villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Gotham City Sirens
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villainsI can hear the Sirens, SirensWe got guns, got drugs, got the sun and the moon.- SEGÍTSÉG! Valaki segítsen! – éles, női sikítás hasítja fel Gotham amúgy meglepően csendes és nyugodt éjszakájának sötét leplét. Igyekszem nem meghallani. Igyekszem tovább futni az egyik alacsonyabb, emeletes lakóház tetejének peremén. Megint szökésben vagy, of course. Gondolom, nem meglepő. Gyanítom, nem okozok csalódást – vagy de, haha! A mai célpontom egy kisebb fegyverbolt volt, mivel úgy vélem, egy hölgy soha nem lehet eléggé felkészült arra, ami a nagyvilágban vár rá. Ugye, ugye? Hogy én milyen rohadtul bölcs vagyok ma! Főleg, hogy más nők inkább a körömreszelőt, a parfümöt, a tampont, vagy a kézfertőtlenítőt tartják olyasminek, amik nélkül nem lehet élni, és, amire mindig számíthatnak, bármi történjék is. Nos, ez a macska egyedül jár-kel a világban, és nincs szüksége semmire, és senkire sem. Csak egy átlagos kaliberű fegyverre. És jól esne egy pohár, hideg tejecske is!
Már éppen el is rugaszkodom, hogy a következő épület egyik ablakpárkányában megkapaszkodjak, a zsarukat már pár sarokkal ezelőtt leráztam, de egészen addig nagyon jót fogócskáztunk. Azt leszámítva persze, hogy az egyik faszarcú belelőtt a bal vállamba. Aztán végül az időbe, és a mozdulatba fagyok a tető csücskén, még mielőtt minden izmom megfeszülhetne, az ugrást megelőzően. A nő sikítozik, segítségért kiáltozik, zokogva rivall, újra, és újra, és újra. Ilyenkor persze sehol sincsenek azok a szerencsétlen, nyamvadt, szájba tekert  fakabátok, ellenben akkor, amikor én éppenséggel önfeledten rámolok ki valamilyen boltot, vagy üzletet. (Hallatlan!) Mint, ahogyan azt ma is tettem, abban a szentségtelen pillanatban, amikor a Nap bronzos korongja lebukott a horizonton, hogy aztán a sötétségbe veszhessek, mely pár év leforgása alatt a világommá vált. Otthonomra leltem az éjszakában.
Azt persze még én sem tudom, hogy az utam hova vezet, mert az általam választott ösvényt is homály, és ónix köd fedi. Annyit tudok csupán, hogy előre, megállás nélkül, ösztönszerűen – hiszen az adott pillanatban úgy is tudni fogom, hogy mit kell tennem.
Vagy nem. Mert most sem azt teszem, ami nekem jó, e helyett önjelölt hős macát készülök eljátszani... hah! Milyen remek színésznő lehetne belőlem, nem igaz?
- Jegyezd meg a nevemet! BONEBLASTER! Gotham új GONOSZTEVŐJE! – hörög a nő képébe a nagydarab, kétajtós szekrény, miközben az idióta, vaskesztyűbe bujtatott jobbjával szorongatja a nő nyakát, ami alig-alig él már.
- Megjegyeztük, Newbie – dorombolom a férfi fülébe, miközben bájosan és barátian, a semmiből érkezve, a háta közepén landolok, a gerincébe vájva csizmám magas sarkait. Össze kell szorítanom a fogaimat, és megfeszítenem az állkapcsomat, mert a vállam ördögien sajog, a rohadt életbe! Talán nem ártott volna kiszednem belőle a golyót, vagy ilyesmi... de úgy érzem, ezzel ráérek a kis magán-mentőakcióm után is foglalkozni. Kihasználva azt a csekélyke kis időt, ami nekem és a szőkeségnek adatott, míg Dubble B magához tér, nagy meglepődöttségéből, magamhoz rántom az áldozat szerepében tetszelgő hölgyeményt.
- Köszö... – belé fojtom a szót, piszt sziszegek az arcába. És, bármilyen meglepő is, rámorgok. Ezüst, éles karmokban végződő ujjaim közé veszem arcát, állkapcsait szorítom, apró, gombostűfejnyi pontokban lyuggatva bőrét szerencsétlennek.
– Számodra olyan egyszerű az egész, ugye? Csak meg kell várnod, hogy egy éppen arra járó Bőregér megvédjen... takarodj innen, hátra se nézz, és ne várj a lovagra – lököm el a nőt magamtól, korántsem olyan durván, mint, ahogyan azt megérdemelné a magatehetetlensége miatt. Éppen csak, hogy nem esik el, de Dubble B legalább már velem foglalkozik.
- Imádom a nagy, és erős férfiakat, akik nem félnek kikezdeni a náluk gyengébbekkel, a náluk kisebbekkel. Szóval Új Fiú... – alaposan végigmérem, tetőtől-talpig, szemérmetlenül, és szemrebbenés nélkül, kriminális mosolyra görbítve ajkaimat.
- Nocsak, maga Catwoman! – torz vigyor kúszik nem kevésbé torz fejére.
- Személyesen – nagyon barátságosan biccentek felé, mire ő be akar húzni nekem. Elhajolok az ökle elől, és szétterpesztett lábai alatt átsiklok, hogy a háta mögé kerüljek, és úgy vágjam bordán könyökömmel. A lőtt sebbe élesen hasít bele a fájdalom. Felszisszenek, és a fájó végtagra tapasztom bal mancsomat, mire Dubble B most az én torkomra fonja fém ujjait – a vas kesztyű pedig csípős, elektromos kisüléseket bocsájt ki magából, amibe az egész testem beleborzong.
- Mit szólnál, ha itt hagynék valami ajándékot a Denevérnek, hm? Mondjuk a Kiscicája porrá zúzott csontjait? – nem válaszolok, dacosan összepréselem ajkaimat, és a mögötte lévő mozgásra leszek figyelmes...


Words: 675 ▲ Music: Mustang Kids ▲ Notes: The fact that we're alive is why I still believe in miracles.
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Primeval: New City
» Filmek
» The city that never sleeps
» Mashava City
» The city that never sleeps

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg :: lezárt játékok-
Ugrás: