wesley thomas crane
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

wesley thomas craneElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: wesley thomas crane •• Szomb. Szept. 10, 2016 12:57 pm ••

wesley thomas crane

Play by: colin o'donoghue
SZABAD
Kora: 30
Csoport: police/meta/elit
Képesség: szabadon választható
MILYEN KAPCSOLATBAN ÁLLSZ VELE? future bf
Város: Central City
Foglalkozás: szabadon választható
Szexualitás: Hetero
Képesség kifejtése röviden Szabadon választható

Hey, douchebag!

Még egyetlen egy olyan seggfejjel sem találkoztam, mint amilyen te vagy. A legrosszabb az egészben talán az, hogy még csak nem ismertelek, hiszen mindössze két percet volt szerencsém veled beszélgetni, de már akkor le tudtam volna kaparni az arcomról a bőrt annyira sikerült engem kiakasztanod. Ehhez pedig én őszintén gratulálni tudok, mert senkinek nem sikerült elérnie velem szemben. Fogalmam nincs, hogy mégis milyen életbe csöppentem bele, hiszen felébredni valakinek a testében, akivel akkor találkoztam először, amikor láttam meghalni.. Nem éppen egyszerű. Most pedig az életébe kellett belecsöppennem, amin az sem segít, hogy éppen egy gyászoló menyasszonyt kellene mutatnom a külvilágnak, miközben azt sem tudom, hogy kit is veszítettem el. Keserű múlt övezi a test tulajdonosát, amelyben most vagyok, de te tisztában vagy azzal, hogy mégis milyen képességek rejtőznek benne. Mert rajtad használta a legtöbbet. Te voltál az, aki meg akarta ölni. Most mégis újra egészségesen jár és kel. Csak, hogy az igazság az, hogy Katherine Hastings meghalt. Én, Isabelle Lynch pedig a képességének köszönhetően a testébe szorultam. Kathierine-nek régebben is voltak beteg, elvetemült hajlamai, amik csak megerősödtek a részecskegyorsító robbanásakor, mert a képességének köszönhetően mindenkit kedvére irányíthatott. A szerepeket is sokkal könnyebben megkapta a filmekhez, amire szüksége is volt, hiszen el akarta terelni a figyelmét a tényről, hogy a vőlegénye öngyilkos lett. Legalábbis így állították be mindezt, de a holtestét soha nem találták meg. Most pedig veled is egy filmsorozatra készül, amit te egyáltalán nem akartál elvállalni legfőképpen azért, mert a falra tudtál volna mászni a nyávogós stílusától. De, hogy mit kell rólad még tudni?
Három évvel ezelőtt megtaláltad álmaid asszonyát, akivel össze akartál házasodni. De a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan szerettétek volna. Már az első gyereketek is úton volt és az esküvőt a szülés után akartátok megejteni, de komplikációk léptek fel, amely mind a gyermeked és a szerelmed életét követelték.  Ez téged teljesen letört és úgy gondoltad, ha álnéven kiadva egy könyvet leírva mindazt, ami veled történt, akkor könnyebb lesz. Hiszen kiadtad magadból minden bánatodat, de még ez sem volt képes betölteni a benned lévő űrt. A könyved nagy sikert aratott, de te továbbra is fenn tartod a névtelenségedet. Nem vágysz a nyilvánosságra. Régebben szeretted volna, ha elismert íróként tekintenek rád, de nem ez a foglalkozásod eredetileg. Mert az élet kegyetlen és az álmok sokszor csak másodlagosan jöhetnek nálad ez pontosan így volt. Hogy milyen munkád volt azelőtt én nem tudom.
A filmsorozatot sem akartad elvállalni bármennyire is volt szükséged a pénzre - időközben talán kirúgtak az állásodból - de Katherine a testedbe szökkenve boldogan írta alá a szerződést helyetted. Az elméd meggyengült a családod elvesztése miatt és ezért tudott olyan könnyedén dróton rángatni, míg már az életed sem volt igazán a sajátod. Pontosan ezért döntöttél úgy, hogy megmérgezed, de közben ügyelsz arra, hogy tiszta maradjon a kezed. Csak arra nem számítottál, hogy mikor haldoklik én is ott leszek és a képességét lemásolva ezúttal én kerülök az Ő testébe. Vajon, mikor tűnik fel a különbség? Vagy már maga a tény, hogy még mindig él a test összezavar majd? Megannyi kérdés, amire együtt válaszokat kaphatunk csak gyere!

// play by nagyon szeretném, ha megmaradna a név azonban teljesen alkuképes. kicsit zavaros és összetett szál, tudom szóval ha bármi kérdésed van a karaktert illetően nyugodtan dobj meg egy üzenettel, ígérem nem fogok harapni.


✻ hozzászólások :
60
✻ tartózkodási hely :
ԅ central city
✻ foglalkozás, hobbi :
ԅ police academy
✻ karakter arca :
ԅ emeraude toubia
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

wesley thomas crane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!
» [Küldetés] Thomas Hick, a kalandor
» Old but Gold Antiques - Darren Cain régiség boltja és háza
» Thomas Jefferson Rogers
» Thomas Repülőtér

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-