jonathan graham
VILLAINS HAVE A VISION FOR THE WORLD. HEROES DON'T, THEIR ONLY GOAL IS TO STOP THE VILLAINS FROM REACHING THEIRS.


üdvözlünk téged
vándor lélek

Jelenleg éppen egy a DC világával foglalkozó szerepjátékos oldalon nézelődsz. Az utóbbi évek DC termése az új és sikeres sorozataival, a közelmúltban mozikba került és az előre beharangozott filmjeivel lehetővé tette, hogy nem csak a képregények rajongói, de az izgalmakkal és szuperhősökkel teli műsorok szerelmesei is közelebb kerülhessenek ehhez a világhoz, híres és kevésbé ismert karaktereihez. Ha csak egyet is ismersz vagy kedvelsz a mostanában futó Arrow, The Flash, Supergirl vagy Legends of Tomorrow sorozatok közül, ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!

Az oldal alapítása:
2015. március 01.

oldalunk videója
nézd meg bátran

Belépés
karakterem neve:
jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
csicseregj valamit
üzenj bátran
erre barangolók
Ki van itt?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Botutolsó bejegyzések
Üzenetek
Today at 12:50 am
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 9:14 pm
Yesterday at 5:34 pm
Szer. Feb. 22, 2017 10:21 pm
Szer. Feb. 22, 2017 9:23 pm

a változás szele
kalandunk

Ősrobbanásként köszöntött be a változás National, Star, Central City, Gotham és Metropolis városaiba. De az igazság az, hogy valami alapjaiban változott meg a világban – minden világ és minden univerzum eltorzult a valóságtól. Portálok nyíltak meg a semmiből, és szippantottak magukba embereket, hogy az ismeretlenbe rántsa őket, vagy éppenséggel hánytak ki magukból olyan személyeket, akik nem a saját világukba tartoznak. És a múlt… a múlt is változott. Nem érted, hogy mi ez az érzés, valahol ott a lényed mélyén – aki voltál, az kezd elhalványulni, eltűnni… számos emlékképeddel együtt. Tudod, hogy ki voltál valaha, de már nem érzed azt, hogy többé valóságos lenne, olyan mindössze, mint valami őrült álom, amely arra figyelmeztet, hogy ne veszítsd el önmagad, ne felejtsd el azt, aki valaha voltál. De késő, mert az idősíkok összemosódtak, és már semmi sem az, aminek látszik. És senki sem az, aki egykoron volt.


legtöbbet író userek
gyorsíróink

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az ősz oscarai
legjobbjaink

• Az ősz női canon karaktere •
caitlin snow
killer frost

• Az ősz férfi canon karaktere •
bruce wayne
batman

• Az ősz saját karaktere •
zara tepes
the vamp

• Az ősz keresett karaktere •
gwendolyn summers
the double agent

• Az ősz előtörténete •
alex danvers
agent danvers

• Az ősz párja •
dommiel dragomir
june moone


Share| .

jonathan grahamElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Poszt témája: Re: jonathan graham •• Csüt. Feb. 02, 2017 12:02 am ••

--- elkelt karakter ---
Online
✻ hozzászólások :
212
✻ kereslek :
samuel lewis

my mentor
✻ tartózkodási hely :
❖ central city ❖
✻ foglalkozás, hobbi :
❖ help the team ❖
✻ karakter arca :
❖ danielle panabaker ❖
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

Poszt témája: jonathan graham •• Pént. Dec. 30, 2016 1:07 pm ••

jace graham

Play by: dominic sherwood
szabad karakter
Kora: 25 körül
Csoport: elit/meta
Képesség: Szabadon választható van/nincs
Milyen kapcsolatban állsz vele? Barátok?
Város: Central City
Foglalkozás: Színész
Szexualitás: Hetero? Bár az utóbbi időben van azaz érzésem, hogy meleg vagy. de ez nem igaz
Képesség kifejtése röviden Ha szeretnél lehet, ha nem, akkor nem. Megbeszéljük. ♥

Jacey!

My man. Munka közben találkoztunk. Vagyis inkább mondjuk azt, hogy felemelted a kezecskédet és felhívtad az ügynökséget, ahol dolgozom. De talán nem is te hívtad fel, hanem a menedzsered. Egek, már mindenki azt hiszi, hogy meleg vagy. Ezért kellettem az oldaladra én, hogy ott tetszelegjek a kameráknak, mint a barátnőd. Pedig én aztán órabérben dolgoztam ám. Na, meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy valamiért kikötötted, hogy nem lehet szex. Ilyen se gyakran van, sokszor inkább én mondom azt, hogy elhihetik önmagukkal jobban élveznék, mint velem. S, a hatalmamnak köszönhetően sikerül is elhitetnem velük, de eközben én a teljes összeggel lécelek le. Panasz pedig nem lehet rám, mert jó estéjük volt. De veled már egyre többször akadok össze, mindig akárhányszor a városba érkezel én leszek a híres barátnőd. Ami miatt volt, hogy kis híján leöntöttek a féltékeny libák kávéval, de ehhez képest még elég jól bírom a strapát. Nem olyan könnyű engem elijeszteni. Főleg, ha egy ilyen jól fizető kuncsaftról van szó. Persze néha szívesen felvilágosítanám az elvakult rajongóidat, de inkább mély levegőt veszek és tovább megyek. Néha még én magam sem tudom eldönteni, hogy meleg vagy-e, vagy sem. Érzem a vonzódást a részedről, de olyan halovány, mintha erőltetett lenne, vagy egyszerűen csak nagyon erősen próbálod elnyomni. Nem akarom feszegetni ebben az esetben a határainkat, mert a munka túlságosan is jól fizet, így élhetek, mint marci hevesen.
Mindez mögött ott van a tény, hogy egy kedves srác vagy, de többnyire bunkón viselkedsz a körülötted élőkkel, mert a munkád megkívánja, hogy még a legnagyobb tahóval is normálisan viselkedj ezért valakin ezeket a negatív energiákat ki kell töltened. Azt pedig még az ügynököd sem tudja rólad, hogy anyád halálos ágyán megígérted, hogy a házasságig várni fogsz. Hát nem aranyos? Kíváncsi vagyok, hogy sikerül betartanod Rómeó. Bár én inkább a gyors házasságot tanácsolnám.

// play by szeretném, ha maradna, de ha miatta nem hoznád alkuképes vagyok. plusz alul vannak kapcsolati lehetőségek, ne félj őket kihasználni! gyere hamar babe

✻ hozzászólások :
24
✻ tartózkodási hely :
■ next to dom in cc ■
✻ foglalkozás, hobbi :
■ escort ■
✻ karakter arca :
■ kat mcnamara ■
live like legends

Felhasználó profiljának megtekintése

jonathan graham

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jonathan Miller / Einar Skurgeson
» Graham & Hayley - friss hús

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
We can be heroes :: karakteralkotás :: karakterbörze :: keresett karakterek :: archivált keresések-