haytam wyatts
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 4:06 pm
Today at 3:50 pm
Today at 3:36 pm
Today at 2:03 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

haytam wyattsElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: haytam wyatts •• Szomb. Nov. 12, 2016 11:11 pm ••

haytham wyatts

Play by: tom hiddleston
szabad
Kora: 35
Csoport: villain
Képesség: -
Milyen kapcsolatban állsz vele? Te vagy az életem megkeserítője.
Város: National City
Foglalkozás: szabadon választható
Szexualitás: szabadon választható
Képesség kifejtése röviden -

Sosem értettem, hogy mégis miért kerültem abban a pillanatban a kínzóasztalok kellős közepére,a mikor megérkeztem a bolygóra. Hogy miért volt olyan fontos mindenki számára az, hogy mégis ki is vagyok én. Azt hiszem nem Superman volt az egyetlen, aki az árnyékba meghúzódva élte az életét itt a földön, hiszen téged mindig is lenyűgözött az emberi faj és mindaz, amit képviselnek, hogy egyszerűen késztetést éreztél annak érdekében, hogy vezesd őket. Hiszen a saját bolygódon szinte észre sem vettek, figyelmet sem tulajdonítottak a létezésednek és ezzel kegyetlenül borsot törtek az orrod alá. A bolygód történelmét úgy kívánod fenntartani, hogy te voltál a hős megmentő, aki próbált mindenkit megmenteni, de végül te lettél az egyedüli túlélője a katasztrófának, amit önmagad kreáltál annak érdekében, hogy uralkodhass a világod felett. De milyen uralkodás az, ahol nincsenek alattvalók? A földet választottad ki célpontul és, habár Superman-re nem teheted rá a mancsodat úgy gondoltad, hogy én pont megfelelő leszek a szerepre, hiszen velem megtapasztalhatod Superman gyengeségeit. De rájöttél, hogy valamiben különbözöm tőle, hogy egy különleges erőm van és egyfolytában növekszik benned a paranoia, hogy valahol a szuper ruhája alatt Superman is rejteget valamit. Most pedig, hogy kicsúsztam az elmebeteg alkalmazottaid kezei közül fogalmad nincs, hogy mihez kezdj vagy velem, vagy Superman-nel. Vajon levadászol mielőtt betegesen világuralomra törsz, vagy inkább figyelmen kívül hagyod a létezésem és megpróbálod egyedül meghódítani a világot? Bár tudod.. Ha képes lennél magad mellé állítani.. Talán nagyobb esélyed lenne.

// play by nagyon szeretném, ha megmaradna a név azonban teljesen alkuképes. kicsit zavarosan építettem fel a karaktert, de igyekeztem megalapozni a tetteit, de ezek ugye eltérhetnek a leírtaktól csak a lényeg igazából az, hogy miatta kínoztak meg nap, mint nap tudósok stb.. Ha valamilyen kérdés merülne fel benned, akkor nyugodtan írj nekem üzenetet nyitott vagyok mindenféle ötletre! csak gyere hamar.  


✻ hozzászólások :
18
✻ kereslek :
may we meet again
✻ tartózkodási hely :
の national city の
✻ foglalkozás, hobbi :
の fighting a war within' me の
✻ karakter arca :
の elizabeth olsen の
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

haytam wyatts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-