villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Psychotic stepbrother
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
❖ Media ❖
dc universe
tartózkodási hely :
Central és Starling City
foglalkozás, hobbi :
lesifotós
karakter arca :
Troian Bellisario
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Becses Neved
Drew Van Acker ✻ Criminal / Metahuman / Anti-hero / Villain ✻ 26 ✻ szabadon választható képesség ✻ féltestvérre
Te, kedves bátyám, nem vagy egészen normális, az biztos. Hogy születésedtől kezdve ilyen voltál, vagy az élet tett ilyenné, azt nem tudom. De hogy valami nagyon nincs veled rendben, az tuti. Egész pontosan mentálisan vannak problémáid. Ó, nem, nem az intelligenciáddal, nem vagy te fogyatékos távolról sem, sőt, igencsak fifikás, ebben talán hasonlítunk is. Még ha csak az apánk közös is, aki legszívesebben még a létezésedet is letagadná, balkézről fogant gyerek vagy ugyanis. Fogantatásod körülményeiről nem sokat tudni, apám egy ballépése lehetett a dolog. Fizetett ő gyerektartást mindig is, hogy befogja anyád száját, de rád sosem volt kíváncsi.
Találkoztunk már, de nem tudod, hogy féltestvérek vagyunk, nekem pedig nem állt érdekemben felfedni. Csak annak érdekében próbálok többet megtudni rólad, hogy értékes információkra tehessek szert, amiket felhasználhatok apánkkal szemben, ha szükséges. Téged is felhasznállak, ha kell.
Bár arra már rájöttem, hogy jobb óvatosnak lenni veled, mert valami nincs rendben körülötted, bár nem tudom, pontosan mi. Valami rejtélyes okból nem nagyon merészkedsz emberek közé, ha nem muszáj, időd nagy részét a lesötétített szobádban töltöd otthon, ahová senki, még az anyád, a mostohaapád vagy a húgod sem léphet be. Isten tudja, miket művelhetsz te ott. Az viszont biztos, hogy nemrégen felfedeztél magadnak egy már-már szenvedélybe, mániába hajló hobbit, amit úgy hívnak: Hanna Lynch.
Fogalmam sincs, hol, milyen módon akadt meg a szemed ezen a tehetős, elkényeztetett fruskán, talán véletlenül összefutottál vele valahol, esetleg pár szót váltottatok is, de az bizonyos, hogy te igencsak rákattantál. Még a szobádból is kimerészkedsz, követed, hotelszobát bérelsz, amiből ráláthatsz a villájuk ablakára, hogy figyelhesd. Valami nagyon fölkelthette az érdeklődésed abban a lányban, de elég érdekesen fejezed ki ezt a beteges vonzalmad, az tuti. Vagy másról lenne itt szó?

/A pb alkuképes, a nevet is a megalkotóra bízom, a háttértörténet és a jellem többi elemével együtt. A Hannához való kapcsolatban sincs több megkötés, de ha érdekel a karakter, keress meg engem vagy Hannát pm-ben az elképzelések egyeztetése végett./  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-
Ugrás: