebizonyítom az igazamat. Mert biztosra veszem, hogy a lexcorp tartogat meglepetéseket. Biztos van egy titkos szoba, egy titkos emelet, vagy egy földalatti alagút, ahol a kísérleteit végzi. Mind ezt Clarkét teszem, no meg a kielégítetlen kíváncsiságomért. Első sorban Clarkét. Így úgy határoztam , mikor már 4. hete, hogy Pocakos Jack nem jelentkezett a kezembe veszem az ügyet. Első sorban azt akarom kideríteni Jacky hova tűnt. Kerestem otthon, telefonon, email-t is írtam neki még a nyavalyás Facebook-on sem volt fent. Így hol találhatok információt ? Hát a lexcorpban.
A hátsó oldalát vettem célba. Reggel óta itt rostokolok és figyelem ki a munkásokat, ki mikor és mivel lép be. Szükségem lesz egy belépő kártyára ugyanis a mágnes kártyával működő ajtók anélkül nem fognak nekem kinyílni. Jacktől tudom, hogy a legfelsőbb szintekre, ahova maga Lex Luthor is vörös szőnyeggel közlekedik már ujjlenyomat leolvasó biztonsági rendszer van. Egyenlőre azt nem veszem célba, csak Jackről akarok infót szerezni, kicsit kémkedni a többi fehér egér között. Mikor meglátom,hogy páran kijöttek cigarettázni csak elvágtam a kávés poharamat a kocsim hátuljába, majd kipattanva oda siettem.
- Ohh kérlek..  - gyorsan a névjegy kártyájára pillantok -  Charlie engedj már be gyorsan kizártam magam, és a határidőm ... úristen . Mr. Luthor lefogja harapni a fejem... - össze vissza hadarok neki, minél gyorsabban, minél érthetetlenebbül, és a tervem bevált mert szerencsétlen Charliet és beszélgető partnerét olyannyira lesokkoltam, és pánikba estek, hogy kapkodtak kinyitni nekem a személyzeti bejáratot. Egy csókot küldök az enyhén kopaszodó fejére, majd besietek mielőtt elkezdene gondolkodni. Gyorsan kell cselekednem, a szemem mint a sasé, és egyben egy kaméleonné, össze vissza járkál. Befordulok az egyik szobába, ami a személyzeti öltöző felirat díszeleg. Amint bepördülök pördülök is ki, egy szemüvegben, ami nálam volt eddig is ( biztos ami biztos ) , fehér köpeny és valakinek azt hiszem Shelly-nek a kártyájával. Szinte eddig gyerekjáték volt. Próbálok olyan helyet keresni ahol akták vannak, biztos van olyan hely itt valami... archívum ....  Majd befordulok az egyik sarkon és majd megáll bennem az ütő, mikor össze ütközöm egy magas kopasz fickóval... magával Lex Luthorral...
 


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Lois and Lex - Meglepi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg :: lezárt játékok-
Ugrás: