villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Caitlin Snow, Claire Adams, Lois Lane, Thea Queen

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
avatar foglaló
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 10:51 am
Munkaügyi Központ
Bruce Wayne
pötyögte
Today at 10:51 am
Elkészültem a karakterlapommal!
Bruce Wayne
pötyögte
Yesterday at 4:42 pm
Megfigyelõ
Felicity Smoak
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 6:46 pm
Central City - Leonard Snart & Mick Rory
Mick Rory
pötyögte
Pént. Okt. 20, 2017 1:51 pm
Tetõ
Nayeli Marlowe
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 9:45 pm
Dommiel
Dommiel
pötyögte
Csüt. Okt. 19, 2017 8:19 pm
Starbucks
Phoebe Adams
pötyögte
Szer. Okt. 18, 2017 10:27 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
danvers sisters ♥ supergirl's journey
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


i have faith in you
Nehezemre esik elfogadni a dolgot, hogy a létezése nyilvánvalóvá vált a világ számára, hiszen egész életemet annak szenteltem, hogy mindettől megóvjam. Most úgy érzem, hogy emiatt elbuktam, de tudom jól, hogy csak azért tette, hogy megvédje az életem. Pontosan azt tette, amit én is tettem volna a helyében csak neki fogalma nem volt arról, hogy mekkora veszély fenyegeti majd, ha megtudják, hogy ő is a földön van. Aztán pedig már csak idő kérdése, hogy elkezdjék őt és Clark-ot összekötni, aminek következtében azért a gyengeségeit is megtudják. De talán a legnagyobb gyengesége az, amit igyekszem én kiküszöbölni. Nem becsülheti le az ellenfeleit, mert akkor már ott elvesztette a csatát, bármiről is legyen szó. Mindig készen kell állni a legváratlanabb helyzetekre is. Még akkor is, ha elsőre nem is tudod, hogy mit tehetnél fel kell találnod magad. Nekem pedig pontosan ezt kell átadnom neki, hiszen nekem is megvoltak a magam küzdelmei. Nem lehetnék ott, ahol most vagyok, ha feladtam volna az első pofonnál.
- Szerintem elég hamar össze fogják rakni a képet erről, de szerencsére nem mindenki rohangászik kryptonittal a zsebében. De ettől függetlenül tudod jól, hogy Clark-nak is megvoltak a maga ellenségei és nem mind teljesen emberi, vagy pedig ha emberi is, akkor nem az ostobább fajtából. Ha akarnak, kreálnak gyenge pontot. Erre kell felkészülnöd. Nem feltétlenül csak a kryptonitra. - Persze az edzéseink alatt minimális kryptonit hatásnak lesz kitéve, hogy egy szinte ereszkedhessünk. Akkor pedig már elkezdhetjük ténylegesen a kiképzését.
- Ó, miattam te csak ne aggódj. - Rákacsintok, hiszen ő még nem tudja, hogy miképpen fog történni ez az edzés és, ha minden igaz, akkor esélye sem lesz megsebeznie. Sosem képezték ki ténylegesen harcra, mert nem is kellett. Egyszerű, átlagos embernek nevelték a szüleim, legalábbis az anyám, apánk halála után. Egy átlagos életet akartak neki adni, de mindez most gyökerestül megváltozik és neki is meg kell, ha győztesként akar kikerülni belőle.  

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
To my dearest big sis♥️Bármennyire is próbáltam eddig bemagyarázni magamnak azt, hogy elég vagyok az erőmmel mindenféle kiképzés nélkül is, be kell látnom, hogy én sem vagyok legyőzhetetlen. Pláne, ha kriptonit közelébe kerülök.. Akkor igenis legyőzhetővé válok.. az erőm megszűnik létezni, sőt le is gyengülök tőle.  Tehát, igazat kell adnom Alex-nek azt illetően, hogy  talán szükségem van a tanítására. Nála jobban senki nem tudja megvédeni magát, ha harcra kerül a sor. Igaz, a természetfelettivel nem tudja úgy felvenni a harcot, mint én, de ha fair play-re kerülne sor, bárkinek ellátná a baját. Mindig is felnéztem rá többek között a kitartása és ereje miatt. Ő az én példaképem, a hősöm, nem is tudom, mi tévő lennék a tanácsai, illetve a segítsége nélkül. Persze, szerencsére nincs annyi kriptonit a bolygón, hogy túlságosan is tartanom kellene miatta, így kiképzés nélkül sem bizonyulnék gyenge ellenfélnek a rossz fiúk szemében.
- Oké. Ez igaz. Idővel kihasználhatják a helyzetet, pláne ha megtudják, hogy engem is ugyanaz gyengít le, ami Clarkot is. - Adom meg magam egy alig halható sóhaj kíséretében, hiszen jól tudom, hogy Alex csak a javat akarja.
Annyira, de annyira utáltam már a létezését is annak, hogy van egy kő darab, ami ennyire képes legyengíteni engem és Clarkot. S nem is tehetünk semmit ellene, maximum annyit, hogy felkészülünk a legrosszabb esetre, azaz arra, ha valaki ki próbálná használni a gyengeségünket. Egy darab kő.. ennyi kell s legyengültünk. Ijesztő. Pedig, ha nincs a közelben szinte bármire képesek vagyunk..
- Persze, csak nehogy véletlenül kárt tegyek benned. - Jegyzem meg, aminek igenis nagy valószínüségét látom, tehát erre mindenképpen figyelnem kell majd.  Más sem hiányozna, csak hogy miattam legyen valamilyen baja.. sosem bocsátanék meg magamnak abban az esetben.
easy silence  
Bocsi, a késői reagért   
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


i have faith in you
Soha nem lennék képes arra, hogy csak úgy kiengedjem őt a terepre minden tapasztalat nélkül. Mármint lehet, hogy sokkal erősebb, mint egy átlagember, de az igazság az, hogy nem csak ő az egyetlen ilyen képességekkel az utcákon. Az érkezésével egy időben hatalmas veszélyt érte el a föld bolygót, amiről mit sem sejthetett eddig, hiszen mindent eltitkoltam előle annak érdekében, hogy megvédjem. Mert, ha tisztában lett volna azzal, hogy milyen helyezettel állok szemben minden áldott nap, akkor már jóval ezelőtt magára öltötte volna ezt a ruhát és megpróbálta volna megállítani azokat, akik árthatnak az embereknek. De már az is csodával ér fel, hogy eddig képesek voltunk elérni, hogy ne akarjon az unokatestvére nyomdokaiba lépni. Mert azért valljuk be, hogy lehet, hogy golyóálló ő is és Clark is ez azon nem változtat, hogy amit nap, mint nap tesz az veszélyes.
- Persze.. De nem hagyatkozhatsz mindig az erődre, mert néha nem számít, hogy milyen erőt birtokolsz.. Ki kell tudnod számítani az ellenfeleid lépéseit, mert idővel képesek lesznek arra, hogy kijátszanak. Ők pontosan tudni fogják, hogy mire vagy képes, ahogyan Superman-nél is pontosan tudják, hogy mire számítsanak és a gyengeségeire hajtanak. Ezeket pedig az árnyékban meghúzódva könnyedén kihasználhatják. Majd a semmiből felbukkanva felhasználják ellened, mire kettőt pisloghatnál. Még akkor is meg kell próbálnod az előnyödre fordítanod a helyzetet, ha éppen valami váratlannal kerülsz szembe. - Egy átlag ember számára ez talán sokkal hétköznapibb, hiszen nekünk sokkal közelebb vannak a korlátaink. Szinte érezzük, ahogy egy helybe szorít minket ezért pontosan tudjuk, hogy mi az, amitől megsérülünk és, hogy néha összeszorított fogakkal is küzdenünk kell, hogy elérjük, amit szeretnénk.
- Akkor vagyok hajlandó tanítani, ha tényleg komolyan veszed a tanulást és meg fogod próbálni, nem pedig feladni, vagy legyinteni az első kihívásnál. - Természetesen minden egyes edzés alkalommal ugyanazon a szinten leszünk, mert nem az erőviszonyok felmérése lesz az elsődleges, hanem az a pont, amikor meg kell tudnia védeni magát az ereje nélkül is.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
To my dearest big sis♥️Jól tudom, hogy a dolgok ennél csak rosszabbra fordulhatnak, most, hogy felfedtem magamat az emberek előtt. Semmi sem lesz könnyebb, sőt biztos vagyok benne, hogy az életem egyre inkább bonyolodni és bonyolodni fog, minden egyes nappal, amit a Supergirl-ruhámban töltök el. De mindezek ellenére, mégiscsak azt érzem, hogy jól döntöttem, mikor felvállaltam ezt az egészet. Én erre születtem. Nem az átlagos életre. Nekem, mint Kripton utolsó lányának segítenem kell a bajba jutottakon. Nem lesz könnyű, ebben biztos vagyok, de amíg nem vagyok egyedül.. szerintem képes leszek megbírkózni az elém kerülő feladatokkal is. Itt természetesen Alexre és Winn-re gondolok. Kiváltképpen Alex-re. Tudom, a zsigereimben érzem, hogy bármit megtenne, hogy biztonságban tudjon engem. Ahogy én is hasonlóan érzek vele kapcsolatban. Ezért is avatkoztam közbe. A mi kapcsolatunk túlmutat mindenféle földi köteléken, kiváltképp az átlagos testvérpári viszonyon. Mi mindig kiállunk egymás mellett. Bár, köztünk is akadtak nézeteltérések, de idővel mindegyiket sikerült megoldanunk és túllépnünk rajtuk. Szerintem a vitáink is csak közelebb hoztak bennünket idővel.
Miközben a tükörképemet figyeltem és a mellkasomon levő családi címert, akaratlanul is eszembe jutott Kal és az, hogy mennyire büszke voltam rá mindigis. Talán, valamikor a jövőben eljön az a nap is, mikor mi ketten egyesítve erőinket nézhetünk szembe a rosszfiúkkal.
Alex realitása hamarosan visszatérített engem is az álomvilágomból, a valóságba.
- Meg tudom védeni magamat. A puszta tenyeremmel össze tudok morzsolni bármit, ha azt akarnám. - Ellenkezek vele, de amint belekezdek arra is rájövök, hogy ő nem egészen erre gondolt a megjegyzésével. Olyan képességeim vannak, amelyekről a halandók csak álmodhatnak, ugyanakkor gyengém is van. A kriptonit. Melynek közelében minden erőmet elvesztem.
- Igazad van. A kriptonit legyengít. - Ismerem végül be előtte is, igazat adva ezzel neki. - Tehát, mit javasolsz? Akarsz a tanárom lenni? - Mosolygok rá érdeklődően. Ez egyértelmű, mármint az, hogy miért tettem fel neki ezt a kérdést, hiszen nála jobb tanárt keresve sem találhatnék.
easy silence  
Bocsi, a késői reagért   
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


i have faith in you
Az egész életemet annak szenteltem, hogy megvédjem a húgomat attól, hogy a világ mikroszkóp alá akarja venni minden egyes rezdülését. Bármennyire is sejtettem legbelül, hogy egyszer úgy is  fejébe veszi majd, hogy meg akarja menteni a világot, hiszen képes rá. Persze ott van az egyetlen gyenge pontja a Kryptonit, amiről talán még ő maga sem sejt semmit, hiszen szerencsére egyszer sem kellett kitennie magát az érzésnek, amit az okoz egy hozzá hasonlónak. Tudom jól, hogy azt tette csak, amit valószínűleg én is megtettem volna a helyében. Megmentette az életem és ezért hálás vagyok, de úgy érzem, hogy minden eddigi tettem, amit annak érdekében követtem el, hogy megvédjem semmissé válik. Hiszen ezentúl már soha nem lesz semmi ugyanolyan. Én tényleg igyekszem támogatni mindenben, de az egész nem mindig móka és kacagás, sőt az esetek többségében egyáltalán nem az, mert lehet, hogy golyóálló, de hozzá hasonló fenyegetések öveznek minket szüntelenül, amelyeket a DEO-val igyekszünk megállítani, de mi is csak emberek vagyunk és nem lehetünk képesek mindenkit leszerelni, de az, hogy van valaki, aki képes lenne komolyabb kárt okozni a húgomnak megrémít. Hiszen tudom jól, hogy miféle szörnyetegekkel találja magát majd szembe most, hogy felfedte a világnak, hogy itt van közöttünk. Superman is épp elég harcot vív és belegondolni, hogy ezen pusztító csaták és háborúk várnak rá.. Pedig mindez elkerülhető lett volna, ha nem menti meg az életem. Akkor lehet, hogy rosszabbul érezné magát, amiért nem vagyok többé, de legalább azt mondhatnám, hogy biztonságban van. Ez pedig szerintem sokkal többet jelentene. Legalábbis számomra határozottan sokkal többet jelent.
De bármennyire is rettegek a következményektől itt kell lennem mellette és támogatnom. Egyengetnem az útján és így legalább megbizonyosodhatok arról, hogy semmi nem fog balul elsülni és nem fogok minden egyes alkalommal egy kicsit meghalni, amikor felveszi magára ezt a ruhát és elrepül, hogy megmentse valakinek az életét.  - Igen.. Már csak egyetlen egy dolog van hátra, ami talán egy icipicit fontosabb, mint a ruha. - Winn felé fordulok. - Ne vedd sértésnek. - Nem akarom megbántani, hiszen azért ez is elég sokat nyom a latba, hiszen kényelmesnek kell lennie, hogy egy percig se kelljen feszengenie benne akció közben. - De meg kell tanulnod használni az erőd. Mármint magában az erő ne minden Kara.. Kell legyen mögötte technika. Minimális tudás, hogy mihez kezdenél, ha esetleg nem lenne meg valamilyen oknál fogva az erőd. - Nem akarok már most rémisztgetni a Kryptonittal, de ha csak úgy vesz engem komolyan, akkor kénytelen leszek azt hiszem.

Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains
To my dearest big sis♥️Annyira boldog vagyok. Egyszerűen nem tudom szavakba foglalni azt a felhőtlen boldogságot, izgalmat és lelkesedést, ami attól a pillanattól kezdődően kapott szárnyra bennem, hogy először felfedtem a képességeimet az emberek előtt. Nem tehettem mást, közbe kellett avatkoznom, hiszen a nővérem életét nem bízhattam a véletlenre. Alex mindennél fontosabb a számomra. Így, hát, hátat fordítva mindannak a sok évnyi elnyomásnak, amiatt, hogy minél átlagosabbnak tűnjek, fogtam magam és felrepültem a zuhanó repülőgép elé, majd megakadályoztam annak becsapódását, ezzel a lépésemmel fel is hívva magamra minden egyes újságírónak és átlagos polgárnak a figyelmét. Igazából, én egyáltalán nem bántam azt, hogy sort kellett kerítenem erre, Alex-el ellentétben. Aggódik értem, pedig felesleges. Persze, ezt hiába is mondanám Neki, semmit nem érnék el vele, ő attól még ugyanúgy féltene engem. Még úgy is, hogy tisztában van azzal, hogy golyóálló vagyok. Mondjuk részben meg tudom érteni a tartózkodását az egésszel kapcsolatban. Eddig neki kellett megvédenie engem mindentől és kiállnia mellettem, ha arra lett szükség. Viszont, talán most eljött végre annak az ideje is, hogy változzanak a dolgok és megforduljanak a szerepek kettőnk között.
Mindazok ellenére, hogy tudtam, mennyire nem helyesli a döntésemet, jó érzés volt látni azt, hogy mégiscsak eljött a kosztüm-próbámra.. aminek a megtervezését és kivitelezését Winn-re bíztam. Hogy megbántam-e? Talán.. legalábbis azokban a percekben, mikor egy olyan valamit adott rám, ami sokkalta jobban illett volna egy sztríptízbárba, mint arra a célra, hogy valaki körberepülje benne a várost.. mondjuk, legalább nem lassított volna le a ruha és.. talán a sok bámészkodó tekintettel is nyertem volna némi plusz időt. Más pozitívumot, ha akarnék se tudnék kitalálni.
Bár, látva, hogy Winn mennyire fellelkesült és felpörgött a tőlem kapott feladattól, önkéntelenül az én arcomra is sikerült újra és újra mosolyt csalnia. Ő a legjobb barátom, teljes mértékben megbízom benne, azt hiszem, emiatt is ugrottam le a szemei előtt a tetőről, leleplezve magamat előtte. A lelkem mélyén mindig is éreztem, hogy nem fogok csalódni benne.
Aztán, ki tudja hány ruhapróba után, ismét belepillantva a tükörbe végre először tényleg tetszett az a látvány, ami ott fogadott. A családunk szimbóluma tökéletesen illett a ruhám felső részéhez. Ezen véleményen Alex is osztozott, legalábbis miután rendbe jött néhány popcorn darabka félrenyeléséből, az ő arcára is kiült egy elégedett mosoly. Vagyis gondolom, ez csakis azt jelentheti nála, hogy ez lesz a tökéletes ruha.
- Akkor ez marad. - Jelentem ki magabiztosan, kihúzva a hátamat, miközben a tükörtől elfordulva először Alex-re, majd Winn-re pillantok.
easy silence  
Bocsi, a késői reagért 
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


i have faith in you
Még mindig nem gondoltam meg magam a dologgal kapcsolatban. Továbbra is rettenetesen ötletnek tartom azt, hogy így kitárulkozzon a világnak. Hiszen bármennyire is tudom, hogy képes rá és lehet, hogy a bőre ténylegesen olyan, mint a legkeményebb acél, de ettől függetlenül, ha őszinte akarok lenni féltem őt. Egész életemet arra tettem fel, hogy megóvhassam. A tudta nélkül minden egyes pillanatban ezt tettem és most pedig kezdem úgy érezni, hogy mindez semmissé válik. Hiszen ténylegesen tud a világ a létezéséről. Tudom mindezt miattam tette és tulajdonképpen én is kockáztattam miatta az életem, de én vagyok a nővére. Nekem kell vigyáznom a húgomra, hogy nehogy baja essék, de most mégis ő az, aki hajlandó kisétálni a golyók elé és bármennyire is szeretném azt mondani, hogy nem kellene ezt csinálnia.. Nem tagadhatja meg azt, ami a vérében van. Segíteni akar másokon és ebben én egy percig sem fogom akadályozni. Főleg, hogy azzal nem érnék el semmit sem. Sokkal többet tudok neki segíteni, ha támogatom ebben az egészben. Hiszen így legalább megbizonyosodhatok arról, hogy nem fogja elveszíteni a fejét és csak úgy belerohanni a veszélybe.
Bár még mindig húzom egy kicsit a számat, amiért beavatta ebbe az egészbe Winn-t, de azt hiszem tényleg nem találhatott volna lelkesebb embert arra, aki megtervezi a ruháját, bár valljuk be, hogy az elsőből kiindulva bőven volt hova fejlődnie, de legalább voltak konkrét elképzelései.. Azt hiszem. Még szerencse, hogy volt egy rakat popcorn, amit rágcsálhattam, amíg minden egyes verziót megnéztünk. Habár bevallom egy-két próbálkozás után, már feladta magát a szervezetem és elutasította, hogy még többet fogadjon magába ezért inkább el is engedtem az egészet.
Azonban, mielőtt még megpillanthatnám a végső állapotú ruhát pont egy maréknyi popcorn-t tömök a számba, amitől kis híján megfulladok, de végül boldog mosollyal az arcomon nyugtázom, hogy ezt a kihívást teljesítettük. De még koránt sem elegendő a tökéletes csomagolás, ha nem tudja kezelni azt a hatalmas erőt, ami benne lakozik. Ennek megtanítása pedig azt hiszem már az én reszortom.


Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Sponsored content
it's where my demons hide

dc universe
heroes vs villains


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: különlegességek :: Magánrészleg :: lezárt játékok-
Ugrás: