Tető
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

TetőElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Tető •• Vas. Aug. 14, 2016 11:33 pm ••


Nagy lila füstfelleg. Métereken át az ég felé törő meleg, kormos levegő tömörülete, amely elég feltűnő színnel ragyog ahhoz, hogy az éjszakai égbolton is észrevehető legyen. De mekkorának is kell lennie a füstnek egy felhőkarcolókkal tűzdelt városban? Mégis milyen lila legyen, vöröses árnyalatú, kékes vagy halvány, fehéres? Ezer és egy kérdés, amelyre az első három szó nem ad választ, de mindössze ennyi támpontot kaptam, amikor segítséget kértem. És később e-mailben egy listát azokról a növényekről, amelyeknek elég sok színezőanyag van a részeiben ahhoz, hogy lilává fesse a füstöt is. Persze a legközelebbi kínai üzletben nem volt mind raktáron, de eleget tudtak adni ahhoz, hogy vöröses lila, öt méter magas füst oszlopot tudjak gyújtani a legközelebbi magas pont, a Wayne torony tetején. És most már csak várnom kellene rá, hogy a címzett észre vegye De egyszerűen nem megy. Ugyan alig két óra telt el az első riasztás óta, amit a lányom mobiljáról kaptam, és tudom, hogy Megami képes magát megvédeni, de attól még nem érzem magamat jobban. Az idegeim máris cafatokban vannak. Minden ösztönöm azt kiabálja a fülembe, hogy hagyjam a fenébe az erősítést és menjek egyedül, méghozzá azonnal. Tudom, hogy képes lennék bejutni. Tudom, hogy ki is tudnék jutni. De azt nem garantálja semmi, hogy a lányomat is sértetlenül ki tudnám vinni. És ez az a rész, ami miatt a józan logikus énem még mindig fölényben van és képes vagyok várni. De nem sokáig. Tíz perc alatt vagy ötvenszer pillantok a mobilomra, topogok a lábammal és háromszor ellenőrzöm a felszerelést is, amely az épület egy árnyékos sarkában pihen. Mindent hoztam, amihez ilyen rövid idő alatt hozzá lehet jutni, ha elég jó kapcsolatai vannak az embernek. Szűk, fekete bőrruhám hangtalan mozgást biztosít számomra, a hozzá tartozó orrot és szájat fedő maszkba beépített levegő szűrő került, a hajam gondosan összefogva és fekete festékkel borítva simul a fejemhez. Nincs rajtam fegyver, azokat oldalra raktam. Ha kell, alig két perc alatt magamra tudom őket venni, de nem kockáztathatom, hogy valaki támadónak nézzen. Egyébként betáraztam. Katanát ugyan nem sikerült találnom, de négy hosszú tőr, két pisztoly és hat tartalék tár, két füstbomba, egy pár tessen és egy golyóálló mellény is van a kupacban. És nem félek bármi mást is bevetni, amivel rendelkezem...
Tizenöt perccel később már biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon rossz ötlet volt. Senki nem reagált a jelre. Sehol egy helikopter, hogy megnézze, mégis miért füstölög lilán a legbefolyásosabb vállalat teteje. Sehol egy szorgalmas kis dolgozója a Wayne csoportnak, aki megpróbálna feljutni a tetőajtón a tűz miatt. És sehol senki más sem. Pedig direkt nem a batman hívó jelzőt választottam. Hanem egy olyat, amelyet egységesen tisztel ő és talán még jó néhány másik ember ebben a városban és engedelmeskedik neki. Igen, ezért a szívességért ismét tartozni fogok, de nem kockáztatok. Nincs időm megbízható zsoldosokat keresni, akiknek letesztelhetem a képességeit. Ellentétben velük a liga tagjai jól képzettek és kíméletlenek. Eleve őket kerestem, amikor a segélykérő telefonhívást megeresztettem már több mint egy órája. A tényen, hogy ezek egyike a város önkéntes megmentője, még csak meg sem lepődtem, amilyen állapotban voltam. És még most sem tudok. Csak dühöngeni, amiért nem reagál gyorsabban. Nem egy piknikre szóló meghívás ez, hanem valami olyasmi, ami sok ember halálát okozhatja, ha nem csipkedi a fenekét. De az én nem létező türelmemet így is próbára teszi.
Az első suhogó hang szerintem egy nyílé, automatikusan kapom a fejemet az irányába, várva, hogy felbukkanjon a tulajdonosa. A lila füst kezd szétoszlani, így nehezebben látok át rajta, de szinte biztos, hogy a denevérember körvonalai rajzolódnak ki a távolban. Feltartott kezekkel indulok el felé és azonnal megállok, amint elég közel jutok ahhoz, hogy láthassam az arcát. Maszk fedi a szemét, de így is keresem a pillantását, mielőtt megszólalnék.
- Nem a liga küldött. Nem üzenetet hoztam. Segítségre van szükségem a tagoktól. A tíz éves lányomat elrabolták, és olyan követeléseik vannak, amelyeket nem tudok teljesíteni. Tudom, hogy semmi nem kötelezi rá, de a város védőjeként kérem, ne hagyja, hogy egy gyermeket kínozzanak meg az anyja tehetetlenségéért - a hangon elcsukló, időnként kissé felerősödik az akcentusom is, de biztos vagyok benne, hogy minden egyes szót érthetően mondtam. És közben megálltam, hogy potyogjanak a könnyeim. Azt a luxust nem engedhetem meg magamnak. Majd összeomlok, ha a lányom biztonságban alszik a saját ágyában. Addig azonban nem az aggódó anyára van szükség, hanem a gyilkosra, akit a világ legelitebb harcosai képeztek ki...
✻ hozzászólások :
156
✻ tartózkodási hely :
Starling city
✻ foglalkozás, hobbi :
Klub tulajdonos
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Tető •• Vas. Aug. 28, 2016 1:06 am ••

Gotham legsötétebb éjszakái egyikén Bruce épp a BatComputer előtt szorgosan végezte a kutatást, épp egy drogkartell emberei után. Hosszú órák kutatása után sok új információhoz jutott, és le tudta nyomozni a banda pontos helyzetét. Pont indulni készült, vette a cuccát és felöltötte a feketét, mikor felvillant egy kis lámpa a monitor bal sarkában, amelyről Bruce pontosan tudta mi. Egy jelzés volt amely a Wayne cég központi épületőinek érzékelőitől érkezett.
A jelzés egy furcsa fényjelenség miatt indult be, amely az épült tetején keletkezett. Úgy döntött hát, hogy az első állomása aznap a Wayne torony lesz, majd ezek után tovább megy és megnézi hátha még el tudja kapni a drogosokat. Nemsokára megérkezett az épület felé, a jettel, majd katapultált pontosan az épület felett. A gép automatikusan robotpilótára váltott és visszaindult a Barlangba, míg Bruce zuhanórepülésben száguldott lefelé, s ahogy nőtt a sebessége, úgy közeledett felé a Wayne torony és a tetején ékeskedő hatalmas fénycsóva, amelyet valószínűleg bárki észrevett aki a torony közelében tartózkodik. mikor nagyjából a torony közelébe ért, kinyitotta a köpenyt, majd a levegőben vitorlázva lassan megérkezett az épületre.  
Miután földet ért, egy átlagos magasságú japán nő látványa fogadta, aki megadóan feltartott kezekkel állt előtte.
- Nem a liga küldött. Nem üzenetet hoztam. Segítségre van szükségem a tagoktól. A tíz éves lányomat elrabolták, és olyan követeléseik vannak, amelyeket nem tudok teljesíteni. Tudom, hogy semmi nem kötelezi rá, de a város védőjeként kérem, ne hagyja, hogy egy gyermeket kínozzanak meg az anyja tehetetlenségéért -  Kezdete a jelenség okozója, s közben láthatóan nehezére esett, hogy ne adja át magát az érzéseinek, bár a férfinak fogalma sem volt, hogy színészkedik, vagy sem. Sokan próbálták már hasonló módon csapdába csalni, s bár sosem sikerült végleg elhallgattatniuk, néha elég nagy lelki erőre volt szükség, hogy kimásszon a bajból. Pont ezért már az elmúlt évekből tanulva sokkal megfontoltabban állt a dolgokhoz és nem ugrott az első segítséget kérő nőnek.
Az ismeretlen eltakarta az arcát, így Bruce nem tudta azonosítani a kilétét, de biztos volt benne, hogy találkozott már ezzel a személlyel... a viselkedés és a beszédstílus sokat elárult valakiről, sőt ha elég hangmintával rendelkezett, akkor egy analizátorral képes is volt felfedni az egyén kilétét, sajnos ez ezúttal nem sikerült. Ettől függetlenül ismerős volt Bruce számára, megérzés szintjén. Tudta, ha szükséges lesz úgyis kiderül útközben.
- Ha a lányát elrabolták, bizonyítsa… - Válaszolt röviden, majd folytatta. – Én nem vagyok a liga tagja, így ha őket keresi velem mellé fog… -
Természetesen valaha a liga tagja volt, de soha többé nem akart azzal a múltal kapcsolatba kerülni, és nem tartotta valószínűnek, hogy Patra bármilyen tagot fellel ebben a városban, mind tudják, hogy ki vigyázza a várost, így az utóbbi években egyre kevésbé tűnnek fel.
Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: Tető •• Kedd. Szept. 13, 2016 12:45 am ••

szabad játéktér!
✻ hozzászólások :
535
✻ kereslek :
⊱ everybody
✻ tartózkodási hely :
⊱ everywhere
✻ foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
✻ karakter arca :
⊱ faceless
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése http://heroes-vs-villains.hungarianforum.com

Poszt témája: Re: Tető •• ••

Sponsored content
live like legends

Tető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» New York utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Gotham City :: Wayne Tower-