Gotham City Sirens
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:10 pm
Yesterday at 8:30 pm
Yesterday at 7:52 pm
Yesterday at 12:09 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 4:06 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:54 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:44 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oldal statisztika
ennyien vagyunk

CSOPORT FÉRFI
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 1
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 5 4
DOCTOR 2 0
ELIT 1 1
GOVERNMENT 0 0
HERO 3 3
METAHUMAN 5 1
POLICE 2 2
VIGILANTE 0 3
VILLAIN 3 8
Összesen 28 25
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
pandora morrigan
the culebra

• A tél férfi saját karaktere •
cesar clifron
the writer

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karaktere •
richard gecko
the losculebra

• A tél párja •
barry allen
zara tepes


Share| .

Gotham City SirensElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Gotham City Sirens •• Vas. Aug. 28, 2016 9:28 pm ••


I can hear the Sirens, SirensWe got guns, got drugs, got the sun and the moon.- SEGÍTSÉG! Valaki segítsen! – éles, női sikítás hasítja fel Gotham amúgy meglepően csendes és nyugodt éjszakájának sötét leplét. Igyekszem nem meghallani. Igyekszem tovább futni az egyik alacsonyabb, emeletes lakóház tetejének peremén. Megint szökésben vagy, of course. Gondolom, nem meglepő. Gyanítom, nem okozok csalódást – vagy de, haha! A mai célpontom egy kisebb fegyverbolt volt, mivel úgy vélem, egy hölgy soha nem lehet eléggé felkészült arra, ami a nagyvilágban vár rá. Ugye, ugye? Hogy én milyen rohadtul bölcs vagyok ma! Főleg, hogy más nők inkább a körömreszelőt, a parfümöt, a tampont, vagy a kézfertőtlenítőt tartják olyasminek, amik nélkül nem lehet élni, és, amire mindig számíthatnak, bármi történjék is. Nos, ez a macska egyedül jár-kel a világban, és nincs szüksége semmire, és senkire sem. Csak egy átlagos kaliberű fegyverre. És jól esne egy pohár, hideg tejecske is!
Már éppen el is rugaszkodom, hogy a következő épület egyik ablakpárkányában megkapaszkodjak, a zsarukat már pár sarokkal ezelőtt leráztam, de egészen addig nagyon jót fogócskáztunk. Azt leszámítva persze, hogy az egyik faszarcú belelőtt a bal vállamba. Aztán végül az időbe, és a mozdulatba fagyok a tető csücskén, még mielőtt minden izmom megfeszülhetne, az ugrást megelőzően. A nő sikítozik, segítségért kiáltozik, zokogva rivall, újra, és újra, és újra. Ilyenkor persze sehol sincsenek azok a szerencsétlen, nyamvadt, szájba tekert  fakabátok, ellenben akkor, amikor én éppenséggel önfeledten rámolok ki valamilyen boltot, vagy üzletet. (Hallatlan!) Mint, ahogyan azt ma is tettem, abban a szentségtelen pillanatban, amikor a Nap bronzos korongja lebukott a horizonton, hogy aztán a sötétségbe veszhessek, mely pár év leforgása alatt a világommá vált. Otthonomra leltem az éjszakában.
Azt persze még én sem tudom, hogy az utam hova vezet, mert az általam választott ösvényt is homály, és ónix köd fedi. Annyit tudok csupán, hogy előre, megállás nélkül, ösztönszerűen – hiszen az adott pillanatban úgy is tudni fogom, hogy mit kell tennem.
Vagy nem. Mert most sem azt teszem, ami nekem jó, e helyett önjelölt hős macát készülök eljátszani... hah! Milyen remek színésznő lehetne belőlem, nem igaz?
- Jegyezd meg a nevemet! BONEBLASTER! Gotham új GONOSZTEVŐJE! – hörög a nő képébe a nagydarab, kétajtós szekrény, miközben az idióta, vaskesztyűbe bujtatott jobbjával szorongatja a nő nyakát, ami alig-alig él már.
- Megjegyeztük, Newbie – dorombolom a férfi fülébe, miközben bájosan és barátian, a semmiből érkezve, a háta közepén landolok, a gerincébe vájva csizmám magas sarkait. Össze kell szorítanom a fogaimat, és megfeszítenem az állkapcsomat, mert a vállam ördögien sajog, a rohadt életbe! Talán nem ártott volna kiszednem belőle a golyót, vagy ilyesmi... de úgy érzem, ezzel ráérek a kis magán-mentőakcióm után is foglalkozni. Kihasználva azt a csekélyke kis időt, ami nekem és a szőkeségnek adatott, míg Dubble B magához tér, nagy meglepődöttségéből, magamhoz rántom az áldozat szerepében tetszelgő hölgyeményt.
- Köszö... – belé fojtom a szót, piszt sziszegek az arcába. És, bármilyen meglepő is, rámorgok. Ezüst, éles karmokban végződő ujjaim közé veszem arcát, állkapcsait szorítom, apró, gombostűfejnyi pontokban lyuggatva bőrét szerencsétlennek.
– Számodra olyan egyszerű az egész, ugye? Csak meg kell várnod, hogy egy éppen arra járó Bőregér megvédjen... takarodj innen, hátra se nézz, és ne várj a lovagra – lököm el a nőt magamtól, korántsem olyan durván, mint, ahogyan azt megérdemelné a magatehetetlensége miatt. Éppen csak, hogy nem esik el, de Dubble B legalább már velem foglalkozik.
- Imádom a nagy, és erős férfiakat, akik nem félnek kikezdeni a náluk gyengébbekkel, a náluk kisebbekkel. Szóval Új Fiú... – alaposan végigmérem, tetőtől-talpig, szemérmetlenül, és szemrebbenés nélkül, kriminális mosolyra görbítve ajkaimat.
- Nocsak, maga Catwoman! – torz vigyor kúszik nem kevésbé torz fejére.
- Személyesen – nagyon barátságosan biccentek felé, mire ő be akar húzni nekem. Elhajolok az ökle elől, és szétterpesztett lábai alatt átsiklok, hogy a háta mögé kerüljek, és úgy vágjam bordán könyökömmel. A lőtt sebbe élesen hasít bele a fájdalom. Felszisszenek, és a fájó végtagra tapasztom bal mancsomat, mire Dubble B most az én torkomra fonja fém ujjait – a vas kesztyű pedig csípős, elektromos kisüléseket bocsájt ki magából, amibe az egész testem beleborzong.
- Mit szólnál, ha itt hagynék valami ajándékot a Denevérnek, hm? Mondjuk a Kiscicája porrá zúzott csontjait? – nem válaszolok, dacosan összepréselem ajkaimat, és a mögötte lévő mozgásra leszek figyelmes...


Words: 675 ▲ Music: Mustang Kids ▲ Notes: The fact that we're alive is why I still believe in miracles.
avatar
✻ tartózkodási hely :
▲ Gotham City
✻ foglalkozás, hobbi :
▲ Feline Fatale - burglar, thief
✻ karakter arca :
▲ Mila Kunis
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Gotham City Sirens

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Primeval: New City
» Filmek
» The city that never sleeps
» Mashava City
» The city that never sleeps

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg-