villains have a vision for the world.

heroes don't, their only goal is to stop the villains from reaching theirs
üdv itt
kedves vándor lélek
Ebben a pillanatban egy olyan szerepjátékos felületre léptél, mely kimondottan a DC univerzummal és annak karaktereivel foglalkozik.  Az elmúlt évek folyamán nem csak, hogy a képregények szerelmeseivel ismertették és szerettették meg az újabbnál újabb szuperhősöket, avagy azok gonosztevőit, hanem egyenest elhozták mindannyiunkhoz az otthonunkba azzal, hogy a képernyőre vetítették az adaptációikat. oldalunk alapjául veszi a flash, arrow, supergirl és a legends of tomorrow sorozatokat, amelyek mondhatni egymásból virágoztak ki, hiszen a kezdetekkor még számunkra is csak az első kettő jelentette az alapforrást. emellett a filmes világot is igyekszünk a sorozattal összeolvasztani még akkor is, ha jelen álláspont szerint két különböző univerzumban helyezkednek el. akkor se félj, ha a képregény vonalát követnéd szívesebben, hiszen mindenre megadatik a lehetőség, ha egyszer csatlakozol a családias kis csapatunkhoz. multiuniverzumunk rengeteg dolog megvalósítására kínál számodra lehetőséget, akár más sorozatokból merített ötletmorzsa is megvalósítható ezáltal. ám, ha átlagos emberi életbe bújnál ki nagy rajongással és odaadással követi a városok szuperhőseit vagy akár gonoszait, akkor bizony itt a helyed! csatlakozz hozzánk egy képregénybeli szereplővel, valakinek a hőn áhítatot keresettjével, vagy esetleg egy teljesen saját karakterrel. egy biztos, mi várunk rád!
OLDAL ALAPÍTÁSA:
2015. MÁRCIUS 01.
jelentkezz be
a karatkered már hiányol
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
❖ Elfelejtettem a jelszavam!
üzenj bátran
ígérjük nem falunk fel
erre járunk
ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (72 fő) Vas. Ápr. 30, 2017 9:05 pm-kor volt itt.
új üzenetek
irományaink gyűjteménye
Jackie C. Richardson
Jackie C. Richardson
pötyögte
Pént. Nov. 17, 2017 7:22 pm
Just let me go {winnie & kain}
Kain A Wesker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 2:21 pm
harley & joker [queen & king of gotham]
Joker
pötyögte
Csüt. Nov. 16, 2017 7:44 am
Keresett karaktererek - névsor
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:19 pm
képesség foglaló
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:14 pm
Munkaügyi Központ
Admin
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:13 pm
Nayeli Fantaysia Marlowe
Barry Allen
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:10 pm
Zinnia Olympia Hale
Sean Weston
pötyögte
Szer. Nov. 15, 2017 9:09 pm
az oscaraink
legjobbaklegjobbjai
• A nyár noi canon karaktere •
black siren
laurel lance

• A nyár férfi canon karaktere •
leonard snart
captain cold

• A nyár noi saját karakterei •
heily hellfire
little kryptonian

• A nyár férfi saját karaktere •
sean weston
the experimenter

• A nyár elotörténete •
claire adams
big sister

• A nyár keresett karaktere •
astrid faye rhodes
broken one

• A nyár párja •
sean weston
gwen summers

Share|
Eric Montgomery
eme téma címe
Vendég
it's where my demons hide

avatar
Vendég
dc universe
heroes vs villains


Eric Montgomery
Mads Mikkelsen ✻ criminal/elit vagy ami belefér ✻ 37-40 ✻ - ✻ a férjemre
A férjem vagy hat éve már, de az ismeretségünk nyolc évvel ezelőtti időre nyúlik vissza. Édesanyám jótékonysági rendezvényén te is megjelentél, hogy a meghívottak között voltál, nem tudom, nem én intéztem ezt, a vendéglistával másvalaki foglalkozott. Akkoriban voltam túl azon a három éven, ami a gyakornoki éveimet jelentette, s már munkálkodtam azon, hogy saját ügyvédi irodám lehessen. Egy valódi nyers, se veled-se nélküled kapcsolat volt a kettőnké. Az elejétől fogva a sármod fogott meg engem, ez mondhatni a manipulációd része, én viszont éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel veled, de prioritást élvezett nálam az irodám és az ügyfeleim ügyei. Aztán belecsöppentem egy kis nyomozásba, hiszen alig tudtam rólad valamit. Megtudtam, hol éltél, mit csinálsz... Ez veszélyes volt rám, és tudtad, hogy képes vagyok arra, hogy börtönbe juttassalak, de te inkább elvettél feleségül, hogy hallgassak mindenről. Egy biztonsági cég vezetője vagy, én pedig, mint a feleséged, szintén vezetője vagyok, de a jogi tudásom is elkél oda. Tudom, hogy a csalás és hamisítás minden csínját-bínját ismered, én pedig belefolytam. Bűntárs vagyok, de csak, míg nem kerülsz oda, ahová való vagy...
Nagyon komoly körökben forogsz, politikai és kormányzati szerveknél is vannak "barátaid", ahogyan nekem is. Okos, ravasz, éles eszű, és mindenekfelett birtokló ember vagy. Olyan vagy, aki szemrebbenés nélkül megfélemlít, zsarol másokat, ahogy velem is tetted, csakhogy én bennem nem a félelmet láttad viszont, hanem egy ugyanolyan erős személyiséget, mint amilyen te magad vagy. Ezért kellettek a vészterveid, mint a házasság, hogy magadhoz láncolj. A barátok és ismerősök azt látják, a legcsodálatosabb pár vagyunk. Ez mindössze a látszat. Amint kellő bizonyítékom lesz ellened, bukni fogsz, vagy magaddal rántasz... és együtt bukunk? Rajtunk múlik.

Mads Mikkelsen  PB csak egy ajánlat, aki még szóba jöhet: Luke Evans, Sebastian Roché; de vevő vagyok igazából bárki hasonló típusú avatarra, ha náluk jobbal tudsz előállni, hát tessék megragadni az alkalmat.  A múltad (tehát nyolc évvel ezelőtti idődről) alakítható teljesen, bűnöző vagy régóta (s ha gondolod, felkeresheted Matthias Clarke-ot is, akivel ismeritek egymást egy közös ügy miatt, ő lesz az, aki nekem segít). Nem szeretném, ha csak hozzám kapcsolódnál, ezért sem szabok semmi egyebet azokon kívül, miket olvashattál feljebb.  Cool A legfontosabb pedig az, hogy minden egyebet megbeszélünk privát üzenetben. Gyere.. kicsi, gyere velem rózsát szedni várlak!

1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Lucy Montgomery
» Mrs. Willa Montgomery

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-
Ugrás: