Psychotic stepbrother
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

Psychotic stepbrotherElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Psychotic stepbrother •• Hétf. Aug. 15, 2016 4:45 pm ••

Becses Neved
Drew Van Acker ✻ Criminal / Metahuman / Anti-hero / Villain ✻ 26 ✻ szabadon választható képesség ✻ féltestvérre
Te, kedves bátyám, nem vagy egészen normális, az biztos. Hogy születésedtől kezdve ilyen voltál, vagy az élet tett ilyenné, azt nem tudom. De hogy valami nagyon nincs veled rendben, az tuti. Egész pontosan mentálisan vannak problémáid. Ó, nem, nem az intelligenciáddal, nem vagy te fogyatékos távolról sem, sőt, igencsak fifikás, ebben talán hasonlítunk is. Még ha csak az apánk közös is, aki legszívesebben még a létezésedet is letagadná, balkézről fogant gyerek vagy ugyanis. Fogantatásod körülményeiről nem sokat tudni, apám egy ballépése lehetett a dolog. Fizetett ő gyerektartást mindig is, hogy befogja anyád száját, de rád sosem volt kíváncsi.
Találkoztunk már, de nem tudod, hogy féltestvérek vagyunk, nekem pedig nem állt érdekemben felfedni. Csak annak érdekében próbálok többet megtudni rólad, hogy értékes információkra tehessek szert, amiket felhasználhatok apánkkal szemben, ha szükséges. Téged is felhasznállak, ha kell.
Bár arra már rájöttem, hogy jobb óvatosnak lenni veled, mert valami nincs rendben körülötted, bár nem tudom, pontosan mi. Valami rejtélyes okból nem nagyon merészkedsz emberek közé, ha nem muszáj, időd nagy részét a lesötétített szobádban töltöd otthon, ahová senki, még az anyád, a mostohaapád vagy a húgod sem léphet be. Isten tudja, miket művelhetsz te ott. Az viszont biztos, hogy nemrégen felfedeztél magadnak egy már-már szenvedélybe, mániába hajló hobbit, amit úgy hívnak: Hanna Lynch.
Fogalmam sincs, hol, milyen módon akadt meg a szemed ezen a tehetős, elkényeztetett fruskán, talán véletlenül összefutottál vele valahol, esetleg pár szót váltottatok is, de az bizonyos, hogy te igencsak rákattantál. Még a szobádból is kimerészkedsz, követed, hotelszobát bérelsz, amiből ráláthatsz a villájuk ablakára, hogy figyelhesd. Valami nagyon fölkelthette az érdeklődésed abban a lányban, de elég érdekesen fejezed ki ezt a beteges vonzalmad, az tuti. Vagy másról lenne itt szó?

/A pb alkuképes, a nevet is a megalkotóra bízom, a háttértörténet és a jellem többi elemével együtt. A Hannához való kapcsolatban sincs több megkötés, de ha érdekel a karakter, keress meg engem vagy Hannát pm-ben az elképzelések egyeztetése végett./  
✻ hozzászólások :
41
✻ tartózkodási hely :
Central és Starling City
✻ foglalkozás, hobbi :
lesifotós
✻ karakter arca :
Troian Bellisario
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Psychotic stepbrother

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-