Eric Montgomery
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

Eric MontgomeryElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Eric Montgomery •• Csüt. Dec. 08, 2016 6:33 pm ••

Eric Montgomery
Mads Mikkelsen ✻ criminal/elit vagy ami belefér ✻ 37-40 ✻ - ✻ a férjemre
A férjem vagy hat éve már, de az ismeretségünk nyolc évvel ezelőtti időre nyúlik vissza. Édesanyám jótékonysági rendezvényén te is megjelentél, hogy a meghívottak között voltál, nem tudom, nem én intéztem ezt, a vendéglistával másvalaki foglalkozott. Akkoriban voltam túl azon a három éven, ami a gyakornoki éveimet jelentette, s már munkálkodtam azon, hogy saját ügyvédi irodám lehessen. Egy valódi nyers, se veled-se nélküled kapcsolat volt a kettőnké. Az elejétől fogva a sármod fogott meg engem, ez mondhatni a manipulációd része, én viszont éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel veled, de prioritást élvezett nálam az irodám és az ügyfeleim ügyei. Aztán belecsöppentem egy kis nyomozásba, hiszen alig tudtam rólad valamit. Megtudtam, hol éltél, mit csinálsz... Ez veszélyes volt rám, és tudtad, hogy képes vagyok arra, hogy börtönbe juttassalak, de te inkább elvettél feleségül, hogy hallgassak mindenről. Egy biztonsági cég vezetője vagy, én pedig, mint a feleséged, szintén vezetője vagyok, de a jogi tudásom is elkél oda. Tudom, hogy a csalás és hamisítás minden csínját-bínját ismered, én pedig belefolytam. Bűntárs vagyok, de csak, míg nem kerülsz oda, ahová való vagy...
Nagyon komoly körökben forogsz, politikai és kormányzati szerveknél is vannak "barátaid", ahogyan nekem is. Okos, ravasz, éles eszű, és mindenekfelett birtokló ember vagy. Olyan vagy, aki szemrebbenés nélkül megfélemlít, zsarol másokat, ahogy velem is tetted, csakhogy én bennem nem a félelmet láttad viszont, hanem egy ugyanolyan erős személyiséget, mint amilyen te magad vagy. Ezért kellettek a vészterveid, mint a házasság, hogy magadhoz láncolj. A barátok és ismerősök azt látják, a legcsodálatosabb pár vagyunk. Ez mindössze a látszat. Amint kellő bizonyítékom lesz ellened, bukni fogsz, vagy magaddal rántasz... és együtt bukunk? Rajtunk múlik.

Mads Mikkelsen  PB csak egy ajánlat, aki még szóba jöhet: Luke Evans, Sebastian Roché; de vevő vagyok igazából bárki hasonló típusú avatarra, ha náluk jobbal tudsz előállni, hát tessék megragadni az alkalmat.  A múltad (tehát nyolc évvel ezelőtti idődről) alakítható teljesen, bűnöző vagy régóta (s ha gondolod, felkeresheted Matthias Clarke-ot is, akivel ismeritek egymást egy közös ügy miatt, ő lesz az, aki nekem segít). Nem szeretném, ha csak hozzám kapcsolódnál, ezért sem szabok semmi egyebet azokon kívül, miket olvashattál feljebb.  Cool A legfontosabb pedig az, hogy minden egyebet megbeszélünk privát üzenetben. Gyere.. kicsi, gyere velem rózsát szedni várlak!

Vendég
live like legends

Eric Montgomery

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lucy Montgomery
» Mrs. Willa Montgomery

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-