villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
cromwell brothers
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
◆ los angeles is my home ◇
foglalkozás, hobbi :
◆ unknown ◇
karakter arca :
◆ katherine mcnamara ◇
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


warrick cromwell

Play by: Ryan Gosling
SZABAD
Kora: 28
Csoport: Doctor
Képesség: -
Milyen kapcsolatban állsz vele? A testvéred vagyok ♥
Város: Central City
Foglalkozás: Szabadon választható orvosi terület
Szexualitás: Hetero
Képesség kifejtése röviden Ha szeretnél természetesen lehet, de előtte egyeztess velem.


Pontosan tudod, hogy mi történt, hiszen könnyáztatta arccal kopogtam be az ajtódon. Fogalmad sem volt arról, hogy mi zajlik Zane életében, hogy mi történik körülötte, hogy én is ott voltam vele a nap minden egyes percében, de dühös vagy rám, hogy elvettem tőled a testvéredet. Pedig a húgod vagyok.. Lettem volna, ha nem győzedelmeskedtek felettem, még az anyaméhben. Most pedig itt vagyok és megvetsz. Az sem segít a helyzeten, hogy az újságok úgy hoznak le engem, mint a gyászoló barátnőt, hiszen megemlékezést szerveztem a bátyám tiszteletére és a temetését is én intéztem. Egyesek persze nem tartanak többre egy megszállott rajongónál, mert a bátyánk halála után nem sokkal később a kedves barátnője is felvállalta a kapcsolatukat. Nem látta többé értelmét a hazugságoknak. De az igazság az, hogy most már teljesen mindegy volt. Mert ő már nincs többé.
Képes leszel valaha úgy tekinteni rám, mint a húgodra, vagy mindig olyan keserű maradsz, mint most vagy. Elvesztetted a barátnődet, majd pedig a bátyádat és ez annyira megviselt téged, hogy alkoholba és drogokba temetkeztél, amiből talán egyedül soha nem leszel képes kilábalni. A legrosszabb talán az, hogy megvonták az engedélyedet, hiszen ilyen állapotban nem praktizálhatsz.

// a karakter életét nem kötném meg teljesen, de ha esetleg elakadnál és szeretnéd kiszínezni valamivel, akkor nyitott vagyok rá. pb ebben az esetben sem szeretném, ha változna, a név úgyszintén maradjon, ha kérhetem. ♥ persze az utolsó kívánságom már csak az lenne, hogy érkezz hamar és ne tűnj el!  

it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
◆ los angeles is my home ◇
foglalkozás, hobbi :
◆ unknown ◇
karakter arca :
◆ katherine mcnamara ◇
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


zane cromwell

Play by: Luke Mitchell
szabad
Kora: 28
Csoport: metahuman
Képesség: alakváltás
Milyen kapcsolatban állsz vele? I'm your little pain in the ass, sis. ♥️
Város: Central City
Foglalkozás: Színész
Szexualitás: Hetero
Képesség kifejtése röviden Képes vagy felvenni mások alakját, de csak személyes kontaktus után.


Te vagy a testvérem, akivel egy testen osztoztunk közel két évig. Gyűlöltem, hogy állandóan óvtál engem, hogy nekem sosem volt igazán szabadidőm tőled, most mégis hiányollak, hogy már nem vagy. Egyszer meg akartál menteni, mikor a sztriptízbárban, ahol dolgoztam rajta ütöttek a rendőrök. Úgy akartál tettetni, mintha vendég lennél még akkor is, ha ez bemocskolta volna a hírnevedet. Én nem engedtem és ezzel teljes mértékben kizártalak. Azt hittem, hogy meghaltál, hiszen azóta sem láttalak. De az igazság az, hogy ez közelében sincs a valóságnak. Kizártalak ez igaz. De inkább úgy kellene fogalmaznom, hogy kitaszítottalak. Mert most már nem egy testben vagyunk, viszont neked semmi emléked nincs arról, ami veled történt. Se rólam, sem a családodról. Vagy arról, hogy egyáltalán híres vagy. Hogy az életedben ott van egy gyönyörű nő, aki mindennél fontosabb a számodra. Az egész mindössze egy hatalmas, fekete lyuk.  
De hogy, hogy most mi van veled? Svetlana Hellfire volt, aki megtalált téged egy sötét sikátorban, eszméletlenül. Először fogalma nem volt róla, hogy ki vagy. Nem rajongója a filmjeidnek, amelyeket magad mögött tudhatsz, meg nem is igazán foglalkozik az ilyesmivel, de most már tisztában van vele, hogy ki is vagy. De a helyzettel mégsem tud így mit kezdeni. Elmondja neked, vagy ne? Készen állsz arra, hogy ki is vagy, vagy nem? Megannyi kérdés, amelyet nem neki kellene eldöntenie, de fél attól, ha elmondja egyszerűen kisétálsz az ajtaján. Pedig melletted, mintha már sokkal egyszerűbb lenne számára megtalálni egyfajta egyensúlyt a képességben. Retteg, hogy amint kiderül a valóság te fejvesztve rohansz vissza oda, ahová tartozol még akkor is, ha nem emlékszel semmire. Ha az életed nem lesz több, mint egy elmesélt történet. Mert reménykedsz abban, hogy talán ott visszatérnek az emlékképeid, de a hálád irányába nem fog megszűnni egyszerűen csak a kettőtök kapcsolata fog megváltozni, amikor kiderül, hogy jegyben jársz Katherine Hastings-nel, akivel a közös filmsorozaton dolgoztál.


// a play by örülnék, ha megmaradna, de természetesen alkuképes vagyok. A név azonban egyáltalán nem alkuképes, hiszen többször emlegettem már őt. nagyon várlak! p.s: Katherine Hastings jelenleg Isabelle Aurora Lynch néven található meg, hiszen ő ragadt a partnered testébe, akinek több sötét titkot rejt az ártatlan mosolya, mint azt bárki gondolná.  Twisted Evil.

1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Jason Cromwell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-
Ugrás: