villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Onix pub
eme téma címe
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseTom & Snart
HELLO PAL, LONG TIME NO SEE

- Lenyűgöző – mondom minden beleélés nélkül, szinte unottan Tom beszámolójára. Őszintén szólva nem tett túl mély benyomást bennem annak idején Tom – talán éppen azért, mert „nyeszlett” volt, ahogy ő nevezte magát – így nem igazán emlékszem már az apróbb jellemvonásaira akkorról, de az biztos, hogy most elég magabiztosnak tűnik. Ezek szerint valamilyen előny biztos származhat abból, ha valaki katonának áll. Bár a „hazámat szolgáltam” jelmondat engem nem túlságosan hat meg. Ahhoz mindig is túl önző voltam, hogy foglalkozzam mással is magamon kívül. Nemhogy az ország dolgaival. Oké, talán megvan bennem is a potenciál, ez bebizonyosodott a Hullámlovason töltött idő alatt, de ha már itt tartunk, az időben utazni, és harcolni egy megfoghatatlan ellenséggel, meg egyéb átlag emberi erőn túli dolgokat csinálni sokkal inkább rám vall, mint a Közel-Keleten tartani a frontot.
- A Villám szeret hősködni, az egyszer biztos. Ami meg a többi metahumánt illeti... meggyőződésem, hogy vannak közöttük jófiúk is szép számmal, csak róluk keveset hallani. A bűnözők kivívják maguknak a rivaldafényt, az emberek meg szeretik a felhajtást – mosolyodom el. Én már csak tudom, jómagam is kiálltam a nagyérdemű elé egy rögtönzött műsorral két éve, amikor ki akartam hívni a Flasht. Az biztos, hogy hamar hírhedté váltam. Vannak akiknek ennyi jutott, csupán így válhatnak ismertté. És persze ez a hírnév is hamar elhalványul. Na nem mintha valóban azért tettem volna, ami tettem, mert a középpontba vágytam.
Nem hittem, hogy tényleg képes lenne bármi magyarázatot adni a kérdésemre a hirtelen távozással kapcsolatban, ő azonban mégis megpróbálkozik vele, bár nem éppen azt kapom, amire számítottam. Azért kellett továbbállnia, mert kölyökként flúgos volt? A homlokomat ráncolom. Lisa talán jobban is járt így.
- Na és... - beszéd közben ezúttal én hajolok az asztal fölé,hisz rajtam a sor, hogy tovább vigyem a játékot – hol dolgozol? Melyik cégnél őrködsz? - Érdeklődöm, már csak azért is, hogy fenntartsam a beszélgetést, bár kíváncsi is vagyok, hogy vajon melyik vállalat biztonsági jelmezére váltotta le a katonai egyenruháját. Ki tudja, talán még a hasznomra is lehet ez a beszélgetés.


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
beépülés


Felemás érzések fognak el Snart kapcsán zavaró hűvössége és modorossága miatt. Mégis némi szívélyességet is érzek benne. Nem tudom, hogy újból ki fogunk-e jönni majd. Szerényen elmosolyodom megállapításán:
- A hazámat szolgáltam. Meg szert tettem némi önbizalomra. Ha emlékszel, eléggé nyeszlett srác voltam akkoriban. Nem túl sok önbizalommal.  – veregetem meg vállát. Lehet ezzel átlépek egy pontot. Nem mindenki szereti ha csak úgy megérintik.
- Amennyire tapasztalom azért itt is elég nagy a nyüzsgés. Főleg mióta volt az a nagy robbanás, ahogy te is mondod. Elég fura és kétséges felállás. Itt mutatkozik meg igazán az emberi természet, ha hatalomra tesz szert. És az újságok szerint jobbára bűnelkövetésre vetemedtek eme emberek, meták. Bár itt van ez a Villám, aki mintha valami önkényes rendőrként működne. Szóval nem unalmas a nagyvárosi élet sem.  – nem is beszélve arról, hogy nekem elsősorban az ilyen emberek utáni nyomozás lenne a feladatom. Bár azért érdekel mi az ő meglátása a témakörben.
Megnyugtat a tudat, hogy Lisa nem fogja megtudni tartózkodási pozícióm. Nem mintha tartanék tőle, de azért egy kicsit mégis. Elég volt belőle akkor annyi amennyi. Erre iszok is egyet. Közben az asztal is elkészül, s miután kezembe kaptam a dákót, meg is ejtem az első ütést. Egy teli bement, szóval az a nyerő golyóm.
- Gyerekkoromban sokat költöztünk, mert az a képzetem volt, hogy valaki üldöz. És akármelyik városban is voltunk, mindig megtalált. Idővel persze megszűnt a dolog.  – adok válasz egy majd két évtizedes rejtélyre. Persze a részletekre nem térek ki, s így talán lököttnek is tűnhetek. De egyenlőre jól van ez így. Még a végén bögyös főnökösném fenéken talál billenteni.
Másodjára azonban nem vagyok ennyire szerencsés a lökéssel.
- Te jössz!  – adom át a terepet s közben poharam tartalmát hörpintem befelé.
***
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseTom & Snart
HELLO PAL, LONG TIME NO SEE

Szemmel látható hitetlenséggel veszi tudomásul a válaszom, de nem is vártam mást. Mondhatnám még esetleg, hogy „kipróbáltam magam ebben-abban”, vagy hogy „kerestem az utam”, ugyanolyan semmitmondónak tűnne, még ha igaz is. Persze az időutazás előtti időszakból tudnék mesélni egy-két valóban hihető történetet, de régi ismertség ide vagy oda, nem tudhatom, mennyire bízhatok Tomban. Amúgy meg igazából sosem voltam az a dicsekvő fajta.
- Szép kis kalandokban lehetett részed akkor – állapítom meg, miután végighallgatom az ő válaszát. Tengerészgyalogság, utazgatások... nem mintha valaha is el tudnék képzelni magamnak ilyen pályát, de el kell ismerni, hogy jól hangzik. - Gondolom sok mindent láttál közben, ahhoz képest ez a város most egyhangúnak tűnhet – jegyzem még meg, majd némi tűnődés után hozzáteszem. - Leszámítva a három-négy évvel ezelőtti robbanást a részecskegyorsítónál, meg a metákat, akik azóta a város hősei, vagy szörnyetegei lettek. - Azt hiszem, a S.T.A.R.-Lab esete óta ez az, ami a köztudatba égett, ha Central City-re gondolnak. Furcsa teremtmények gyülekezőhelye, élükön a Flash-sel, meg az ő skarlátszínű hacukájával.
- Nem, azt én sem hiszem – értek egyet Tomnak a Lisával kapcsolatos megjegyzésével, amikor rá terelődik a szó. Lehet nem is igen kellene felhoznom a húgomnak, hogy találkoztam az exével. Bár általában nem egy haragtartó típus, és biztos vagyok benne, hogy már továbblépett, de azért sosem lehet tudni. Aztán meg ha van egy jó magyarázata a történtekre, Lisa valószínűleg meg is értené.
- Tulajdonképpen miért kellett olyan váratlanul távoznod akkor? - győz végül a kíváncsiságom, és érdeklődve méregetem a férfit. Mivel rábólint a biliárdozásra, nem habozom, felpakolom a golyókat az asztalra, játékra készen, majd egy dákót is magamhoz veszek, de egy mozdulattal jelzem, hogy átengedem a kezdés jogát neki. Addig is lehetőségem van ismét magamhoz venni a sörömet, és kortyolni belőle néhány újabbat.


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
beépülés


Egy régi ismerőssel való találkozás történhet intenzív ölelgetés avagy távolságtartó méregetés formájában, attól függően, hogy mennyire volt emocionális a kapcsolat illetve, hogy milyen a vérmérsékletük. Ennek tudható be, hogy verbális köszönésünkön túl nem kezdünk el pacsizni, mint a niggerek. Meg persze azért sem, mert egy régi ismeretség kellemetlen emlékeket ébreszt bennem, így inkább távolságtartó vagyok. Kérdésem viszont őszinte, mert valóban halvány lila dunsztom sincs, hogy mit ügyködik Leonard vagy a húga. Hogy még mindig rossz fiú-e vagy az csak holmi ifjonti kilengés volt. Minden esetre a semmitmondó válasz pont eleget takar ahhoz, hogy ne tudjak megnyugodni. S talán nem meglepő, hogy úgy nézek rá, mint aki azt hiszi, hogy bolondnak nézik.
- Ókés. – reagálom le a hallottakat szemeimet forgatva, nem túl sok hitelt adva a szavaknak.
- De. Bizonyos értelemben világot láttam. Tengerészgyalogosnak álltam. Megjártam Afganisztánt, Irakot, Kolumbiát. Aztán újra itt kötöttem ki a városba, már mint biztonsági ember. Izgalmas meló, de nem annyira életveszélyes és több pénzt lehet vele keresni. Bár azért még nem vagyok multimilliomos. – a húga említésére csuklok egyet. Rámenős egy kis csaj volt, gondolom azóta érett nővé cseperedett. S ha nem lenne az életemben egy bögyös barna, talán még bele is mennék…
- Lisának? Ad át neki kézcsókomat! Bár nem hiszem, hogy örülni fog neki. – vélekedem. Esetleg fogalma sem lesz arról, hogy ki vagyok. Az se olyan nagy tragédia. A biliárdasztalos invitálásra rábiccentek.
- Persze, miért is ne. – elnyomom a cigarettám, s a söröskorsómmal az említett játékhoz megyek. Nem vagyok túl gyakorlott, hiába vagyok lövész, azért itt másképpen megy a célba juttatás, nem egyenesen. De úgy is csak dumálni fogunk, remélhetőleg.
***
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseTom & Snart
HELLO PAL, LONG TIME NO SEE

Ez a jó ebben a helyben: mindenki önmaga lehet, egymás között vagyunk, mint egy régi baráti társaság. Kivéve, hogy itt igazán senki nem barátja senkinek. Legfeljebb bűntársa, cinkosa, egykori cellatársa, átmeneti partnere... A mi világunkban nem olyan könnyű barátságokat kötni, tekintve, hogy a többségünk bizalmatlan, főleg az új emberek felé. A régiek felé meg azért, mert ugye már ismerjük. Ettől függetlenül itt nem kell megjátszani magunkat, nem sok jófiú keveredik ide, ha meg mégis, azt nagyjából elsőre kiszúrják, és mint a western filmekben, az egész pub egy emberként szemmel tartja, és gyanakodva méregeti. Az illető meg hamar megérezheti, hogy nem jó helyen jár. Persze a többség itt nem hülye, és a már említett bizalmatlanságból is kiindulva nem készítenek teljes, kidolgozott betörési, egyéb bűncselekményhez köthető tervet mások füle hallatára, legfeljebb ötletelnek, előadják a „mi lenne ha...” kezdetű játékot. Mint például: mi lenne, ha kirabolnánk a Nemzeti Bankot? De nem akarom én megzavarni a traccspartit, csak hozzáfűztem a saját észrevételemet. Azt meg szerintem mind tudják, hogy nálam jobb mestertolvaj nincs a környéken, a Captain Cold név nem véletlenül lett híresen hírhedt a városban. Bevallom, szórakoztatónak találom ezt a fajta népszerűséget. Az öregem büszke lenne, ha még élne. Nem mintha érdekelne annak a szemétládának véleménye...
- Hogy én? - fordulok immár teljesen az imént felfedezett régi ismerős felé, hogy megválaszoljam a kérdését. - Megváltottam a világot, és most próbálom kitalálni, mivel is billenthetném helyre az egyensúlyt – árulom el már csak azért is őszintén, mert úgysem hinné el rólam senki. Hát ha még belemennék a részletekbe az időutazásról meg Vandal Savage-ről és a többiről.
- Na és te mi jót csináltál az elmúlt években? Csak nem világot láttál? - kérdezek vissza, majd némi habozás után hozzáteszem. - Szeretnél esetleg üzenni valamit a húgomnak? - Nem kötekedésnek szánom, hiszen ez már rég lefutott ügy, inkább csak kíváncsi vagyok a reakciójára, hogy megpróbálja-e egyáltalán megmagyarázni az egykori eltűnését. Lisa nem vette valami jó néven, és ha akkor találkozom így szemtől szembe Tommal, nem biztos, hogy ugyanilyen higgadtan ülnék. De kár a múltat felhánytorgatni. Amennyire én tudom, a húgom is már régen továbblépett.
- Van kedved? - mutatok a biliárdasztalra mellettünk, ami épp ebben a pillanatban szabadul fel. Ha már itt akarunk dumálgatni, meg emlékeket feleleveníteni, akár játszhatnánk is közben.


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
beépülés


Lassan fogy a sör. Sosem voltam nagy ivó, még most annak ellenére sem, hogy mondhatni lelki bánatom van. A cigaretta az más tészta. Nagyokat szippantok belőle, hogy szépen megformált gyűrű formájában pöfékeljem ki a füstöt. Ez már szinte művészet. S volt valaha is bárki ártalmára eme elfoglaltság? Bizonyára. De nem izgat, csak ülök és hallgatózom. Van is mit meghallanom. Bankrablási tervezés. Rizikós vállalkozás. Szinte már high-tech kütyü nélkül nem is lehetséges. Egyszerűbb volna meghekkelni a rendszert. Habár ha nem pénzre utaznak, hanem valódi anyagi javakra, akkor valóban a betörés a megfelelő módszer. Ám ez módfelett kisstílű terv, amit rá is hagyhatok a rendőrökre. Mondhatni nem a hatásköröm, bár meglehet, hogy egy névtelen telefont meg fogok ejteni, csak, hogy gyorsabban kiérjenek. A nagy tervezgetésbe hozzászólt egy régi, ismerős hang. Fejemet az illető irányába fordítom. Tekintetem megakad az ismerős arcon, mely mintha alig változott volna az elmúlt években. Az a rideg, hűvös vonások, amitől kiráz a hideg, mint kamasz koromban. Jelenlétem nem marad észrevétlen, igaz nem is törekedtem rá. Egyből kiszúr.
- Hello Leonard! – köszönök vissza kezemet nyújtva barátilag. Egyből felismert, ahogy én is őt. Nem is tudom mit fog szólni hozzám, hisz effektíve úgy tűnhet, hogy annak idején csak úgy otthagytam a húgát. Persze nem rajtam múlt a történet, s nem is tegnap volt. Mégis kissé nyugtalanító a múlt.
- Igen, újra visszaköltöztem a városba. Bejártam a fél világot, ideje volt már visszatérnem a központba. – utalok a város nevére.
- Meg aztán kell egy kis nyugalom a sok lövöldözés után. Belefáradtam. – dőlök neki hátammal a bárpult oldalának. Szippantok ismét parázsló nikotin rudacskámból.
- És te? Mivel ütöd el napjaidat?
***
it's where my demons hide

avatar
❖ Captain Cold ❖
dc universe
kereslek :
•• lisa snart
tartózkodási hely :
•• central city
foglalkozás, hobbi :
•• master thief
karakter arca :
•• wentworth miller
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseTom & Snart
HELLO PAL, LONG TIME NO SEE

Az elmúlt időszak hosszas egyhangúsága után ma úgy döntöttem, vége, elég a semmittevésből. Hogy mit is fogok kezdeni magammal a közeljövőben, még most sem tudom, de kezdem megunni ezt a köztes állapotot a bűnözői létforma és a hőslét között. Igazából kicsit hiányzik a Hullámlovas és a csapat. Na, nem sírom vissza a bádogszobát meg a szintetikus kajákat, de kell az izgalom, és az időben ide-oda utazni, rosszfiúkat, halhatatlanokat üldözni határozottan izgalmasnak számít; és tegyük hozzá, legalább olyan hasznos tevékenység, mint bankot rabolni. Persze mindkét dolognak más-más szempontból van haszna. Arról viszont fogalmam sincs, merre járhat időben és térben mostanság az időutazó űrhajó, vagy hogy min dolgozik jelenleg a legénysége. Talán jobb is így. A legutóbbi kalandom velük így is túl emlékezetesre sikeredett. Visszatérni mások értékeinek eltulajdonításához némileg visszafelé fejlődésnek tűnik egy ilyen kitérő után, éppen ezért sem tudom már egy ideje, hogy mit is kezdjek magammal. De ahogy már említettem, hiányzik az izgalom. És gazdag pojácáktól lopni nem is igazán számít bűnnek, nem igaz? A nem létező fizetésemet meg sosem árt kicsit kiegészíteni. Mick azonban most nincs itt, az egykori banda szétszéledt, jó lenne bevonni pár új arcot, vagy találkozni a régiekkel. Kíváncsi lennék, ki min fáradozik mostanában. Nem is kérdéses, hol tudok felcsipegetni efféle infókat. Megerőltető mélázások nélkül pattanok fel a motoromra – ami egyébként szintén lopott, bár már jó ideje a sajátomnak nevezem mégis – és indulok meg a belvárosba, hogy végül az Onixban kössek ki. A szokásos csürhe verődött össze ma este is, páran rám is köszönnek, amire egy-egy kurta biccentéssel vagy intéssel válaszolok, miközben a pulthoz lépkedek. Amíg a sörömre várok, félfüllel máris elcsípek pár érdekes szót a közeli biliárdasztal felől.
- Valaki a Nemzeti Bankot említette? - fordulok a társaság felé felvont szemöldökkel. Két-három bizalmatlan szempár néz vissza rám. Megvonom a vállam. - Én nem a főbejáraton mennék be, az oldalsó sokkal biztonságosabb, és kamera is kevesebb van arról – jegyzem meg közönyösen, amire érezhetően oldódni kezd a hangulat. Csak ekkor pillantom meg egy régi-régi ismerősömet a közelben.
- Tom Baker – szólítom meg érdeklődést mutatva felé. - Még nem láttalak errefelé. Nem is tudtam, hogy újra a városban vagy – jegyzem meg. Visszagondolva, azt hiszem, azóta nem találkoztunk, hogy a húgommal szétmentek.


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
BEÉPÜLÉS


Az éjszaka az én terepem. Már Central Cityben, mert Gothamnek ott van Batman, Starling Citynek a Zöld Íjász, az itteni szuperhősök viszont nem napszakhoz kötik tevékenységüket. Még én sem, de mivel a bűnözök javarészt az éj sötétjét kihasználva igyekszik gonosz terveiket kivitelezni, nincs más választásom, mint alkalmazkodni hozzájuk. Mint egy olyan fehérvérsejt, amely először beépül a baktériumba, és onnan belülről pusztítja el. Szinte ugyanazt csinálja mint a kórokozó a testtel, a nagy egésszel. Igen, ezzel a hasonlattal élve valóban csak apró sejtecskéje volnék a hatalmas nagyvárosnak. Ám az mégsem élő, velem ellentétben. S tevékenységemet sem a holt épületekért, sokkal inkább a bennük élő emberekért teszem. Túl általános volnék? Meglehet. De már nem köt semmi érzelmi kötelék az itt lakókhoz. Volt nejemről nem tudok semmit, pedig csak pillanatok kérdése volna utána nézni. De nem akarom tudni. Túl fájdalmas, s ezt az érzést elfojtom magamban. Rá is gyújtok egy cigire, amúgy is megérkeztem ma esti megfigyelő helyemhez, az Onix pubhoz. Szokásos menő bőrdzsekimet hordom, alatta világos kék a nyaknál lazán kigombolt inggel. Hátamhoz pisztolyom van erősítve, a farmernadrág pedig feszül lábszáraimon, ahogy egyszerű fekete cipőmben belépek a szórakozóhelyre. Szinte már ösztönösen mérem fel a terepet, miközben a pulthoz lépve rendelek egy sört. Elvégre mi másért jönne bárki is egy sörözőbe?
***
it's where my demons hide

avatar
Admin
dc universe
kereslek :
⊱ everybody
tartózkodási hely :
⊱ everywhere
foglalkozás, hobbi :
⊱ this page
karakter arca :
⊱ faceless
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


--- szabad játéktér ---
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
my beautiful fiancé
tartózkodási hely :
▣ star city ▣
foglalkozás, hobbi :
▣ psychologist ▣
karakter arca :
▣ will tudor ▣
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Megígértem magamnak, hogy soha többé nem fogom magam gyengének érezni. Most mégis pontosan ezt érzem. Hogy gyenge vagyok. Még egy férfi, aki képes volt a lelkembe tiporni. Pedig megígértem magamnak, hogy soha többé nem fogom engedni, hogy egy férfi uralkodjon felettem. Most mégis megtörtént. Összetörtem. De nem lehetek egy megtört kis madár. Többé már nem. Én ebből már kinőttem. Nincs rá szükségem. Muszáj valamit kitalálnom, mert ez így nem fog menni. Ahogy megfogja a kezemet tudom jól, hogy már nincs mit rejtegetnem. Nem is értem miért védelmeztem annyira attól, amit tett. Hiszen úgy csinál, mint aki egyáltalán nem emlékszik rá, mégis ugyanakkora seggfej, mint előtte. Hova lett az a távolságtartó srác, akit alig tudtam megkörnyékezni, mert egyszerűen nem volt hajlandó közel engedni magához? Szinte érthetetlen, hogy mégis mi történt.
- Ó, hogy most már nem idegesít, amit mondok? Mikor már rólad van szó, akkor már rögtön érdekelnek a dolgok, hah? - Elhúzom a kezemet nem akarom, hogy hozzám érjen és legszívesebben addig ütném, amíg mozog. Egyszerűen undorodom tőle. Ha ez az egész erre ment ki, hát iszonyatosan jól játssza magát komolyan mondom. Amire most szükségem van, hogy a lehető legtávolabb legyek tőle és egy hosszú forró zuhanyra, hogy minden egyes érintését lemoshassam magamról.
- Azt akarod mondani, hogy semmire nem emlékszel? Hogy bekattannál és, ha nem állítalak le, akkor kis híján megerőszakolsz? Most pedig itt tovább játszod azt a barmot, aki előbb voltál és tényleg vegyem úgy, hogy nem emlékszel? Iszonyatosan nagy féreg vagy Dommiel. - Most először hívom őt a rendes nevén ez is csak azt bizonyítja, hogy ezzel a tettével végképp elásta magát nálam. Nincs visszaút. Nincs semmi. Nem akarok tőle semmit sem.
- Nem csodálkozom egyáltalán azon, hogy egyedül vagy, mert egy ilyen féregnek egyszerűbb ellöknie magától az embereket, mint szembenéznie a saját démonaival. - Jelen pillanatban már azt sem igazán értem, hogy mit láthattam benne ezelőtt, hiszen lehet, hogy a külső tulajdonságai valamilyen szinten vonzónak titulálhatóak belülről rohadtabb, mint az apám volt. Ez pedig nagy szó.Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


0
Szám akaratlanul is, de mosolyra húzódik. Ki érti a nőket? Nem is olyan rég, még azt kérte hogy élvezzem az életet.. most pedig, ahogy teljesítem kérését megzuhant, sír, s lassan a földből tengert formálnak könnyei. Nem tudom, hogy mi történhetett, hogy minek köszönhető az, hogy ennyire.. kifordult magából.. de én is. Úgy érzem, mintha egy hatalmas szikla esett volna le a vállamról, s végre magamat adhatom.. illetve, a valós, elnyomott Domot a felszínre hozhatom. Ha ezt a kormány megtudná.. valószínűleg a meták sorsára jutnék.. mégis, nem tud érdekelni. Érdekes. Hogy mellette feltudok szabadulni.. amit láthatóan ő nem igazán élvez, immár. Amint az ujjam a szájával érintkezik szinte lerí arcáról az undor..s nem sokkal az érintésem után lendülne keze, de mielőtt célba érne én elkapom azt, s felém fordítom. A kezére nézek, majd a szemébe. - Tudtam hogy valamit rejtegetsz előlem. -Morranok fel. Nem tetszik az amit látok. Lehet hogy egy ősbunkó vagyok, de ha nem metáról van szó nem részesítem előnyben a nők bántalmazását. - Nem kérem még egyszer. Beszélj. - Beszélek hozzá ellentmondást nem tűrve. Nyilván, nem fogok a bocsánatáért esedezni, térden állva könyörögni.. szimplán csak megakarom tudni.. hogy mi az, ami itt történt.. s hogy mitől változott ekkorát ez a lány.. hiszen, eddig mint egy rossz k*rvát csak a szex iránti vágy fűtötte, hogy széttegye nekem a lábait.. most pedig, szíve szerint a sarokban kuporogva sírna ha hagynám.. de ezt ő is tudhatná már, hogy addig nem fogom békén hagyni míg nem ered meg a nyelve. Én a helyében szót fogadnék magamnak.. legalább előbb szabadul..
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
my beautiful fiancé
tartózkodási hely :
▣ star city ▣
foglalkozás, hobbi :
▣ psychologist ▣
karakter arca :
▣ will tudor ▣
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Nem akarom, hogy bármi közöm is legyen hozzá. Én egyszerűen nem akarok tőle már semmit sem. Nem tudom, hogy mégis mi ütött belé, de határozottan jobb volt, míg ő kívánta a távolságot. De így legalább megmutatta a foga fehérjét, amelyet soha többé nem szeretnék újra látni. Megtapasztalni egyszerűen szörnyű volt. Megesküdtem magamnak, hogy soha többé nem fogom engedni egyetlen egy férfinak sem, hogy megpróbáljon birtokolni. Most mégis kis híján itt lyukadtunk. Nem is tudom, hogy mikor vette át a kezébe az irányítást. Vagy mi volt a kiváltó ok. Mintha valahová máshová került volna. Ő pedig megszűnt volna létezni. Mert, akivel szembenéztem az nem az a Dominó volt, akit hosszasan követtem. De az is lehet, hogy pontosan erre játszik. Hiszen bármennyire is taszítom nem akar eltávolodni. Mintha felcseréltek volna a szerepek és immáron ő lenne az, aki megpróbál engem kiüldözni a világ másik felére. Ha tudná, hogy minden egyes másodperccel mennyire közel kerül hozzá.. Talán sokkal intenzívebben igyekezne az idegeimre menni.
Ahogy ujját a számra helyezi még a hideg is kiráz az érintésétől. Nem akarom, hogy közelebb jöjjön. Undorodom tőle. Felfordul a gyomrom, hogy ekkora szemétláda. Most már kezdem érteni, hogy miért nincs semmilyen kapcsolata, amióta üldözöm. Hát nem meglepő! Egy elvetemült beteg állat. Pont olyan, mint amilyen a családom is volt. Csak tárgynak tekinti a nőket. Nevetséges. Minden porcikámban reszketek, de nem akarom, hogy ezt láthassa rajtam. Összeszorított fogakkal állom a tekintetét azonban, ahogy egyre közelebb hajol hozzám úgy válok egyre feszültebbé, míg nem minden porcikám azért üvöltözik, hogy rúgjak kapálózzak és üssem amíg még mozog. Mégsem tudom megtenni. Mert mindez egyetlen egy hibához vezethető vissza. A saját megszállottságomhoz. Ha nem követem őt, akkor most nem érezném ilyen rútul magam. Ő pedig nem próbálna meg engem minden eszközzel eltaszítani.
Mielőtt túl közel érhetne az ajkaimhoz a kezemmel egy hatalmas pofont igyekszek neki lekavarni figyelmen kívül hagyva azt, hogy még mindig erőteljesen látszódnak a vörös foltok.

EMLÉKEZTETŐ! A KEZEM, SZÍVEM! A KEZEM!


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Fordult a kocka. Nem kicsit. Ami immáron a normálisnak számított nálam, megszűnt. Elowen. Nem fog többet üldözni, látva a heves reakcióját.. pusztán egy valamit nem értek. Hogy ez engem mégis, miért nem tesz boldoggá? Sőt annál inkább.. idegesít, bánt. Mintha egy részem sóvárogna utána.. az eszem azt súgja, hogy most azonnal forduljak sarkon, és hagyjam itt ezt a lányt.. örökre megszabadulhatnék tőle, végre. Mégis, nem teszem. Őszintén szólva, nem tudom megtenni.. mintha földbe gyökereztek volna lábaim, úgy állok az ajtó előtt, mozdulatlanul. Zavar, hogy nem tudom hogy mi történt.. de ha őszinte akarok lenni magammal, már pedig.. nem akarok, mert tagadom még magamnak is... de talán Elowen hozzámállása zavar a legjobban. Az, ahogy rám tekint.. az undort vélem felfedezni tekintetében. Nem holmi színjátékot űz.. ezek a színtiszta érzései. Én pedig, azt nem értem.. hogy mégis, mivel érdemeltem ki.. hiszen, egész eddig egy patkányt nagyobbra tartottam nála, mégis, szemében én voltam az isten.. s most pedig.. talán egy levegőt sem akar szívni velem.. mégis.. valamiért, mosolyra húzódnak ajkaim. Visszaadhatom neki az idegesítő rám tapadást. Kullancsként fogom szívni vérét ennek a lánynak, úgy, ahogy azt ő is tette velem. Görbetükör. Szép csendben hallgattam kifakadását, a lemoshatatlan, idegesítő mosolyommal arcomon.. elengedtem fülem mögött sértő szavait. Lepergett rólam. - Ez elég nagy baj. -Húztam sajnálkozva a szám arra, hogy nem történt semmi. Persze mindez színjáték.. hiszen, szívem szerint tényleg itt hagynám.. ha ez az érzés hagyna nyugodni. De nem. Érzem, hogy hazudik. - Ssh. - Csendesítem, s közelebb lépek hozzá, szájára csúsztatva ujjamat. Nem akarom hogy bárki is megzavarjon minket.. nem beszélve arról, hogy megfájdul a fejem tőle, ha továbbra is kiabál. - Úgy emlékszem azt kértem, hogy csak akkor beszélj.. ha valami értelmes is elhagyja szádat. Bár valljuk be.. tekintve téged ez nem túl egyszerű feladat. - Figyelem minden egyes rezdülését, ha esetleg valami olyat szeretne tenni amit megbánna, hogy időben tudjak reagálni rá. Szép lassan hajolni kezdek a lány felé, minden egyes szavam után. Az pedig hogy célba érek -e , csak tőle függ.
it's where my demons hide

avatar
heroes ❖ villains
dc universe
kereslek :
my beautiful fiancé
tartózkodási hely :
▣ star city ▣
foglalkozás, hobbi :
▣ psychologist ▣
karakter arca :
▣ will tudor ▣
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Úgy éreztem, hogy a bennem tomboló lángok hamarosan teljes mértékben felégetnek bennem minden és, akkor már nem marad más hátra, mint az, hogy egyenest felrobbanjak. Úgy éreztem, hogy bekerítettek és nincs menekvés a számomra pedig éreztem az ajtó hűvös érintését a hátamon, de valahogy nem akartam, hogy egy lépéssel is közelebb jöjjön hozzám Dom. Túl sok ez így egyszerre még nem emésztettem meg a dolgokat. Mondhatnánk azt is, hogy eléggé instabil állapotba kerültem, mert őszintén nem emlékszem, hogy mikor éreztem magam ennyire nyomorultnak. Annyi éve magam mögött hagytam azt, hogy egy férfi is, akár csak megpróbálhassa azt, hogy kihasználjon, de most mindez emlékeket idézett fel bennem. Úgy éreztem ketté szakadok, de nem fogom megadni neki az örömöt, hogy megtudja mit a fenét is művelt. Mégis miért mondanám? Még a végén valahol egy nagyon mély érző pontjában ténylegesen megsajnálna és megpróbálna bocsánatot kérni, aminek az lenne a vége, hogy nem tudnám lerázni magamról. Én pedig nem akarom, hogy bocsánatot kérjen, nem akarok tőle semmit azon kívül, hogy a lehető legtávolabb maradjon tőlem. Ennyire vágyom. Megtapasztalhattam, hogy milyen szörnyeteg lakozik benne és nem akarom megtanulni irányítani, vagy babusgatni. Soha többé nem akarom, hogy ez újra megtörténjen.
- Annyira nehéz felfognod agyilag, hogy rohadtul nem történt semmi? - Üvöltöttem rá és a könnyeim ismételten végiggördültek az arcomon. A kezeim továbbra is a hátam takarásában voltak, mert nem akartam, hogy meglássa rajta a vörös foltokat. Nem akarom, hogy bármi köze is lehessen hozzám.
- Nem kell hallgatnod a hangomat, nem kell rám nézned. Már régen kisétálhattál volna a kurva ajtón, hiszen úgy tűnik megmaradsz. Nem tudom, hogy mi a francot akarsz hallani azon kívül, hogy nem történt semmi. SEMMI AZ ÉG VILÁGON. - Erőteljesen megnyomtam az utolsó szavaimat, szinte már, mintha egy visszamaradott emberhez beszélnénk, akinek mindent a szájába kell rágni, mert az egyszerű módon képtelen felfogni. Életemben nem voltam még ennyire dühös, de nem is igazából rá, hanem saját magamra, hogy hagytam mindezt eddig fajulni. Túlságosan is a kezébe adtam a lehetőséget, hogy bánthasson. Pórul jártam, de legalább tanultam belőle.  


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Fogalmam sincs, hogy mégis mi történt, a bizonyos csókja után.. egyszerűen, kiestek az események.. és ez idegesít a legjobban. Megakarom tudni..  nem érdekel hogy mennyire zaklatott állapotban van, hogy sír..fáj a fejem, s szemöldököm felett kissé vérzésnek állt a fejem ami valószínűleg annak köszönhető, ahogy felkeltem.. teljesen meztelenül. Csak remélni tudom, hogy nem tettünk semmi olyat, ami.. nos, amiért már idejét sem tudom hogy mióta üldöz. Talán ezért sír ennyire, mert nem sikerült a kis terve ami már szinte rögeszméjévé vált az idők során. Ennek örülnék a legjobban.. de kihívom a sorsot azzal, hogy próbálnám megtudni.. viszont nagy meglepettségemre, menekülőre fogná. Talán túl szégyenli mindezt, hogy egy férfinek sikerült elutasítania. Ha nem róla lenne szó, talán még meg is tudnám sajnálni hiszen patakokban áll a szeme.. mégis, bár tagadom erősen, egy kicsit zavar, persze hazudván magamnak mindent a tudatlanságomra fogok.. de ennek halovány jelét sem mutatom ki, hiszen pontosan azért küzdöttem hogy végre leakadjon rólam, s ha ezen negatív érzésből észlelne valamit talán ismételten kedvhez kapna hajtani engem, nekem pedig rohadtul nincs kedvem még egy hosszú kört lejátszani. Így vagy úgy de elértem a célom.. mégis, mégsem önt el az a boldogság, amit vártam.. már oly hosszú ideje. - Már nem olyan nagy a szád mi? -Hergelem. Hiszen, ha egyszerűen rákérdezek hogy mégis mi történt láthatóan zsákutcába futok.. nekem pedig tudnom kell mindent, így vagy úgy. A könnyebb utat elutasította, így hát.. marad ez, számomra jobban kedvezőbb természetesen, én nem bánom.. sőt. - Mint egy hisztis kisgyerek. Elvették a játékszered... felőlem földhöz is vághatod magad, az sem zavar. - Nagyot sóhajtva jelentem ki. Totálisan az agyamra megy ez a lány.. de, lehet hogy az zavar hogy ennyire.. elutasító. Már lassan magam sem tudom. Gyorsan odaállok az ajtó útjába, mielőtt faképnél hagyna. Tényleg nem mehet ki innen addig, míg nem mond el mindent. - Felesleges beszéded helyett pedig szeretném ha az itt történtekről eredne meg a szád. Gyorsan. Idegesít a lényed, a hangod.  - Szeretném! Benne volt! Tehát, még szépen is kértem, egy szót nem szólhat azért, mert túl bunkó lennék vele. Nyilván minél előbb túl szeretnék rajta esni én is, hogy aztán a büdös életbe ne találkozzunk többet.. illetve, biztos ezt szeretném? Egészen eddig bele sem gondoltam.. hogy tulajdonképpen mert menekültem előle kerültünk ide nővéremmel.. tehát, talán neki is köszönhető részben az, ahol most tartok.. ami vagyok.
Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Central City :: Belváros-
Ugrás: