villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Christian
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
❖ bio engineer ❖
dc universe
kereslek :
the • A R R O W V E R S E •
tartózkodási hely :
❖ central city ❖
foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


-- archivált hirdetés --
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Christian ---
Charlie Cox✻ police ✻ 33✻ a nyomozás a véredben van✻ jövendőbelire
A mi kapcsolatunk elég érdekesen indult. Téged, mint titkosügynököt ráállítottak egy olyan ügyre, ami voltaképpen rólam szólt, csak épp erről egyelőre még senki sem tudott. Egy titokzatos hackert kellett volna már néhány hónapja megtalálnod, vagy legalább egy nyomra bukkannod vele kapcsolatban, de hiába kerestél, kutattál, eddig semmi eredményre nem jutottál. Profi programozónak vallod magad és talán pontosan emiatt is kaptad meg ezt a becses feladatot a feletteseidtől.  Úgy gondolták nálad hamarabb senki nem deríthetné ki a választ a kérdéseikre, de mint kiderült, én  még rajtad is kifogtam. Hogy voltaképpen mit is követtem el?  Többek között feltörtem a Star City rendőrség adatbázisát és kitöröltem belőle egy bizonyos személy príuszát.. nos, az illető a nővérem volt és nem volt más választásom, de erről az FBI nem tudhat. Nekik jelentettek egy esetet, aminek kötelességük utána is járni.  Ez lenne az egyik oldal.

A másik pedig, hogy mi ketten voltaképpen már személyesen is összefutottunk, mégpedig az utcán. Véletlenül botlottunk egymásba szó szerint. Én épp egyetemre tartottam, te pedig az ellenkező irányba haladtál valami miatt, mikor sor került a "koccanásra". Érezhető volt rajtunk már a legelső pillanatban, hogy nem vagyunk közömbösek egymás iránt. Gyorsan szabadkozni kezdtünk mindketten, majd kárpótlásképpen hirtelen felajánlottál nekem egy kávé meghívást, amit én valamiért el is fogadtam.  Elég sokat beszélgettünk az alatt a fél óra alatt, amit a kávézóban töltöttünk el együtt. Megegyeztünk, hogy máskor is találkozni fogunk és ez így is lett.. azóta pedig már a harmadik randinkat tervezgessük és én azt hiszem, kezdek szépen lassan beléd habarodni, illetve talán te is belém.
Na de mi lesz, majd akkor, ha valahogy megtudod, hogy voltaképpen az a személy vagyok, akit már réges régen be kellett volna vigyél egy csinos kis cellába hackerkedés miatt? Meg fogod tudni egyáltalán a titkomat?  Nos, ha rajtam múlik biztosan nem.

//Nagyon várlak!   A pb-t szeretném, ha megmaradna, viszont a név változtatható, ahogyan a karakter személyiségét is a leendő userre bíznám   Én egy szerelmi sztorit szeretnék kihozni a dologból, amihez természetesen egy rögös út is vezessen //  
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Liam Briantov

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-
Ugrás: