haytam wyatts
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Botsutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 pm
Yesterday at 1:02 am
Yesterday at 12:57 am
Kedd. Márc. 21, 2017 11:36 pm
Kedd. Márc. 21, 2017 11:31 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

haytam wyattsElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: haytam wyatts •• Yesterday at 12:44 am ••

haytam wyatts

PLAY BY

Tom Hiddleston
COME TO ME MAKE ME HAPPY
SZABAD/FOGLALT
Kora: 35
Csoport: Villain
Milyen kapcsolatban állsz vele? Te vagy az életem megkeserítője.
Város: National City
Foglalkozás: Szabadon választható
Szexualitás: Szabadon választható
Képesség kifejtése röviden Szabadon választható

Sosem értettem, hogy mégis miért kerültem abban a pillanatban a kínzóasztalok kellős közepére,a mikor megérkeztem a bolygóra. Hogy miért volt olyan fontos mindenki számára az, hogy mégis ki is vagyok én. Azt hiszem nem Superman volt az egyetlen, aki az árnyékba meghúzódva élte az életét itt a földön, hiszen téged mindig is lenyűgözött az emberi faj és mindaz, amit képviselnek, hogy egyszerűen késztetést éreztél annak érdekében, hogy vezesd őket. Hiszen a saját bolygódon szinte észre sem vettek, figyelmet sem tulajdonítottak a létezésednek és ezzel kegyetlenül borsot törtek az orrod alá. A bolygód történelmét úgy kívánod fenntartani, hogy te voltál a hős megmentő, aki próbált mindenkit megmenteni, de végül te lettél az egyedüli túlélője a katasztrófának, amit önmagad kreáltál annak érdekében, hogy uralkodhass a világod felett. De milyen uralkodás az, ahol nincsenek alattvalók? A földet választottad ki célpontul és, habár Superman-re nem teheted rá a mancsodat úgy gondoltad, hogy én pont megfelelő leszek a szerepre, hiszen velem megtapasztalhatod Superman gyengeségeit. De rájöttél, hogy valamiben különbözöm tőle, hogy egy különleges erőm van és egyfolytában növekszik benned a paranoia, hogy valahol a szuper ruhája alatt Superman is rejteget valamit. Most pedig, hogy kicsúsztam az elmebeteg alkalmazottaid kezei közül fogalmad nincs, hogy mihez kezdj vagy velem, vagy Superman-nel. Vajon levadászol mielőtt betegesen világuralomra törsz, vagy inkább figyelmen kívül hagyod a létezésem és megpróbálod egyedül meghódítani a világot? Bár tudod.. Ha képes lennél magad mellé állítani.. Talán nagyobb esélyed lenne.

// play by nagyon szeretném, ha megmaradna a név azonban teljesen alkuképes. kicsit zavarosan építettem fel a karaktert, de igyekeztem megalapozni a tetteit, de ezek ugye eltérhetnek a leírtaktól csak a lényeg igazából az, hogy miatta kínoztak meg nap, mint nap tudósok stb.. Ha valamilyen kérdés merülne fel benned, akkor nyugodtan írj nekem üzenetet nyitott vagyok mindenféle ötletre! csak gyere hamar.  


avatar
✻ kereslek :
mr. N I G H T M A R E
✻ tartózkodási hely :
▼ national city ▼
✻ foglalkozás, hobbi :
▼ saving my own ass ▼
✻ karakter arca :
▼ lizzie olsen ▼
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

haytam wyatts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-