Zara "Redness" Tepes
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:10 pm
Yesterday at 8:30 pm
Yesterday at 7:52 pm
Yesterday at 12:09 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 4:06 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:54 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:44 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oldal statisztika
ennyien vagyunk

CSOPORT FÉRFI
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 1
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 5 4
DOCTOR 2 0
ELIT 1 1
GOVERNMENT 0 0
HERO 3 3
METAHUMAN 5 1
POLICE 2 2
VIGILANTE 0 3
VILLAIN 3 8
Összesen 28 25
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
pandora morrigan
the culebra

• A tél férfi saját karaktere •
cesar clifron
the writer

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karaktere •
richard gecko
the losculebra

• A tél párja •
barry allen
zara tepes


Share| .

Zara "Redness" TepesElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: Zara "Redness" Tepes •• Szer. Aug. 24, 2016 5:55 pm ••


gratulálunk, elfogadva!

✻dc universe ✻  


Zara!

Először is szeretnék elnézést kérni, amiért csak most értem ide, de ez a nap valahogy nem az én napom volt, na de elég is a kifogásokból.
Rettenetesen kíváncsivá tettél tegnap a karaktereddel és az igazság az, hogy szerintem egy igazi különlegességgel gazdagítod a fórumunkat és, ahogyan fogalmazol az egyszerűen lenyűgöző, legalábbis engem teljes mértékben megnyertél magadnak. Nem is tudom igazán kiemelni, hogy melyik rész tetszett a legjobban, hiszen talán azt mondhatnám, hogy az egész, ahogyan megalkottad a képet a karakterről, ahogy minden egyes sorral, egyre több információval gazdagodhatunk!
Még sokáig tudnálak dicsérni, de szerintem te már nagyon vágysz a játéktérre, ahol biztos vagyok, hogy megannyi dicséretet fogsz kapni az írásaidnak köszönhetően!  

Nincs más hátra, mint megejteni a foglalókat utána pedig már csak annyi a teendőd, hogy keress magadnak egy, esetleg több partnert a játék(ai)odhoz!

Jó szórakozást kívánok.    
avatar
✻ tartózkodási hely :
⊂ star city ⊃
✻ foglalkozás, hobbi :
⊂ confectioner ⊃
✻ karakter arca :
⊂ lily mywife collins ⊃
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Zara "Redness" Tepes •• Szer. Aug. 24, 2016 3:54 am ••

Zara „Redness” Tepes

Wanna play with me?

Megan Fox
meta/criminal
104
mindenhol


The devil is in the details

Becenév: Zee, Redness
Születési hely, idő: Unknown City, 1913. január 5.
Családdal való kapcsolat család? hol?
Családi állapot: hajadon
Nemi beállítottság: hetero
Három dolog, amit szeretsz: vér, vörös, macska
Három dolog, amit utálsz: ezüst, nap, emberek
Foglalkozás: majd énekes/táncos lesz
Képesség: vampirism ✻emberfeletti erő és kitartás, kiélesedett érzékek, gyors regenerálódás (öregedés megállása), részleges metamorfózis(fogak, karmok) kezdetleges telepátia – véletlenszerűen hallja meg mások gondolatait, egyáltalán nem tud vele mit kezdeni vagy kezelni, így inkább teherként éli meg!)Azt kérdezed, hogy ki vagyok? Nem méltatlak válaszra. Kérdezd, hogy _mi_ vagyok… és én készségesen megmutatom. Röpke pillanat alatt surran el szemeid előtt az élet illékony képe s a szabadság, mely igazán sosem volt a tiéd. Igen, az, amit úgy imádsz. Mondjak újat? Szemfényvesztés. A szabadság, mint olyan, _nem létezik_. Nevetsz, fennhéjázva s legbelül tudod, hogy áthallom a kínt belőle. Érzem a feszengésed, azt, ahogyan a saját gondolataiddal vívsz harcot. Csüngsz a szavaimon, átrágod nem egyszer, nem kétszer. Miközben észre sem veszed, hogy haldokolsz. Haldoklik a tested, a lelked, az egész lényed enyészik el minden egyes eltelt másodperccel. Fordítottan arányosan azzal, hogy én viszont kezdek jóllakni. Óh, nem vetted észre? Kis butus… hiszen végig csak magadra figyeltél… míg én szemrebbenés nélkül céloztam meg az artériádat s csapoltalak le a halál küszöbéig. Kérlelőn nézel rám. De miért? Az ember mindig is csak az marad, ami. Étel. Komolyan azt hitted, hogy te majd más leszel a szememben? Nézz… nézz bele mélyen ezekbe a rubin tükrökbe. Mondd csak, mit látsz? Nem? Nem beszélsz? Elmondjam én mit látok benned? Kaját….

Elvitte a cica a nyelved? Nem csodálom. Untatsz.

Föléd tornyosulva méregetem összecsuklott tested. Fájt? Még szép. Azt akartam, hogy fájjon. Ordíts és szenvedj, mert ezt érdemled. Kíváncsi vagyok… Egy kicsit érdekel, hogy te mit látsz. Egy meglehetősen erős, ám törékenynek látszó nőt. Hullámos fekete haj, vérvörös ajkak és szemek. És még? Formás idomok, vékony és izmos alkat. Hosszú karmok vörös és fekete színben. Meg persze a saját véred a szám mellett elkenődve. Csak ennyi? Mondd, mit látsz még a 170 centin kívül? Térdig érő fekete csizmát, fűzővel, magas sarokkal. Feszes fekete nadrágot vérvörös fűzővel, rövid ujjú, fekete csipkés brokát kiskabáttal. Kezded érteni… igaz? Kapizsgálod már, ugye? Azt, hogy én leszek az utolsó dolog az elcseszett életedben, amit látsz… Nem sajnállak.EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Bárki is kérdezné tőlem, hogy milyen nap van… képen röhögném, bokán rúgnám és elásnám. Ja, mégsem. Felkelni sem tudok jelenleg. Az, hogy hol vagyok, ki vagyok és mi a pokol van, már nem is érdekel. Úgyse mondja meg senki, én meg már nem tudom. Egy dolog biztos, sejtszinten fáj minden egyes porcikám. Lázasan igyekszem előkaparni az emlékeimet, de furcsamód, mintha nem is az enyémek lennének. Bambán meredek a plafon…. nincs is plafon. Az eget látom, néhány kóbor bárányfelhővel, meg egy rakás csillaggal. Legalább már tudok egy napszakot! Micsoda megkönnyebbülés. Kár, hogy ez édeskevés a helyzet megértéséhez. Valahol távol… sustorgást hallok. Igen, határozottan hallom. Testvériség… avatás… új csatlós… bomba nő. Hát igen, ez akár lehetnék én is… már ami az utolsó szót illeti. Kezd elmúlni a homály a szemem elől, szóval a hangok felé fordítom a fejem. Párszáz méterre tábortüzet látok, körülötte sok piros csuhás pojácát. Várjunk csak…. Eltátom a szám és halkan nyekkenek egyet, ahogy a felismerés végigkacsázott a gerincemen. Már emlékszem! Mindenre… Hideg a kő, amin fekszem… Maszkos arcok állnak körém… egybeömlő kántálás hallatszik.  Értetlenül nézek körbe, olyan érzés, mintha elevenen égetnének egy máglyán… de itt.. nincs is tűz. Egy mélyebb hang… egy közelebbi. Az a karcos hang még mindig a fülemben cseng, az a fájó élvezet, miközben az éltető nedv fénysebesen távozott a testemből… Azt hittem, meg fog ölni. Ez mondjuk félig meddig igaz is. Éppen csak annyi vért hagyott bennem, hogy kótyagosan bár, de észnél maradjak. Aztán… Egy csukló képe, melyről patakzik a vér. Mmmhhh… Kicsit kesernyés, kicsit fémes, de egyre jobban… ízlik. Annyit szívok el tőle, amennyit csak tudok. Ameddig látok… Aztán már csak az érzés maradt… a perzselő fájdalom, a saját sikolyom visszhangja, meg egy eszelős röhögés akkordja a háttérben. Még most is megrázkódom, ahogy erre gondolok. Értem már… minden egyes részecském meghalt, majd megújulva visszatért…

Kipattannak a szemeim s immáron egy plafon néz vissza rám. Jószagú szalamandra… mikor álmodtam én utoljára? Dünnyögve-morogva néztem fel az órára… már szürkében úszik a táj… mindjárt jön az én időm. Alighogy álltam talpra, azonmód rogytam térdre is. Kigúvadt szemekkel tartottam vissza a gyomrom tartalmát, a fapadlót kikarmolva próbáltam fékezni a fájdalom megnyilvánulását. Ez… nem nekem fáj… akkor kinek? Pár pillanatig tartott az egész, mire enyhült a görcs a testemben. Végre megértettem… Mad Monk, a teremtőm, gyámom, életem és halálom ura, nincs többé. Üres szemekkel ülök a földön, bámulom az életet, ami szembeköpött. És most mi lesz?
heroes-vs-villains


A hozzászólást Zara Tepes összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 05, 2017 1:00 pm-kor.
avatar
✻ tartózkodási hely :
mögötted...
✻ foglalkozás, hobbi :
népirtás
✻ karakter arca :
Megan Fox
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Zara "Redness" Tepes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: metahuman-