Norah Prescott
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

Norah PrescottElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Norah Prescott •• Vas. Dec. 25, 2016 2:52 pm ••

Norah Prescott

Play by: Lily Singh
Szabad
Kora: 24
Csoport: criminal
Képesség: a rossz oldalon lenni
Milyen kapcsolatban állsz vele? testvéred vagyok  
Város: Star City
Foglalkozás: bűnt bűnre halmozni, báros
Szexualitás: hetero
Képesség kifejtése röviden ---


Te az én testvérem vagy. Bár, a szüleink ezt valamiért nem tartották fontosnak közölni velünk. Néhány évvel előttem születtél, de velem ellentében téged apu bátyjának a családja nevelt fel. Abban a hitben éltünk, hogy kuzinok vagyunk, egészen a 14. szülinapod környékéig, mikor véletlenül egy olyan beszélgetésnek lettél a fültanuja, aminek nem szabadott volna. Abból a párbeszédből egyértelműen levontad a következtetést: testvérek vagyunk.  Hosszú ideig azt hitted, hogy én is részese voltam az átverésednek, de az igazság az, hogy nekem is ugyanúgy hazudtak, mint neked. Bár, senkinek sem szóltál a hallottakról, az életed gyökeres fordulatot vett azon a napon. Eltávolodtál tőlem, egyre kevésbé tartottuk a kapcsolatot, illetve a baráti köröd is megváltozott. Egyre több időt töltöttél a balhés srácok társaságában, aminek meg is lett a következménye.. hamar rászoktál a cigire, piára illetve a partidrogokra.
A családból senki nem értette, mi okozhatta nálad ezt a hatalmas változást, egészen a gimi utolsó évéig, mikor részegen kitálaltál és bevallottad, hogy tisztában vagy azzal, hogy a húgod vagyok. Én akkor nem voltam a közelben, így nem hallhattam, amit mondtál. Sőt, nekem azóta sem vallott színt senki. Mintha mi sem történt volna, anyuék megértették veled, hogy hallgatnod kell róla mindkettőnk testi épsége miatt.
Ám, a balhés korszakod koránt sem ért véget ezek után. A gimi elvégeztével a barátodhoz költöztél, akivel drogokat kezdtetek el árusítani a fiatalok körében. Egyre mélyebbre süllyedtél. Egy alkalommal kis híján a sitten kötöttetek ki. Mivel tudomásodra jutott a kis titkom, hogy hackerkedem, úgy döntöttél, hogy hozzám fordulsz segítségért. Nem akartam részt venni a balhétokban, de mikor elkeseredésedben kitálaltál nekem, már kötelességemnek éreztem, hogy megmentsem a hátsódat. És ezt a kártyát azóta is előszeretettel játszod ki..
Rengeteg ötletem van vele kapcsolatban! Örök hálám a megalkotójának  
A hölgyemény csak pb javaslat, nem elvárás, alkudozhatunk nyugodtan, mindenesetre a leányzó valamennyire hasonlítson rám! :3 Lilly Singh esetében húgicának kell lenned, a korbeli eltérések miatt.   És egy kis ihlethozó: https://www.youtube.com/watch?v=AHnpmqaq91Q  

✻ hozzászólások :
78
✻ kereslek :
Norah
✻ tartózkodási hely :
►www ☁ i'm everywhere◄
✻ foglalkozás, hobbi :
►university student ✖ hacker a.k.a. Maus ✖ metahuman◄
✻ karakter arca :
priyanka chopra
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Norah Prescott

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-