Non-stop bolt
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 am
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 9:14 pm
Yesterday at 5:34 pm
Szer. Feb. 22, 2017 10:21 pm
Szer. Feb. 22, 2017 9:23 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

Non-stop boltElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Non-stop bolt •• Szer. Szept. 28, 2016 9:14 pm ••

***
✻ hozzászólások :
331
✻ tartózkodási hely :
• • Everywhere
✻ karakter arca :
• • sexy boots
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Non-stop bolt •• Csüt. Szept. 29, 2016 6:13 pm ••

Julian és Yenefer
18+

Imádom az éjszakai műszakot. Ilyenkor pörgök, ilyenkor vagyok igazán elememben. A kávét már csak megszokásból veszem. Tudom, hogy koffein nélkül is éberen cirkálnék Crime Alley utcáin. Nézzenek hülyének, én szeretem a városnak ezt a kis nyüzsgő, hangyabolyszerű szegletét, amely napszaknak megfelelően mutatja egyik vagy másik arcát. Az arcot, ami nem álszent, aminek nincsenek titkai a felszín alatt, és nem érdekli, hogy mennyire rút. Vállalja. Tehát tökéletes ellentétem, ezért megtanultam tisztelni, és igen, nagyon, nagyon megszerettem.
A magam módján.
-Ki halt meg? – kérdezi az aktuális partnerem. Az igazi (a seggfej) szabadnapos.
-Hemm?
-Mosolyogtál. Ki halt meg?
Erőltetett kacagást mímelek, az „inkább hagyjuk” fajtából, csak átfut rajtam a gondolat, hogy tényleg ennyire pokróc vagyok? Nem akarom tudni. –Csak fizessünk és menjünk. – morgom, de hogy ne szóljak oda igazán, betömöm a számat egy nagy falat bagellel, és kezünkben a papírpoharas kávéval menetelünk a pénztárhoz. Én még visszafordulok egy szelet csokiért. A sorok közül hallom, ahogy a partnerem szentségel, aztán fojtott, kuncogásra emlékeztető hangot hallat. Csak az üzlet elejébe érve esik le, hogy nem kuncog, hanem öklendezik. A „láttam én már a legrosszabbat is” Nancy Averie közrendőr a bejárati ajtó és a kasszapult köztes sarkában hajolt, és ((mit szépítsem?)) okádott. A mivan kérdésre a pult irányába mutat, ujjai lefelé böknek.
Pult mögött, padló. Értem én.
Aztán látom is.
Az én gyomrom is fordul egyet, de akármi kúszik fel a torkomon, azt visszanyelem, ellenben nem tudok neheztelni a partneremre amiért az elhányta magát. Erre a látványra nem lehet felkészülni.
A pénztáros fickó alig lehet 20. vagy a 20-as évei elején járhat. Hanyatt fekszik a burkolólapon, a torkából kés áll ki, a műszakját jelző kötényen pedig egyértelműen a belei kanyarognak. Mély vágás a hasfalon, a hús legalább három arasznyi sávban kifordulva. Az egész úgy fest, mintha valaki benyúlt volna a vágott seben, és kirángatta ami odabent van.
Hiábavaló, de megteszem: átszökkenek a pulton, hogy két ujjal kitapintsam a nem létező pulzusát a könyökhajlatban. Az ember már halott, de a teste még egészen meleg.
Helyszín. Biztosítani kell a helyszínt. A boltban csak pár ember lézeng. Szemtanúk?
Tőmondatok kavarognak a fejemben, a gyomromban pedig a nagy falatnyi bagel, amit még volt eszem lenyelni.
Helyszín. Oké.
Ismét felrugaszkodok a pultra, de ezúttal fel is állok rá, hogy mindenki jól lásson,  
-G.C.P.D.! További intézkedésig hátráljanak az üzlethelyiség belső falához, önök mostantól lehetséges szemtanúk.
Leveszem az adóvevőt a vállamról, miközben a jelenlévők eleget tesznek a kérésnek, és a partnerem is összeszedte magát. Addig én is leugrok a pultról. Fojtott, száraz hangom bemondom a nevem, a rangom, a beosztásomat, a jelvényem számát, majd közlöm a lényeget is: -Helyszínelőket, mentőt és a körbekerítéshez erősítést kérek a 19. utcai éjjel-nappali boltba. Gyilkosság történt. Lehetséges szemtanúk száma jelenlévő rendőrtisztekkel együtt hat. A boltot bezárjuk, helyszín biztosítását megkezdjük. Vége.
A központ jelezte, hogy értette, az erősítés úton van; miközben nekem azon jár az eszem, hogy idén se leszek az év dolgozója.
Elsétáltunk egy hulla mellett. Hogy nem vettük észre?
A kollegina ennél rosszabbul jár. Neki el kell mesélnie majd, hogy mielőtt felfedezte a holttestet, azzal viccelődött, hogy ki halt meg...
Mennyire vagyok szemét, ha ez a tudat vigasztal egy kicsit?
Vendég
live like legends


Poszt témája: Re: Non-stop bolt •• Hétf. Okt. 24, 2016 5:10 pm ••

Éjszaka van, a munkaidőnek régen vége. Tulajdonképpen már órák óta nem is kellene itt lennem, de a gépem előtt az aktákat bújva nem is veszem észre az idő múlását. Mindig is szenvedélyem volt a munkám. Semmi sem tud lekötni jobban. Mióta pedig a húgom eltűnt, még inkább így van ez. Különösen, ha egy metahumant sejtek valamilyen szinten az ügy mögött. Vagy ha valamilyen módon köthető hozzájuk az eset. Órákat el tudok időzni azzal, hogy ilyen ügyek aktáit tanulmányozom, jegyzetelek és összefüggésekre próbálok rájönni. Ez most egyébként is megnyugtat.
Semmi kedvem hazamenni. A tegnap esti beszélgetésem Bellslenával igencsak kiverte a biztosítékot. Nem volt épp egy baráti hangulatú beszélgetés, de nem is ez az, ami igazán zavar benne. Honnan vette azt az ötletet ez a lány, hogy éppen az Anti Methuman Task Force-ba jelentkezzen? Azt mondta, segíteni akar másokon. De pont így? Nem érdekel, ha meggyűlöl érte, meg kell akadályoznom. Nem fogom hagyni, hogy ekkora veszélynek tegye ki magát. Ha már a húgomat nem sikerült megvédenem a rá leselkedő veszélyektől, legalább őt meg akarom. Még akkor is, ha az akaratával kell szembemennem.
Gondolataimból a megcsörrenő telefon ránt ki. Az ügyeletes telefonközpontos szól, hogy a gothami rendőrség erősítést kért, mivel nem tudják elérni az ügyeletes nyomozójukat és bár tudja, hogy én nem vagyok szolgálatban, ha már itt vagyok, nem szállnék-e ugyan ki egy feltehetően gyilkossági helyszínre valami kisboltba, ahol két járőr találta meg a boltos, egy húszas éveiben járó férfi hulláját. Színtelen hangon közlöm, hogy tudomásul vettem a dolgot és azonnal indulok. Alvó üzemmódba rakom a gépemet (valószínűleg pár óra múlva úgyis visszatérek), felveszem a kabátomat és már távozom is az irodából. Mivel szirénázva megyek végig a sztrádán, relatíve hamar a helyszínre érek.
Ahogy belépek nem épp nívós környéken lévő üzletbe, egy szempillantás alatt észreveszem, miért is riasztottak. Szegény fickó nincs épp a legjobb állapotban. Bár a mentők is kiértek már a helyszínre, csak nem mozdították még el az eredeti állapotából, nyilvánvaló, hogy ez a fickó már csak a halottkém boncasztalára fog kerülni, nem egy kórházi ágyba. Bárki tette is, elég alapos munkát végzett, meg kell hagyni. Nincs az az ember, aki ezt túlélné. Az üzletben pár rémült, feszült ember áll a szemközti falnál, tekintetem azonban a mellettük lévő két egyenruhás alakon állapodik meg. Az egyikük láthatóan ki van borulva, halálsápadt és reszket. Pedig azt hinné az ember, láttak már hullát a járőrök is, pláne ebben a körzetben. Bár tény, hogy ritka az ennyire "kikészített példány". Ezért gyors helyzetfelmérés után inkább a másik nő felé indulok meg, aki úgy fest, valamivel jobban ura a helyzetnek. Már amennyire ez egy közrendőrtől elvárható.
- Jó estét! Julian Albert rendőrnyomozó, a central city-i egységtől. Jelentést kérek! - a jelvényemet felmutatva szólítom meg és vágok bele az ilyenkor szokásos ügymenetbe.
Yenefer
&
Julian

©

✻ hozzászólások :
18
✻ tartózkodási hely :
Central City
✻ foglalkozás, hobbi :
rendőr
✻ karakter arca :
Tom Felton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: Non-stop bolt •• ••

Sponsored content
live like legends

Non-stop bolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [T2] Fehér Rózsa Potion és Méreg Bolt
» Genki (Djuka) Matari
» Főnixkönny - Varázsital és Méregkeverő Bolt
» Szerepjátékos bolt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: Városaink :: Gotham City :: Crime Alley-