Dorothea Dragomir - my big sis ♥
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Botsutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 pm
Yesterday at 1:02 am
Yesterday at 12:57 am
Kedd. Márc. 21, 2017 11:36 pm
Kedd. Márc. 21, 2017 11:31 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

Dorothea Dragomir - my big sis ♥Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Dorothea Dragomir - my big sis ♥ •• Kedd. Szept. 06, 2016 8:53 pm ••

Dorothea Dragomir
Alexandra Daddario ✻ Vigilante ✻ 27 ✻ képesség ✻ testvéremre
Dor.. kedvenc nővérkém! Sülve - főve együtt vagyunk javarészben, hiszen a Dragomir család létszáma kettőnkre csökkent azon az ominózus estén. Szüleinket szemünk láttára brutális módon meggyilkolt egy metahumánokkal teli csapat, és voltak olyan kedvesek, hogy megengedték, hogy mi ezt végig nézzük. Mindkettőnk életében egy hatalmas fordulópont volt azaz este.. elhatároztuk, hogy bosszút állunk értük. Ám, ezt a bosszút másképpen értelmeztük.. engem elnyelt a sötétség, míg te.. te megelégedtél az elfogásukkal, hiszen ebbe egyeztünk bele - igen, ez volt a feltétel, amit a város kormányzója szabott célunkért - , amint Centrál városba hozott minket a sors. De ennek a sorsnak becses neve is van ám. Elowen. Mindkettőnhöz fűzi egy .. számodra talán zordabb múlt. Volt egy vőlegényed.. akit ő könnyedén tett el láb alól. Csak egy csókjába került neki, és kiszívta a férfi életerejét.. ugyanezt szándékozta velem is megtenni.. illetve, meg is tette.. csak nekem van egy még számomra is ismeretlen erőm.. képes voltam blokkolni a lány erejét, ezzel pedig felkeltettem érdeklődését. Titkolom, titkoltam, hogy zaklat, és miatta költöztünk folyamatosan városról - városra, míg Central Citybe sikerült letelepedni.
Folyamatosan terelgetsz a sötétség elől.. igazából, te vagy számomra a fény, a világosság, s próbálod kiűzni belőlem, megelőzni hogy bárkit is megöljek.. ez eddig sikerült is! Kapcsolatunk nem mondható rossznak.. mindketten törődünk a másikkal, szeretjük egymást, természetesen. Egy csapatot alkotunk, együtt próbáljuk elfogni a metahumánokat. Te inkább a közelharcra szakosodtál, míg én inkább a távolra, így egészítjük ki mi egymást.

Ha felkeltette érdeklődésed a karakter, vagy bármi kérdésed adódna vele kapcsolatban, nyugodtan keress PM-ben itt, vagy másik énemen!  Wink Egy biztos, nagyon várlak nővérkém!       Biztosíthatlak, hogy megannyi érdekes szálban részesülsz, és fontos lenne a jelenléted Very Happy!
avatar
✻ kereslek :
big sis
✻ tartózkodási hely :
▶ far away from Elowen
✻ foglalkozás, hobbi :
▶ try not to kill
✻ karakter arca :
▶ Matthew Daddario
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Dorothea Dragomir - my big sis ♥

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» dorothea dragomir

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-