Eric Montgomery
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 9:10 pm
Yesterday at 8:30 pm
Yesterday at 7:52 pm
Yesterday at 12:09 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 6:42 pm
Pént. Máj. 26, 2017 4:06 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:54 pm
Pént. Máj. 26, 2017 3:44 pm

legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
oldal statisztika
ennyien vagyunk

CSOPORT FÉRFI
ALIEN 1 1
ANTI-HERO 2 1
BORROWED 0 1
CITIZEN 4 0
CRIMINAL 5 4
DOCTOR 2 0
ELIT 1 1
GOVERNMENT 0 0
HERO 3 3
METAHUMAN 5 1
POLICE 2 2
VIGILANTE 0 3
VILLAIN 3 8
Összesen 28 25
a tél oscarai
legjobbjaink

• A tél női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• A tél férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• A tél női saját karaktere •
pandora morrigan
the culebra

• A tél férfi saját karaktere •
cesar clifron
the writer

• A tél előtörténete •
ethan vasilev
the cop

• A tél keresett karaktere •
richard gecko
the losculebra

• A tél párja •
barry allen
zara tepes


Share| .

Eric MontgomeryElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Eric Montgomery •• Csüt. Dec. 08, 2016 6:33 pm ••

Eric Montgomery
Mads Mikkelsen ✻ criminal/elit vagy ami belefér ✻ 37-40 ✻ - ✻ a férjemre
A férjem vagy hat éve már, de az ismeretségünk nyolc évvel ezelőtti időre nyúlik vissza. Édesanyám jótékonysági rendezvényén te is megjelentél, hogy a meghívottak között voltál, nem tudom, nem én intéztem ezt, a vendéglistával másvalaki foglalkozott. Akkoriban voltam túl azon a három éven, ami a gyakornoki éveimet jelentette, s már munkálkodtam azon, hogy saját ügyvédi irodám lehessen. Egy valódi nyers, se veled-se nélküled kapcsolat volt a kettőnké. Az elejétől fogva a sármod fogott meg engem, ez mondhatni a manipulációd része, én viszont éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel veled, de prioritást élvezett nálam az irodám és az ügyfeleim ügyei. Aztán belecsöppentem egy kis nyomozásba, hiszen alig tudtam rólad valamit. Megtudtam, hol éltél, mit csinálsz... Ez veszélyes volt rám, és tudtad, hogy képes vagyok arra, hogy börtönbe juttassalak, de te inkább elvettél feleségül, hogy hallgassak mindenről. Egy biztonsági cég vezetője vagy, én pedig, mint a feleséged, szintén vezetője vagyok, de a jogi tudásom is elkél oda. Tudom, hogy a csalás és hamisítás minden csínját-bínját ismered, én pedig belefolytam. Bűntárs vagyok, de csak, míg nem kerülsz oda, ahová való vagy...
Nagyon komoly körökben forogsz, politikai és kormányzati szerveknél is vannak "barátaid", ahogyan nekem is. Okos, ravasz, éles eszű, és mindenekfelett birtokló ember vagy. Olyan vagy, aki szemrebbenés nélkül megfélemlít, zsarol másokat, ahogy velem is tetted, csakhogy én bennem nem a félelmet láttad viszont, hanem egy ugyanolyan erős személyiséget, mint amilyen te magad vagy. Ezért kellettek a vészterveid, mint a házasság, hogy magadhoz láncolj. A barátok és ismerősök azt látják, a legcsodálatosabb pár vagyunk. Ez mindössze a látszat. Amint kellő bizonyítékom lesz ellened, bukni fogsz, vagy magaddal rántasz... és együtt bukunk? Rajtunk múlik.

Mads Mikkelsen  PB csak egy ajánlat, aki még szóba jöhet: Luke Evans, Sebastian Roché; de vevő vagyok igazából bárki hasonló típusú avatarra, ha náluk jobbal tudsz előállni, hát tessék megragadni az alkalmat.  A múltad (tehát nyolc évvel ezelőtti idődről) alakítható teljesen, bűnöző vagy régóta (s ha gondolod, felkeresheted Matthias Clarke-ot is, akivel ismeritek egymást egy közös ügy miatt, ő lesz az, aki nekem segít). Nem szeretném, ha csak hozzám kapcsolódnál, ezért sem szabok semmi egyebet azokon kívül, miket olvashattál feljebb.  Cool A legfontosabb pedig az, hogy minden egyebet megbeszélünk privát üzenetben. Gyere.. kicsi, gyere velem rózsát szedni várlak!

avatar
Vendég
live like legends

Eric Montgomery

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lucy Montgomery
» Mrs. Willa Montgomery

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-