lia winter
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Botsutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 pm
Yesterday at 1:02 am
Yesterday at 12:57 am
Kedd. Márc. 21, 2017 11:36 pm
Kedd. Márc. 21, 2017 11:31 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
elowen sardothien
the succubus

• A tél férfi saját karaktere •
reece malgus
the soldier

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karakterei •
jonathan graham
the actor
richard gecko
the losculebra

• A tél párjai •
barry allen
zara tepes
reece malgus
svetlana hellfire


Share| .

lia winterElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: lia winter •• Yesterday at 12:57 am ••

cornelia winter

PLAY BY

Emeraude Toubia
COME TO ME MAKE ME HAPPY
SZABAD/FOGLALT
Kora: 24
Csoport: Metahuman
Milyen kapcsolatban állsz vele? Lakótársak vagyunk, egy kis plusszal. #friendshipwithbenefits
Város: Central City
Foglalkozás: szabadon választható
Szexualitás: B/L/P
Képesség kifejtése röviden szabadon választható. Az előző user az elektrokinézisre tette le a voksát, de természetesen ez teljesen szabadon választható, ha segítség/ötlet kell csak sikíts.

Roomie! ♥

Te vagy az én leges-leges legjobb batárosném. Ugyanakkor a kezdetek óta áthajlunk a barátságunk határain, hiszen legelső találkozásunkkor volt szerencsém megízlelni mézédes ajkaidat, ami miatt olyan zavarban lettél, hogy elrohantál. Azóta persze találkoztunk, hiszen akkor nem lennénk ilyen közel egymáshoz, mint most. Miután híre ment a történteknek a szüleid kitagadtak téged a családból és azóta velem tartasz a kis világ körüli utazásomon. Te magad is itt volt CC-ben, amikor a robbanás történt és neked is megvan a magad képessége, ami miatt csak még inkább passzolunk egymáshoz. Szenvedélyes, harcias és igazán bátor nő vagy arról már nem is beszélve, hogy neked még hozzám hasonló képességre sincs szükséged ahhoz, hogy minden férfi a lábaid előtt heverjen. Most pedig együtt költöztünk CC-be, ahol próbálom levenni Dominót a lábáról, amiben te teljes mértékben támogatsz azonban a legutóbbi kiruccanásunk során megismertél valakit National City-ben, amiről nekem valamiért nem beszélsz, mert félsz, hogy akadályt húzna kettőnk közé az, ha kilépőt kérnél a friendship with benefits körforgásunkból. Pedig én mindenhogyan imádlak és semmi nem szakíthat szét minket. ♥

A karkater szexualitását nem kötöm meg lehet, biszexuális, leszbikus és pán-szexuális is, úgyhogy ez tényleg rajtad múlik. Ha kérdésed van bármivel kapcsolatban oldalsó chaten lehet érdeklődni, de üzenetben is betámadhatsz a regisztráció még nem kötelez semmire, de mindenképp szólj, ha meggondolnád magad, köszönöm!  

// play by-hoz teljes mértékben ragaszkodom a név szabadon választható, igyekeztem nem megkötni semmit a karakterrel kapcsolatban, de ha szükséged lenne arra, hogy kiszínezzük a karaktered életét nagyon szívesen segédkezek benne és biztos vagyok benne, hogy mások is nyitottak lennének valamilyen kapcsolatra.  aki még vár: svetlana


avatar
✻ tartózkodási hely :
■ next to dom in cc ■
✻ foglalkozás, hobbi :
■ escort ■
✻ karakter arca :
■ kat mcnamara ■
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

lia winter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-