villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Leonard Snart

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Pandora Morrigan
Pandora Morrigan
pötyögte
Today at 12:28 am
Bruce Wayne
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 12:07 am
Kara Danvers
Caitlin Snow
pötyögte
Yesterday at 11:07 pm
Hírek, bejelentések
Admin
pötyögte
Yesterday at 10:11 pm
Rangok
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:52 pm
Saját hirdetés
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:50 pm
Amazonok
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:49 pm
Csoportleírások
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:48 pm
Világleírás
Admin
pötyögte
Yesterday at 9:46 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár nõi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár nõi saját karakterei •
heily rosalie foster
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elõtörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Dorothea Dragomir - my big sis ♥
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Dorothea Dragomir
Alexandra Daddario ✻ Vigilante ✻ 27 ✻ képesség ✻ testvéremre
Dor.. kedvenc nővérkém! Sülve - főve együtt vagyunk javarészben, hiszen a Dragomir család létszáma kettőnkre csökkent azon az ominózus estén. Szüleinket szemünk láttára brutális módon meggyilkolt egy metahumánokkal teli csapat, és voltak olyan kedvesek, hogy megengedték, hogy mi ezt végig nézzük. Mindkettőnk életében egy hatalmas fordulópont volt azaz este.. elhatároztuk, hogy bosszút állunk értük. Ám, ezt a bosszút másképpen értelmeztük.. engem elnyelt a sötétség, míg te.. te megelégedtél az elfogásukkal, hiszen ebbe egyeztünk bele - igen, ez volt a feltétel, amit a város kormányzója szabott célunkért - , amint Centrál városba hozott minket a sors. De ennek a sorsnak becses neve is van ám. Elowen. Mindkettőnhöz fűzi egy .. számodra talán zordabb múlt. Volt egy vőlegényed.. akit ő könnyedén tett el láb alól. Csak egy csókjába került neki, és kiszívta a férfi életerejét.. ugyanezt szándékozta velem is megtenni.. illetve, meg is tette.. csak nekem van egy még számomra is ismeretlen erőm.. képes voltam blokkolni a lány erejét, ezzel pedig felkeltettem érdeklődését. Titkolom, titkoltam, hogy zaklat, és miatta költöztünk folyamatosan városról - városra, míg Central Citybe sikerült letelepedni.
Folyamatosan terelgetsz a sötétség elől.. igazából, te vagy számomra a fény, a világosság, s próbálod kiűzni belőlem, megelőzni hogy bárkit is megöljek.. ez eddig sikerült is! Kapcsolatunk nem mondható rossznak.. mindketten törődünk a másikkal, szeretjük egymást, természetesen. Egy csapatot alkotunk, együtt próbáljuk elfogni a metahumánokat. Te inkább a közelharcra szakosodtál, míg én inkább a távolra, így egészítjük ki mi egymást.

Ha felkeltette érdeklődésed a karakter, vagy bármi kérdésed adódna vele kapcsolatban, nyugodtan keress PM-ben itt, vagy másik énemen!  Wink Egy biztos, nagyon várlak nővérkém!       Biztosíthatlak, hogy megannyi érdekes szálban részesülsz, és fontos lenne a jelenléted Very Happy!
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» dorothea dragomir

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-
Ugrás: