benjamin crane
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

nincsen


utolsó bejegyzések
Üzenetek
Yesterday at 11:53 pm
Yesterday at 10:43 pm
Yesterday at 12:50 am
Csüt. Feb. 23, 2017 9:14 pm
Csüt. Feb. 23, 2017 7:42 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

benjamin craneElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: benjamin crane •• Hétf. Feb. 20, 2017 9:41 pm ••

~ elkelt karakter
✻ hozzászólások :
217
✻ kereslek :
samuel lewis

my mentor
✻ tartózkodási hely :
❖ central city ❖
✻ foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
✻ karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: benjamin crane •• Pént. Dec. 30, 2016 12:35 pm ••

benjamin crane

Play by: bob morley
Szabad
Kora: 25 körül
Csoport: police
Képesség: nincs?
Milyen kapcsolatban állsz vele? Munkatársak voltunk
Város: Star City
Foglalkozás: Rendőr-nyomozó
Szexualitás: Hetero/Bi? (bele lehettél habarodva Finn-be)
Képesség kifejtése röviden Nem hiszem, hogy szükséges a karakterhez, de ha szerinted hozzáadna valami pluszt, akkor kitalálhatunk valamit.

Mondhatjuk azt is, hogy mi voltunk a három muskétás. Te, Finn és én. Együtt indultunk el a bűnüldözési pályán, együtt ünnepeltünk a győzelmeinket, ugyanakkor a kudarcaink során is támogattuk egymást. Rendkívül jól kijöttünk egymással és habár én és Finn együtt voltunk mindig igyekeztünk arra, hogy ne érezd magad harmadik keréknek akárhányszor együtt lógtunk ezért ilyenkor mindig ragaszkodtunk ahhoz, hogy munkatársakként viselkedjünk és ne párként. Talán pontosan ezért is volt olyan érhetetlen a kettőnk kapcsolata. Mintha sosem létezett volna igazán. Akárhányszor vitatkoztunk mindig Finn oldalára álltál. Talán mert bele voltál zúgva akkoriban?! Nem tudom, de rosszul érintett, hogy mindig mellé álltál és ez a barátságunkra is rányomta a bélyegét, mégis úgy tettünk, mintha mi sem történt volna.
Te magad sem tudod, hogy Finn-nel való kapcsolatom csak azt a célt szolgálta, hogy megtudják mi a képességem és ezt később felhasználhassák ellenem. Hiszen mielőtt beépültem volna a maffiához átmosták az agyamat - akár Finn-nek lehetett képessége, amivel összezavarta az agyhullámaim, illúziókeltés, valami és erről akár te tudhatnál is - most pedig, hogy már a maffiánál lebuktam és az életemhez sem térhetek vissza, mikor már kezd megkülönböztethetetlenné válni a képzelet és a valóság.. Vajon bekopogtatok az egyetlen barátom ajtaján? Hiszen tudnom kell, hogy hogy van a húgom és te vagy az, aki a legtöbb időt tölti vele és figyeli, hiszen nagyon kedvel téged. Képes leszel segíteni nekem kideríteni, hogy mi történik körülöttem, vagy már a gondolat is, hogy a segítséged kérjem homályba vész?

// a közös képek miatt örülnék, ha maradna a pb. egy igazán rögős utat terveznék kettőnknek és bármikor is csatlakozol be, biztos lehetsz benne, hogy találok neked helyet az életemben. alul csak pár arcocska, akik rajtam kívül örülnének érkezésednek és lehetségesen plotolnának veled. nagyon várlak.

✻ hozzászólások :
28
✻ kereslek :
i have everything i could ever ask for
✻ tartózkodási hely :
∞ near lexa
✻ foglalkozás, hobbi :
∞ undercover agent
✻ karakter arca :
∞ eliza taylor
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

benjamin crane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Benjamin lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek-