villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

Caitlin Snow, Claire Adams, Lois Lane, Thea Queen

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
avatar foglaló
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 10:51 am
Munkaügyi Központ
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 10:51 am
Elkészültem a karakterlapommal!
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 4:42 pm
Megfigyelõ
Felicity Smoak
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 6:46 pm
Central City - Leonard Snart & Mick Rory
Mick Rory
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 1:51 pm
Tetõ
Nayeli Marlowe
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 9:45 pm
Dommiel
Dommiel
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 8:19 pm
Starbucks
Phoebe Adams
pötyögte
Szer. Okt. 18, 2017 10:27 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Forest Cafe
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


SZABAD JÁTÉKTÉR!
it's where my demons hide

avatar
❖ M.E.G. leader ❖
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the beautiful leader, lexa

Egyikünk sem ostoba, hiszen pontosan elég dolgot követeltünk meg annak érdekében, hogy ez a helyzet biztonságos legyen. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy úgy alakítsuk a dolgokat, hogy mind a ketten eleget profitálhassunk a helyzetből. Mármint őszintén kijelenthetem, hogy nekem ez tökéletesen megérte és biztos vagyok benne, hogy az ő szemszögéből is ugyanolyan értékes ez a kis alku, különben most nem lennénk itt, hogy megvitassuk mindezt. Az pedig már más kérdés, hogy mindkettőnk jobban jár, ha képesek vagyunk szemet hunyni a másik tevékenysége felett, mintsem ellenségekké kovácsolódni ebben a rövidke kis helyzetben, hiszen épp elég nagy csapást tudnánk mérni a másikra ahhoz, hogy talán a stabil lábak is megadják magukat.
Ez természetes. Azt hiszem jobb nem is firtatni a dolgokat. – Még a végén meggondolja magát és rájön, hogy ez a lány koránt sem olyan fontos a számára, mint azt gondolta. De, ha már ennyi mindent képes arra, hogy feláldozza érte az egyik fogságában lévő metahuman-t, akkor biztosan érdekes személyről lehet szó, ami miatt már nem is mondhatom azt, hogy teljes mértékben szemet hunynék a dolog felett. Egyik felem mindig is szemmel fogja tartani őt és ezt a bizonyos Clarke-t is, mert kell legyen benne valami különleges, ami ennyire összezavarta egy maffia vezetőjét. Azért ilyen nem történik túl gyakran. Persze a nők értettek mindig ahhoz, hogyan csavarják el valakinek a fejét, de azok alapján, amit találtam róla, nem tűnik többnek, mint egyszerű nőnek a tömegből.  
Az élet mindig tele van olyan dolgokkal, amikért bármit megtennék. – Tudom jól, hogy fontos a számára felőlem még fel is állhatna anélkül, hogy elvinné a pedrive-t a véleményem akkor sem változna meg róla, hogy nagyon is szüksége van azokra az információkra, amit ez az aprócska kis eszköz birtokol. De, amint megkapom, amit én akarok abban a pillanatban neki sem kell tovább várakoznia arra, hogy megkapja, amire ő vágyott.
Nem mondhatom azt, hogy örülök, hogy ez a találka ilyen rövidre sikeredett, hiszen egy részem már őszintén kezdte élvezni a beszélgetést. Igazán érdekes személyiség Lexa. Tulajdonképpen egy olyan érzést hagyott bennem, hogy még szeretném megismerni. Úgyhogy részemről határozottan nem ez lesz az utolsó találkozás, mert bármennyire is szeretnék egy hölgyért kiállni úgy gondolom ez csakis az ő harca, na meg aztán van nekem elég bajom anélkül is, hogy belefolyok a maffia ügyeibe. – Akkor hát kéz és lábtörést. S, ne feledd miben állapodtunk meg. – Azzal pedig felállok az asztaltól és a hátsó bejárat felé indulok meg, hogy lehető legészrevehetetlenebbül hagyjam el a helyszínt.


// köszönöm a metát! a játékot pedig még jobban! ♥
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
❖ only in the shadows ❖
karakter arca :
❖ faceless helper ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the experimenter, sean

Ravasz, és egyben okos ez a férfi. Eléggé veszélyes ez a kategória.. pontosan tudja, hogy egyáltalán nem lenne jó döntés magára haragítani engem, illetve a bandámat, ahogy ezt én is ugyanúgy elmondhatom magam részéről is. Így teljesen nyilvánvaló hogy tartom magam a megbeszéltekhez, és semmilyen lépést nem teszek a háta mögött.. sokszor elég az embereimnek is megadni mindazt, amire vágynak, és tartani őket a vezetőjük oldalán, és nem ellen. Sean haragja pedig olyan lenne számomra, mint egy púp a hátamra.. ahogy az embereimé is. Ezért is próbálom ezt a találkozást a lehető leggyorsabban lebonyolítani, hiszen minden egyes eltöltött percünk közelít a lebukás veszélyéhez. Fényes nappal van.. én pedig, nem a maffia falai között tartózkodom. Eléggé veszélyes tett volt tőlem mindez, hiszen bármelyik pillanatban megkereshet valamilyen célból egy emberem, én pedig nem vagyok ott, ahol kéne. De az is lehetséges, hogy már megtörtént, lebuktam, és keresésemre indultak.. egyet tudok biztosan. Hogy feszülnek az idegeim, talán túl sokat vállaltam mindazért az információért, ami ezen a pendrive-on szerepel. Ha meglátom, nézem, akkor mindenre fény derül.
- Mindenkinek más az érdekeltsége, Sean. Tény hogy nagy árat fizetek mindezért, de nekem megéri. Nézőpont kérdése, hogy ki nyert. - Halovány jelét sem mutatok mindazon idegességemnek ami bennem zajlik, s már - már idegfeszítően nyugodtan válaszolok a férfinak. Ugyan nem tudom hogy mi a terve a kért metával, de.. nálunk úgyis csak porosodott volna.. szóval, tulajdonképpen egyelőre egyáltalán nem bánom, hogy belementem ebbe a cserébe, hiszen számomra Clarke az, akiért mint kiderült.. elég sok mindent megtennék. Illetve, ideje lenne pontosan kideríteni hogy mégis mi történt vele.. hogy miért nem emlékezett rám. Ugyan én nem kötöttem az orrára hogy egyszer már találkoztunk, hiszen láthatóan nem emlékezett rá. Túl sok vele kapcsolatban a  megválaszolatlan kérdés, amire ideje lenne megkeresni a válaszokat. De, ez lehet hogy már Sean szintjét is megütné, így ezt már nem kértem tőle.. nem kell amúgy sem, hogy minderről tudomást szerezzen. Ez az én titkom marad.. és Clarke-é. Csak, ő még nem tud róla. És fogalmam sincs hogy hozhatnám vissza az emlékeit. - Egy szóval sem mondtam hogy ne érdekelne. Sok olyan dolog van amiről még te sem tudsz. És ennél talán izgalmasabb is. - Biccentek a pendrive irányába. Többet nem szánok az orrára kötni, ahogy ő sem von bele semmiben a dolgairól, úgy én sem fogom. Nem ő azaz ember, akivel mindezt kibeszélhetném.. mondjuk, nem is létezik ilyen.. talán néha könnyebb lenne a dolgom, ha beszélhetnék mindarról ami bánt, ami folyik bennem, mert így.. csak is annyira vagyok képes, hogy elnyomjam magamban ezeket.
Éppen válaszolnék a meghívásra, ám ezzel egy időben az ablakra mered tekintetem nekem is. Felpattanok az asztaltól a pendrive-al a kezemben. - Jobb lesz ha mész. - Nyilvánvaló hogy nem fog hősködni, hogy nem fogja megmutatni mire képes, és nem is várom el tőle. Az egyik legbosszantóbb emberem érkezett, talán az utánam lévő második legerősebb, ki titkon a helyemre vágyik. Remek. Azt hiszem elérkezett a harcának vége. Meg kell ölnöm.
it's where my demons hide

avatar
❖ M.E.G. leader ❖
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the beautiful leader, lexa

Néha már félek attól, hogy én magam is hozzá hasonlóan keménykezű vezető lennék, de bármennyre is igyekszem fenntartani a páncélom áttörhetetlenségét, azért mélyen legbelül nekem is vannak érzéseim és el tudok lazulni. De, ha mindig ezt tenném, akkor az égvilágon senki nem venne engem komolyan nem, hogy még érdemesnek tartson arra engem, hogy vezessek egy szervezetet. De pontosan ezért is értem meg, hogy mégis miért ilyen rideg velem kapcsolatban, azonban a fenyegetésre akaratlanul is féloldalas mosolyra húzódnak ajkaim.  – Igazán megtisztelő, hogy ezt így el tudod képzelni rólam, de elhiheted semmilyen olyan tervem nincs jelen pillanatban, amivel vagy téged, vagy pedig őt veszélybe sodorhatnám. Amúgy sem terveztem, hogy bővíteném az ellenségeim listáját. – Így is éppen eléggé hosszú, szinte már a végtelenségbe nyúló, hiszen még azok is az ellenségeimmé válhatnak, akikkel nem, hogy soha nem találkoztam, de nagy valószínűséggel soha nem is fogok ez pedig azt hiszem mindent sokkal bonyolultabbá tesz. Persze nem tervezem világgá kürtölni a sikerem, de a szervezetemmel sem tettem mégis, akik megfelelőek voltak a szerepre azok valahogy mindig megtaláltak engem. Ez egy érdekes körforgás. Ha üzletről van szó a legsötétebb lyukakba is hajlandóak vagyunk belesni csak, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet. A legtöbb esetben pedig ez az én nevemmel egyenlő. Ha pedig meglesz, amit már olyan régóta tervezek, hogy tényleg képesek leszünk képesség átruházásra, akkor nem lesz megállás. Mindenki részesedni akar majd a győzelmünkből még az is, aki csak egy apró, vándor szellőtől hallotta.
Nem szokásom olyan őrültségekbe belevetni magam, mint bárkinek az alábecsülése. Mindenkinek megvan a maga erőssége és ezt a játszmát most én nyertem meg. Meg persze, hát máshoz nem is fordulhatsz. Pedig már majdnem hízelgő volt ez a kis találka. – Amikor nem látnak az embereim nyugodtan elengedhetem magam és legalább ugyanezt megtehetné Ő is, de azt hiszem már pont azzal, hogy elárulta nekem, hogy segítségre van szüksége valamiben meg is tette. Mert, hogy nem az embereihez fordult ezzel a kérdéssel. Hanem hozzám. Még akkor is, ha talán nagyobb árat fizet olyan információkért cserébe, amik nem is olyan értékesek. Legalábbis szerintem. Teljesen klisésnek tűnik a helyzet. De ettől függetlenül, már most érzem, hogy megérdemli a figyelmemet.
Ó, ne akard azt mondani, hogy téged nem furdal a kíváncsiság, hogy mégis mit rejthet ez a pendrive. – Egy pillanatra sem hiszem el, hogy ott belül ugrál valami szinte már hisztérikusan csak, hogy végre nyilvánvalóvá váljon számára egy titok, amely rejtve maradt előtte. – Ha hiszed, ha nem bármikor vevő vagyok rá. – Rákacsintottam, majd pedig kipillantottam az ablakon. – Azt hiszem valakinek a bizalma már nem ugyanolyan, mint a régi. – Böktem a fejemmel az ablakon keresztül jól látható férfi felé, akiről lerí, hogy az egyik embere. Na, ezt nevezem én kellemetlenségnek.

it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
❖ only in the shadows ❖
karakter arca :
❖ faceless helper ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the experimenter, sean

Tekintve őt, s amúgy is, ezen kijelentése után immáron biztos vagyok benne hogy semmi jót nem várhatok tőle a jövőben. Nem is érdekel, hogy mire készül, hogy mit fog tenni a metával, ha keze alá kerül. Engem pusztán csak Clarke érdekel, illetve, az információ, amit kiadtam számára feladatul, amit állítólagosan sikerült meg is szereznie. Felőlem aztán a várost is elpusztíthatja, nem érdekel. Csak is az, hogy az én akaratom teljesítse, illetve hogy Clarke-nak semmiféle bántódása ne essen hiszen ha nem így történik.. akkor nem fogok jót állni magamért. - Nem tudom miben sántikálsz Sean.. de egyet tudok biztosan.. ha ez engem is érint, illetve Őt is.. megízleled a bosszúm keserves ízét. - Biztos vagyok benne hogy nagyon nagyot fog csapni a híre, amint kiderül, a világ tudtára adja miben is mesterkedik. Mert nem egy kispályás kis piti bűnöző, mint kiderült. A tette lehetséges sikeressége mindezt bizonyítja. De én sem vagyok az. Nem csak dobálózok szavaimmal, teljességgel komolyan is szánom. Bár soha nem terveztem senkire rászabadítani embereim már - már fékezhetetlen vérszomját, de Clarke-ért megtenném, és egyáltalán nem érdekelnének a körülmények. Hogy miért mennék el ilyen messzire érte? Furcsa mód, a választ én sem tudom. Csak így érzem.. hogy érte.. a tűzbe is benyúlnék, gondolkodás nélkül. Annak ellenére is hogy tudom, Ő gyűlöl.. és egyáltalán nem kölcsönös mindez.
- Már - már idegesítően magabiztos vagy. De hidd el.. sok meglepetést tartogatok. Én a helyedben.. nem írnám le magunkat ilyen könnyedén. -Bagoly mondja verébnek szituáció, természetesen. Ebből is látszik, hogy mindketten az irányító típusúak vagyunk, főnökök, vezérek, akik nem kis létszámú embert tartanak a kezei között és ehhez ez mind szükséges. Lehet, hogy fegyvertelenül, s egyedül érkeztünk, s a tettek mezejére nem létünk.. de szavainkkal lassacskán ölni fogjuk egymást, ha ez így folytatódik. Azt pedig nem szeretném, és nem, nem félelemből.. pusztán jobban szeretem kiélvezni egy harc adta örömeit, sokkal jobban szeretem ha a fegyvereink beszélnek helyettünk. Szóval, nem hinném, hogy mindezt kiszeretném várni. Mielőbbi távozást tervezek. Ami persze köszönhető a kíváncsiságomnak is.
- Igazából.. nem is tudom melyikünk a türelmetlenebb. Betegesen vágysz arra az erőre, nem igaz, Sean? - Legalábbis, nekem teljesen így tűnik, ezt tudtam kiolvasni belőle. Csak ahhoz is legyen elég erős, hogy mindezt tudja is kezelni. - Tartani szoktam a szavam. Semmi okod az aggodalomra. -Úgy gondolom hogy fenyegettem már eleget, hogy pontosan tudja ő is, hogy nem érdemes átvágni.. ahogy én sem teszem vele, természetesen ezt tőle is elvárom. Bár ettől függetlenül még ugyanúgy nem bízok benne. - Ó. Szóval most már sajnálkozni fogunk? Jó hogy nem alkohol társaságában beszéljük ki mindezt. - Természetesen nem igazán foglalkoztatnak szavai, de ez a szarkasztikus hangnememből is teljesen kivehető.
it's where my demons hide

avatar
❖ M.E.G. leader ❖
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the beautiful leader, lexa

Számomra ez az egész talán még túlságosan egyszerű is. Hiszen tulajdonképpen nem adok túlságosan sokat a kezei alá csak éppen elegendőt ahhoz, hogy megkaphassam, amire nekem igazán szükségem van. Az én szemszögemből a metahuman ér sokat, míg az Ő szeméből a pendrive-n lévő információk azok, amiért szinte bármire képes lenne. Mert, hát azért mégis csak az emberei mögött munkálkodik. Ez már magában elmond, valamit azt hiszem. Én pedig bármennyire is meghúzódom az árnyékban a terveimmel tökéletes rálátásom van a világra és mindarra, amit el akarok érni. – Mielőtt még a kíváncsiságod túlságosan messzi mezőkre terelődne, nem számít, hogy mit csinálok. Az én dolgom. Talán egy nap, majd te is értesülni fogsz róla, mint mindenki más. – Nem áll szándékomban kiragasztani plakátokat, hogy hamarosan egy új nap jön majd el, amikor minden megváltozik. Mert pontosan ezt tervezem elérni a saját módomon. Lehet, hogy nem mindenkinek fog tetszeni, amit teszek, ahogyan most sem értenének velem egyet túlságosan sokan, de én legalább merek kockáztatni, amit nem sok ember mondhat el magáról. Bár Lexa talán ugyanígy benne van ebben a pakliban, hiszen nem keveset kockáztat azért, hogy az emberei mögött próbál elintézni valamit, amiért azt hiszem már nyilvánvalóan egy szabad kivégzésre áhítoznak. Az árulás a maffiában nem olyasmi, amit csak úgy elfelejtenek, vagy megtorlatlanul hagynak. Vigyáznia kell Lexa-nak, hogy fenntartsa a hatalmát, mert azzal a lépésével, hogy a besúgót elengedte úgy gondolom elég nagy csorbát ejtett rajta.
Mégis miért lenne ez bármilyen hiba? Egyszerűen csak sokkalta jobb forrásaim vannak az ilyen információk kiderítésére, mint neked valaha is lennének. – Gwen számára sem egyszerű folyamatosan egyensúlyozni a rendőrség és köztem, de eddig kiválóan megoldotta. Azonban mondanom sem kell, hogy már csak idő kérdése, hogy vét-e hibát vagy sem. Aki hibát vét nálam elég nehezen nyer megbocsájtást, vagy újabb lehetőséget. De őszintén bízom abban, hogy nem fog nekem csalódást okozni. Ahhoz túlságosan is értékes oldalait volt szerencsém megismerni. – Én pedig abban a pillanatban megadom a jelszót, hogy rátettem a kezemet a metahuman-re. Mellesleg nem javasolt addig megpróbálni feltöretni, mert elég jó emberem van arra, hogy minden egyes próbálkozásra egyszerűen csak letöröljön minden anyagot. Úgy gondolom eddig is türelemmel voltál egy kicsivel több idő már nem befolyásolhat. – Mindig vigyázok. Legyen szó bármiről az óvatosság ott van minden léptemben és igyekszem minden egyes balul elsült fordulatra előre gondolni. De néha még nekem sem sikerül minden lehetőséget teljes mértékben kiaknáznom. – Talán igen, talán nem. Egy biztos, hogy könnyedén bele lehet süllyedni egy ilyen helyzetbe.. Ez pedig, hát.. Minden csak nem kellemes. – Nem lennék a helyében még akkor sem, ha már félig azt hiszem sikerült nekem is belemerülnöm ebbe az őrült kavalkádba.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
❖ only in the shadows ❖
karakter arca :
❖ faceless helper ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the experimenter, sean

Határozottan megfogadom szavait. Hiszen, tekintve a kérését nem hiszem, hogy túlzottan sok jó dologra számíthatnék tőle. Van egy olyan sejtésem, hogy valami nagy dologra készül, illetve, hogy nem ez lesz az első, és egyetlen metahumán a keze alatt. Természetesen szurkál a kíváncsiság, mégsem támadhatom le azon kérdéssel, hogy mi a célja vele, hiszen hülye lenne megosztani velem. A csere pedig nem szól másról, mintsem az információ átadásáról. De mégis.. szeretem tudni, hogy mi készülődik a városban annak ellenére is hogy nem igazán folyok bele az ügyekben. A mi maffiánk mindig is kívülálló marad, és különleges. Annak ellenére is, hogy meglenne az erőnk ahhoz, hogy átvegyük a hatalmat. De számomra bőven elég az, ha a maffiát irányítom, s nem pedig egy egész várost. Lehet, hogy Sean-nak viszont pont efféle céljai vannak.. úgy érzem, hogy betegesen vágyik az erő birtoklására. Az én érzéseim pedig több részt bejönnek. - Mire készülsz, Sean? - Végül csak felülkerekedik rajtam a kíváncsiság, s engedve az érzésnek teszem fel kérdésem, amire persze nem kötelessége válaszolni, hiszen egyikünk sem uralkodik a másik felett, ami számomra teljesen új.. mindketten egyazon szinten vagyunk, jelenleg átlagos emberként jelen, mégis, átlagon feletti találkozóval. Azzal, hogy megbíztam ezen kérésemmel még ha csak egy picit is, de betekintést engedtem számára az életembe. Biztos vagyok benne, hogy tudja mennyire fontos nekem Clarke, és immár ismer egy lehetséges gyenge pontomat, míg én.. semmit nem tudok róla ez pedig őszintén szólva zavar. Fejest ugrottam a mély vízbe, és talán nem gondoltam át teljesen, mikor felkértem erre a küldetésre. De úgy érzem megéri.. megéri, ha minden a terveim szerint alakul.. hiszen, ez semmi ahhoz képest, amit Clarke megvédéséért vállaltam, a maffiánkon belül.Hiszen minden egyes emberem a halálát kívánta.. én pedig megtagadtam ezen kérésüket.. Érte. - Tudod.. tekintve, hogy ilyen kevés idő alatt mindezt sikerült megtudnod.. úgy érzem, talán hibát követek el, hogy a kezed alá helyezek egy ekkora erőt. - Természetesen nem gondoltam meg magam, pusztán úgy éreztem, ennek hangot kell adnom hiszen talán ez az igazság.. mindez egy rohadt nagy hiba. - De ne aggódj. Megkapod. Amint visszatérek elszállítjuk egy általam megadott helyszínre. - Hogy rajtaütést terveznék? Nem.. úgy érzem, hogy nem jó ötlet magamra haragítanom ezt a férfit. És nem, nem félek tőle mégis, a haragja annyira hiányzik mint egy púp a hátamra. Azaz, semennyire.
- Miért érdeklődsz? Talán hasonló cipőben járnánk?  -Terelek természetesen, ezért válaszolok egy kérdéssel. Illetve, kettővel. Tényleg nem tudok róla semmit és ez már majdnem hogy fáj.
it's where my demons hide

avatar
❖ M.E.G. leader ❖
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the beautiful leader, lexa

Nem bízhatom meg benne, de abban legalább biztos lehetek, hogy valamennyire tisztában vagyok a maffiával és a szabályaikkal. Természetesen minden egyes szervezetnek megvan a maga kódrendszere és kétlem, hogy a kettőnk találkozójáról egyik embere is tudna. Hiszen, ha így lenne, akkor már csak elővigyázatosságból is itt ólálkodna az egyik a környéken, de ugyanakkor ha tudná valaki is, hogy mit csinál, akkor már régen nem tőlem kérte volna ezt a kis szívességet. Hála Gwen-nek könnyedén megszerezhettem mindazt, amire szüksége volt és az igazság az, hogy ezzel én sokkal többet nyerek, mint Ő, de azt hiszem jelen pillanatban az érzelmek túlságosan is elvakítják, hogy tisztán tudjon gondolkodni. Az igazság az, hogy én is kezdek beleesni ebbe a hálóba és amennyire én tudom ebből a kavalkádból nincs könnyű kiút. Már, ha egyáltalán van kiút belőle.
Pontosan tudom, hogy milyen ostobaság lenne a részemről, ha keresztbe akarnék tenni neked. De ugyanakkor ez kölcsönös. -  Lehet, hogy nincs annyi emberem, mint a maffiának, de azért valljuk be, hogy elég találékonyak tudunk lenni és, ha minden igaz hamarosan képesek leszünk a képességeket is átruházni, ami pedig a végső állomása lenne annak, hogy a mi kis szervezetünknek többé ne legyenek ellenségei. Vagy, ha lesznek is, akkor nagyon, de nagyon oda kell figyelniük magukra, hiszen kétszer illik meggondolni, hogy egy ilyen erőteljes szervezetnek a rossz oldalára akar-e kerülni valaki. Persze amíg mindez nem válik lehetségessé, nem kürtölhetjük világgá. Majd csak, akkor ha megszereztük a hatalmat, amit megérdemlünk. Mindannyian. Hiszen pontosan ezért csatlakoztak hozzám.
De talán, hogy biztosan tudd, hogy nem csak a levegőben hadonászok. Van valaki az életében, aki igazán fontos a számára.. – Lényegében, hogy ezek után, hova tévednek a gondolatai, vagy mi körül kezdenek felépítkezni az már nem igazán az én dolgom. Egyszerűen csak szeretném megkapni a jussomat. – Szóval.. Mikor is kaphatjuk meg a metahuman-t? – Szükségünk van rá. De, még mennyire. Elég erőteljes egyedről van szó, aki pontosan megfelelne az egyik társamnak. Hiszen azért jó, ha egy hozzá hasonló személy védi a hátsódat egy rosszabb helyzetben. – Tényleg megéri mindez.. Érte? – Lehet, hogy ezzel érzékeny területre tapintok rá, de egyszerűen hajt a kíváncsiságom. Leginkább Gwen miatt. Habár Ő közelről sem besúgó, de mégsem tanácsos egy munkatárssal összeszűrni a levet. Nem, ha az én szervezetemről van szó.it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
❖ only in the shadows ❖
karakter arca :
❖ faceless helper ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the experimenter, sean

Őszintén szólva sokat nem tudok az immár velem szemben ülő férfiemberről. Tárgyalásaink során nem magánéleti problémákról, dolgokról esett szó.. minden egyes levél ahogy tőlem, úgy tőle is lényegre törő volt, s őszintén szólva könnyebb volt vele megegyezni, mint ahogy azt gondoltam volna. Talán a kelleténél is jobban, mindketten elővigyázatosabbak vagyunk, hiszen sok jót nem várhatok tőle tekintve, hogy egy ilyen erős metát szeretne a tulajdona alá vonni. Fogalmam sincs hogy mi a célja vele, ahogy azt sem tudom, hogy ezzel, hogy átadom neki mit szabadítok a városra a későbbiekben de őszintén szólva, engem nem is érdekel. Csak is egy valaki érdekel, és jelenleg is miatta teszek mindent. Miatta vállalkoztam egy talán öngyilkos küldetésre, ahogy azt anno tette Clarke is, mikor beépült a maffiánkban. Mindenesetre Sean nem tűnik egy egyszerű embernek, de ezt nyilván nem volt nehéz kikövetkezni. Engem csak is egy dolog érdekel, ami nála van.. az információ. Talán elvakított immáron teljesen a Clarke iránti való érzéseim, hogy mindezt csak így hagyom, hogy megtörténjen. Azt hiszem kezdem megérteni apám szavait, miszerint az érzések csak elgyengítenek. Hiszen tényleg gyengítenek.. a maffiát, tulajdonképpen. Nem volt egyszerű elfogni azt a metát, nem egy emberem bánta.. most mégis, hagyom kicsússzon a kezeim közül. - Ez esetben már ketten vagyunk vele. - Ahogy ő sem, úgy én sem szeretem ha hülyére vesznek. Nem igazán bízom a férfiban, de miért is tenném, ha egyszerűen semmit nem tudok róla? Igazából, szavakkal bárki dobálózhat, míg nem mutat fel ennek érdekében bármit is, én nem fogom elhinni hogy az adott információk vannak azon a pendrive-on, mint amire nekem szükségem lenne. Lassan a pendrive felé nyúlok, de mielőtt elvenném azt a férfi kezét fogom meg, s kicsit rászorítok. - Sean.. okos férfi vagy, te is tudod hogy nem a legjobb döntés lenne ujjat húzni velem.. - Szorítom továbbra is kezét, és közben végig tartom vele a szemkontaktust. Szavaim teljesen komolyak, nekem semmibe sem telne maffiám haragját erre a férfire szabadítani. Könnyedén megkereshetjük, ha úgy adódna a helyzet. - Szóval bízom benne, hogy elégedett leszek mindazzal, ami található rajta. Ha nem.. hát fogalmazzunk úgy, hogy nem szeretnéd átélni mi fog történni akkor. -Miután befejezem a helyzete tudtára adását elengedem végül a keze szorítását, s ha nem ellenkezik, elveszem tőle a fontos adatokat tartalmazó kis gépezetet.
it's where my demons hide

avatar
❖ M.E.G. leader ❖
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the beautiful leader, lexa

Nem szeretem, ha kicsúszik a kezeim közül egy olyan metahuman, akire ténylegesen nagy szükségem lenne, de az igazság az, hogy nem mindig lehetek én az első. Természetesen azt már megszoktam, hogy a Flash gyorsabb nálam, de hogy a helyi maffia tagjai is érdeklődést mutassanak ebben az ügyben az márt őszintén böki a csőrömet. De amíg még képesek üzletet kötni velem addig én nem fogok túlságosan kiborulni emiatt. Mármint most is azért vagyunk itt, hogy megegyezünk az egyik metahuman átszállításáról. Én adom a szükséges információkat ők pedig egy újabb alanyt, akin a szervezetemmel kísérletezhetünk. Már szinte karnyújtásnyira van az áttörés abba az irányba, hogy sikerüljön képességekkel felruháznunk az embereket. Miközben a többieket megfosztjuk ugyanettől. Tudom, hogy Gwen is szeretné már megkaparintani az egyik erőt és ez az, ami folyamatosan ösztönöz kétszer olyan gyors munkavégzésre, mint amennyit, amúgy is teljesíthetek. Mondhatni most már négyszáz százalékon pörgök annak érdekében, hogy eredményt érhessünk el és tényleg már csak egy apró cérnaszál választ el a sikertől. Ha pedig áttörést érünk el mindenképpen szükségünk lesz az általunk fogva tartott metahuman-re.
Természetesen tartom magam hozzájuk, hiszen én sem szeretem, ha hülyének néznek. – Szerintem mind a ketten elég érettek vagyunk a feladathoz, hogy képesek legyünk anélkül tárgyalni szemtől-szembe, hogy megpróbálnánk hátba szúrni a másikat, mert az igazság az, hogy attól egyikünk sem jutna előrébb. Én nem kapnám meg a vágyott metahuman-em neki pedig nem lenne szerencséje megkaparintani az információt a kis beépített emberéről, akit szabadon engedett. Ostoba lépés volt és szerintem nagyon sok embere is ezt gondolja, de nem fogom megkérdőjelezni a döntését, ahogyan ezt mások sem tennék. Elég bátor ahhoz, hogy ilyen kockázatot vállaljon, de biztos vagyok benne, hogy megvan a maga oka rá.
A zsebembe nyúlok és előveszem a kis pendrive-t, ami minden információt tartalmaz és a kezemben forgatom egy darabig. – Tudom jól, hogy mind a ketten szeretnénk ezt a lehető leghamarabb magunk mögött hagyni. Szóval, ha ezt át is adom a jelszót csak akkor adom át, ha megkezdődik a metahuman átszállítása. – Kölcsönös bizalmon alapul mindez én átadom neki az információt ő pedig elindítja azt, amire nekem szükségem van. Ilyen egyszerű.


it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
tartózkodási hely :
❖ only in the shadows ❖
karakter arca :
❖ faceless helper ❖
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the experimenter, sean

Sokat tárgyalt levelek tömkelege díszesítik az asztalom.. meguntam, hogy nem tudok arcot párosítani egy névhez. Ráadásul, jobb szeretem a dolgaimat személyesen intézni. Tudnom kell, hogy az adott személy mennyire megbízható.. s bár nem szeretek külsősökre hagyatkozni, mégis, ezúttal a kezem meg van kötve. Saját embereimre nem bízhatom hogy Clarke után leselkedjenek, hogy tudjanak meg róla, a kis titkáról mindent, hiszen örültek hogy végleg elhagyta a maffiát ez a nő, még így is, hogy nem öltem meg. Nem fordultak ellenem, a belém vetett hitük sem szűnt meg egy cseppet sem.. vagy legalábbis, egyelőre még nem tudok róla.. hiszen a kötelék közöttem, és az embereim között alapból sérült volt. Ezen tettem pedig valószínűleg csak még jobban kárt tett benne, de úgy gondoltam abban a pillanatban hogy megéri mindezen kockázatot. Igen.. sokat kockáztatok Clarke-ért.. talán túl sokat is.. hiszen, közös megegyezés alapján fegyvertelenül, és egyedül kellett a helyszínre jönnöm, ahogy ez a másik féltől is elvárt. A helyszín adott.. mindkettőnk részéről semleges, ráadásul tekintve hogy egy kávézó, ártalmatlan is.. valószínűleg. Vagy addig volt az maximum míg be nem tettük a lábunkat ide. Legalábbis az én részemről.. amerre megyek, a halál, és a vér díszesíti lépteimet. Bár, reményeim szerint a jelenlegi eset kivétel lesz, hiszen tényleg nem vérengzés céljából jöttem ide, ahogy nem is a maffia érdekében tárgyalni, így hát az arcomra nem is kerül fel semmiféle festék. Csak Lexa-ként vagyok jelen, aki sajátos céljából kereste fel e férfit, erre a küldetésre. Tudom hogy van nálunk egy fogvatartott meta, kire nagyon feni a fogát.. s talán az információkért nagyobb árat fizetek mint amennyit érnének, másoknak legalábbis.. de nekem.. nekem jelenleg mindent. De valamiért, amint átlépem a bejáratnál a küszöböt baljós érzés fog el. A kávézóban a dolgozókon kívül sehol egy lelket sem tudok felfedezni ahogy körül nézek, ezért, kicsit beljebb sétálok s egy eldugottabb boxban egy igen csak engem bámuló férfira siklik tekintetem. Közelebb megyek hozzá, és szótlanul helyet foglalok a vele szembeni ülésen, végig tartva a szemkontaktust vele. Igyekszem olvasni benne. - Ajánlom hogy tartsd magad a megbeszéltekhez. Nem szeretem a váratlan meglepetéseket. -Ridegen, ellentmondást nem tűrve töröm meg végül a csendet közöttünk, kicsit sem a legkedvesebb módon.. de hát.. nem ismerkedni jöttünk, vagy egy baráti kávézgatásra.
it's where my demons hide

avatar
❖ M.E.G. leader ❖
dc universe
kereslek :
natasha weston
estelle betranche
little sister
tartózkodási hely :
◈ mostly central ◈
foglalkozás, hobbi :
◈ m.e.g. leader ◈
karakter arca :
◈ brett fckin' dalton ◈
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


to the beautiful leader, lexa

Hosszabb személytelen tárgyalás után eljött a pillanat, amikor szemtől-szembe találkozhatok a maffia női vezérével. Na, nem azért emelem ki a nemét, mert gyengének titulálnám, vagy bármi ilyesmi ezzel csak azt akarom kifejezni, hogy egy erőteljes nő van az élen. Ami néha sokkal jobb, mintha egy férfi kezében lenne az irányítás. Bár én magam egy kicsit irányításmániás vagyok tudom jól, hogyan kell üzletet kötni másokkal és jelen pillanatban ezt igyekszem kihasználni. Nekem szükségem van az egyik általuk fogva tartott metahuman-re, míg nekik szükségünk van olyan információkra, amelyeket számukra talán nehezebb lenne megszerezni, mint nekem. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy nekem egy beépített emberem van a rendőrségnél és nem fordítva. Nem is tudom, hogy mit csinálnék, ha hozzám épülne be valaki. Bár valószínűleg eléggé hosszú út vezetné el a halálba. De még azelőtt is át kell állnia olyan próbákat, amelyek még a legelszántabbakat is meg-meg törik. Persze pontosan ezért lesznek az embereim a legjobbak. Bizonyítanak. Nekem és maguknak is. Hát nem így alakul ki a legjobb csapat? Meg talán még mindenkiben ott van azaz elengedhetetlen érzés, hogy mindannyian egyenlők vagyunk még akkor is, ha bizonyos döntéseket végső soron én bírálok el, hogy helyes vagy sem. Mert lehet, hogy én vagyok a tápláléklánc legtetején, de ez nem azt jelenti, hogy nem avatkozhatnak bele azok, akik azzá tesznek engem, aki vagyok. Mert, ha nem lennének embereim önmagamon uralkodni egyedül nem lenne túlságosan izgalmas.
Az egyik legeldugottabb boxot szemelem ki magamnak, ahol helyet foglalhatok, de innen még könnyedén rálátok a bejáratra azonban ez ugyanígy nem érvényes a másik nézőpontra. Hiszen mondjuk azt, hogy a fényviszonyok jelen helyzetben nekem kedveznek. Ha már idejöttem teljesen fegyvertelenül, akkor a legkevesebb, hogy a kedves partnerem is tartja magát ehhez. Na, meg persze akármennyire is akarom azt a metahuman-t ez még egy pillanatra sem jelenti azt, hogy vagyok olyan ostoba, hogy a saját életemet tegyem kockára miatta.

it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Patkányok kódexe
» Cafe Galerie

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Star City :: Külváros-
Ugrás: