My "beloved" sister
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Botsutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 pm
Yesterday at 1:02 am
Yesterday at 12:57 am
Kedd. Márc. 21, 2017 11:36 pm
Kedd. Márc. 21, 2017 11:31 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

My "beloved" sisterElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: My "beloved" sister •• Hétf. Aug. 15, 2016 4:39 pm ••

Ms. Adams
Torrey DeVitto ✻ elit ✻ 28 ✻ - ✻ nővérre
A nővérem vagy, aki mindent megkapott, amire én csak vágyakozhattam. Te vagy a szüleink kedvence. Hozzám hasonlóan gazdag család sarja vagy, de magad is szép kis vagyont halmoztál már fel, révén elismert színésznő vagy. Elvégezted a jogi egyetemet is, csak hogy a szüleink kedvére tegyél, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel. Szinte mindenki kedvel, hiszen szép vagy, okos, intelligens és megnyerő. Kívánni sem lehetne tökéletesebb embert. Legalábbis látszólag. Én azonban nagyon jól tudom, hogy a felszín alatt te is legalább olyan számító és haszonleső vagy, mint én, ráadásul mindemellett még mesteri manipulátor is, aki az orránál fogva vezeti az embereket, hogy elérje, amit akar. Azt hiszed, engem is dróton rángathatsz és megvezethetsz, mint a többieket, eljátszva a szerető nővérkét, de ebben nagyon tévedsz! Kiszagolom én a piszkos kis titkaidat neked is, mert biztos vagyok benne, hogy nem egy van! Leszek én még olyan ünnepelt és elismert, mint te, letaszítalak a trónodról! Mi több, a vőlegényedre is pályázom, aki csak nemrégen jegyzett el téged. Vajon mit szólsz majd, ha rájössz minderre? Persze akkor már neked késő lesz, hacsak nem trükközöl jobban, mint én, amihez viszont igencsak fel kell kötnöd a nadrágodat!

/A pb csak ajánlás, ha mást szeretnél, abszolút alkuképes, a keresztnevet pedig teljesen a megalkotóra bízom./
avatar
✻ tartózkodási hely :
Central és Starling City
✻ foglalkozás, hobbi :
lesifotós
✻ karakter arca :
Troian Bellisario
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

My "beloved" sister

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Washington Man and His sister

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-