Szexi tanárbácsi
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

Szexi tanárbácsiElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Szexi tanárbácsi •• Hétf. Aug. 15, 2016 4:54 pm ••

Farkas Thaler
Ian Harding ✻ Citizen ✻ 28 ✻ szabadon választható képesség ✻ szeretőre (?)
Egy másik városban, az egyetemen ismerkedtünk meg és nem sokáig tudtunk parancsolni a vágyainknak. Már az első pillanattól kezdve forrt közöttünk a levegő. Épp itt volt a baj. Nem mintha halálosan szerelmes lettem volna belé, voltak mellette más pasik is az életemben, amiről ő vagy tudott, vagy nem, fogalmam sincs, mindenesetre úgy tűnt, nem érdekli a dolog. Rendszeresen összejártunk, mondhatni szeretők lettünk. Még randiztunk is párszor, szóval már afféle nyitott kapcsolat is volt a miénk. Nincs családja, barátnője, mióta egy régi menyasszonya kidobta őt.
Ami viszont a gondot okozta, hogy lényegében a tanárom volt. Tanársegédként dolgozott az egyetemen, ahol tanultam. Közkedvelt, népszerű tanerő volt. Humoros, karizmatikus és persze jóképű. Mind a tantestületben, mind a diákok körében elég nagy népszerűségnek örvendett. Nagy jövőt jósoltak neki szakmai téren is. Könyveket is ír, tudományos cikkeket és ilyesmit, hiszen kommunikáció szakon oktat, szóval tud bánni a szavakkal, írásban is. Aztán kitudódott a viszonyunk és minden rosszra fordult.
Engem is és őt is kirúgtak lényegében. Ezért kellett visszajönnöm a szülővárosomba, Central City-be és most itt folytatom ugyanazt a szakot. Sose gondoltam volna, hogy találkozunk még. Viszont már rögtön az első tanítási napon az ő óráján találtam magam. Nem kicsit döbbentem le. Fogalmam sincs, miért ide jött, hogy került ide. Vajon engem követett? Vagy csak puszta véletlen? A Sors iróniája? Akárhogy is, ahogy a tekintetét elkaptam órán, kétséges, meddig tudjuk megtartani a puszta tanár-diák kapcsolatot. Vajon megismétlődik minden ugyanúgy, mint a másik egyetemen? Vagy inkább próbál majd kerülni, nehogy karrierje végleg derékba törjön? De meddig mehet ez majd? Tudunk majd óvatosabbak lenni ezúttal? Megannyi kérdés, egyelőre válasz nélkül, akárhogy törjem is a fejem. Persze sok függ attól, ő vajon mit akarhat…
Amiről én egyelőre nem tudok, hogy belőle kettő flangál Central City utcáin, az ikertestvére ugyanis éppen az én Aurora húgom munkatársa. Hogy ez mennyiben bonyolítja tovább a helyzetet, ha kiderül? Majd elválik.
✻ hozzászólások :
63
✻ kereslek :
Szexi tanárbácsi
✻ tartózkodási hely :
Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
Egyetemista
✻ karakter arca :
Lucy Hale
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Szexi tanárbácsi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mester új tanítványa? Hikuro vs Akira
» Aramo villa //Kalandmester: Uzumaki Kushina//
» A nosztalgia kifizetődő? (11|11)
» Lóherés Lakosztály
» Szépségverseny [Event]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-