Háztető - Page 2
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 am
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 9:14 pm
Yesterday at 5:34 pm
Szer. Feb. 22, 2017 10:21 pm
Szer. Feb. 22, 2017 9:23 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

HáztetőElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Poszt témája: Re: Háztető •• Vas. Szept. 11, 2016 2:10 am ••Barry & CaitlinNem is tudom miért csinálom... Hónapok óta szelem a várost esténként. Titkon elakarom kapni azokat a mocskokat akik arra készülnek hogy lecsapjanak egy ártatlanra, de azt vettem észre hogy megfogyatkoztak az ilyenek. Mondjuk lehet rájöttek hogy nem kéne ilyet csinálniuk, mert a hírekbe csak azt látják hogy újabb rablót fogott el a Flash. Bárhogy is legyen, én ettől függetlenül nem pihenek, csak futok, és futok, és futok... Hogy mi elől? A gondolataim elől. Bárhogy is volt, ki kellett másznom az árokból, s ez megpróbál felemészteni. Talán ezzel kompenzálom hogy Central City-t megvédjem a rossztól. Hallani a dörgést az égen, és vihar készül. Szerintem teszek még egy kört, és benézek Caitlin-hez. Ő mindig gyógyír a szívfájdalmaimra. Lehet azért, mert ő is ezzel küzd. Felfutva a háztetőre ahol lakik, egyszer s csak ott találom. - Látom te is kedveled a tetőt. - Szólitom meg a háta mögül. - Mielőtt megkérdeznéd, mindig itt jövök be hozzád, mert nem akarok felcsengetni. - Közlöm felé elmosolyodva. Látszik rajta hogy nincs rendben, de hát ez érthető. Én sem vagyok rendben, de a látszatot meg kell adnom. Egyedül az segít hogy Caitlin, és Cisco még mellettem van. Mindenkit vagy elüldözök, vagy elveszítek. Ez az életem. Egy rohanás, amiben sikerül mindenkiről lekésnem. - Bármilyen gyönyörű is lesz ez a vihar, mit szólnál ha bentről nézzük? - Kérdeztem tőle. - A villámlás... Mondjuk úgy hogy nem szeretek már a közelében lenni. - Jelentettem ki, titkon jelezvén hogy ez miatt voltam jó ideig kómában, majd odaléptem hozzá. - De itt is maradhatunk. Tombolhatunk, meg minden. Most az idő is passzol a hangulatod... Hangulatunkhoz. - Közöltem felé. Hiába van meg a képességem, valahogy mindenkit sikerül elvesztenem. Apám inkább másik városba ment, ahogy Patty is... Ronnie mellettem halt meg, s majdnem sikerült hagynom hogy Central City elpusztuljon. Oliver-t most sikerült csak megértenem. Bármilyen furcsa, ő mindvégig belátta a dolgokat. Noha próbálom még mindig a pozitív oldalát nézni ennek az egésznek, de Oliver módszerei hatásosak legalább. Annyi mindenen átment, de persze mindenki máshogy éli meg. Noha megértem, de nem fogom követni a módszereit. Gondolataimat egy nagy zaj szakítja meg... Hatalmas mennydörgés zúdul a fülünkbe. - Úgy látszik neki sincs jobb kedve a miénknél. - Nevetem el magam. Nem bírom abbahagyni a nevetést. Ez már fájdalmas.✻ hozzászólások :
81
✻ kereslek :
Joe West
✻ tartózkodási hely :
Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
Törvényszéki helyszínelő.
✻ karakter arca :
Grant Gustin
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Háztető •• Hétf. Aug. 15, 2016 4:36 pm ••

to barry ♥

Az első apró csepp a pohárban, akkor keletkezett, amikor szembesülnöm kellett a keserűséggel és a magánnyal, amit Ronnie elveszítése okozott. A pohárban pedig csak gyűltek a könnyeim, amiket miatta hullattam el. A fájdalmam napról-napra növekedett. Kilenc hosszú hónapig. Akkor, mint valami reménysugár jelent meg az életünkben Barry. Habár addig is jelen volt, de egy fekvő, szinte halott ember nem tud sok mindent hozzáadni valakinek az életéhez. Segített nekem. Átvészeltem a legnehezebb időszakát az életemnek és úgy éreztem, hogy egyenesbe jöttem. Ekkor pedig kiderült, hogy Ronnie igen is él. Meg kellett szenvednünk azért, hogy újra egymásra találhassunk, hogy újra együtt lehessünk, de akkor már igazán, hiszen semmi nem akadályozott meg bennünket abban, hogy kimondjuk azt a bizonyos boldogító igent. Egek, de boldog voltam. Lehet, hogy kislány koromban mindig nagy esküvőről álmodtam, de abban a pillanatban nem kérhettem volna többet. Ott volt életem szerelme és a barátaim. Mindenki, aki fontos volt a számomra. Abban a pillanatban nem számított, hogy mennyi keserűséget hordozott magán azaz év, vagy éppenséggel mennyi minden várt még ránk. Csak boldog akartam lenni. De tudhattam volna, hogy a boldogság egy olyan luxus, amit nem engedhetek meg magamnak. Elveszíteni valakit a második alkalommal nem kellene olyan nehéznek legyen, mint elsőre. Hiszen már pontosan tudod min fog keresztül menni és milyen fájdalommal jár mindez. Mégis.. Olyan rettenetesen ijesztő volt ugyanarra az útra tévedni.
Azonban megígértem magamnak, hogy nem fogom még egyszer ugyanannyi ideig nyalogatni a sebeimet, mint legutóbb. Élni akartam, hát kinyitottam a szívemet Jay Garrick felé. Egy pillanatra azt is elfelejtettem, hogy miért kellene félnem. Pedig olyan közel volt az a pillanat, hogy elveszíthetem.. De nem adtam fel. Azonban ez már egyáltalán nem rajtam múlt. A szemem láttára veszítettem el a férfit, akit szerettem. Ismét. Mintha egy gúnyos átok lebegne a fejem felett, ami mindig lecsap arra, akit szeretek. Talán egyszerűen csak nem akarja az univerzum, hogy valaha is megtaláljam benne a helyemet.
Mostanra már pedig olyan mélyre gyömöszöltem minden fájdalmam, minden érzelmem, hogy hiába akarnék ordítani, nem tudok. Egy könnycsepp sem gördül végig az arcomon. Egyszerűen csak a szél játszadozik a hajammal, ahogyan az egyik épület tetejének a szélén ácsorgok és figyelem a várost. Megannyi fájdalmat okozott már a részecskegyorsító robbanása és akármennyit próbálkozik Barry, hogy megmentsen embereket, legbelül ő maga is elveszett. Fájdalommal megtelt. Mint ebben a városban mindenki. Az égen megjelennek a sötét gomolyfelhők, amelynek érkezését még az éjszaka sötét egén is könnyedén észre lehet venni. Ezzel együtt pedig feltámad a szél és az eső is zuhogni kezd, míg nem már minden porcikám teljesen vizessé nem válik. A villámok is egyre közelebb és közelebb csapnak be, azonban én egy tapodtat sem mozdulok. Csak figyelem a vihar pusztító erejét, ahogyan az elmúlt évek is elpusztították a lelkem darabkáit.
✻  remélem jó lett  ✻
Online
✻ hozzászólások :
212
✻ kereslek :
samuel lewis

my mentor
✻ tartózkodási hely :
❖ central city ❖
✻ foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
✻ karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Háztető •• Hétf. Aug. 15, 2016 12:31 pm ••

***
✻ hozzászólások :
535
✻ kereslek :
⊱ everybody
✻ tartózkodási hely :
⊱ everywhere
✻ foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
✻ karakter arca :
⊱ faceless
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése http://heroes-vs-villains.hungarianforum.com

Poszt témája: Re: Háztető •• ••

Sponsored content
live like legends

Háztető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Utcák és terek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-