natasha weston
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 am
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 9:14 pm
Yesterday at 5:34 pm
Szer. Feb. 22, 2017 10:21 pm
Szer. Feb. 22, 2017 9:23 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

natasha westonElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: natasha weston •• Szer. Okt. 19, 2016 11:34 pm ••

natasha weston

Play by: Shay Mitchell
SZABAD
Kora: 22
Csoport: doctor
Képesség: Szabadon választható van/nincs
Milyen kapcsolatban állsz vele? Unokatestvérek vagyunk.
Város: Central City
Foglalkozás: Biomérnök
Szexualitás: Amit szeretnél
Képesség kifejtése röviden Rajtad múlik, hogy van-e vagy nincs. Mindenesetre, ha van akkor csak átruházott. Részletek ezzel kapcsolatban nálam.

Natasha, mint biomérnök dolgozik a szervezetnél. Hiába van rokoni kapcsolat közte és a csoport vezetője között, neki is ugyanúgy ki kellett állnia azon próbákat, mint a többieknek, de azért hozzásegített a rokoni kapcsolat ahhoz, hogy vezető pozíciót töltsön be a labornál. Mindenki beszélhet, megnyilvánulhat, de hogy ne legyen annyi ember egy-egy közös megbeszélés során, mindenhol vannak vezetők, de ők mindenkinek az eredményeit tükrözik és, aki nem úgy teljesít, ahogy kell azt röpül. Mivel ebben az esetben egy titkos szervezetről, csoportról beszélünk az egyetlen kiút a halál. Határozott nő, de ugyanakkor érzései vannak és ezen elvektől szinte remegni kezd a bensője, hiszen ő csak a tudomány iránti szeretetéből és az unokatestvére iránti szeretetből van most itt, mégsem szól semmit az elfogadott normák miatt, mert attól retteg, hogy ennek következtében végül az lesz, hogy ő maga kerül a kivégző sorba. Imádja, amit csinál, teljesen odavan mindazért, a kísérletért, amit végrehajt. Persze ő többnyire nem dolgozik metahuman-ekkel. Távol tartja magát tőlük, mert nem mer túlságosan kockáztatni, ameddig pedig eljutnak hozzá a minták nem is zavartatja magát. A félelme abból adódik, hogy a szüleit is metahuman-ek ölték meg, ami miatt még inkább szeretné, szenvedni látni őket, de nincs meg benne az a szadizmus, hogy végignézze, egyszerűen csak szívesen közreműködik a metahuman-ek úgymond kihasználásában.

✻ hozzászólások :
94
✻ kereslek :
estelle & my cuzz & sis
✻ tartózkodási hely :
mostly central
✻ foglalkozás, hobbi :
m.e.g. leader
✻ karakter arca :
brett fckin' dalton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

natasha weston

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Natasha Winmer
» Natasha Romanoff ~ Black Widow
» ...... Weston // A Nővéremet keresem!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-