Elowen Sardothien
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:16 pm
Yesterday at 6:23 pm
Yesterday at 11:33 am
Vas. Ápr. 23, 2017 9:54 pm
Vas. Ápr. 23, 2017 7:51 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

Elowen SardothienElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: Elowen Sardothien •• Vas. Szept. 11, 2016 12:58 am ••


gratulálok, elfogadva!
          Partner Kereső          
          avatarfoglaló          
          Képesség foglaló          
Winnie!  

Engem ért azon megtisztelő dolog, hogy üdvözölhetlek az oldalon és elbírálhatom a karaktered, ami szerintem egyáltalán nem kérdés, hogy az elfogadott lapok táborát erősíti vagy az elutasított lapok közé fog tartozni!   Minden egyes sorod, nem is, már szavad megnyert magának.. szeretem ahogy fogalmazol! Bár usert könnyen megnyerted magadnak, Dom-al nem lesz ilyen egyszerű a helyzet!  Rolling Eyes  De ezt szerintem te is pontosan tudod.  
Mint ahogy sokunkkal, látom veled is elbánt a sors.. de talán ez az, ennek köszönheted, hogy ilyen erős nővé cseperedtél! Hiszen a szüleid.. nos, mondjuk, hogy én örülök, hogy végül sikerült megszabadulni tőlük! A képességed pedig.. úristen, imádom, csak úgy, ahogy téged is!   Egy szó mi száz, nem húzom tovább az időt.. vártál már eleget azt hiszem. Foglalózz, aztán mehet a játék! Dom már vár rád!  Cool
Heroes Vs Villains STAFF
avatar
✻ tartózkodási hely :
♣ starling city
✻ foglalkozás, hobbi :
♣ lead
✻ karakter arca :
♣ Alycia Debnam-Carey
Reagpontok :
0
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Elowen Sardothien •• Szomb. Szept. 10, 2016 10:04 pm ••

elowen autumn sardothien

you feed on all the weak souls

kat mcnamara
meta
25
central


The devil is in the details

Becenév: Winnie, Ellie
Születési hely, idő: Párizs, Franciaország; 1991. szeptember 13.
Családi állapot: Egyedülálló
Nemi beállítottság: Biszexuális
Foglalkozás: Cukrász, escort kísérő
Képesség: succubus ✻ Életenergiából táplálkozik, amelynek segítségével képes egyfajta vonzalmat kialakítani közte és az általa megérintett személy között, ugyanezzel a módszerrel meg is tud nyugtatni másokat. Szexuális kapcsolat közben létrejött energiát képes felhasználni saját magának a gyógyítására. Ugyanakkor szüksége van rövid időközönként arra, hogy táplálkozzon, hiszen ha nem teszi, akkor meg is halhat. Még nincs teljesen tisztában a képességével ebből adódóan előfordulhat, hogy megöli az áldozatait, ugyanakkor a táplálkozási szokását kihasználhatják egyfajta gyengeségként is, hiszen ez az egyetlen módja annak, hogy igazán eljuthassanak hozzá. Emberfeletti erővel is rendelkezik, de ez is a táplálkozásának gyakoriságától függ.Kezdeném a lehető legszembetűnőbb jellemzőmmel, a vörös hajzuhatagommal, amiről könnyedén felismerhető vagyok bárki számára. De nem szabad elfelejteni a szemeimet sem, amelyek játékos árnyalatot vesznek fel a kék és a zöld között, azonban mikor táplálkozom kék gyémántként ragyognak. A bőröm bársonyos látszatot kelt, szinte már-már még megtévesztően hasonlít a  hófehér selyemhez. Nem vagyok apró termetű, de nem tartozom az égimeszelők csoportjába sem. Minden egyes porcikámmal megvagyok elégedve, sosem éreztem úgy, hogy elégedetlennek kellene lennem a külsőmmel kapcsolatban. Természetes adottság a szépségem, amelyért örökké hálával tartozom a felmenőimnek. Persze a részecskegyorsító robbanásának köszönhetően nem is kell a külsőm miatt aggódnom egyetlen pillanatra sem. Mindössze egy aprócska érintés és, ha akarom az illető könnyű szerrel a megszállottam lehet.
Eléggé kifinomult ízlésem van és mindig odafigyelek arra, hogy mit vegyek fel. De nem csak a divat határozza meg a ruhaszekrényeim darabjait, hanem az is, hogy miben is érzem magam igazán kényelmesen. Ami bárkit vonzóvá tehet az nem más, mint a magabiztosság. Ez pedig kéz a kézben jár a ruházattal. Ha jól érzed magad a bőrödben és úgy látod, hogy a ruha tényleg kiemeli, amit ki kell, amitől vonzónak érzed magad, akkor viseld büszkén. De sose hazudj magadnak és ne kívánd azt, hogy a tükörképed más legyen, mert elhomályosíthatja a valóságot. Ha már egy valami kilóg a tökéletességből, hagyd. Csak boldogtalansághoz vezethet. De persze mindenki a saját hibájából tanul igazán..

Hogy senki ne tudja mit is rejt az álarc, ami mögé elbújik az ember a külvilág számára mindig azt mutatja, ami elfogadhatónak tűnik, amit elvárnak tőle. A külsőm szinte azt sugározza mások felé, hogy egy fiatal lány vagyok, aki előtt még ott van az egész élet. Kiből szinte csak úgy árad a jóság, a kedvesség. Valakit, akit még nem érintett meg az életnek a sötét árnyai. Közelében sincs az igazságnak, de az emberek szeretik magukat álomvilágba ringatni. Vonzom őket, a puszta lényem csábítja őket a halálukba. Sokan azonban még akkor sem riadnak vissza, amikor megpillantják a szemeimben a démont, aki legbelül lakozik. Nem vagyok jó ember. Vagyis nem is így mondanám. Mert emberként talán a legrosszabb tulajdonságom a büszkeségem volt. Mostanra azonban már egy szörnyeteggé váltam, amivel a kezdetekben nehezen birkóztam meg. Nem kértem mégis rengeteg új ajtó nyílt ki előttem, azonban a régiek, ahová visszavágytam olyan erőteljesen bezárultak, hogy még a váratlanul érkezett erőfölény, amit minden emberrel szemben tanúsítottam sem volt képes újra kinyitni őket. A világ, amit annyira szerettem, soha többé nem lehetett az enyém.
Idővel megtanultam együtt élni a bennem lakozó szörnyeteggel. Még akkor is, ha néha egy-egy csatát elveszítek. A háborúból végül győztesként én magam jövök ki.
Emberi életek mit sem számítanak. Átgázoltam azon, aki az utamba állt. Hogy mégis miért? Mert megtehettem. Nem voltak az életemben olyan szabályok, amelyeket nekem kötelező lett volna követnem. Azt ettem, akkor és, amikor csak akartam. Ez pedig a mai napig nem változott. Francia vonásaimat az évek során sem tudtam levetkőzni. Beszédemben is még mindig érződik a francia él. Vannak dolgok, amelyeket soha nem hagyhatunk igazán magunk mögött és ez is egyike a meghatározó jellemzőimnek. Ahogyan az is, hogy mindent egyedül akarok csinálni, utálok mások segítségére szorulni. De talán pontosan ezért jutottam el odáig, ahol vagyok.
Mivel makacs módon nem kértem senkinek a segítségéből, mert önmagam akartam megbirkózni a történtekkel, aminek köszönhetően olyan dolgokat tettem, amire sem én, sem pedig más nem lenne büszke. Azonban én már megbékéltem azzal, hogy vér tapad a kezemhez. A lételememmé vált. Nem tagadhatom meg ezt sem, ahogyan azt sem, hogy valahol mélyen még mindig ott van az emberi, ártatlan mivoltom, akit aranykalitkában tartva őrzök és védem a külső befolyásoktól, hogy még véletlenül se érezhesse a fájdalmat, amit sokszor kegyetlenségemből fakadó magányom szül.
Félreértés ne essék, nem vagyok depressziós. Sőt, mi több. Tele vagyok energiával. Néha képes vagyok egy helyzetet túlpörgetni. A lelkesedésem amilyen gyorsan érkezik ugyanolyan könnyedén tud távozni, de az agyam néha olyan gyorsan jár különböző témakörök között, hogy azt lehetetlen követni.
Egyszerre vagyok keserű és életvidám. Olyan vagyok, mint az érem két oldala. Csak dobj fel egyet érmét. A többit pedig később meglátjuk..EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Egyszer volt, hol nem volt már olyan régen, hogy senki nem emlékszik rá, egy vörös hajú leányzó, aki a gyönyörű őszi, évszak szülöttje volt. Olyan gyorsan felcseperedett, hogy szinte észre sem vette senki, mikor kezdett el járni, de azt sem vették észre, hogy mikor jött el a pillanat, amikor már túl kínosnak érezte a pelenka viselését. Évekig lehetne elemezgetni minden egyes ember életét, de kérdem én, hogy van-e értelme? Mikor még általános iskolában és középiskolában is azt szajkózzák, hogy az életben nem azokra a pillanatokra fogsz emlékezni, hogy hányast kaptál egy dolgozatra, vagy tanultál-e rá egyáltalán, hanem azokra, amelyek igazán nyomot hagynak benned. Én pedig bármennyire is szeretnék már csak azért is szembe szállni ezzel a kijelentéssel, mert a természetemből is fakad az állandó kötözködés nem tehetem.
Emlékszem arra, amikor mindössze öt éves voltam és életemben először emelt kezet rám az édesanyám. Fizikailag nem hagyott bennem nyomot még az sem, hogy néha tényleges sebekkel gazdagodtam. A fizikai fájdalom számomra sosem jelentett semmit.. Idővel szinte már semlegessé vált. A lelkem az, amit meg kellett védenem nem hiába tartom a legártatlanabb verziómat aranykalitkába zárva, hogy senki ne érhesse el. Nem akarom, hogy bárkinek akkora hatalma lehessen, hogy fájdalmat tud nekem okozni. Ez a hatalom már egyedül csak az enyém lehet. Az első alkalom az, amire emlékszünk az utána következő alkalmak, már a feledés homályába merültek, de a fájdalom, amit okoztak megmaradt. Lehet, hogy nem emlékeztem, hogy pontosan mikor is történt, de a fájdalom, mint valami kegyetlen árnyék megállás nélkül követett kegyetlen módon.
Tizenkét éves voltam mindössze, amikor egy újabb keserű emlékkel gazdagodtam. A nagybátyám jött be karácsonykor a szobámba és inkább nem szeretném felidézni minden egyes pillanatát annak, amit tett velem. Hiszen a puszta gondolatra is kiráz a hideg. Hogy mégis mi történt akkor? Azt inkább a fantáziádra bíznám.
Tizenöt éves voltam, amikor meghalt az édesapám és rá pár hónapra az a kurva, aki volt olyan kedves, hogy megszült már pár héttel apám halála után más férfi mellett lelt a boldogságra. De az érzés koránt sem volt kölcsönös. Hiszen a férfi, mindössze anyám megörökölt pénzét akarta. Viszont neki is ugyanúgy voltak vágyai, mint minden férfinak. Csak jelen esetben nem az anyám irányába, hanem felém. Most pedig elmondhatom, hogy a nagybátyám nem mocskolt be teljesen. Megelégelte azzal, hogy taperolhatott miközben magához nyúlt. De ez is épp elég volt számomra ahhoz, hogy mindörökre megutáljam a karácsonyt. Soha többé nem voltam képes arra, hogy ünnepeljem. Minden egyes, díszlet vagy dal.. Csak fájó emlékeket idézett elő bennem. Azonban anyám szeretője kapcsán nem kellett semmilyen ünnephez kötnöm. Épp elég volt egy nap. Március 16.-a. Minden áldott évben újra meg újra ugyanazzal a rémálommal ébredek, ami valahogy mindig egyre valóságosabbá válik. Még akkor is, ha jól tudom, hogy mind a nagybátyám, mind az a féreg és a nő is, akinek a lábai közül pottyantam ki halott. Miután megkaptam a képességeimet mosollyal az arcomon végeztem velük. Hogy megbántam-e? Egyáltalán nem. Meg kellett tennem. Szükségem volt rá, hogy tovább léphessek mégis egy részem sosem lesz képes elengedni a történteket.
Mikor betöltöttem a tizennyolcat elhagytam a családi fészket és, mivel amióta csak lehetett feketén escort lányként kísérgettem az öregebbnél, öregebb férfiakat volt lehetőségem megszedni magam. Habár feketén dolgoztam a szabályok rám is érvényesek voltak. Megszabtam a határt és azt senki nem léphette át. Persze nem is akarták. A férfiak, akikkel együtt voltam mondhatni már abba is beleroskadtak volna, hogyha egyedül kell levetkőzniük. Szóval tökéletesek voltak a célom elérésére. Elég sok pénzt kerestem, hogy lehetőségem legyen arra, hogy beutazhassam a világot és pontosan ez hozott engem Central City-be a robbanás idejére. A képességemmel akkor találkoztam először, amikor egy lánnyal találkoztam. Megérintettem és, akkor még fogalmam nem volt, hogy mit is teszek, de a következő pillanatban már az ajka, az ajkamon pihent. Zavarodottságában elrohant, de a mi történetünk itt koránt sem ért véget. Hiszen az volt az első pillanat, amikor nyilvánosan felvállalta, hogy nem csak a férfiak, de a nők iránt is érez vonzalmat. Ugyanez volt a pillanat, amikor megtanultam, hogy a képességem csak azokra hat, akikben megvan a minimális kíváncsiság. Persze ugyanúgy képes vagyok megnyugtatni őket, de azt nem tudom elérni, hogy akarjanak is engem. Most pedig ugyanebből az összezavarodott lányból lett a világ legjobb lakótársa. Akivel imádom eltölteni az időmet.

Végül pedig, de nem utolsó sorban szeretnék még egy pontot kiemelni az életemből. Ez pedig nem más, mint a pillanat, amikor megismertem Dommiel Dragomir-t. Na, persze nem tudtam, hogy anno sikerült véletlenül megölnöm a nővére vőlegényét, ami nem volt szándékos, de azért nem is bánkódtam miatta túlságosan sokáig. Koránt sem ez az, ami érdekes benne. Köze sincs ahhoz, amiért megragadt bennem. Egyszerű. Nem tudom irányítani, nem tudom elérni, hogy akarjon. Ez pedig frusztrál. Nem hiába kergetem, mint macska az egeret. Tudni akarom mi az oka. Mert nem lehetséges, hogy nem vonzódik a nőkhöz. Itt valami többről van szó. Érzem a csontjaimban. Addig pedig nem állok le, amíg meg nem tudom, hogy miről.
heroes-vs-villains
avatar
✻ kereslek :
my gf, my home ♥

✻ tartózkodási hely :
■ next to dom in cc ■
✻ foglalkozás, hobbi :
■ escort ■
✻ karakter arca :
■ kat mcnamara ■
Reagpontok :
0
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Elowen Sardothien

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: metahuman-