villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
wesley thomas crane
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Wesley Thomas Crane

PLAY BY

Matthew Daddario
COME TO ME MAKE ME HAPPY
SZABAD/FOGLALT
Kora: 30
Csoport: police/meta/elit
Milyen kapcsolatban állsz vele? bonyolult
Város: Central City
Foglalkozás: színész/rendőr szabadon választható
Szexualitás: Hetero
Képesség kifejtése röviden szabadon választható

Hey, douchebag!

Még egyetlen egy olyan seggfejjel sem találkoztam, mint amilyen te vagy. A legrosszabb az egészben talán az, hogy még csak nem ismertelek, hiszen mindössze két percet volt szerencsém veled beszélgetni, de már akkor le tudtam volna kaparni az arcomról a bőrt annyira sikerült engem kiakasztanod. Ehhez pedig én őszintén gratulálni tudok, mert senkinek nem sikerült elérnie velem szemben. Fogalmam nincs, hogy mégis milyen életbe csöppentem bele, hiszen felébredni valakinek a testében, akivel akkor találkoztam először, amikor láttam meghalni.. Nem éppen egyszerű. Most pedig az életébe kellett belecsöppennem, amin az sem segít, hogy éppen egy gyászoló menyasszonyt kellene mutatnom a külvilágnak, miközben azt sem tudom, hogy kit is veszítettem el. Keserű múlt övezi a test tulajdonosát, amelyben most vagyok, de te tisztában vagy azzal, hogy mégis milyen képességek rejtőznek benne. Mert rajtad használta a legtöbbet. Te voltál az, aki meg akarta ölni. Most mégis újra egészségesen jár és kel. Csak, hogy az igazság az, hogy Katherine Hastings meghalt. Én, Isabelle Lynch pedig a képességének köszönhetően a testébe szorultam. Kathierine-nek régebben is voltak beteg, elvetemült hajlamai, amik csak megerősödtek a részecskegyorsító robbanásakor, mert a képességének köszönhetően mindenkit kedvére irányíthatott. A szerepeket is sokkal könnyebben megkapta a filmekhez, amire szüksége is volt, hiszen el akarta terelni a figyelmét a tényről, hogy a vőlegénye öngyilkos lett. Legalábbis így állították be mindezt, de a holtestét soha nem találták meg. Most pedig veled is egy filmsorozatra készül, amit te egyáltalán nem akartál elvállalni legfőképpen azért, mert a falra tudtál volna mászni a nyávogós stílusától. De, hogy mit kell rólad még tudni?
Három évvel ezelőtt megtaláltad álmaid asszonyát, akivel össze akartál házasodni. De a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan szerettétek volna. Már az első gyereketek is úton volt és az esküvőt a szülés után akartátok megejteni, de komplikációk léptek fel, amely mind a gyermeked és a szerelmed életét követelték.  Ez téged teljesen letört és úgy gondoltad, ha álnéven kiadva egy könyvet leírva mindazt, ami veled történt, akkor könnyebb lesz. Hiszen kiadtad magadból minden bánatodat, de még ez sem volt képes betölteni a benned lévő űrt. A könyved nagy sikert aratott, de te továbbra is fenn tartod a névtelenségedet. Nem vágysz a nyilvánosságra. Régebben szeretted volna, ha elismert íróként tekintenek rád, de nem ez a foglalkozásod eredetileg. Mert az élet kegyetlen és az álmok sokszor csak másodlagosan jöhetnek nálad ez pontosan így volt. Hogy milyen munkád volt azelőtt én nem tudom.
A filmsorozatot sem akartad elvállalni bármennyire is volt szükséged a pénzre - időközben talán kirúgtak az állásodból - de Katherine a testedbe szökkenve boldogan írta alá a szerződést helyetted. Az elméd meggyengült a családod elvesztése miatt és ezért tudott olyan könnyedén dróton rángatni, míg már az életed sem volt igazán a sajátod. Pontosan ezért döntöttél úgy, hogy megmérgezed, de közben ügyelsz arra, hogy tiszta maradjon a kezed. Csak arra nem számítottál, hogy mikor haldoklik én is ott leszek és a képességét lemásolva ezúttal én kerülök az Ő testébe. Vajon, mikor tűnik fel a különbség? Vagy már maga a tény, hogy még mindig él a test összezavar majd? Megannyi kérdés, amire együtt válaszokat kaphatunk csak gyere!

// play by nagyon szeretném, ha megmaradna a név azonban teljesen alkuképes. kicsit zavaros és összetett szál, tudom szóval ha bármi kérdésed van a karaktert illetően nyugodtan dobj meg egy üzenettel, ígérem nem fogok harapni.


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!
» [Küldetés] Thomas Hick, a kalandor
» Old but Gold Antiques - Darren Cain régiség boltja és háza
» Thomas Jefferson Rogers
» Thomas Repülőtér

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-
Ugrás: