cromwell brothers
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:10 pm
Yesterday at 8:30 pm
Yesterday at 7:52 pm
Yesterday at 12:09 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 4:06 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:54 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:44 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oldal statisztika
ennyien vagyunk

CSOPORT FÉRFI
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 1
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 5 4
DOCTOR 2 0
ELIT 1 1
GOVERNMENT 0 0
HERO 3 3
METAHUMAN 5 1
POLICE 2 2
VIGILANTE 0 3
VILLAIN 3 8
Összesen 28 25
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
pandora morrigan
the culebra

• A tél férfi saját karaktere •
cesar clifron
the writer

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karaktere •
richard gecko
the losculebra

• A tél párja •
barry allen
zara tepes


Share| .

cromwell brothersElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: cromwell brothers •• Kedd. Aug. 23, 2016 8:06 pm ••

warrick cromwell

Play by: Ryan Gosling
SZABAD
Kora: 28
Csoport: Doctor
Képesség: -
Milyen kapcsolatban állsz vele? A testvéred vagyok ♥
Város: Central City
Foglalkozás: Szabadon választható orvosi terület
Szexualitás: Hetero
Képesség kifejtése röviden Ha szeretnél természetesen lehet, de előtte egyeztess velem.


Pontosan tudod, hogy mi történt, hiszen könnyáztatta arccal kopogtam be az ajtódon. Fogalmad sem volt arról, hogy mi zajlik Zane életében, hogy mi történik körülötte, hogy én is ott voltam vele a nap minden egyes percében, de dühös vagy rám, hogy elvettem tőled a testvéredet. Pedig a húgod vagyok.. Lettem volna, ha nem győzedelmeskedtek felettem, még az anyaméhben. Most pedig itt vagyok és megvetsz. Az sem segít a helyzeten, hogy az újságok úgy hoznak le engem, mint a gyászoló barátnőt, hiszen megemlékezést szerveztem a bátyám tiszteletére és a temetését is én intéztem. Egyesek persze nem tartanak többre egy megszállott rajongónál, mert a bátyánk halála után nem sokkal később a kedves barátnője is felvállalta a kapcsolatukat. Nem látta többé értelmét a hazugságoknak. De az igazság az, hogy most már teljesen mindegy volt. Mert ő már nincs többé.
Képes leszel valaha úgy tekinteni rám, mint a húgodra, vagy mindig olyan keserű maradsz, mint most vagy. Elvesztetted a barátnődet, majd pedig a bátyádat és ez annyira megviselt téged, hogy alkoholba és drogokba temetkeztél, amiből talán egyedül soha nem leszel képes kilábalni. A legrosszabb talán az, hogy megvonták az engedélyedet, hiszen ilyen állapotban nem praktizálhatsz.

// a karakter életét nem kötném meg teljesen, de ha esetleg elakadnál és szeretnéd kiszínezni valamivel, akkor nyitott vagyok rá. pb ebben az esetben sem szeretném, ha változna, a név úgyszintén maradjon, ha kérhetem. ♥ persze az utolsó kívánságom már csak az lenne, hogy érkezz hamar és ne tűnj el!  

avatar
✻ tartózkodási hely :
❖ central city ❖
✻ foglalkozás, hobbi :
❖ trauma surgeon ❖
✻ karakter arca :
❖ madelaine petsch ❖
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: cromwell brothers •• Kedd. Aug. 23, 2016 8:03 pm ••

zane cromwell

Play by: Luke Mitchell
szabad
Kora: 28
Csoport: metahuman
Képesség: alakváltás
Milyen kapcsolatban állsz vele? I'm your little pain in the ass, sis. ♥
Város: Central City
Foglalkozás: Színész
Szexualitás: Hetero
Képesség kifejtése röviden Képes vagy felvenni mások alakját, de csak személyes kontaktus után.


Te vagy a testvérem, akivel egy testen osztoztunk közel két évig. Gyűlöltem, hogy állandóan óvtál engem, hogy nekem sosem volt igazán szabadidőm tőled, most mégis hiányollak, hogy már nem vagy. Egyszer meg akartál menteni, mikor a sztriptízbárban, ahol dolgoztam rajta ütöttek a rendőrök. Úgy akartál tettetni, mintha vendég lennél még akkor is, ha ez bemocskolta volna a hírnevedet. Én nem engedtem és ezzel teljes mértékben kizártalak. Azt hittem, hogy meghaltál, hiszen azóta sem láttalak. De az igazság az, hogy ez közelében sincs a valóságnak. Kizártalak ez igaz. De inkább úgy kellene fogalmaznom, hogy kitaszítottalak. Mert most már nem egy testben vagyunk, viszont neked semmi emléked nincs arról, ami veled történt. Se rólam, sem a családodról. Vagy arról, hogy egyáltalán híres vagy. Hogy az életedben ott van egy gyönyörű nő, aki mindennél fontosabb a számodra. Az egész mindössze egy hatalmas, fekete lyuk.  
De hogy, hogy most mi van veled? Svetlana Hellfire volt, aki megtalált téged egy sötét sikátorban, eszméletlenül. Először fogalma nem volt róla, hogy ki vagy. Nem rajongója a filmjeidnek, amelyeket magad mögött tudhatsz, meg nem is igazán foglalkozik az ilyesmivel, de most már tisztában van vele, hogy ki is vagy. De a helyzettel mégsem tud így mit kezdeni. Elmondja neked, vagy ne? Készen állsz arra, hogy ki is vagy, vagy nem? Megannyi kérdés, amelyet nem neki kellene eldöntenie, de fél attól, ha elmondja egyszerűen kisétálsz az ajtaján. Pedig melletted, mintha már sokkal egyszerűbb lenne számára megtalálni egyfajta egyensúlyt a képességben. Retteg, hogy amint kiderül a valóság te fejvesztve rohansz vissza oda, ahová tartozol még akkor is, ha nem emlékszel semmire. Ha az életed nem lesz több, mint egy elmesélt történet. Mert reménykedsz abban, hogy talán ott visszatérnek az emlékképeid, de a hálád irányába nem fog megszűnni egyszerűen csak a kettőtök kapcsolata fog megváltozni, amikor kiderül, hogy jegyben jársz Katherine Hastings-nel, akivel a közös filmsorozaton dolgoztál.


// a play by örülnék, ha megmaradna, de természetesen alkuképes vagyok. A név azonban egyáltalán nem alkuképes, hiszen többször emlegettem már őt. nagyon várlak! p.s: Katherine Hastings jelenleg Isabelle Aurora Lynch néven található meg, hiszen ő ragadt a partnered testébe, akinek több sötét titkot rejt az ártatlan mosolya, mint azt bárki gondolná.  Twisted Evil.

avatar
✻ tartózkodási hely :
❖ central city ❖
✻ foglalkozás, hobbi :
❖ trauma surgeon ❖
✻ karakter arca :
❖ madelaine petsch ❖
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

cromwell brothers

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jason Cromwell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-