zinnia olympia kane
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

zinnia olympia kaneElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: zinnia olympia kane •• Szomb. Dec. 17, 2016 10:11 pm ••

zinnia olympia kane

Play by: Emma Stone
SZABAD
Kora: 28
Csoport: metahuman
Képesség: Szabadon választható, hiszen már kétfajta közelítés is volt vele kapcsolatban.
Milyen kapcsolatban állsz vele? Fogva tartód, kínzód vagyok. De azért szeretsz. : D ♥
Város: Central City
Foglalkozás: -
Szexualitás: Amit szeretnél
Képesség kifejtése röviden Rajtad múlik, de ez mindössze kezdetleges.  

Zinnia, te gyönyörűséges nőszemély!

Pár hónapja találtalak meg a sikátorok egyikében, ahol szinte úsztál a mocsokban. Beszélni azóta sem beszéltél hozzám különösebben, nem nyilvánítottál hálát, mert nem is volt különösebben miért. Lehet, hogy képes voltam behozni téged egy fedél alá, de ezért cserébe megtanítottalak sikítani. Te vagy az én személyes, kedvenc játékszerem, mert habár megvan benned a metahuman gén egyelőre még nem akar mutatkozni a képességed ezt pedig lebilincselőnek találom, illetve sok kérdésre te magad lehetsz a válasz, ha egyszer rátapintunk a lényegre. Az eredményeid nálam okosabbak is átvizsgálják - mert én be merem vallani, hogy a biológia minden apró részéhez nem értek - annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb elérhessünk egy bizonyos áttörést. De fizikai szempontból én vagyok az egyetlen, akit láttál. Én vagyok a gonosz bácsi, aki kiemelt téged a pokolból, majd pedig egy másikba taszított bele. Nem tudom, hogy néma vagy, esetleg csak azért nem beszélsz, hogy ezzel engem idegesíts, vagy reméled ezzel jobb lesz a helyzeted, de elárulom, hogy különösebben nem érdekel. Volt nálad személyi, amiből megtudtam, hogy alig múltál el 21 éves és a szüleid kidobtak otthonról, mert nem érezték úgy, hogy tovább kell téged pátyolgatniuk. Nem is sejtették, hogy nem a te hibád az, hogy depressziós vagy és szorongással küzdesz. A gyerekkorod sötét árnyai tehettek erről, de azt még ők maguk sem voltak hajlandóak elismerni, hogy nekik is elég mélyen benne volt ebben a kezük. Igaz barátaid nem is voltak, hiszen amikor a pénzes apuci meg anyuci kidobott otthonról, valahogy egyiknek sem kellettél. De most mindez nem is számít. Mert az enyém vagy.


// a play by nem alkuképes szeretném ezt a gyönyörű hölgyeményt mindenképpen! illetve a névben sem szívesen engedek, de ha nem tetszik, akkor mindenképpen valami olyasmit válasz, ami nem hétköznapi, hanem egyedi és nem találkozni vele minden második sarkon! --- mivel már kétszer megalkotott karakterről van szó ezért az első és második játékunkról érdeklődni nálam lehet illetve minden másról is! Wink

✻ hozzászólások :
94
✻ kereslek :
estelle & my cuzz & sis
✻ tartózkodási hely :
mostly central
✻ foglalkozás, hobbi :
m.e.g. leader
✻ karakter arca :
brett fckin' dalton
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

zinnia olympia kane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-