villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszót!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Keresett karaktererek - névsor
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:43 pm
the T I T A N S
Rachel Roth
pötyögte
Yesterday at 12:35 pm
Kávézó
Felicity Smoak
pötyögte
Yesterday at 10:56 am
hátsó boxok
Phoebe Adams
pötyögte
Yesterday at 2:39 am
Onix pub
Tom Baker
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 6:30 pm
Second Chance
Vendég
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 2:37 pm
Central City Múzeum
Julian Albert
pötyögte
Vas. Júl. 23, 2017 12:41 am
Adam Phillis
Leonard Snart
pötyögte
Szomb. Júl. 22, 2017 4:33 pm
az oldal stat
ennyien vagyunk itt
CSOPORT
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 2
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 4 3
DOCTOR 1 0
ELIT 1 0
GOVERNMENT 0 1
HERO 2 0
METAHUMAN 3 3
POLICE 1 2
VIGILANTE 0 0
VILLAIN 2 4
Összesen 21 17
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A tavasz női canon karaktere •
poison ivy
pamela isley

• A tavasz férfi canon karaktere •
julian albert
alchemy

• A tavasz női saját karakterei •
abigail vicious
the redhead
bonnie palmer
the pyromaniac
zara tepes
the vamp

• A tavasz férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A tavasz előtörténete •
oswald cobblepot
the penguin

• A tél keresett karaktere •
lucille kingsland
miss badass

• A tél párja •
harley quinn
poison ivy

Share|
Elhagyatott vasútállomás
eme téma címe
it's where my demons hide

avatar
tartózkodási hely :
• • Everywhere
karakter arca :
• • sexy boots
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


***
it's where my demons hide

avatar
kereslek :
teen titan members
tartózkodási hely :
Gotham city
foglalkozás, hobbi :
a member of the Teen Titans
karakter arca :
Dylan O'Brien
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintéseZara
& GarfieldA futás igazán jó érzés, rengeteg endorfint szabadít fel, legalábbis, ami engem illet. Érezni, ahogy az izmaim dolgoznak, ahogy szinte égnek bensőmben.
Közben figyelni a körülötted elhagyott tájat, gyönyörködni benne. Szaporán szedni tüdővel az oxigént, hogy a hajszál erek is kitáguljanak még több oxigént szolgáltatva a mozgó izmoknak. A futás mindent átmozgat. Egy szóval a futás felszabadítja a testet és a lelket egyaránt. Tudni illik, hogy nem az ötleteimről vagyok híres, de ha már eddig eljutottam, nem fogok az utolsó percben meghátrálni.
Fogalmam sincs, hogy hol volt az eszem, hogy egy olyan területre jöttem, ami tele van metaizékkel, de muszáj megtalálnom.
A kapucnit a fejemre húzom, zsebre dugom a kezeimet, aztán halk léptekkel haladok végig az utakon, figyelve minden lépésemre, hogy a lehető legkevesebb zajt csapjam. Bár az ilyeneknek lényegében mindegy, hogy mekkora zajt csapok, mert ha lábujjhegyen jövök is képesek meghallani.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bennem semmi félelem, mert van. Mostanában mintha vonzanám magamhoz a bajt. Kellett nekem eljönni a Toronyból.
Nagyjából egy hónapja kezdődött az egész... ja valahogy úgy.
Tekintetem úgy fürkészi a távolt, mintha legalábbis egy sas volnék a kék ég magasában ahonnan az apró, pocok méretű jószágokat is kiszúrom, majd vad vágtában húzok le a földig, hogy nyakon csípjem valamelyiket. Jelen esetben most akire "vadászok" az nem más, mint egy metaizé, aki túl lelkesen csattogott az ösvényeken és ölésre is specializálódott. Le kellene állítanom. A segítsége akarok lenni a városnak.
Úgy érzem magam, mint egy nyomozó kutya akinek jobb a szaglása mint bármelyik ebnek a környéken.
Megrázom lassan a fejem, és észhez térítem magam. Veszek egy mély levegőt. Elgondolkozom egy röpke percre azon is, hogy megéri-e nekem ide jönnöm. Talán semmi haszna nincsen, de mégis a szórakozás kényszeres kedve elhatározásra juttatva arra késztet, hogy vágjak bele. Ha már elhatároztam, akkor nem most fogok éppen meghátrálni.
Nyikorog ez az egész épület. Ahogyan lépek csak nyikorog. Nyekereg. Recseg és ropog. Megszoktam már, hogy csendesek legyenek a lépteim. De ez így nem segít.
Az se hogy bejöttem a váróterembe és tisztára ki van halva az egész. Egyedül vagyok a gondolataimmal.
Bakancsom határozott koppanása az egyetlen ami némi zajt csap még az épületben.
Ám kénytelen vagyok belátni, hogy ebben az épületben minden egyes lépésemet zsákutca követi, s amint eljutok az egyik falig, máris egy újabb követi azt. Mégis mekkora ez az épület? Persze. Az északi meg a déli pályaudvar.... vagy nem tudom. Nem vagyok nagy vasutas, se rajongója a a vonatoknak.
Hogy mi a legnagyobb kínom?
Az, hogy minden bizonnyal a támadás lesz a legjobb védekezés.
Megtorpanok, és érzem valakinek a tekintetét. Valakinek, aki minden bizonnyal nem egy halandó.
Veszek egy mély levegőt, összeszedem minden bátorságomat és nyugodt léptekkel megyek tovább, nem törődve a dübörgő szívverésemmel.
Nem lesz semmi baj... mégis mi bajom eshetne itt?
it's where my demons hide

avatar
tartózkodási hely :
mögötted...
foglalkozás, hobbi :
népirtás
karakter arca :
Megan Fox
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése
BB & Zara

Túl sok minden történt velem mostanában, talán ideje lenne egy kicsit leülni és megpihenni, rágódni a történteken. Nekem van időm ilyesmire, a világ nem fog túlzottan elszaladni előlem, meg amúgy sem évekig akarok gondolkodni. Csak egy-két napot, hogy kitisztuljon a fejem s végre rendet rakhassak odabent. Igazán rám fér már egy efféle nyuginap, szóval jól megtömtem a kis pocakomat, hogy egy ideig ne kelljen kaja után néznem, aztán… felkeresem a legsötétebb helyet a környéken, ahová bevackolhatom magam a nappalokra is. Még javában este van, de ugye a keresgélés épp azért az, ami, mert esetenként sokáig tarthat. Én meg nem szeretném, ha rám világosodna, az igencsak árt az egészségemnek. Nyargalászás közben, tetőről tetőre vetődve felfigyelek egy romosabb épületre. A bekötő síneken majdnem ezeréves rozsda díszeleg, a berendezés meg valószínűleg már rég meg van lovasítva a nép által. A nép, ó, az istenadta nép és az önző vágyaik. Ahogy elnézem, itt maximum drogosokkal találkoznék, azokat meg kisujjból leverem, szóval arra a következtetésre jutottam, hogy megnézzük a helyet. Ha találok olyan zugot, ami megfelel, akkor kinevezem átmeneti bázisnak. Leszökkenek a tetőről, talpra érkezem és kecsesen elindulok a bejárat felé. Csizmám sarka vígan kopog, majd visszhangzik a az épületben, ahogy belépek. Az álcám van rajtam, combig érő vérvörös csizma, passzos nadrág, vörös fűző fekete csipkebetéttel és a kiskabát. Meg persze az ujjvégeknél levágott kesztyűk és a vörös szemfedő maszkom. Fél vállamon egy sötétkék hátizsák, benne mindenemmel. Még akkor is elegánsan sétálok, amikor senki sem figyel, noha ez inkább ösztönös, mintsem szándékos, avagy lekváros. Persze a cipőm kopogása jelzi jöttömet, így bárki vagy bármi is tanyázik itt, fel fog figyelni rám, bár ha van itt valaki, akkor jobb is, ha észrevesz, mielőtt meglepettségből megölöm. Besétálok az első terem közepére s csípőre teszem a kezem.
-  Nem, ez eddig nem jó…
Sóhajtok ahogy nézem a kitört ablakokat s elképzelem, ahogy ott betódul az a rühes napsugár. Brr, a gondolattól is kirázott a hideg. Na sebaj, azért még megnézem a belsejét is, hátha van valami föld alá épített helyisége, ki tudja, mi minden hátsó szándékkal építhető egy látszólag egyszerű építmény. Mélyet szippantok a levegőből s arra jutok, hogy nem vagyok egyedül. Úh yeah baby.
- Aki bújt, aki nem, jövööök~

* Lone Digger * ||Remélem tetszik || ©REDIT

it's where my demons hide

avatar
kereslek :
teen titan members
tartózkodási hely :
Gotham city
foglalkozás, hobbi :
a member of the Teen Titans
karakter arca :
Dylan O'Brien
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése


Egy női hangra figyelek fel érkezésem után…. mi van? Jön? Én megyek… ki ez? Ártatlan is belekeveredett? Hogy jön ide? Fúh, Raven mérges lesz, ha megtudja, ártatlan került veszélybe, mert nem figyeltem oda kellőképpen. Csak hallgatok és figyelek. annak közeledését és az ellenség megtalálására fókuszálok.
A kettő együtt még megy, de ha harcra kerülne sor…nos bajban lennék, ez biztos.
- Hé. Hölgyem merre van? – kiáltom el magam, mert ki kell vinnem a veszélyzónából a nőt…sajnos az ellenfelem szaga kitölti az egész helyet, szóval szar dolog érzékeny orral bármit is csinálni.
Elnézek az ellenfelem eredeti pályájához és az állítólagos másik hölgy helyéhez…alig 2 méter…. megindultam a nő felé. Futva. igyekeztem, hogy elmondjam a helyzetet. Nagyon nem jó hogy itt van. A sziluettjét hamar kivettem a fal mellett… közeledett.
– Hölgyem. – csillantak fel szemeim, majd megálltam előtte úgy másfél méterre.
- Higgye el…nem kellene itt lennie. Egy veszélyes valami mászkál erre…. – a vész receptorom bajt jósolt, szóval elhallgattam. Ez a szag… A nő szemeibe meredtem…ó hogy az a… ezek a szemek cseppet sem tetszettek.
És nem csak nekem. A többiektől hallottam, hogy minden vörös szem a baj előszele. Hátrálni kezdtem. – Azt hiszem, rossz helyre fordultam be… - menekülő út, arra amerről jöttem….no de most komolyan hátráljak meg? Hát ez gáz. A titánok egyike meghátrál…jah persze, hallgathatom én ezt napestig a srácoktól.
– Szóval… te lennél az a hírhedt vörös szemű…ki is vagy te valójában? – jobb lett volna a mi? Mindegy, nekem így is jó, én ezt akartam megtudni eredetileg is. Végig néztem a nő alakján…nos, Raven és Csillag sokkal jobbak, mint ő.
Hozzászoktam a velük töltött időhöz és talán az agyamra is ment mindez. Bár Rachel szerint ez már velem született dolog…hehehe.
it's where my demons hide

avatar
tartózkodási hely :
mögötted...
foglalkozás, hobbi :
népirtás
karakter arca :
Megan Fox
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése
BB & Zara

Teljes lelki nyugalomban sétálgatok és mérem fel a terepet, az sem izgat, hogy van itt még valaki rajtam kívül. Sejtem, hogy ez tökéletes bűnbarlang itt bárkinek, bár a fajtámból adódóan nem nagyon érzékelek veszélyt, akarom mondani, nem nagyon érdekel. Cipőm kopogásával egyenesen arányos tempóban sétálok beljebb, mikor költői kérdésemre nem várt válasz jön, nem várt helyről.
- Hát itt. És te?
Meg is torpanok s a biztonság kedvéért kiengedem magamból az ösztöneim, vörösre vált tekintettem pásztázom a sötétséget. Valamivel jobb a látásom, mint az átlagé és kiszúrom, hogy felém tartanak, és hogy ő a hang forrása. Hölgyem? Jaj de cuki… Végignézem ahogy elém fut, némi pihegés után pedig rám néz, és elakad a szava. Én meg csak mosolygok rá, s megrántom a vállam. Ha van itt valami veszélyes, rábaszott, mert akkor van rajta kívül itt még egy.
- Se gond kölyök, majd max leverem.
Vigyorodom el s kilépve egyet oldalra, folytatom az utam az épület belseje felé. Már vele vagyok egy vonalban, mikor újra hozzám szól. Felvont szemöldökkel nézek rá, ő meg végignéz rajtam és fél. Nem értem miért, neki sincs emberszaga jóformán, inkább az emberektől kellene félnie, mint tőlem. Ők pusztítanak el mindent, mi különbözik tőlük… Hisz még csak gyerek szinte. Hozzám képest meg pláne. Nem is csodálom, hogy a félelméből nem keletkezett vágy a megnézésem után.
- Hírhedt? Vörös szemű?
Kuncogok fel, s megigazítom a táskám pántját a vállamon. Csípőre tett kezekkel veszek fel előtte egy kényelmesebb magyarázó pózt.
- Ez most úgy hangzik, mintha csak nekem lenne a földkerekségen vörös szemem. Ami elég jól hangzik, de nem így van. Egyébként is mit keresel te itt?
Csak fél pillanatnyi tétovázás után szomorodom el, amint végigveszem, miért lehet itt. Talán a fajtája miatt…
- Téged is bántottak, hogy itt bujkálsz?
Hangom szomorkás, és csendes. Engem már nem hatnak meg az emberek gonoszságai, rég volt már az, mikor zokon vettem s ha még most sem temetném el magamba mélyen, minden bizonnyal rosszabb lenne a helyzetem. Minden szempontból. Reflexből nyúlok felé, meg akarnám paskolni a fejét, de még félút előtt megtorpanok, visszahúzom a kezem és a tenyerembe bámulok. Összezárom azt, s a sötétség mélyére pillantok, hátha visszanéz rám.
- Van hova hazamenned? Ha nincs, keress fedezéket.
Újfent elindulok a korhadt épület belseje felé. A táskám pántját elengedem s hagyom előbújni a karmaim.

* Lone Digger * ||Remélem tetszik || ©REDIT

it's where my demons hide

avatar
kereslek :
teen titan members
tartózkodási hely :
Gotham city
foglalkozás, hobbi :
a member of the Teen Titans
karakter arca :
Dylan O'Brien
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése

A hangja már közelebbről érkezik a hölgyeménynek, nem is annyira ideges, nem is annyira fél, a kettő között tengődik. Léptei is közömbösek, szóval…. fura az egész helyzet.
Közelebb érve azonban nem is erre számítottam… és ezt épp neki is megmondom. De hogy ő leverné a vörös szemű keresettemet? Megnézem én azt. - Valóban? – húzódik szemöldököm az egekbe, majd folytatom.
- Megnézném én azt… - folytatom, de inkább hallgatok, mert fura ami itt van… minden szag itt ér véget és itt is kezdődik. Aztán magyarázni kezd, én meg mint egy jól tanuló profi diák, aki jelest akar minden órájára, figyelem őt.
Hallgatok és tanulok. De amikor rá kérdez a dolgokra…
- Nos… kaptam egy fülest, hogy van itt valami hidegvérű gyilkos és van itt egy fiatal lányka…. a kettő meg nem férne itt össze, szóval szerettem volna segíteni a zsaruknak… de még nem értek ki. - egy kis füllentés… - De mivel itt vagy… - a civil hölgyemény, mi? - Mehetünk? – érdeklődöm.
- Mielőtt feltűnne a rossz is? - folytatom a fecsegést, mivel kissé parázok ám itt a dolgoktól.
- Még nem… - bántottak? – Téged bántott valaki? – keresek sérüléseket vagy bármi mást a testén, de valami elkerülte a figyelmemet, az már biztos.
- Meg… nem bujkálok semmi elől, nem is félek senkitől és semmitől. – duzzogom megjátszva mindezt az orrom alatt. Kikérem magamtól, hogy bujkáljak valami elől, ugyan már.. annak a valaminek kellene előlem bujkálnia.
Amikor felém nyújtja kezét, kissé megdermedek, hogy reagálni tudjak bármilyen szituáció is jöjjön épp, de mindez félbe marad. Megáll a mozdulatban, majd… elmegy.
- Fedezéket? - nézek utána.
- Én vagyok itt a hős asszonyom… - tárom szét a karjaimat, figyelve a kisasszony hátát, majd utána sietek.
Felszedem a ritmust, amit diktál.
– Valamit tud, igaz? - folytatom a beszélgetést, kíváncsi vagyok, mit tud, amit én nem.

it's where my demons hide

avatar
tartózkodási hely :
mögötted...
foglalkozás, hobbi :
népirtás
karakter arca :
Megan Fox
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése
BB & Zara

- Miért olyan hihetetlen, hogy egy lány tud magára vigyázni?
Kérdem szemforgatva bár a lány enyhe túlzás, inkább nő vagyok, de most legyintek csak rá.
Egy kicsit kezd rejtélyes lenni számomra ez az egész helyzet, főleg, amikor magyarázatot ad arra, miért is van ő itt. Némiképp értetlen ábrázattal figyelem, na nem azért, mert nem érteném amit mond, hanem azért, hogy miért fogja az emberek pártját. Na ez az örök talány számomra.
- Az érdekes…
Jegyzem meg halkan, mert én csak kóvályogtam szó szerint, és nem állt szándékomban a mai estén bármi megerőltetőt csinálni a menedékkeresésen kívül. Persze, Zara tervez… a világ meg még mindig rohadtmód ellenem van.
- Majd fognak, ehhez kétség sem fér. Az ember mindig megpróbálja megölni azt, amit nem ő irányít, ami más.
Azért valahol örülök, hogy neki ebből még nem jutott, bár borúsan látom a jövőjét, igazából minden különleges lény jövőjében egyszer megjelenik az ember, mint a pusztító hatalom. De várjunk csak… miért is aggódom én emiatt? Közöm nincs hozzá, úgy bizony, hagyjuk is ennyiben a dolgot. Ahogy kihúzza magát, nevetni támad kedvem, de beleoltom egy mosolyba.
- Akkor még is miért akarod, hogy veled menjek?
Hajolok közelebb, pimasz vigyort villantva. Végül csak elküldöm fedezékbe, de ahelyett hogy szót fogadna, kiskutyaként jön utánam. Kár, a cicákat jobban szeretem.
- Szóval azt mondod hős vagy? És mégis mivel akarsz megküzdeni egyedül?
Pillantok rá oldalra sandítva, miközben haladunk beljebb a fekete sötétségbe. A kérdésére csak villantom a vörös szemeim.
- Sok mindent tudok már, de nem biztos, hogy arról is, amire te gondolsz.

* Lone Digger * ||Remélem tetszik || ©REDIT

it's where my demons hide

avatar
kereslek :
teen titan members
tartózkodási hely :
Gotham city
foglalkozás, hobbi :
a member of the Teen Titans
karakter arca :
Dylan O'Brien
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése

- Ismerek pár lányt… és nem épp harci gépezetek, mint pár kétajtós szekrények… akik férfiak… sőt olyan hatalmas izomkolosszus csajt se láttam még egyet sem… - magyaráztam, a végére azonban már elgondolkodtam. az ember… amit nem ismer, azt megöli. Elpusztít. Mert félnek. Minden ami felsőbbrendű, az csak pusztítani akar… az ember elkapja azt és meglesi, mi az aminek a birtokában áll, hogy ellene fordítsa… fogalmam sincs. Talán apámék is ezt akarták egykoron. Elpusztították a saját fiúkat, hogy értelmet nyerjen egy kísérletük.
Pimasz vigyorára csak szélesen elmosolyodok, hiszen egy nő attól is már veszélyes ha csak mosolyog. Lásd Ravent… Igen… a nők általában gonoszabbak a férfiaknál, ez általános tény. Foglalkoztak már ezzel a hirekben is és elfogadott tudományos ismeret. Tehát… mi vagyunk a jók, a nők a rosszak.
Kérdésére meghökkenek… elgondolkozok egy pillanatra, mivel is kápráztassam el… majd felemelem magam mellé a kezeimet, befeszítek, hogy lássa az izmaimat… - Ha ezzel nem… akkor keresek egy vascsövet. -eresztem le a kezeimet, talán ennyi elég hihetően hangzik… bár nem fűzök sok reményt hozzá. Ugyan már az erő nem mindig segít, ahogy az ész sem. Utóbbiból általában nem sokkal kecsegtetek, csak a terveket követem és a küldetésünk, rajtaütéseink mindig célba találnak. Mert mi Titánok mindig nyerünk. Követem a hölgyet, hogy ne essen baja… bár nem is kellene féltenem, valahogy ez olyan ösztönös mozdulat.
- Szuper… meg is osztod velem? - kíváncsiskodok, somolyogva pillantok a vörös íriszeibe. - Nem sok mindenről tudok ami a városban folyik, szóval jó lenne kicsit képben lenni már… - sóhajtottam egy aprót, komótosan lépdelve mellette, tarkómhoz emeltem az összekulcsolt kezeimet.


it's where my demons hide

avatar
tartózkodási hely :
mögötted...
foglalkozás, hobbi :
népirtás
karakter arca :
Megan Fox
heroes vs villains
Felhasználó profiljának megtekintése
BB & Zara

A szavaira sokat mondóan húzom fel a szemöldököm. Iiiigen, Zaracica megint rosszra gondol. As Always.
- Ahaaa… kis Casanova.
Kuncogok magamban egy jót a kis ’ismerek páár lányt’ szövegén, de inkább nem megyek bele túlzottan a dologba. Hiszen lehet még kölyök az ilyesmihez. Fene sem tudja ezeknél a méheknél. Na de megyünk kettecskén beljebb a nagy büdös semmiben és sötétben, de egyelőre a döglött patkány és emberi oroszlánszagon kívül nem sok mindent érzek. Akarom mondani, az is túl sok, amit érez a fitos nózim. Be is fogom inkább az ujjaimmal rácsippentve. A kérdésemre olyan édesen válaszol, hogy hangos nevetésbe kezdek. Hát mi cuki egy baba van itt előttem.
- Biztos rettegnek tőled.
Vigyorgom rá, mert bár nem akarom piszkálni, de ez rém cuki volt.
- Vagy majd ha az sem válik be, szimplán kiütöd a cukiságfaktort.
Persze, ennyivel nem szereltem le a kis kíváncsiskodót úgyhogy mellettem csasztatva kérdez és kérdez és kérdez… Néha úgy gondolom valahol egy áldás hogy meddő vagyok és nekem nem kell ezt végigzongoráznom, mert esélyes hogy egy totyogós 432. kérdésénél már felkötném magam.
- Ó csak a város? Pedig a II. világháborúról is tudnék mesélni. Annyit tudok, hogy van valami önjelölt hőse a városnak, fekete latexcuccban valami repülő rágcsáló jellel. Na állítólag vele vigyázni kell. Ja meg Cicus, utána jöttem ide, tőle csak az értékeidet kell félteni, ha vannak csillogó ékköveid, mert akkor tutira elmegy értük. egyébként pedig a korrupció és a csalások melegágya a hely. Igazi… gengszter paradicsom.
Vonom meg a vállaim vigyorogva, s néhány törött deszkán és padmaradékon átjutva találunk egy lefelé vezető lépcsőt. Természetesen minek ide fény, á nem kell aaaz. Ott állunk az alagút szájában, mire én Egy íves fejmozdítással egybekötött sóhajtással nézek rá.
- Mire is vadászol pontosan? Csak, hogy ne érjen meglepetés… Ugye csak valami megszökött vadállatot keresünk, nem pedig… valami misztikusan veszélyes dolgot?

* Lone Digger * ||Remélem tetszik || ©REDIT

Sponsored content
it's where my demons hide

heroes vs villains


1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Vasútállomás
» Elhagyatott bánya
» Elhagyatott város
» Elhagyatott edzőterem
» Az elhagyatott Dokk

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Gotham City :: Crime Alley-
Ugrás: