villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszót!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Keresett karaktererek - névsor
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:43 pm
the T I T A N S
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:35 pm
Kávézó
Felicity Smoak
pötyögte
Yesterday at 10:56 am
hátsó boxok
Phoebe Adams
pötyögte
Yesterday at 2:39 am
Onix pub
Tom Baker
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 6:30 pm
Second Chance
Vendég
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 2:37 pm
Central City Múzeum
Julian Albert
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 12:41 am
Adam Phillis
Leonard Snart
pötyögte
Szomb. Júl. 22, 2017 4:33 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 2
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 0
ELIT 1 0
GOVERNMENT 0 1
HERO 2 0
METAHUMAN 3 3
POLICE 1 2
VIGILANTE 0 0
VILLAIN 2 4
Összesen 21 17
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A tavasz női canon karaktere •
poison ivy
pamela isley

• A tavasz férfi canon karaktere •
julian albert
alchemy

• A tavasz női saját karakterei •
abigail vicious
the redhead
bonnie palmer
the pyromaniac
zara tepes
the vamp

• A tavasz férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A tavasz előtörténete •
oswald cobblepot
the penguin

• A tél keresett karaktere •
lucille kingsland
miss badass

• A tél párja •
harley quinn
poison ivy

Share|
Bank
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
•• sara lance, lisa snart, and other legends and rogues
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseHellfire & Snart
ONE BANK, TWO THIEVES

A város ilyentájt általában már elég csendes, a lakosok többsége már békésen húzza a lóbőrt, éppen ezért elvileg tökéletes lenne az időpont egy nyugodt kis bankrabláshoz. Tény, hogy nem vártam társaságot, és nem is kimondottan vágytam rá. Ha úgy lett volna, hozok magammal valakit társként, de az biztos, hogy az illető nem egy tizenéves fruska lett volna. Meg kell hagyni, nem kevés bátorság és elszántság szorult a lányba. A legtöbben riadtan, kéz feltartva, farkukat behúzva vonulnak vissza, miután szembetalálkoznak a fegyveremmel. Ő viszont ugyanolyan elszántan közelít, és a szavai sem arról árulkodnak, hogy beijedt volna. Vagy egyáltalán bármi hatással van rá a jégpuska látványa. Elsőre kissé meglep a konkurencia, de van a lányban valami lenyűgöző, és bevallom, szórakoztat a magabiztos szájalása.
- Van róla fogalmad egyáltalán, hogy miféle fegyver ez? - Teszem fel a kérdést, s a hangom leginkább érdeklődő. A helyiek többnyire tudják ki vagyok, és hogy mire képes ez a kicsike, ezért is van, hogy tartanak tőle. De tekintve, hogy ő meg sem rezzent, vagy azt hiszi, hogy valamiféle játékpisztollyal bohóckodom itt, vagy... nos, elképzelhető, hogy valamiféle rettenthetetlen, sebezhetetlen metahumán a csaj. Én manapság már semmin nem lepődnék meg.
- Na jó, legyen – engedem le végül a fegyvert, és félreállva utat nyitok neki a széfek felé. - Hölgyeké az elsőbbség. - Nem a lovagiasság, vagy a nagyvonalúság beszél belőlem. Igazából felettébb kíváncsi lettem, hogy egy ilyen fiatal lányka vajon hogy boldogulhat a zárakkal. Kétlem, hogy sok tapasztalata lenne, de lepjen meg, állok elébe. Mármint szó szerint, mert mielőtt továbbindulhat, ismét kilépek elé, és elzárom a zsákmány irányába vezető utat.
- De előbb kíváncsi lennék, hogy egy korodbeli lányt mi visz arra, hogy egyedül nekivágjon egy bankrablásnak? - Érdeklődöm tovább. Jogosan róhatná fel bárki nekem, hogy de hát én is ezt tettem az ő korában – ha már itt tartunk, legfeljebb húsz-huszonegynek tippelném őt, de inkább fiatalabbnak – csakhogy én sosem dolgoztam akkoriban egyedül. Apám és a bandája rángatott magával, és valójában még tíz sem voltam az első alkalommal, de az teljesen más volt. Sosem hagytak még csak választási lehetőséget sem.
Közben, mivel már nem látom nagy szükségét a jégpuskának, beillesztem azt a nadrágom szárához erősített szíjba, majd a karjaimat magam előbb keresztbe fonva vetem vállamat az ajtófélfának a lány előtt. Persze amint bármiféle választ kapok tőle, nincs okom tovább tartóztatni, tehát félre is állok az útjából, hadd láthassam, mire képes a több milliót érő, atombiztos páncélszekrénnyel szemben.


it's where my demons hide

avatar
tartózkodási hely :
▼ national city ▼
foglalkozás, hobbi :
▼ saving my own ass ▼
karakter arca :
▼ lizzie olsen ▼
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésesnart & hellfire
let's rob a bank

A levegőváltozás az esetek többségében jót tesz, de most én voltam a betolakodó egy olyan területen, ahová nem tartoztam. Az pedig, hogy pont egy olyan bankot sikerült kiválasztanom, amelyben láthatóan valaki más is éppen fosztogatott csak azt bizonygatta, hogy most tényleg a lehető legszerencsétlenebb időszakomat élem. Na, nem mintha bárki kiutasíthatna engem innen. Ha ide jöttem, mert kell egy kis pénz valami hotelszobára, vagy bármire, akkor nem fogok üres kézzel távozni. Nem tudom, hogy ki ez a fickó, vagy kinek képzelni magát, de az egyszer biztos, hogy nem találkozott még hozzám hasonlóval. Ez pedig nekem kedvez igazából. Na, de nem szabad kiteregetni a kártyáimat rögtön, mert annak sosincs jó vége.
- Ó, nem hiszem. Én ezt néztem ki és ezt is fogom kirabolni. Szóval, ha már úgy is ott vagy, miért nem tömöd meg az én kis zsákomat is, huh? - Azzal elkezdem előtte lóbálni a zsákomat és egyáltalán nem zavartatom magam amiatt, hogy egy fegyvert szegez az irányomba. Elég kevés dolog van, amivel ártani lehetne nekem. Még kevesebb, amivel le lehetne dönteni engem a lábamról, úgyhogy egyáltalán nem féltem magam.
- Na, de most le akarsz lőni, vagy sem? Mert döntsd el nem érek rá egész éjszaka! Tudod vannak fontosabb dolgaim is. Ha te szarakodni akarsz még egy darabig, hát tedd azt. Én megtömöm a zsákocskámat és aztán már itt sem vagyok. Ilyen egyszerű ez az egész. - Elmosolyodom, majd pedig minden további nélkül kezdek el közelíteni felé hogy a széfből megtömhessem a zsákomat. Nem vagyok az a típus, aki feltör rendszereket. Mármint nem olyan értelemben. Többnyire az embereket töröm meg, hogy ők adják át a pénzüket, de ez most kényszerhelyzet volt ezért is jöttem be ilyenkor, amikor egy lélek sincsen. Könnyedén letéphetném a széf ajtaját nem hiszem, hogy bárkit is zavarna. Én szó szerint el tudnék innen repülni, mint aki itt sem volt. Az már más kérdés, hogy rá milyen sors várna. De, ha ennyire udvariatlan akar lenni, akkor még be is zárom majd a széfbe. - Szóval elférünk egymás mellett, vagy most akarod lejátszani, hogy ki a nagyobb hal? - Nincs kedvem szórakozni és kétlem, hogy neki annyival több lenne. Jöttem valamiért. Azt pedig el is fogom venni ebben pedig nem pont ő fog engem megállítani.

it's where my demons hide

avatar
kereslek :
•• sara lance, lisa snart, and other legends and rogues
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseHellfire & Snart
ONE BANK, TWO THIEVES

Már hetek, sőt, hónapok múltak el azóta, hogy elhagytam a Hullámlovas fedélzetét, és eddig sikerült magamat meghúznom, kerülnöm a balhékat. Nem is tudom, miért... úgy értem, mint tudjuk, számomra szinte létszükséglet, hogy rendszeresen műveljek olyan dolgokat, melyektől megugrik az adrenalinszintem. Az életem egy nagy zűr, és ez mindig is így volt rendjén. Nagyrészt ezért fogadtam el Rip Hunter ajánlatát is, mert tudtam, hogy egy kihagyhatatlan kalandnak ígérkezik. Most mégis képes voltam egy helyben maradni ilyen hosszú ideig. Talán a halálközeli élmény teszi, hisz úgy tűnt, közelebb kerültem életem utolsó perceihez, mint valaha. Végül mégis kiderültem belőle élve, de ez most más volt, mint bármilyen korábbi veszély, amibe kerültem. Felrobbanhattam volna a világ végén, egy bázison, ami a semmi közepén lebeg, valahol, ahol nem létezik se tér, se idő, legalábbis nem az általunk ismert módon, és talán soha senki nem tudta volna meg, hogy mi történt velem. Vagy csak nagyon-nagyon kevesen. Vajon a húgomnak elmondták volna? De Lisa sem ezt érdemelné...
Mindenesetre a pihenésemnek vége, és bármi is az a megfoghatatlan érzés, ami visszatartott eddig attól, hogy visszatérjek a bűnözői létformához, már nem számít, mert felülírja a szükség. Elfogytak a tartalékaim, amelyekből eddig éltem, melyeket még a nagy utazás előtt halmoztam fel... és azt hiszem, be kellene vallanom, hogy már igazán hiányzik is egy kis izgalom. Hogy újra próbára tegyem magam, mielőtt teljesen berozsdásodnék. Vagyok, aki vagyok, egy körözött bűnöző, egy tolvaj, ezt nem vetkőzhetem le, még akkor sem, ha kipróbáltam a másik oldalt is. Ennyitől nem váltam hőssé, ezt szögezzük le. Megmenteni a jövőt jó móka volt, és nem kizárt, hogy kedvet kapok hasonló jó cselekedetekhez valamikor még, de nem mostanában. Egyelőre csak élvezem, hogy még élek, és mondjuk úgy, ideje helyre billentenem magamban a jó-rossz mérleget mondjuk egy bankrablással. Talán leszek olyan kedves, hogy nem fosztom ki az egész széfet... végül is érdekes lenne megnézni majd a reggel érkezők arcát, ha meglátják, hogy csak a pénz egy része hiányzik. Éppen amennyivel kényelmesen távozhatok, tekintve, hogy segítségem ezúttal nem lesz. Mick úgy döntött, tovább utazgat a Hullámlovas legénységével, másokat viszont inkább nem szeretnék bevonni. Mint tudjuk, a bizalom nem erényem. Akkor már inkább dolgozom most egyedül. Különben is, gyors és egyszerű munka lesz. Kiiktatni néhány biztonsági kódot, simán besétálni, feltörni egy széfet, aztán ugyanolyan lazán ki, és szépen köddé válni az éjszaka leple alatt.
A tervvel addig minden rendben is van, amíg a második kód megbabrálása előtt, a folyosó felé tartva hátra nem pillantok, és meg nem látom a lányt a bank előterében ácsorogva. A vállán átdobott vászonzsák erősen utal arra, hogy hasonló céllal érkezett, mint jómagam. Na álljon csak meg a menet! Igaz, hogy fontolgattam a szajré egy részét hátrahagyni, de őszintén szólva semmi kedvem osztozkodni, pláne nem valami idegen kiscsajjal, aki beleköp a levesembe.
- Mondd, hogy ez nem az aminek látszik, és nem épp arra készülsz, hogy belerondíts az akciómba! Tudod, kislány, rengeteg kirablásra váró bank van még a környéken, szóval hátra arc, és válassz magadnak egy másikat – mutatok egy kört az ujjammal is a levegőben, hogy illusztráljam, mit is várok tőle, és hogy kicsit még nyomatékosítsam is a dolgot, rá szegezem a jégpuskám végét.


it's where my demons hide

avatar
tartózkodási hely :
▼ national city ▼
foglalkozás, hobbi :
▼ saving my own ass ▼
karakter arca :
▼ lizzie olsen ▼
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintésesnart & hellfire
let's rob a bank

Azok után, amikkel szembesültem és átéltem National City-ben valahogy szükségem volt a levegő változásra. Egyszerűen nem éreztem úgy, hogy ott akarok maradni. Mármint az egész kész őrület volt és a tudat, hogy valahol néhányan még itt vannak azokból, akik átjöttek a portálon, vagy inkább átdobálódtak.. Valamilyen szinten rémisztő. Az pedig, hogy a saját tükörképemmel volt szerencsém találkozni nem is tudom hirtelen hova tenni. Mármint valahogy másabb volt, de mégis én voltam. Talán ilyen lennék, ha elengedném magam és a haragom? Milyen világból származhatott? Azok után, hogy valahol már a gorillák is képesek igazából maguknak birodalmat kiépíteni én már igazán nem lepődöm meg semmin, de valahogy mégis szüntelenül lenyűgöz a világ, hogy mindig tud nekem valamit mutatni.
A városok között navigálva úgy döntöttem, hogy Central City lesz egy darabig az otthonom és találtam is egy elhagyatott házat, ami tökéletesnek tűnt arra, hogy én oda befészkeljem magam és meg se mozduljak. Bár azért szükségem van egy kis pénzre és most felkereshetném Julian-t, hiszen helyben vagyok még egy zsák pénzért, de nem hiszem, hogy örülne annak, hogy ilyen hamar elszórtam. Hát nem tehetek róla. Az életvitelem sok pénzbe kerül pedig még nem is fizetek olyan zagyvaságokért, mint a számlák. Nem tudom, akkor mi lenne velem, ha ténylegesen fizetnem kellene a legtermészetesebb dolgokért. Többnyire kajáért fizetek azért is mások pénzével. Ezért is szemeltem ki magamnak az egyik bankot. Tudom jól, hogy itt dolgozik a Flash, de azok után, hogy leszereltem Supergirl-t nem érzem úgy, hogy egy gyorshajtótól kellene féltenem. Hm. Vajon ő kap gyorshajtásért büntetést a rendőröktől, vagy nincs lehetőségük a kezébe nyomni egy csekket? Pedig milyen muris lenne már, ha a kezébe nyomnák rögtön azután, hogy átad egy bűnözőt. Hát én kifeküdnék a nevetéstől az is biztos. Már csak azért is megcsinálhatnák. Talán valamilyen szinten tudnék buherálni, hogy menjen.
Gyors pénz van a bankban többnyire csak besétálok és úgy viszem ki a pénzt, hogy azt bárki észrevehetné. Ebben már fejlődtem. De, amint beléptem a bank bejáratán a hátamon a kicsi hátizsákommal észrevettem, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki kiszemelte magának ezt a bankot.
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


***
Sponsored content
it's where my demons hide

heroes vs villains


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-
Ugrás: