White Canary - Sara Lance
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

White Canary - Sara LanceElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: White Canary - Sara Lance •• Szomb. Dec. 17, 2016 1:50 am ••

Sara Lance

"A Time Master is never late."

Caity Lotz
Hero
korom
város


The devil is in the details

Becenév: ide
Születési hely, idő: 1987. április 11.
Családdal való kapcsolat Nagyon jó. Anyám Dinah Lance, egy igazi anya, mindig mellettem van, és az apám, hát talán a legjob és legszerethetőbb emberk, akit ismerek. A nővérem Laurel, halálom után meg akarta menteni a világo, így próbált gyászolni, na akkor vajon milyen lehet?  Csodás emberek és én nagyon szeretem ket, talán ők a legfontosabbak számomra.
Családi állapot: hajadon
Nemi beállítottság: Biszexuális
Három dolog, amit szeretsz: - Fegyverek, családom, elszántságom
Három dolog, amit utálsz: Hazugságot, halált, és megint a halált, tényleg utálom.
Foglalkozás: Megmentem a világot, és a jövőnket
Képesség: Semmi érdemleges, csupán a Liga kiképzésében részesültem.Külső szemlélő:
Sara gyönyörű nő. Senki nem mehet el mellette anélkül, hogy egy pillantásra se méltassa tekintetével szép alakját. Aki pedig ránéz, azonnal meg is csodálja háta közepéig érő méz szőke haját. Finom hullámokban simogatja porcelánszerű orcáit, melyek felett kékeszöld szeme világít, és aki belenéz, egészen biztosan azt hiheti, hogy a végtelen óceánt látja.
Sara egy természetes szépség, nem a smink vagy bármiféle mesterséges hozzávaló teszi őt különlegessé. Az a kevés arcpír, spirál és aprócska szájfény, amelyen telt ajkaira ken, csupán finommá teszik a látványát.
Mióta megszületett folyton fekete báránynak lett titulálva. Mikor elkerült a szigetre a jelleme is formálódott, bátrabb lett, és erősebb. Nem volt már az tipikus lány, aki akkor volt. Miután Oliver is halottnak hitte, a lány beállt a Bérgyilkosok Ligájába, ahol nem csak a lelke, de a teste is egyre erősebb lett. Így lett a fekete kanári. Majd miután Thea megölte, és feltámadt a vérszomj kezdett el uralkodni rajta.
A nő, így is erősebb lett, most az a célja, hogy legyőzze azt, és felemelkedjen egy jobb formába, a fehér kanári legyen.
EVERYTHING HAS A BEAUTY BUT NOT EVERYONE CAN SEE IT

Lassan sétálok, a márvány jéghideg, s érzem, ahogyan marja a talpam. Hívogat, és nem értem miért történik ez velem. Világ életemben rossz voltam, a szüleim úgy is szerettek persze, remek családom volt, de még is megtörtént, fekete bárány voltam. „Ta-er al-Usfar” Hangzik el a liga béli nevem. Itt lennék? Újra a ligánál? Borzongás kapott el, hiszen nem váltam el tőlük olyan édes, kedves mázzal. Haladok tovább, és jeges szél csap át a ruhám között, bele mar a lelkembe is. Meglátom a kutat, ami újra életet adott nekem, és szeretteimnek boldogságot. Bele nézek hát a kút vizébe. Megpillantom magamat, csapzottan, fehér selyemruhában.  Egyből buborékozni, forrni kezd a víz, majd egy szőke hajzuhatag, s azzal egy nő kezd el felemelkedni a habokból.
-  Ta-er al-Usfar – Mondja a nő, és megpillantom tincsei alul őt.  Én vagyok az, egy percre meg hátrálok, majd a nő rám mosolyog olyan arccal, mint egy örült.
- A nevem Sara. – Kiáltom rá. A nő egyik lábát kiteszi a kútból, s majd másikat is, a víz csak úgy folyik róla, mint egy éppen kitekert törölközőből.
- Azt hiszed, megszabadulhatsz tőlem?- Néz rá, végig mér.
- .. Magadtól. – Folytatja. Tudom, mire gondol, a vérszomjra, ahogyan azt Thea nevezi. Ez az átka annak a kútnak, annak, hogy a nővérem meg mentette az életem, és egy év után visszahozott engem. Nem, nem adom magam ilyen könnyen. Néha talán jobb lenne, ha Thea nem ölt volna meg Merlin hatására, és a nővérem nem támasztott volna fel. Másnak nem adatik meg egy újabb feltámadás, de nekem több is jutott, ha igazából csak egyszer támadtam fel. Oliver azt hitte, hogy kétszer is meghaltam, én már számolni se tudom, hogy hányszor hittem halálom.

A nő még egyet lejjebb lép, s előttem áll meg, én bele nézek kék szemeibe, szemeimbe, s látom, hogy a lelkének nyoma sincs, talán ez vár rám, talán ez az én végzetem? Megörülök?
Elővesz egy kést, majd újra meghátrálok, mire ő megragad, és elvágja a torkom. Hátra esek, fuldoklom, érzem, hogy folyik ki az ereimből a vér, érzem, hogy végem. Érzem újra a halál gyilkos leheletét. A márványon fekszem, és véremet vesztem.

Hirtelen felkelek, és zihálok, elaludtam az időgépen.
- Sara, jól vagy? – Kérdezi tőlem Kendra. Én pedig riadtan meredek rá, és azt veszem észre, hogy egy kést szorongatok.
- Semmi baj, itt vagy! – Bólintok rá, majd megtörlöm a homlokom, és másik kezemből eldobom a kést.
A félelem bennem él, és nem fog megszűnni, a vérszomj pedig talán elszáll, talán velem marad, még nem tudom, de le kell győznöm ez nem határozhat meg engem.
heroes-vs-villains
✻ hozzászólások :
72
✻ kereslek :
ʊ Magam
✻ tartózkodási hely :
ʊ Bármilyen időben
✻ foglalkozás, hobbi :
ʊ Idő megmentése
✻ karakter arca :
ʊ Caity Lotz
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: Re: White Canary - Sara Lance •• Szomb. Dec. 17, 2016 10:25 pm ••


gratulálok, elfogadva!
          Partner Kereső          
          avatarfoglaló          
          Képesség foglaló          
Drága Sara!

Mondanom sem kell, hogy mennyire imádom a karaktered, egy igazi kincs ezért is vártam olyn rettenetesen, hogy mit is fogsz kihozni a karakterlapodból. Meg kell mondanom, hogy a kiragadott történet az életedből engem teljesen lenyűgözött. Az, ahogyan szemléltetted, vagyis inkább megszemélyesítetted a vérszomjad az lenyügöző volt a számomra.
Biztosan kijelenthetem, hogy jó kezekben van Sara, de a jövőben tudod, hogy mire kell odafigyelned ezért ezt most inkább nem is részletezném.

Engem levettél a lábamról, hiszen mindig is szerettem az ötleteid, a kreatív oldaladból egy újabb részt megpillantani, úgyhogy nem is tartalak már fel tovább, foglalóznod ha minden igaz nem kell, de már semmi nem választ el téged attól, hogy partnert vadássz magadnak!
Heroes Vs Villains STAFF
✻ hozzászólások :
217
✻ kereslek :
samuel lewis

my mentor
✻ tartózkodási hely :
❖ central city ❖
✻ foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
✻ karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

White Canary - Sara Lance

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» White Rose [KÖZÖSSÉGI CÉH]
» A Hall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: elfogadott karakterek :: hero-