villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
travel the world ✶ matthias & lavender
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
❖ detective ❖
dc universe
tartózkodási hely :
gotham ♡
foglalkozás, hobbi :
detective ♡
karakter arca :
jennifer morrison ♡
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Nem is tudom, hogy mihez kezdenék, ha nem próbáltuk volna újraépíteni a kettőnk kapcsolatát. Valószínűleg belefulladtam volna a saját életembe. Mármint a munkába temetkeztem volna és egészen addig nyúztam volna magam, amíg teljesen ki nem szívom saját magamból az életet. Ennek túlságosan is nagy a valószínűsége és rádöbbentem, hogy egyáltalán nem ezt akarom, de ha folytatom a munka iránti megszállottságomat pontosan ezt értem volna el. Amúgy sem tudtam oda koncentrálni, mert a gondolata annak, hogy elveszíthetem őt olyan volt, mintha a lelkem egyik darabját kellene elveszítenem és azzal nem bírtam volna együtt élni. Nem.. Számomra határozottan nincs élet nélküle.
- Ó, pedig egy olyan elmével, mint a tiéd sokkal hamarabb megtanulhatnád, mint azt gondolnád. Na, meg persze azért azt sem szabad elfelejteni, hogy nem hétköznapi tanárod lenne. - Felnevetek, hiszen egyáltalán nem gondoltam ezt komolyan. Persze nagyon is jól tudok játszani ezt már egyszer-kétszer megtapasztaltam, de azért nem vagyok benne olyan biztos, hogy emiatt könnyebben tudnék valakit is megtanítani. Na, nem mintha aggódnom kellene amiatt, hogy ne tapadna rá az összes agysejtje a feladatra, de nem azért jöttünk ide, hogy megerőltessük magunkat, hanem azért, hogy kikapcsolódjunk és megpróbáljuk rendbe hozni mindazt, amit elveszítettünk. Mert abban biztos vagyok, hogy működni fog. Nem akarjuk elengedni a másikat és ez már magában elég sokat nyom a latba.
- Hát, ha minden igaz a lista elején szerepel A szerelmünk lapjai. Legutóbbi információim szerint még mindig az a kedvenc filmed, de ha tévednék, akkor szólj. - Elég égő lenne, ha már azt sem tudnám a feleségemről, hogy mi a kedvenc filmje. Vagy egyáltalán bármilyen kedvencéről megfeledkeznék. Azt hiszem automatikusan elöntené minden porcikámat a bűntudat. De reméljük, hogy az emlékezetem nem csal. Bár az is lehet, hogy időközben, míg távol voltunk megváltozott, de biztos vagyok benne, hogy még akkor is ki tudunk találni valamit.
- Most megnézzük a filmet, aztán pedig este elmegyünk vacsorázni, ahol beszélgetünk és, ha nem harapjuk le a másik fejét, akkor éjszaka befejezzük. - Remélem azért semmi nem fog balul elsülni, mert akkor nem tudom, hogy mégis mihez kezdenék magammal. Mármint tényleg szívem, lelkem benne van ebben az egészben és nem biztos, hogy el bírnám viselni, ha valamit elrontanék, ami miatt ez az egész próbálkozás menne a kukába. Már pusztán maga a gondolat is hatalmas nyomást rak a vállamra.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Melyik kislány ne álmodozott volna egy olyan szerelem után, mint amilyen a miénk Mattel? Hiszen még mindig szeretjük egymást. Nem csak hogy ezt bevallottuk egymásnak, de a tény, hogy egyáltalán belevágtunk a kapcsolatunk újjáépítésébe is ezt igazolja. Természetesen nem csak az egymás iránt, szívünkben őrzött érzelmek játszottak közre abban, hogy most itt vagyunk és éppen Franciaország felé tartunk. Rengeteg szerepe volt benne az elhatározásnak és a lehetetlen helyzet ellen való tenni, cselekedni vágyásnak. Bátran állíthatom azonban, mindenféle kétség és megingás nélkül, hogy egyikünket sem olyan fából faragták, hogy csak úgy feladjunk bármit is az életünkben. Legyen szó üzletről, vagy a magánéletünkről, bizony nem adjuk fel. Én pedig végtelenül hálás vagyok ezért.
Más gyerekek tűzoltók, rendőrök, tanárok, vagy hercegnők akarnak lenni, nekem sohasem volt olyan eget rengető tervem, amit meg akartam volna valósítani. Nem akartam világhatalomra törni, a rendfenntartásban dolgozni, vagy kifejezett munkát végezni. Mindig is tudtam, hogy szeretek virágok között lenni, de ez talán a nevem miatt is maradt velem. Egy dolgot szerettem volna kislány koromtól kezdve, az pedig egy boldog család. Az enyém ugyanis nagyon nem volt az. Legalábbis látszatra. A szüleim túlságosan bele voltak feledkezve a munkájukba, egy idő után pedig már otthon is úgy viselkedtek, mintha kollégák lennének. Képtelenek voltak lazítani és nyíltan, érintésekkel, szavakkal, pillantásokkal szeretni egymást. Ha létezett is még a kapcsolatuk, azt zárt ajtók mögött rendezték le, nekem pedig olyan érzésem volt, mintha a szüleim nem szeretnék egymást. Nem mintha eleget láttam volna őket ahhoz, hogy ezt meg tudjam állapítani. Sokszor csak a lépcsőkorláton átkukucskálva, félálomban figyeltem őket, amikor már régen az ágyban lett volna a helyem, ahová a pesztra dugott, ahelyett, hogy fényesebbnél fényesebb eseményekre jártam volna a anyámmal és apámmal, akik drága és csodaszép ruhákban parádéztak nap, mint nap. Aztán találkoztam Mattel és a többi már szinte történelem.
- Bármennyire csábítóan hangzik a sakk, nem tudok játszani - nevetem el magamat, miközben Matt szemébe nézek. - És fogadok sokkal több idő lenne megtanítani, mint az út, úgyhogy a játszmát egy másik napra kell halasztanunk. - Oldalra billentem a fejemet, a többi lehetőséget mérlegelve magamban.
- A filmválasztékról még nyilatkozhatnál - szólalok meg végül, a kisebb szünet után. Nem mondhatom, hogy túlságosan el voltam havazva az utóbbi időben, de valójában idejét sem tudom, mikor láttam utoljára egy filmet úgy, hogy oda is figyeltem arra mi van benne. De ahogyan Matt is mondta, nem tudnánk befejezni, aztán meg lehet, hogy később sem fejezzük be, akkor már egészen mással is tölthetjük az időt. Ugyanakkor azért vagyunk itt, hogy olyan dolgokat csináljunk, mint egy normális házaspár, amilyenek mi is vagyunk, mert mi aztán teljesen normálisak vagyunk. - De szívesen beszélgetnék is. - Vonom meg a vállamat végül.


it's where my demons hide

avatar
❖ detective ❖
dc universe
tartózkodási hely :
gotham ♡
foglalkozás, hobbi :
detective ♡
karakter arca :
jennifer morrison ♡
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Sokkal egyszerűbb lett volna elsétálni kettőnktől és megpróbálni újrakezdeni egy teljesen új utat választva. De az igazság az, hogy bármennyire is szeretnénk új életet kezdeni, valami újba belevágni örökké kísértene minket a múlt, hogy hagytuk elveszni, ami kettőnk között van. Mert lehet, hogy egy sötét alagútba vezényelt minket a sors, de akkor sem szüntem meg szeretni a feleségemet. Mert az a szerelem, amit iránta érzek az nem múlik el olyan könnyedén, mint azt bárki gondolná. Lehet, hogy valaki számára mindez túlságosan nyálas, vagy úgy gondolja, hogy bolondok vagyunk, amiért küszködünk azért, hogy a kettőnk süllyedő hajóján betömködjük a lyukakat és újra képesek legyünk ellenállni a lehető legnagyobb viharoknak is. Vannak dolgok az életben, amiért megéri küzdeni, mikor már azt hisszük, hogy minden remény elvesztett össze kell szorítani a fogainkat és bármennyire is fáj újra talpra kell állni és egyenest fejest ugrani a veszély kellős közepébe, mert az, ha feladjuk sehová nem vezet. Akkor sosem fogunk igazán elérni, hiszen mindig megfutamodunk, ha valami nehézzé válik. Az igazság pedig az, hogy minden kezdet nehéz. Semmi sem fekete, vagy fehér. A legjobb dolgokért meg azaz igazság, hogy mindig küzdeni kell. Nem pottyan semmi sem csak úgy az ölünkbe, bármennyre is szeretnék. A kettőnk szerelme mondhatni felér a csodával, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell minden áldott nap megküzdenünk érte. Hiszen, ha nem teszünk érte az egész feledésbe múlna, vagy éppenséggel az első akadály felemésztené. Bármennyire is szeretnénk azt mondani, hogy a szerelem mindenhez elegendő ez nem igaz. A szerelem egy erős kapocs, de ha nem akarunk küzdeni, akkor szinte semmit sem ér.
- Jogos, jogos. Hát akkor nézzük a lehetőségeinket. Belekezdhetünk valami filmbe, aminek egyértelműen nem érnénk a végére, de megszakításban esetleg az éjszaka folyamán majd befejezhetnénk, vagy ahogy éppen alakulnak a dolgaink. Beszélgethetnénk, barkochbázhatunk, de talán még egy sakk készlet is van valahol a gépen.. Szóval.. Rukkoljak elő még lehetőségekkel, vagy melyik legyen? - Igazán szeretném, hogy jól érezze magát ezért tényleg igyekszem mindenben megadni számára a választási lehetőséget, mert most jelen helyzetben nem magamra kell gondolnom, hanem rá. Csakis rá. Őt kell boldoggá tennem, hiszen nekem már az is bőven elég, hogy itt van velem, hogy úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk ezt az egészet. Együtt.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


too busy being yours to fall for somebody new
Ha abszolút pesszimista lennék, valószínűleg most is azon kattogna az agyam, hogy oké, hogy jelenleg minden szép és jó, amit a világ összes pénzéért sem cserélnék el, de hamarosan úgyis történik valami szörnyűség, ami megint tönkreteheti az életünket Mattel. Fogalmam sincs mennyire vagyok hajlamos az ilyen és ilyesfajta negatív gondolatokra, de elhatároztam, hogy nem arra fogok koncentrálni, hogy mi lesz egy hét, egy hónap vagy egy év múlva. Arra akarok fókuszálni, hogy milyen a férjem szemeibe nézni, milyen bizsergető érzés fog el, amikor a mosolyát látom és hogy szeretem hallani a nevetését. Ma már alig akarom elhinni, hogy volt olyan pillanat, amikor inkább kerültem a társaságát, vagy akár a kommunikációt vele, bármilyen formában is.
De talán éppen az a szép az egészben, hogy újra egymásra találtunk. Példaként kellene mutogatni azt az elkötelezettséget, amivel Matt kitartott mellettem, még azokban a pillanatokban is, amikor én már azt hittem a helyzet soha nem fog javulni és a végén elválunk. Ugyan nagyon nehéznek tűnt újra elindulni a Mattel közös úton, de minden egyes lépéssel - a párterápiával és a mindennapos apró próbálkozásokkal, amelyek közelebb vittek hozzá - úgy érzem egyre könnyebb lesz és még arra is van remény, hogy odáig elérjünk, ahol a tragédia, a lányunk elvesztése előtt voltunk. Azóta sosem jött szóba egy újabb gyerek, de most talán még ennek a lehetősége is megvan. Persze mindent csak szép sorjában, a legfontosabb arra koncentrálni, ami itt és most van.
Mégpedig az, hogy Franciaország lett az első úti célunk, ami elképesztő izgalommal tölt el, hiszen nagyon régen jártam már a szülőhazámban és még sosem voltam a férjemmel együtt. - Imádom az ötletet! - Képtelen vagyok visszafojtani azt az izgatottságot, ami már azóta alig hagy nekem nyugtot, hogy előkerült az a bizonyos kis földgömb, amellyel kiválasztottuk, hogy melyik ország is lesz az úti célunk.
Amikor a férjem az arcomat cirógatva csókol meg, úgy érzem az egész bensőm rögtön tócsává olvad és végigfolyik a gép padlóján, mint egy eső után maradt tócsa a lejtős úton. Az érzés ismerős már ugyan, de újra és újra meglep az intenzitása, hiszen az első csókunk óta legalább ilyen hevesen reagálok rá, ami azt jelzi, hogy érzéseim fikarcnyit sem változtam Matt iránt az évek távlatában sem. - Jó.. - Úgy tör elő belőlem a válasz, mint elvégzett munka befejeztekor az elégedett sóhaj az emberekből. Egészen addig, amíg Matt vissza nem tér, én azon igyekszem, hogy az ablakon kifelé bámulva össze tudjam szedni magam és ne bolyongjak tovább a fejemben terjengő rózsaszín felhőben úgy, mint szürke szamár a ködben.
- Én választottam ki hová megyünk, most Te mondd meg mit csinálunk - mondom vállat vonva, mosollyal az arcomon, végig a férjemet figyelve, mivel bátran merem magamat a kreativitására bízni.
it's where my demons hide

avatar
❖ detective ❖
dc universe
tartózkodási hely :
gotham ♡
foglalkozás, hobbi :
detective ♡
karakter arca :
jennifer morrison ♡
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Lehet, hogy nem egy túlságosan egyszerű helyzeten vagyunk túl, de az igazság az, hogy én kifejezetten örülök annak, hogy mind a ketten képesek voltunk arra, hogy elszánjuk magunkat a kapcsolatunk megmentése érdekében. Ha nem szeretnénk egymást ilyen régóta, ilyen mélyen, akkor talán ez az egész nem is működne, de most ezzel az egész kirándulással azt hiszem magunk mögött hagyjuk mindazt a sötétséget, ami az otthonunkat már teljes mértékben felemésztette. Határozottan jót fog tenni nekünk egy kis kikapcsolódás, mert nem hiszem, hogy bármin is ronthatna az, hogy gyönyörűbbnél, gyönyörűbb helyekre megyünk azzal a személlyel, akit a világon a legjobban szeretek. Habár ostorozhatnám magam még ezerszer a történtek miatt, de azzal nem lennénk előrébb. A harag önmagam iránt sosem fog elmúlni, de nem szabad ezen fókuszálnom, ha meg akarom menteni a megmaradt legnagyobb kincsem. A házasságom.
Hát, de így is meg kell mondanom, hogy igazán jó érzéked van ahhoz, hogy beletapints a lényegbe. – Úgy gondolom, hogy Párizs egy jó kezdet lehet főleg, mivel így talán még egy kicsit otthon is érezheti magát. Talán majd hallok tőle esetleg eddig még egyetlen egyszer sem hallott történetet a gyerekkorából. – Mit szólnál, ha Cannes-nél indítanánk és utána pedig egy kisebb autós kirándulással karöltve eljutnánk Nizza-ig. Ott pedig kitalálhatjuk, hogy merre is menjünk tovább, hogy mi az, amit még szívesen látnál. – Azt hiszem minden országnak megvan a maga varázsa, de valahogy elfelejtettem összegyűjteni egy kis aktába minden ország látványosságait. Pedig igazán felkészülhettem volna, mint valami jó gyerek, hogy tudjam miket is kellene megnéznünk. De úgy érzem, hogy amíg együtt vagyunk mindegyik városban képesek leszünk majd megtalálni a maga varázsát. Hiszen minden helynek megvan a maga története, ami már magában érdekessé teszi, bármennyire is tűnik talán klisésnek. – Az érzés teljes mértékben kölcsönös. – Elmosolyodtam, majd ahogy közelebb hajolt hozzám lágyan megcsókoltam őt miközben a kezemmel finoman cirógattam az arcát. – Akkor szólok a pilótának, hogy mi lett a végleges úti cél. – Azzal pedig fel is pattanok a helyemről és elindulok a pilótafülke felé, hogy közöljem vele az információt, majd pedig vissza is sietek a feleségemhez. – Azt mondja, hogy körülbelül egy óra mire odaérünk még. Szóval mihez lenne kedved ebben az egy órában?

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


too busy being yours to fall for somebody new
Ha akarnék sem kívánhatnék magamnak jobb férjet Mattnél. Fogadok az ismeretségi körünkből sokan már várták a pillanatot, hogy mikor jelentjük be a válást, hiszen a kapcsolatunk kilátástalannak tűnt, olyannyira, hogy még csak nem is beszélgettünk egymással. Azt hiszem valamilyen szinten mindkettőnknek szüksége volt arra, hogy magunkban dolgozzuk fel a történteket, de azt sem tagadom, hogy nagyon is sokat jelentett volna, ha együtt próbálkozunk ezzel. Hogy pontosan mi tartott bennünket egymás mellett, nem tudnám megmondani, azonban kétség kívül köze volt hozzá annak a ténynek, hogy a mi szerelmünk különleges. Ha nem lenne így, most lennénk itt.
Egészen addig, amíg nem kezdtünk el újra beszélni egymással, olyan kilátástalannak tűnt minden. Ez pedig számomra is meglepően nagy kihatással volt mindenre az életemben, kezdve a boltommal, egészen a baráti kapcsolataimig. Odáig jutottam, hogy már a saját munkámmal sem voltam elégedett, mert reggelente egyszerűen az ágyból sem akaródzott kikelni, amikor arra gondoltam, hogy dolgoznom kell menni.
Apró változás volt ugyan, de rengeteget jelentett a nap, amikor Matt és én elhatároztuk, hogy visszatereljük a megfelelő vágányra a félresiklott házasságunkat és komolyan teszünk az ügy érdekében, immár együtt. Hiszen Ő sosem mondott le rólunk, én voltam az, aki nem fogadta el a szeretetet, amit a legrosszabb időkben is ajánlott nekem. A kitartása tartja még mindig életben a házasságunkat, amelyhez mostantól igyekszem száz százalékosan hozzátenni a saját részemet. Ezért szerettem Matt-et és szeretem még most is, teljes szívemből.
- Ugyan már, én csak ráböktem- meleg mosoly ragyog fel az arcomon, amikor immár megkönnyebbülten én is odapillantok a kis földgömbre, Franciaországot méregetve és a lehetőségeket, amelyeket számunkra tartogat.
Bár Franciaországban születtem, a szüleim munkájának köszönhetően nagyon kevés időt töltöttem ott, alig vannak emlékeim róla. Izgatottság járja át minden porcikámat, amikor arra gondolok, hogy ezúttal a férjemmel fedezhetem fel az országot és együtt szerezhetünk olyan emlékeket, amelyeket remélhetőleg soha nem fogok elfelejteni. Ezzel az izgatottsággal a szemeimben pillantok fel a férjemre, újra és újra nyugtázva, hogy tényleg ezt csináljuk. Őrült ötlet, amely most éppen megvalósul, én pedig máris úgy élvezem, hogy szavakkal nem tudnám leírni, holott még igazán kezdetét sem vette.
- Mit szólnál a tengerparthoz? Nizza, vagy Cannes olyan remekül hangzik - újra a kezeim közé veszem a földgömböt, azon járatva az agyamat, melyik város is lenne a legideálisabb, vagy éppenséggel hová szeretnék nagyon eljutni azzal a csodálatos emberrel, aki velem szemben ül. - Igazából olyan mindegy, amíg veled vagyok. - Boldogan pillantok fel rá és hajolok közelebb, hogy csókot nyomhassak az ajkaira.
it's where my demons hide

avatar
❖ detective ❖
dc universe
tartózkodási hely :
gotham ♡
foglalkozás, hobbi :
detective ♡
karakter arca :
jennifer morrison ♡
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Olyan hihetetlen a számomra, hogy nem is olyan régen még nem is szólt hozzám ez a gyönyörű teremtés most pedig már készen áll arra, hogy felfedezze velem a világot. Igaz, hogy elég nehezen indultunk meg ezen az úton, amely segít abban, hogy újra egymásra találhassunk. Nem számít, hogy mennyi mindenen kellett keresztül mennünk azért, hogy ez a pillanat valóra válhasson, mert ennél többet nem kérhetek. Szeretném visszanyerni a bizalmát és ezt leginkább úgy tehetem meg, ha kiszakítom magunkat egy olyan közegből, ami csak a negatív dolgokra emlékeztetnek bennünket. Hiszen ott van a gyerekszoba, amelyben már mindent beborított a por. Egyfajta szent terület, ahová egyikünk sem meri betenni a lábát. Félünk az érzelmektől, amelyek egy az egyben felemésztenének bennünket.
Játékosan próbálom szervezni az egész utunkat, hiszen tényleg szeretném, ha ez az egész arról szólna, hogy feloldjuk egymást között felépült akadályokat. Jelen pillanatban ennek az egész útnak ez a célja, úgyhogy még véletlenül sem szeretnénk egyetlen egy ballépést sem a részemről, amivel tönkretehetném a felújított szerelmünket, melyet a fájdalom szele darabokra szaggatott.
- Franciaország. Rendkívüli választás. - Elmosolyodom, majd pedig rápillantok. Egek, még most is ugyanolyan gyönyörű, mint akkor volt, amikor feleségül vettem. Egyszerűen eláll a lélegzetem akárhányszor mosoly ül az arcára. Aki pedig képes ezt ennyi idő után is elérni, azt még véletlenül sem szabad elengednünk.
- De akkor már csak azt kell kitalálnunk, hogy azon belül hova is érkezzünk. Vagy mi legyen inkább az úti cél. - Franciaországban is megannyi lehetőség van. Igaz, hogy legalább már országra leszűkítettük a lehetőségünket, de talán jobb lett volna, ha hozok magammal kisebb, részletesebb térképet is, amivel egy kicsivel jobban bele tudtuk volna ásni magunkat a cél kiválasztásába. Bár nem hiszem, hogy akkora problémát okozna nekünk így is feltalálni magunkat. Főleg, hogy igazából ez az egész utazás addig tart, ameddig csak akarjuk. Otthon az üzlet teljesen meglesz és nem hiszem, hogy bármi miatt is vissza kellene rohannunk. Ezt az időszakot tényleg igyekszem annak szentelni, hogy semmi miatt ne kelljen aggódnunk és egyszerűen csak önmagunk lehessünk.
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


too busy being yours to fall for somebody new
Egész életemben kivételesen különlegesnek érezhettem magamat. A szüleimnek munkájának hála, olyan helyekre jutottam el öt éves koromig, ahová mások egész életükben nem juthatnak el. És bár olykor a kapottnál több szülői figyelmet igényeltem volna, a gyerekkorom felhőtlenül boldog volt. Megkaphattam mindent, amire vágytam, sosem kiabáltak velem, nem bántalmaztak, magántanárom volt és a legmagasabb rangú diplomaták gyerekeivel játszhattam, amíg a szüleink a munkájukat végezték. A szüleim nem forszíroztak, hogy lépjek a nyomdokaikba és legyek én is legalább olyan fontos diplomata, mint ők ketten, sőt! Megengedték, hogy azt kezdjek az életemmel, amit csak szeretnék. Megismertem egy olyan embert, akibe képtelenség volt nem tetőtől talpig beleszeretni és bár néha már irreálisan tökéletesnek tűnt az a kapcsolat, ami kettőnk között volt, minden reggel mosollyal az arcomon keltem fel, tudva, hogy valaki szeret. Megadatott nekem, hogy ennek a férfinek a felesége legyek és hogy a legboldogabb család legyünk, akiket ez a Föld valaha is a hátán hordott. Született egy kislányunk, akit bár valami érthetetlen, furcsa és fájdalmas módon el kellett veszítenünk, de mi még mindig itt vagyunk egymásnak. Matt és én képesek leszünk ezt is túlélni.
Mióta felszálltunk a gépre, azon járt az agyam milyen lenne, ha mindezt a lányunkkal együtt tehetnénk meg. Bármennyire fáj is ezt mondani, de azt hiszem ez az utazás tulajdonképpen egy új kezdetet is ad nekünk. Elszakadva kicsit mindattól, ami körülvett bennünket a mindennapi életünkben, talán lehetünk olyan boldogak, mint amilyenek akkor voltunk, amikor megismertük egymást. Őszintén elkezdtem hinni abban, hogy igenis megmenthetjük a kapcsolatunkat és a házasságunkat, most pedig végre olyasmit is teszünk érte, ami más esetben megrémítene, hiszen fejest ugrani ebbe az utazásba kifejezetten váratlan volt, ugyanakkor elég izgalmas is. Emellett úgy hiszem az, hogy valami olyasmit próbálunk most ki, ami eltér a normálistól, és amitől talán egy kicsit mindketten tartunk is, valami olyasmit rejt magában, ami lehetőséget ad arra, hogy jobbak legyünk, úgy külön-külön, mint egymáshoz is.
- Mondjuk... - Nevetve figyelem a kis földgömböt, ami annyi lehetőséget hordoz magában, hogy hirtelen felsorolni sem tudnám és ami annak a nemrég emlegetett új kezdetnek a tényleges kezdetét jelenti most. Izgatott és talán egy kicsit ideges is vagyok, ezért elfordítom a fejemet, miközben megállítom a gömböt és rámutatok egy pontra. - Ide. Ugye nem valami rettentően hideg hely? - kérdezem automatikusan, majd rögtön el is nevetem magamat, hiszen olyan mindegy hol vagyunk, amíg együtt vagyunk. Megemberelem magamat, hogy odanézzek én is, és számomra is kiderüljön, hogy mi is lesz az úti célunk.
it's where my demons hide

avatar
❖ detective ❖
dc universe
tartózkodási hely :
gotham ♡
foglalkozás, hobbi :
detective ♡
karakter arca :
jennifer morrison ♡
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Boldogabb voltam, mint valaha, hogy tényleg esélyt adunk annak, hogy újra képesek legyünk egymásra találni. Szeretem a feleségemet mindennél jobban a világon és pontosan ezért is szerettem volna mindent magunk mögött hagyni, ami a keserű közelmúltra emlékeztetett minket. Szeretném, ha képesek lennénk újra arra fókuszálni, hogyan lehetnénk boldogak újra egymás mellett. Annyi mindenen mentünk keresztül együtt és az igazság az, hogy senkivel sem voltam olyan boldog egész életemben, mint vele. Kettőnk szerelme különleges volt. Sokak számára talán túlságosan nyálasak voltunk pedig az igazság egyszerűen csak az, hogy szerettük egymást. Nincs szó itt semmi másról. Csak őszinte és tiszta szerelemről, amit mások nem igazán érthetnek meg. Csak azok, akik maguk is átélik mindezt.
Mióta felszálltunk a gépre nem igazán szólalt meg és igazából én sem tudtam, hogy mit mondhatnék. Végül pedig úgy döntöttem, hogy leteszem a kezemben pihenő pezsgős üveget, amiben az édes nedű már lassan kezd teljes mértékben átmelegedni és a cuccaim között turkálva előszedek egy kisebb méretű földgömböt, majd visszasétálok a helyemhez és leülök vele szemben. A kis asztalkára teszem a földgömböt, ami közöttünk helyezkedik el. – Szóval mi legyen a pontos cél? – Teszem fel a kérdést, hiszen akárhova is fog rábökni a földgömbön oda fogunk menni. Azonban, hogy talán még izgalmasabb legyen megpörgetem egy kicsit és várom, hogy mégis hova mutat majd az ujja. Azért remélem, hogy nem az óceán kellős közepére, mert nem szeretnék sehol sem egy kis csónakban lebegni napokig megtapasztalva azt, hogy milyen is egy hajótörött élete. Bár elég érdekes lenne, ha a közelben lenne egy szárazföld és még ki is sodródhatnánk oda. Mondjuk, amekkora szerencsénk nekünk van azt hiszem sikerülne elérni pont az ellenkezőjét, ami oda vezetne, hogy elvesznénk a hatalmas óceánon és étlen-szomjan sodródnánk valahová. Bármennyire is kellene őrült ötletekbe fejest ugranunk nem hiszem, hogy pont ez kellene legyen a legelső, amit meg is teszünk.
it's where my demons hide

avatar
❖ detective ❖
dc universe
tartózkodási hely :
gotham ♡
foglalkozás, hobbi :
detective ♡
karakter arca :
jennifer morrison ♡
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Soldier World Tour
» Welcome to the new world, daddy's lil monster ❤ [+16/+18]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg :: lezárt játékok-
Ugrás: